Пропонуємо до продажу 4-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Чарівна, 3/5. Переплановано у 3-х кімнатну квартиру. Площа 62/42/12. Квартира у хорошому стані. Встановлено металопластикові вікна, замінено водопровід. Балкон засклений. Будинок під керуванням ОСББ. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності: ринок, школа, д/садок, АТБ, аптеки, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Чарівна вул., 137
rieltor.ua

Спец предложение ! Premium квартира в Шевченковском мкр-не . Локация : 2 Шевченковский , ул. Бачарова . В пешей доступности все инфраструктуры , парк , детская площадка . Один из лучших домов в районе, тихий и зеленый двор . ОСББ , чистый со свежим ремонтом подъезд , новый лифт , хорошие соседи . Квартира : Расположена на 7/9 этажа , внушительная площадь 120 м2 ( занимает пол этажа со своим тамбуром ) . Простая и понятная планировка 3 отдельных спальни . В 2021 году был выполнен абсолютно новый ремонт с использованием дорогих стройматериалов .Заменены все коммуникации , установлены новые дорогие окна . Планировка : Прихожая , 2 гардероба , хол , кухня + столовая , гостиная с выходом на панорамный французский балкон , ванная комната , детская , детская с совмещеным балконом , ванная комната , хозяйская спальня , балкон . Продажа с мебелью и бытовой техникой. + бонусом к квартире идут 2 паркоместа . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Бочарова вул., 777
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 4-кімнатну квартиру по вулиці Бочарова, 5/5. Площа 62.6/47/5.2. Встановлено лічильники обліку газу та води. Новий бойлер. Санвузол роздільний. Будинок під керуванням ОСББ. Квартира у житловому стані під Ваш ремонт. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Бочарова вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу світла, простора, чотирикімнатна квартира-студія на зручному, третьому поверсі девятиповерхового, цегляного будинку загальною площею 87 кв. Квартира з якісним ремонтом Підлоги в квартирі плитка та ламінат. На кухні та у ванній підлога з електропідігрівом. Стелі-натяжні. Три кімнати та велика вітальня-студія. Квартира продається з меблями та технікою.Телевізор (Philips), посудомийна машина (Bosch), духова піч (Bosch) пральна машина (LG), Варильна поверхня, кондиціонер, бойлер, холодильник. Все є для комфортного життя. Квартира має охоронну систему, інтернет та супутникове телебачення. Розташована поряд з садком, школою, АТБ, Сільпо, аптеками, стоянкою, що охороняється.

Фортечна, 333
rieltor.ua

Продам отличную 4-х комнатную двухуровневую квартиру в центре спального района, с качественным ремонтом 2022 года. Квартира полнометражная, разносторонняя, имеет 2 уровня. Площадь квартиры – 110 квадратных метров, что позволяет вам чувствовать себя комфортно. Планировка квартиры: 1 этаж - прихожая, большая кухня-гостиная, тренажерный зал и санузел (угловая ванна и туалет). 2 этаж – большая спальня с эркером, детская, гардебная комната и сан узел (душевая и туалет). Здесь вы найдете джобротный ремонт, в котором очень тщательно продуманы элементы, создающие атмосферу комфорта и уюта, установлены металлопластиковые окна, новая сантехника производства Италия, кондиционеры в каждой жилой комнате, заменена электропроводка, стабилизаторы напряжения на каждом уровне, что позволяет бесперебойно работать электроприборам, покрытие пола в комнатах дубовая замковая кварцвиниловая плитка, в коридоре – кафельная плитка, лестница – натуральный дуб, отделка стен – венецианская штукатурка, качественные обои, двери из натурального дуба, потолки натяжные комбинированные. Остается вся мебель и техника, новый холодильник, встроенная кухня с газовой поверхностью и духовым электрическим шкафом Electrolux, посудомоечная машина Bosh. Дом осбб, ухоженный подьезд, отличная инфраструктура, в шаговой доступности магазины, две школы, детский сад, поликлиника, больница, бассейн, остановка транспорта. Безопасность обеспечивается круглосуточной военизированной охраной и видеонаблюдением. Прекрасный выбор для тех, кто ценит стиль, комфорт. Не допускайте возможности стать счастливым хозяином этой замечательной квартиры.

Брюллова вул., 5
rieltor.ua

Продається шикарна, простора, дворівнева, зі свіжим ремонтом, 4-кімнатна квартира на першому поверсі 4-поверхового, цегляного будинку загальною площею 109 кв.метрів. Квартира з чудовим, якісним, дорогим ремонтом. Два санвузли, що дуже зручно. Прекрасна кухня з вбудованою технікою та меблями. На верхньому поверсі три окремі кімнати. Є підсобне приміщення та спорт-зал. Вся техніка, меблі, тренажери залишаються новому господареві. Квартира на сигналізації, є відео спостереження. ОСББ. Розташована поряд зі стадіоном "Стріла", школами, магазинами, дитячими та дорослими лікарнями. Торг.

