Предлагается к продаже отличная 3-комнатная квартира в самом центре Космоса, по ул Космической, дом кирпичный ( Осмд) находится во дворе. Третий этаж. Комнаты смежно-раздельные, паркет, окна ПМ, новая колонка. Жилое хорошее состояние. Документы готовы. Ключи на сделке! Все подробности по телефону.

Космічна вул., 100
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Чумаченка. Квартира знаходиться на пятому поверсі девятиповерхового будинку з ОСББ. Загальна площа: 72 кв.м. Жила площа: 43 кв.м. Площа кухні: 8 кв.м. В квартирі встановлені якісні металопластикові вікна коричневого кольору, з профілем німецького виробника, Замінена електропроводка та єлектролічильник. Встановлено три кондиціонери. В квартирі залишаються: всі меблі, пральна машина, холодильник та бойлер. Охайний підїзд, гарні сусіди. Чудове місце розташування будинку. В пішій доступності: зупинки транспорту, парк, базар, супермаркети, магазини, лікарня. Торг можливий!

Чумаченка вул., 111
rieltor.ua

Продам трехкомнатную квартиру в тихом месте Коммунаровского района. Квартира оборудована всей необходимой техникой и мебелью, всем необходимым для комфортного проживания - есть стиральная машинка, холодильник, бойлер, кондиционер, микроволновая печь, телевизор, двуспальная кровать, тахта, раскладной диван. Рядом супермаркет, небольшие магазины, стоянка, школа. Документи готові,прописаних немає, квартира вільна Дзвоніть . Ціна 38000 долл.США

Комарова вул., 27
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги стильна, сучасна квартира в центрі Космосу на 2 поверсі😻. Квартира дуже компактна та має невеликі 2 окремі кімнати та спільну залу. Всі комунікації були замінені на нові, є сучасний двофазовий лічильник. В пішій доступності АТБ, Сільпо, Варус, ринок. Поруч декілька зупинок транспорту в різні райони міста. В 200 метрах від будинку школа, дитячі садки . Приємна енергетика, відмінний район! Для гарних, порядних та приємних людей - просто ілеальний варіант. 🔥🔥🔥 Меблі та техніка лишаються по домовеності. Торг для реального покупця. Покази по домовленості.

Північнокільцева вул., 25
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Південному мкрн по вулиці Автозаводська. Квартира розташована в середині будинку на 2-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Будинок під керуванням ОСББ. Квартира в житловому стані. Металопластикові вікна, решітки. Санвузол роздільний. Гаряча вода-водонагрівач. Лоджія засклена. Лічильники обліку води, світла та газу. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Автозаводська, 20а
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Південному мкрн по вулиці Автозаводська. Квартира розташована в середині будинку на 1-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира в житловому стані. Металопластикові вікна, решітки. Санвузол роздільний. Гаряча вода-водонагрівач. Лоджія засклена. Лічильники обліку води, світла та газу. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Автозаводська, 30а
rieltor.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості Досконала 3х кімн Еліт класу в Комунарському районі (космос). Локація: вул.Чумаченко 47. Всі інфраструктури в пішій доступності - магазини, ринок, зупинки, парк, школи. Тихий та спокійний двір, асфальт рівний заїзд. Є особисте обладнане паркомісце біля будинку. Розташована на 3/10 поверху. Будинок ОСББ. Хороші сусіди. Квартира: Стан на 10/10. Зроблений дуже дорогий та якісний ремонт по дизайн проекту. Замінено всі комунікації та стояки. Встановлено сигналізацію, інтернет, відеодомофон. Вікна всі з максимальним профілем і заправлені газом. Підвіконня-мармур. Балкон у спальні - переобладнаний в панорамний «французький» з підігрівом підлог. Підлогове покриття - паркет з масиву дуба, плитка - виробництва Італії. На стінах - замовні тканинні шпалери та декоративна штукатурка. Встановлено дорогу ілюмінацію , побутову техніку та меблі ( виробництво Італії ) . Кухня виготовлена за спеціальним замовленням з масиву ясена з камяною стільницею. Ванна кімната з теплою підлогою. Планування: Передпокій, ванна кімната + сан.вузол, вітальня + кухня + столова зона, господарська спальня + «французький» балкон, гардероб, дитяча кімната + робоча зона, утеплена лоджія. Ця квартира мрія - чекає на своїх нових господарів. Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Чумаченка вул., 47
rieltor.ua

2к. Комарова 23. Остановка "Высотная". 4\5, 42\27\7 Светлая, уютная квартира в центре Космоса. Середина дома. Дом ОСББ. Остается вся мебель и техника. Чистый подъезд. Ухоженная придомовая территория. Цена 21999дол. Без комиссии для покупателя. Сотрудничаю с агентствами.

