Супер ! Низкая цена -50%. Новая , видовая 3х комн в ЖК River Hall - без комиссии Супер локация , в центре города .В доме супермаркет , парковка и магазины , до остановки транспорта 5 мин пешком . Дом введен в эксплуатацию, лифты работают , есть возможность делать свежие ремонты . Квартира площадью 65 м2 . Расположена на 10/18 этажа , имеет панорамный вид на р.Днепр и набережную . Право собственности оформлено - документы на руках . + есть возможность за недорого купить подсобку на этаже . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Українська вул., 444
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру у Осіпенківському району по вул. Академіка Александрова. У квартирі виконано капітальний сучасний ремонт. Поміняна вся сантехніка, електропроводка, гарні вікна, стіни вирівняні, натяжні стелі. Кімнати роздільні. Суміжний санвузол. На кухні вбудована техніка. В окрузі та швидкій доступності : стоянки, дитячий садок, школа, аптека, зупинки транспорту. Поруч знаходяться парк відпочинку. Доглянутий двір, добрі тихі сусіди. Продається з меблями. Квартира затишна. Телефонуйте! Ми покажемо обєкт, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Александрова Академіка вул., 17
rieltor.ua

Квартира знаходиться за адресою проспект Соборний буд.192 на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. Виконаний капітальний ремонт, з використанням якісних будівельних матеріалів. Зручне планування, висота стелі 2.8м. Залишаються всі меблі та техніка, які ви можете бачити на фото. Поруч магазини, зупинки транспорту (Миру та Сталеварів), ринок, банки, аптеки, школа, садочок, коледж. Готова до продажу, ніхто не проживає, немає прописаних, документи в порядку. Покупець комісійні не сплачує! Телефонуйте домовимось про перегляд.

Соборний просп. (Леніна), 192
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира 1/4 в центрі міста по вул. Миру з гарним ремонтом та меблями. Зручна локація, гарна транспортна розвязка. Інфраструктура центру міста, торговий центр. Парк, кафе. Ринок Продається 3-кімнатна квартира 1/4 в центрі міста по вул. Миру з гарним ремонтом та меблями. Зручна локація, гарна транспортна розвязка. Інфраструктура центру міста, торговий центр. Парк, кафе. Ринок

Миру вул., 7
rieltor.ua

Продам затишну 2х квартиру, площа Університетська (колишня пл. Радянська). Квартира повнометражна(висота стелі 3м), розташована в середині будинку, другий поверх, гарний краєвид з вікон на парк. Чудовий ремонт, меблі. Встановлено 3 кондиціонери, газова колонка. Квартира одностороння, без балкона. Хороша локація, двір виходить у парк, дитячий майданчик. За більш детальною інформацією, дзвоніть до АН Срібло.

Олександрівська вул. (Дзержинського), 51
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3-х кімнатна квартира в районі Малого ринку Перший поверх, на вікнах решітки квартира з ремонтом тепла підлога сантехніка і труби поміняні відповім на всі питання по телефону, дзвоніть і підемо дивитись

Шкільна вул., 22
rieltor.ua

Продається №-кімнатна квартира на вулиці Професора Толока. Квартира знаходиться на девятому поверсі девятиповерхового будинку з ОСББ. Загальна площа: 69 кв.м. Жила площа: 43 кв.м. Кухня поєднана з вітальнею. Спільний санвузол. В квартирі виконано якісний ремонт та максимально зручне перепланування. Замінені всі комунікації. Встановлено якісні металопластикові вікна. Балкон з капітальним ремонтом, лоджія зєднана із спальнею. Організована дуже містка вбиральня. Квартира утеплена та укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Залишаються: меблі, два кондиціонера та побутова техніка.

Хакаська вул., 111
rieltor.ua

Продається чудова, добротна, після капітального ремонту, трикімнатна квартира на третьому поверсі чотириповерхового, цегляного будинку загальною площею 59 кв. У квартирі вирівняні стіни, поміняна проводка, поміняна каналізація та труби водопостачання, дорога сантехніка. Підлоги в коридорі, кухні, ванній та санвузлі-з електропідігрівом у гарному кахлі. Кімнати роздільні. Висота стель - 2,95. На підлозі якісний ламінат. Великий, просторий, з великими вікнами, балкон з видом на сосни, засклений євровікнами, обшитий, утеплений. Все в цій квартирі тішить і наповнює теплом. Розташована поряд зі стадіоном Стріла, музичною та звичайною школами, дитячою та дорослою лікарнями, магазинами. Торг.