Кругова вул., 333
rieltor.ua

4-х кімнатна квартира 1 Шевченківський Чарівна 113. Планування 2 окремі спальні, зал та кабінет, вся техніка, мебілі. Парковка поруч з будинком.

власник
Продам квартиру від власника
olx.ua

Продаж 4 кімнатної квартири по вул .Полякова 11 на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. У квартирі лоджія і два балкони, один з балконів приєднали до кімнати, на ньому встановлена тепла підлога. Повністю замінені вікна, замінені всі системи водопроводу та електрики. Нові якісні вхідні двері та якісні двері у тамбурі. Теплі підлоги у великій кімнаті, кухні, ванна, у дитячій кімнаті та на лоджії. Є дизайнерський проект. Шевченківський р-н Поряд з будинком 93 гімназія, дитячий садок, зупинка транспорту, базар , відділення пошти і поліклініка.

Продам 4 ком. квартиру по ул. Полякова  в Шевченковском районе!
olx.ua

Продается 4 ком квартира студия в Шевченковском районе по улице Полякова Квартира расположена на 8 этаже 9-ти этажного дома Дом кирпичный Сделана вся грязная работа Проводка по всей квартире Стяжка полов Два сан узла Французский балкон Новые радиаторы отопления Теплые полы Звоните будем рады вам показать

Полякова улица, 11, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 34500.0 USD
dom.ria.com

Продається 4-кімнатна квартира в Шевченківському районі міста Запоріжжя на вулиці Полякова. Загальна площа квартири становить 65 квадратних метрів, з площею кухні 6 квадратних метрів. Квартира знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. У квартирі є один санвузол та балкон. Розташування квартири - один з найбільш комфортних районів міста Запоріжжя, зручний доїзд до центру міста та ключових обєктів інфраструктури. Ціна квартири становить 35500 доларів. Квартира вільна для продажу, можливий швидкий вихід на угоду. Запрошуємо всіх зацікавлених на огляд квартири. Телефонуйте, домовимось про зручний для вас час і дату огляду.

Полякова улица, 13А, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 35000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Запоріжжя

Квартира 4-кімнатна, двостороння, розташована в тихому спокійному місці в спальному районі 2-го Шевченківського по вул. Полякова. Замінено всю проводку і всі комунікації, встановлені скрізь мп вікна. Кухня 6, 5 кв.м через арку зєднана з маленькою кімнатою 8, 4 кв.м. На підлозі керамограніт, натяжна біла стеля. Зі старого варіанта туалет-ванна зроблена нова ванна кімната, а замість проходу на кухню - зроблений новий санвузол. Скрізь сучасний кахель і підвісна стеля, у т. ч. у кухні та коридорі. У залі та в коридорі по всьому периметру на 1/3 від підлоги по стінах викладений ламінат. У великій кімнаті 15, 1кв.м - ламінат і вхід - арка в східному стилі. В одній спальні 12, 5 - натяжна стеля, у другій 12, 1- потрібен ремонт. Балкона немає.

Полякова улица, 5, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 34000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова 4-кімнатна квартира в Шевченківському районі міста Запоріжжя, на вулиці Авалиани. Загальна площа квартири складає 61 квадратних метрів, кухня - 5 квадратних метрів. Квартира розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. В квартирі є 1 санвузол і балкон. Ціна - 40000 доларів. Квартира знаходиться в затишному районі міста, поряд з усіма необхідними закладами та інфраструктурою. Затишок та комфорт - головні переваги цієї квартири. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд - це може стати вашим новим домом!

Авалиани улица, 14, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 40000.0 USD
dom.ria.com

Велика світла 4к квартира з новим евроремонтом в чудовому домі по вулиці Чарівна біля Шекіленду. Загальна площа 87 кв.м., корисна 82,5 кв.м. Кухня велика 10 кв.м. з вбудованою технікою. Всі кімнати роздільні: зал 21, три кімнати 14.5, 14 і 9,5 кв.м. В квартирі 2 балкони, засклені та утепленні, на кожному балконі великі погреби. Є 2 кондиціонери, з можливістю використання в широкому діапазоні зовнішніх температур: від -15°C до +24°C на обігрів і від -15°C до +48°C на охолодження. Є бойлер і система очищення води на кухні а також бойлер на 80л у гардеробній ,с/у роздільний.Тамбур і посилені вхідні двері. Зовнішний фасад було додатково утепленно пінопластом 100мм. Квартира знаходиться в затишному районі, поряд парковка, відділення банку, відділеня Нової Пошти, супермаркет АТБ, Бібліотека, спортивні клуби, дитячі садочки, зупинка громадського транспорту. Від власників, без комісії !!!