Комарова вул., 23
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується простора однокімнатна квартира в висотному, цегляному будинку в самому центрі Комунарського району по вулиці Ситова. Найбажаніше місцерозташування- поруч безліч магазинів, супермаркети, аптеки, стоматології, Олександрівський ринок, пошта, банки, зупинки транспорту, сквер Гагаріна, школи та садочки. Реальному покупцю хороший торг. Більш детально по телефону.

Ситова вул., 20
rieltor.ua

Пропонується до продажу шикарна 3-кімнатна квартира-студія, внаслідок перепланування з 4-кімнатної, площею 82 кв.м. Сучасний капітальний ремонт 2022р, робився для себе з дорогих матеріалів імпортного виробництва (Італія), все продумано до дрібниць. Квартира зовні утеплена, дах перекритий. Планування: кухня-вітальня, 2 окремі спальні, панорамний балкон і лоджія. На подвірї місце під авто, поряд гараж за додаткову плату. Після ремонту у квартирі практично не жили. Чистий продаж. Ключі на угоді. Усі подробиці по телефону.

Чумаченка вул., 38
rieltor.ua

Предлагается к продаже трехкомнатная квартира на песках, ул. Автозаводская, р-н парка. Спальная, детская, зал соединен с кухней. В санузле ванна + душевая. Есть вся необходимая техника и мебель. В подъезде ремонт. Дом в ОСМД. Продажа с мебелью и техникой. Небольшой торг уместен. Звоните!

Автозаводська, 777
rieltor.ua

Продаж великої затишної 3-х кімнатної квартири (сталінки) в Космічному мкр-ні, вул. Тополіна. Будинок цегляний. Загальна площа - 110 кв. м., велика кухня 11 кв. м. Авторський проект. Кухня, їдальня, 2 спальні та роздільний сан. вузол (є ванна та душова для зручності). Теплий пол на лоджії, в ванній кімнаті та прихожій. Енергозберігаючі вікна. Система відеоспостереження. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, інше за домовленостю. Квартира утеплена. В будинку є повноцінне бомбосховище з усіма комунікаціями. За квартирою також закреплено приміщення в підвалі з електричною розводкою під генератор, та паркувальне місце. Територія закривається шлагбаумом. Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Тополина вул., 111
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 3/5 по вул. Рязанська , площа 62/32/13. Квартира в хорошому стані після кап. ремонту 2020р. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері, сигналізація, ткпла підлога по всій оселі крім санвузла та спальні. Замінена електропроводка , водогін та каналізація. Балкони утеплений засклені (євро), лоджія утеплена , заслена (євро) обєднана з дитячою . Вітальня обєднана з кухнею. Перепланування узаконено. Залишаються частково меблі(окрім дивана, кроваті та столу) і вся техніка окрім ТВ. Не торець. Будинок ОСББ. Охайна прибудинкова теріторія.Прямий продаж. У дворі є гараж запотреби можна придбати за окрему вартість.Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Рязанська вул., 11
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Запоріжжі! вул. Новокузнецька, 4-й Південний мкр, новобудова. Площа: 38 кв.м. Ремонт + Обладнання: Залишаються вбудовані меблі, пральна машина, кондиціонер! + Простора кухня з усіма зручностями + Будинок ОСББ, дружні сусіди + Зручне розташування: Поруч магазини, аптеки, кафе Зручна транспортна розвязка Близькість до парку для прогулянок + Затишний двір Ця квартира ідеально підходить як для самостійного проживання, так і для здачі в оренду. Вже готова до заселення! Ціна $21999 Пропозиція від агенції нерухомості

Новокузнецька вул., 59
rieltor.ua

До Вашої уваги світла та простора двокімнатна квартира з позитивною енергетикою поруч з парком та ринком на вул. Малиновського. В квартирі був зроблений капітальний ремонт в усіх кімнатах, окрім зали (можна побачити по фото). Замінили усі комунікації, вікна та батареї! Зала дуже тепла взимку, розташовано 3 батареї в кімнаті! Сама квартира виходить вікнами по різні сторони будинку. Зупинка транспорту, ринок АТБ та Варус в пішій доступності. Торг реальним покупцям на просмотрі. Запрошуємо на перегляд Вашої квартири мрії!

Європейська вул. (Малиновського), 11
rieltor.ua

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в Южном мкр-не, по ул. 40 лет Победы (3й Южный). Комнаты раздельные, дом ОСМД, чистый подъезд и лифт. Квартира теплая, не торцевая. К квартире прилагается собственная кладовая в подъезде. Рядом супермаркет Амстор. Экологически чистый район города. Предложение от агентства.

