Пропонується до продажу простора трикімнатна квартира у ЖК Квартал із гарним видом на Дніпро. Квартира у другій секції. Загальна площа 91,66 кв.м, житлова 44,19 кв.м, кухня 17,68 кв.м. Плануванням передбачено три окремі спальні, гардеробна, велика кухня, два санвузла, вітальна, балкон. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія з паркуванням. Продаж по переуступці. Від власника.

возможна продажа по єОселя
Центральний бульв., 28
rieltor.ua

Пропонується до продажу шикарна 2-кімнатна квартира, площею 57 кв.м. Висота стелі 3м. Метраж: 57/32/9. Сучасний капітальний ремонт 2019р, робився для себе з дорогих матеріалів імпортного виробництва, все продумано до дрібниць. Квартира утеплена, дах перекритий, нова проводка, всі нові стояки. Вбудована техніка Bosh, регульована тепла підлога. Планування: 2 окремі кімнати, балкон у двір - тиха сторона. Після ремонту у квартирі практично не жили. Територіально бульвар Шевченка, район літака. Все необхідне у пішій доступності. Чистий продаж. Ключі на угоді. Усі подробиці по телефону.

Шевченка бульв., 20
rieltor.ua

Предлагается к продаже отличная 1-комнатная квартира по бул.Центральному! Квартира с ремонтом, мебель и техника остается. Дом теплый кирпичный. Встроенная кухня, новая газовая колонка, стиралка, холодильник, кондиционер, диван. Территориально по бульвару Центральному, рядом остановка по ул Победы, недалеко от площади Фестивальной. Все самое необходимое в пешей доступности. Все подробности по телефону. Ключи на сделке, один собственник.

Центральний бульв., 16
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміновий продаж 2-кімнатної квартири із сучасним капітальним ремонтом - робився для себе! Все нове! Меблі та техніка залишаються! Заходи та живи! Кімнати роздільні, 4 поверх у 5му цегляному будинку по вул Леоніда Жаботинського район вул 12 квітня. Відмінні сусіди, тихий двір. Самий центр міста. Все необхідне поруч. Ключі на угоді, 1 власник.

Правди вул., 4
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Торг Продається затишна двокімнатна квартира з видом на річку Дніпро! Квартира розташована в районі з відмінною транспортною розвязкою та розвиненою інфраструктурою. Після капітального ремонту, проводка мідна, вікна, двері труби замінені. З новими меблями та великою побутовою ЯКІСНОЮ технікою, які залишаються новим власникам. У квартирі встановлений кондиціонер і проведений газ. Будинок оснащений новим ліфтом, а сусіди адекватні та дружні. Взимку квартира дуже тепла, а завдяки підключенню до лінії вантажного порту, СВІТЛО Є ЗАВЖДИ. Ідеальне місце для комфортного життя!

владелец
Портова, 6
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2-кімн. кв. 7/9 на вул. 12 квітня, площа 51/27/8. Квартира світла, тепла не торцева. Виконаний косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, балкон засклений. Кімната з нішою (оформлена розсувною системою). Вхідні двері металеві. Кімнати та с/в - роздільні. Поблизу дитячий садок, магазини, спортивний клуб "Металург", до проспекту Соборного 10 хвилин ходьби. Телефонуйте домовимося про перегляд.

12 квітня, 2
rieltor.ua

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира по бул.Гвардейскому (в р-не Набережной), общей площадью 46 м, расположена на 3 эт./5-ти эт.дома. Комнаты раздельные. Планировка представляет собой:кухня, гостиная, спальня с балконом, санузел смежный. Оборудована и укомплектована всем необходимым.