Кругова вул., 333
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру. Південний район. Проспект 40 річчя Перемоги, 13. Квартира затишна, ремонт новий. 4 поверх. 2 лоджії з опаленням, 2 кондиціонера, електрочайник, холодильник, пральна машина, велика шафа для одягу, вбудована кухня. Металопластикові окна, бронедвері. Біля дому зупинка транспорту. Стоянка велика під вікнами. Окремий тамбур.

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру з свіжим ремонтом.
olx.ua

Продается 2-х комн. кв. 2Б на пятом этаже ( 76 кв. м.) в новом ЖК Александровский 2, ул. Почтовая, 77. Удобная планировка ( две раздельные спальни, большая кухня , с/у, две большие лоджии). 1 секция, полностью сделан подъезд , установлен бесшумный лифт, заведены свет , вода, канализация.

владелец
2х комн квартира, ЖК Александровский 2
olx.ua

ЖК в городе Запорожье

Продам свою 3-х комнатную квартиру в р-н Ромакса (Пески), по ул. Новокузнецкая 12. Удобное местоположение рынок, атб, аптеки. В пешей доступности парк, школа и абсолютно вся инфраструктура.. Дом панельный(осбб). Общая площадь квартиры 64 кв.м., этаж 9/9, угловая, планировка кухня - студия, спальня и детская раздельные. В квартире выполнен современный ремонт (проводка медная, полностью новая, стоят автоматы на все комнати) . Квартира утеплена с наружи. Зала-студия. Продаётся с мебелю и техникой как на фото. Цена указана за всё. Никаких комиссий.

владелец
Продам власну трикімнатну квартиру в Південному мкрн міста Запоріжжя
olx.ua

2х комнатная квартира-студия в центре Запорожья (Гагарина), вся инфраструктура в пешей доступности, без комиссионных, 4/5 этаж, капитальный ремонт 2022г в светлых тонах. Заменена вся сантехника и электропроводка. Новые качественные окна. Новый французский балкон. Улучшенная планировка.

владелец
Продам 2х комнатную квартиру-студию со светлым ремонтом
olx.ua

2х кімнатна квартира , район дубового гаю Ремонт 21 року Всі меблі , техніка залишаються В квартирі є сигналізація, камери, сейф , посудомийна машинка, і все що бачите на фото) Тепла підлога в ванній і на балконі Будинок із цегли, енергоефективні вікна , квартира дуже тепла взимку , і комфортна влітку Будинок осбб, чисті підʼїзди , відеоспостереження навколо будинку на парковки і в підʼїздах

владелец
Квартира 2 кімнатна
olx.ua

Квартира в новому будинку, з власною закритою територією охороною, відеонаглядом по всій території. Власні паркомісця для кожної квартири, спортивний та дитячий майданчик на території. В квартирі кімната студія та дитяча, велика гардеробна кімната та лоджія-кабінет. Ремонт зроблений з якісних матеріалів. В квартирі є охоронна сигналізація, меблі та техніка. Варіант для тих, хто хоче придбати квартиру та одразу заїхати і насолоджуватись життям у власному житлі.

владелец
Продаж 2 км в новому будинку на Космосі
olx.ua

Продажа 3-комнатной квартиры 75 кв.м. на Бульваре Центральном 23. Без комиссии для покупателя! Хороший кирпичный дом. Чистый подъезд. 2 лифта. Квартира на пятом этаже. Квартира теплая и светлая . Шикарная планировка : большой квадратный коридор, 3 раздельные комнаты , 2 балкона, просторная кухня 10 кв.м. с вместительной нишей, раздельный сан узел. Удобное расположение дома : рядом школа , садики, Варус, АТБ, площадь фестивальная и многое другое для комфортной жизни. Цена 45,000 $, возможен торг.

Продам большую 3-комн. на БУЛЬВАРЕ ЦЕНТРАЛЬНОМ
olx.ua

Продаётся квартира по ул.Лермонтова, дом 26. На 5 этаже, 5 этажного дома, крыша шатрового типа (летом не нагревается, зимой не охлаждается) Потолки 2,5 метра (Брежневка) Квартира перепланирована, кухня студия. Квартира продаётся с мебелью и техникой: спальня- кровать 2х2 ортопедический матрац, стеклянный письменный (косметический) стол, трехсекционный шкаф купе до потолка, lcdTv Кухня- встроенная мебель, посудомоечная машина, итальянская поверхность с woк, барная стойка, барный стул, вытяжка с пультом д.у. микроволновая печь LG, электронная колонка горячей воды. Зал- TVlсd, подвесная тумбочка под TV, диван (раскладной), кондиционер samsung Детская- оборудованная комната для двух детей с раздвижной дверью, шкаф купе до потолка, 2а комода, двухъярусная кровать на первом ярусе письменный стол и вместительный шкаф для игрушек и одежды (выполнен под заказ), детская кровать/машинка. На обеих детских кроватях ортопедические матрацы. В квартире 3и небольших гардеробных. Ванна и туалет совмещённые, душевая кабина, стиральная машина. Коридор, кухня, ванная- натяжные потолки, заменена проводка, в квартире декоративная отделка. Балкон застеклен металлопластик, все окна в квартире металлопластик, на полах ламинат, кухня/коридор/ванна - плитка. О квартире можно писать много, все делалось для себя. Готова для проживания, для семьи с ребёнком или двумя детьми. Самый центр города, все в пешей доступности, все виды транспорта, магазины и т.д. Остаётся вся мебель и техника. В квартире установлены счетчик газа, воды. Во всей квартире экономные Led светильники, в зале умный светильник с пультом maxus. Продажа в связи с переездом из города. Просмотр через представителя в Запорожье. Всі фото реальні. Для термінового звʼязку пишіть будь ласка в олх, не можу відповісти на дзвінок, в олх відповідаю одразу.