40-річчя Перемоги просп., 777
rieltor.ua

Продается хорошая двухкомнатная квартира на Космосе по ул. А.Говорухи, район «Старого парка». Квартира видовая, в жилом состоянии, есть мебель и техника, окна МП, балкон застеклен, крыша перекрыта, дом ОСББ, чистый подъезд. Все в шаговой доступности. Квартира свободна и ждёт своих новых владельцев. Ключи на сделке, собственник в стране.

Олександра Говорухи вул. (Радгоспна), 26
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, в Південному районі 🏘️ 💵 Ціна: 26000 $ ✅ Вулиця: Стешенко ✅ Вторинне житло ✅ Кількість кімнат: 1 ✅ Поверх: 5/9 ✅ Загальна площа: 36 кв.м. ✅ Стан квартири: ремонт ✅ Планування: роздільне ✅ Сан вузол: сумісний ✋ Арешти: Юридично чиста 📲 098-482-44-54 👇 Опис: Продається 1 кімнатна квартира, Південий район, вул. Стешенко. У квартирі виконаний ремонт в світлих тонах, використані дорогі матеріали, ламінат та кахель на підлозі, кахель у с/в, вбудована кухня та техніка, кондиціонер, лоджія засклена (євро), є ніша в ній зроблений гардероб. Квартира в хорошому стані, заходь і живи) за більш детальною інформацією дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час!

Стешенка вул., 24
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира, загальною площею 110 кв.м., розташована по вул.. Європейській. В квартирі виконаний євроремонт з переплануванням, два балкона засклених та утеплених, два сан вузла, кузня – столова, дитяча кімната та спальня. Поли з підігрівом, є 4 кондиціонера, два бойлера, вбудована нова кухня з технікою: посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка, тощо. Квартира утеплена ззовні. Знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою, поруч парк, магазини, ринок, садки, школа, супермаркети, тощо. Ціна 60000 євро.

Європейська вул. (Малиновського), 14
rieltor.ua

Пропонується до покупки 1-но кімнатна квартира-студія 13/15 по вул. Космічна (р-н. АТБ, кінотеатр "Космос"). Квартира у xорошому житловому стані, простора, заг. пл. 50,4 м.кв. Перепланована у студію, великий коридор та санвузол. Є містка комора. Чудовий вид із вікон. Будинок цегляний, дуже теплий. Всі вікна металопластикові, труби та каналізація пластик. Встановлені лічильники. Замінені всі двері на деревяні С/в суміщений, ванна та душова кабіна. Балкон засклений. Квартира продається з меблями та побутовою теxнікою. Чудова купівля як для власного житла так і здачі в оренду. Будинок ОСББ, чистий та доглянутий підїзд та двір. Поруч з будинком супермаркет АТБ, багато магазинів та кіосків, аптека, відділення банку, зупинка транспорту та ін. Ліфти працюють завжди!!! Додаткові питання за телефоном Ціна 19700 у.о. з технікою та меблями. Торг

Космічна вул., 78
rieltor.ua

Продажа двухкомнатной квартиры на Южном, ул. Новокузнецкая. Квартира в хорошем состоянии, кафель, сантехника, трубы все заменены, лоджия заставлена евро. Смотрите фото, практически все остаётся.

Новокузнецька вул., 44
rieltor.ua

Продается трёхкомнатная квартира на 2м Южном, бывшая улица 40 летия Победы. Квартира с красивым видом на грибной канал, светлая и теплая. Расположена на 4м этаже. В жилом состоянии, есть кафель, кухня и мебель в комнатах, балкон и лоджия застеклены, 2 МП окна. Звоните для более детальной информации.

40-річчя Перемоги просп., 48
rieltor.ua

Продається чудова квартира для сімї на Південному по вулиці Водограйна. У квартирі виконано найкраще перепланування для «чешки» кухня та вітальня обєднані, гардероб та дві окремі спальні (обєднані з балконом та лоджією). Все продумано до дрібниць і виготовлено з дорогих матеріалів. Будинок один із найкращих ОСББ, новий ліфт, чистий підїзд, доглянута прибудинкова територія. Вид з вікна на грибний канал і красива зелень де вечорами співають соловейки. Є автопарковка, дитячий майданчик, зупинки транспорту та магазини у кроковій доступності. Дзвоніть, домовимося про перегляд.

Водограйна вул. (Гаврилова), 3
rieltor.ua

Продается 3 комн. квартира на 5м Южном, ул. Новокузнецкая, дом ОСББ. Чистый подъезд, двор, есть тамбур с соседями и общий балкон на этаже. В квартире хорошее состояние, встроенная мебель и техника, есть кладовая у кухни, раздельные комнаты, балкон из спальни. С крысой никогда проблем не было. Квартира свободна, собственник в городе. Звоните, договоримся о просмотре.

Новокузнецька вул., 43
rieltor.ua
1 - 24 з 521 результатів