Гвардійський бульв., 24
rieltor.ua

28000$. 57/42/6. 2/5 До вашої уваги пропонується 3-х кімнатна квартира по вулиці Перемоги (р-н 5 міської лікарні «Ластівка»). Квартира розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, дуже тепла, вікна виходять не на проїжджу частину. Продається зі всіма меблями та технікою, що представлені на фото. Дуже зручне місце розташування, поряд супермаркети, зупинка громадського транспорту, аптеки, школа, дитячий садок міська лікарня. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Перемоги вул., 93
rieltor.ua

5/5. 32/18/6. 17000$ Вашему вниманию предлагается 1-но комнатная квартира по улице Патриотическая р-н Аллеи Роз. Квартира в жилом состоянии, замены все коммуникации, сделала крыша. Очень хорошое и тихое месторасположение, рядом парк. Более детальную информацию уточняйте по телефону.

Патріотична вул., 58
rieltor.ua

20000$. 5/5. 27/14/6. До вашої уваги пропонується 1-но кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Патріотична. Квартира в жилому стані. Зручне розташування, поряд все що необхідно для комфортного проживання, а саме школи, дитячі садки, магазини, супермаркет Варус, аптеки та зупинки громадського транспорту. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Патріотична вул., 61
rieltor.ua

25000$. 44/30/6. 1/5. До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира по вулиці Михайла Гончаренка (Панфіловців). Квартира в хорошому, жилому стані, продається з меблями та технікою. Будинок ОСББ, чистий та охайний підʼїзд, доглянута прибудинкова територія. Дуже зручне місцерозташування, поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Панфіловців вул., 27
rieltor.ua

Предлагается к продаже видовая 1 комн.кв. в ЖК Kvartal, общей площадью 50м, расположена на 6 эт./11-ти эт.дома. Квартира под ремонт. Дом введен в эксплуатацию, подключены все коммуникации. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

возможна продажа по єОселя
бул.Центральный, 28
rieltor.ua

До продажу пропонується затишна 2-кімнатна квартира на пр.Соборному, орієнтовно за кінотеатром «Байда». Квартира розташована на четвертому поверсі, цегляного, пʼятиповерхового будинку. Загальна площа 44 кв.м. Гарний стан, планування кімнат суміжно-роздільне. В квартирі деревяні лаковані вікна зі склопакетом, на підлозі паркет, балкон засклений (деревяні рами). На кухні є всі необхідні меблі та техніка, в кімнатах спальні місця, містка шафа для зберігання речей (меблі та техніка за домовленістю). Санвузол сумісний: радянський кахель, сантехніка, пластикові труби, лічильники, гаряча вода від колонки. Гарне місце розташування будинку, тихий центр: поряд АТБ-маркет, безліч різних магазинів та супермаркетів, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Великою перевагою є доступні тарифи по комунальним послугам. Вартість квартири 26000$. Торг доречний!

Соборний просп. (Леніна), 158а
rieltor.ua

Супер 2х кімн "WHITE BOX" по Сталеварів 25а. Локація: супер місце , центр міста , дуже зручна транспортна розвязка , в 30 м від будинку АТБ , магазини , зупинка транспорту , кафе та ресторани , в 300 м парк , в пішій доступності великий Сільпо та парковка. Будинок сталінка . Один із найкращих ОСББ. У підїзді чисто та затишно, стоять пластикові вікна, виконується вологе прибирання. Дах повністю замінений на новий. Квартира: Площа 56 м2. Розташована на 5/5 поверху. Двостороння. Висока стеля. Стан відмінний. У 2024 році були перефарбовані всі стіни в білий колір. Усі комунікації замінені на нові (вода, електрика). Встановлено газову колонку. У стінах проведено дроти по домашній кінотеатр, відеоспостереження та інтернет. Встановлена сигналізація та домофон. Балкон оздоблений куванням і зроблений у відкритій формі (дуже гарний вигляд) Ванна кімната обєднана з сан.вузлом. Планування: передпокій, кухня + їдальня, коридор, ванна кімната, гардероб (+ сейф), спальня + балкон, кімната. ! Це відмінний варіант купити свіжу квартиру з ідеальним станом та облаштувати її на свій смак. Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Сталеварів вул., 25а
rieltor.ua

Предлагается к продаже отличная 3-комнатная квартира в ЖК по ул Гагарина. 7 этаж, во дворе место под стоянку авто. Закрытая территория. Квартира с капитальным ремонтом, делался для себя. Всё остается: мебель и техника. Метраж: 76,1/42,5/18,5. Интересная планировка. Квартира разносторонняя. Комнаты раздельные, большая кухня-столовая, санузел раздельный, лоджия. Один собственник, ключи на сделке. Квартира в идеальном состоянии. Звоните!