Вознесеновський, Лермонтова, Зайцева
olx.ua

Продажа 2-к квартиры в центре города Вознесенский район, проспект Соборный, дом ,169. В квартире выполнен качественный ремонт. Мебель, техника.

Продажа 2-к пр. Соборный, 169 Б. Шевченко)
olx.ua

Продажа ПОЛНОМЕТРАЖНОЙ 2-х комнатной квартиры с ремонтом, ул. Победы, д.3, первый этаж. Квартира расположена внутри дома, теплая. В квартире: две комнаты- студия, кухня раздельная, санузел раздельный, просторный коридор. В квартире остается вся техника и мебель. Встроенная кухня с индукционной электропечкой. Дверь входная железная. Имеются счетчики на воду и электроэнергию. На доме стоит счетчик тепла. Хорошие соседи. В подъезде бетонные ступеньки. Между этажами плиты перекрытия.Уютный двор. Рядом вся инфраструктура. Документы готовы к продажи, собственник один, прописаных в квартире нет. Ключи на сделке.

Продажа 2-х к.кв. ул. Победы д. 3, этаж первый.
olx.ua

Продажа 2ой полнометражной квартиры в Вознесеновском р-не по ул. проспект Маяковского 5/5 57/32/9 все раздельно, евроремонт, мебель техника. Вся инфраструктура в шаговой доступности (элитные школы, детские сады, парк, ТЦ Украина ). Квартира интересна как для проживания так и для сдачи в аренду. Реальному покупателю торг !

Продажа 2ой полнометражной квартиры в Вознесеновском р-не
olx.ua

Продаж великої повнометражної квартири на проспекті Соборному. Олександрівський район. 2й поверх. Кімнати роздільні. Балкон Закритий двір. Поруч зупинка, театр Магара, магазини, ринок.

Соборный проспект, 50, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу 3к квартира по пр.Соборному, р-н РАЦСа (ЗАГС). Розташована на 5 пов./5 поверхового цегляного будинку. Криша відремонтована капітально, не течет. Планування: велика гостина 35м2 - 2 окремих спальні - 2 балкони (засклені) - гардеробна - суміжний с/вузел (ванна, душ) Квартира дуже тепла у доброму житловому стані. Поряд є капітальний гараж.

Соборный проспект, 148, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продается 2-х комнатная квартира в состоянии "заезжай и живи" с автономным отоплением (газ). Общей площадью 70м2, расположенная на 2 эт./5эт.кирпичного дома. Ремонт (2022г.) Утепление наружное, новые двери, новая сантехника. Планировка: - две комнаты, - кухня 13м2 Квартира продаётся с новой мебелью, бытовой техникой. Во дворе детская площадка.

Крепостная улица, 75, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD
dom.ria.com

Гарна, сучасна квартира у самому центрі Південного мкр-ну по вул.Водограйна( біля 107 гімназії). Продумано усе до маленьких дрібничок.Простора кухня -це мрія кожної господині, ванна кімната суміжна з сан.вузлом, світла і комфортна вітальня з мякими меблями та дві окремі спальні( дитяча кімната та спальня). Лоджия та балкон оформлені шкафчиками для усяких побутових речей. Приходьте і подивіться в живу! Будинок ОСМД.

Водограйна (Гаврилова) улица, 18, Южный (Пески), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу чудова 3-кімнатна квартира на 4 поверсі в 5м цегляному будинку (Осбб). Квартира після капітального ремонту Меблі та техніка за домовленістю. Метраж: 63, 5/41/11. Кухня-вітальня, вбиральня, панорамний балкон, тепла підлога, сигналізація. Територіально, район 12 квітня, неподалік проспекту, все необхідне в пішій доступності. Всі подробиці по телефону, дзвоніть!

ул. Независимой Украины, 40, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 3165 результатов