власник
Прдам 4-х кімнатну квартиру по вул. Чаріна
olx.ua

Продам 4х кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Чарівна. Квартира в гарному стані, переплановано з 4х на 3х кімнатну, Чудове місце розташування, розвинута інфрастуктура, зупинка Заводська.

Продам 4х кімнатну квартиру в Шевченківському районі.
olx.ua

Продажа 4-комнатной квартиры в Шевченковском районе на ул. Авраменко Количество комнат 4 Общая площадь 80 м² Жилая площадь 63 м² Площадь кухни 8 м² Этаж 3 Этажность дома 9 Квартира светлая, просторная, в шикарным ремонтом. Сигнализация Свежий, дорогой ремонт, выполненный на высоком уровне. Квартира полностью меблирована. Кухня с современным оборудованием. Две лоджии с евроостеклением. Одна совмещена с комнатой. Пол-ламинат. Санитарный узел совмещен. Дорогая, современная душевая кабина. Находится в 9-ти этажном, панельном доме . Тихий, ухоженный двор. Удобная инфраструктура – рядом супермаркеты, магазины, аптеки, банки, школы, детские площадки, рынок и др. В непосредственной близости остановка общественного транспорта. Хорошая транспортная развязка со всеми районами города.

Продажа 4-комнатной квартиры ул. Авраменко
olx.ua

Пропонуємо до продажу 4-кімнатну квартиру в Шевченківському районі. Квартира розташована на 3-му поверсі повнометражного цегляного будинку, Квартира різнобічна, тепла, загальна площа 105 кв.м, житлова 73 кв.м, кухня 12,8 кв.м., високі стелі, просторий хол, засклена лоджія 8 метрів – металопластик. Капітальний ремонт: водопровід пластиковий, мідна проводка, вікна металопластикові. Замінено стояки на воду, опалення та каналізацію Хороший варіант для великої родини з дітлахами. Дитячий садок – 4 хвилини пішки, школа – 10 хвилин. Рядок ринок, магазини, зупинка громадського транспорту Квартира вільна, продається з меблями та технікою частково. Запрошуємо на перегляд, дзвоніть - погоджуємо час

4к квартира з ремонтом Шевченківський район - вул. Військбуд, за 22000
olx.ua

Продам 4-х кімнатну повнометражну квартиру з гаражем по вул. Олексія Поради. Всі кімнати роздільні, високі стелі, просторий коридор, квартира в жилому стані. потребується косметичний ремонт в одній кімнаті та ремонт санвузла. Поряд розташований дитсадок, школа, міська лікарня, до зупинки громадського транспорту 3-5 хвилин. Гараж у дворі під вікном. Можливо під офіс. Хороший торг.

власник
Продам 4-х комнатную полнометражную квартиру
olx.ua

Продам четырехкомнатную полнометражную квартиру по ул.Круговой, жилое нормальное состояние. Кухня 9м2, Зала 24м2, комнаты - 11,17,14 м2. Две лоджии, узаконены.Два кондиционера. Хозяин.Возможен разумный торг.

власник
Продам 4 ком. квартиру ул. Круговая
olx.ua

В гаражом в кооперативе через дорогу, в первой линии , средина ряда есть гараж. Квартира утеплена снаружи. В квартире лоджия и два балкона , один из балконов присоеденили к комнате , он дополнительно утеплён. Вся стяжка полов залита под уровень . Стены - отделка гипсокартоном. На кухне заменена сточная труба ( стояк ) Полностью заменены окна , заменены все системы водопровода и электричества ( установлен распределительный щит ). Разширена зона ванной комнаты, стоит ванная (гидромассаж ,аэромасаж), установлен душ.. Подведены небходимые коммуникации. Новые качественные входные двери и качественные двери в тамбуре. Остаеться всё в квартире !!! Квартира на Полякова Шевченковский р-н Рядом с домом 93 гимназия, в 5 мин хотьбы детсад , рынок , остановка транспорта.

Продам квартиру Шевченковский р-н
olx.ua

Продается 4х комнатная квартира с хорошим ремонтом от собственника. При ремонте использовались только качественные, дорогие и современные материалы. Квартира светлая и теплая. Есть 2 застекленных балкона, один из которых 12 кв.м. угловой с встроенной системой хранения. В кухне и ванной комнате теплые полы. Бронированная дверь, видео наблюдение входа в квартиру. Квартира под охраной. Действующий электрокамин. В квартире остаётся мебель и техника. 3 комнаты отдельные и большая гостинная.

власник
4х комнатная квартира от собственника
olx.ua