Гагаріна вул., 3
rieltor.ua

7/9. 50/30/6. 25000$ До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира в Вознесенівькому районі по вулиці Волгоградській. В квартирі виконано всю чорнову роботу, підготовлено до фінального ремонту, замінені всі комунікації та вікна. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Волгоградська вул., 26
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується велика 3-х кімнатна, покращена квартира в обкомівському будинку по вулиці Немировича-Данченка в районі Набережної. Квартира покращеного планування з двома окремими спальнями та великою гостьовою кімнатою, просторою кухнею і величезним коридором. Є великий засклений балкон та лоджія. Велика ванна кімната та окремий санвузол. Будинок цегляний, теплий, покращеного проекту. В підʼїзді завжди чисто, доглянута територія біля підʼїзду. ОСББ. За більш додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Немировича-Данченка вул., 56
rieltor.ua

До вашої ціни пропонується 6-ти кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Патріотична. Квартира в жилому стані, замінені повністю труби, а також каналізаційні труби по всьому будинку. Квартира дуже тепла, поміняні вікна на металопластикові, квартира продається майже зі всіма меблями.

Патріотична вул., 66
rieltor.ua

Квартира с автономным отоплением на высоком первом этаже.Продажа от первого лица без комиссии.

владелец
проспект маяковского, 4
rieltor.ua

40000$. 2/11. 50/17/17. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в ЖК «Kvartal» загальною площею 50 м. Квартира під ваш індивідуальний ремонт. Будинок ведено в експлуатацію, підведені і підключені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охорона. Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ у будь який зручний для вас час, ключі на руках.

возможна продажа по єОселя
Центральний бульв., 28
rieltor.ua

93000$ 77/43/13 13 этаж из 16. Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в новобудові на Набережній. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Поміняні вікна після забудовника на Rehau. Повністю замінена система енергопостачання, підлога з підігрівом в ванній кімнаті та кухні. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Показ у зручний для Вас час. Більш детальну інформацію уточнюйте по телефону.

Дванадцятого Квітня вул., 78
rieltor.ua

Предлагается к покупке 2-х комнатная квартира 4/5 по ул. Победы (р-н. 5-ой гор. больницы) Квартира в хорошем жилом состоянии. Очень тёплая и светлая. Окна металлопластиковые. Новые радиаторы отопления. Трубы пластик. Частично заменена электропроводка. Заменены комнатные двери. Балкон застеклён. На полу линолеум. Отличное расположение дома, рядом с домом парк, супермаркет АТБ, аптеки, школа. детский садик, остановка общественного транспорта, проспект. Цена 21000 дол.

Перемоги, 119
rieltor.ua

АН ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК У продажу 2 кімнатна квартира 1/5 по вул. Перемоги (р-н. магазину Олімпія) Перший високий поверх (висота другого), без балкону. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Вікна металопластикові - нові, труби води та каналізації замінені. Квартира утеплена зовні. Все робилося недавно. Зручне розташування будинку, поруч школа, дитсадок, парк, супермаркет, зупинка транспорту та ін. Ціна 13999 у.о. Торг присутній

Перемоги вул., 95
rieltor.ua

Предлагается к продаже большая трехкомнатная полнометражная квартира (в р-не площади Фестивальной), расположена на 3 эт./4-го эт.дома. Все комнаты раздельные. Планировка: просторная кухня, две спальные комнаты, гостиная, гардеробная, два санузла, два панорамных балкона. Квартира оборудована и укомплектована всем необходимым - ЗАХОДИ И ЖИВИ! Данное предложение без комиссии для покупателя!

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 88
rieltor.ua
1 - 24 из 701 результатов