Продам 1 к. квартиру Ул.Тенисная 5/5 эт. 30 м2 общ/ 6 м2 кухня Остаётся всё что на фото -окна металлопластик -пол ламинат -дверь входная металлическая -балкон застеклён. В 2 мин. хотьбы от дома : АТБ,рынок,банк, аптеки,остановка транспорта, дет.сад,школа! Квартира очень уютная. Заходи и живи! Звоните договоримся о просмотре!

Тенісна вул., 15
rieltor.ua

Предлагается к продаже уютная 1-комн квартира с кап. ремонтом, мебелью и техникой по ул Патриотической район Аллеи роз. Крыша перекрыта. Дом Осмд. В квартире все остается. Срочная продажа, ключи на сделке. Прописанных нет. Один собственник. Низкие коммунальные. Ключи на сделке.

Патріотична вул., 58
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна 1 кімнатна квартира з частковим ремонтом ! В квартирі кімната – 15кв.м., кухня – 7 кв.м., сумісний санвузол , замінені м/п вікна, частково міжкімнатні двері, нова сантехніка, сучасна плитка в санвузлі та на кухні, підлога – плитка та паркет , водопровід та каналізація пластик , є водонагрівач , підключена нова газова плита. встановлені лічильники, без балкона . Зручне місто розташування ! Торг реальному покупцю !

Космічна вул., 116
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири по пр. Соборному Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Площа загальна 30кв.м., житлова 16.8кв.м, кухня 6кв.м. Цегляний будинок. Балкон засклений. Санвузол сумісний. Газова колонка. Вікна деревяні. Квартира в житловому стані, потребує ремонту. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: супермаркет, ринок Анголенко , школа, пошта, банк, аптека, автовокзал, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Соборний просп. (Леніна), 21
rieltor.ua

Предлагается к продаже однокомнатная квартира Шевченковский район улица Бочарова 3/5. Площадь 30/15/6. Жилое состояние. Установлены МП окна. Санузел совмещен. Отличное расположение дома : парк, множество магазинов, остановка маршруток и трамвая.

Бочарова вул., 16
rieltor.ua

20000$. 5/5. 27/14/6. До вашої уваги пропонується 1-но кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Патріотична. Квартира в жилому стані. Зручне розташування, поряд все що необхідно для комфортного проживання, а саме школи, дитячі садки, магазини, супермаркет Варус, аптеки та зупинки громадського транспорту. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Патріотична вул., 61
rieltor.ua

Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира 3/3 по вул. Аваліані ( орієнтир зуп. Уральські казарми), площа 29/16/6. Квартира у житловому стані. Не торець. Будинок цегляний. Встановлено МПВ на кухні. Залишаються меблі на кухні , холодильник, бойлер, пральна машина. Санвузол суміщений. Балкон засклений. Прямий продаж. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул. Кріпосна, 5. Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Аваліані вул., 5
rieltor.ua

Предлагается к продаже однокомнатная квартира Шевченковский район улица Красная 1/3. Квартира не торцевая в жилом состоянии. Площадь 31/16,5/8. Дом под управлением ОСББ. Санузел совмещен, поменяны трубы, установлены счетчики. Просторная кухня -8м.кв. Установлены МП окна. Пол-линолеум. Комната с большой нишей. Балкона нет. Парк, остановка маршруток и трамвая, рынок, множество магазинов.

Красная, 24
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на першому поверсі. Тихе місто. Дом ОСББ. Техпаспорт новий. Послуги АН на рахунок підприємства. Вільна.

Чарівна вул., 151
rieltor.ua

Продам 1 квартиру в р-ні Малого ринку, вул.Украінська. Квартира розташована на 2 поверсі у середині будинку. Зручне місце розташування, поруч проспект. Світла кімната, зручний розкладний диван, шафа, кондиціонер. Балкон засклений. На кухні вбудовані меблі, холодильник, мікрохвильова піч. Санвузол поєднаний, ел.бойлер. Сучасні кахлі, натяжні стелі, ламінат. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло.

Українська вул., 34
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по вул. Узбекистанській. Розташована на 3 поверсі 9-поверхового будинку Будинок панельний. Жилий стан квартири Загальна площа 30кв.м, жила 17,5кв.м, кухня 5,3кв.м. Без балкону Водонагрівач Підходить як для житла, так і для офісу, салону краси тощо. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Узбекистанська вул., 9
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по бульвару Центральному Розташована на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Площа 27/15/6. Квартира у житловому стані. Санвузол суміжний. Водонагрівач Встановлено металопластикові вікна. Ціна 18000дол. торг доречний Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України, 36

Центральний бульв., 14
rieltor.ua

Предлагается к продаже однокомнатная квартира Шевченковский район улица Чаривная 3/5. Площадь 30/14,7/6. Дом под управлением ОСББ. Полный ремонт 2021 года. Встроенная кухня, шкаф-купе. Отличное расположение дома: остановка, садики и школы, магазины, парк.

Чарівна вул., 150
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира загальною площею 30 кв.м., житлова 16,29 кв.м., кухня 6,29 кв.м., розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в хорошому стані, є все для комфортного проживання: вбудована кухня, пральна машинка, газова плита, витяжка, бойлер для підігріву води, меблі в кімнаті, велика шафа – купе, кондиціонер, інтернет. Сан вузол суміжний. Балкон засклений , на кухні метало пластикове вікно.

Соборний просп. (Леніна), 158
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру з ремонтом, розташовану на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку по вул. Патріотичній (р-н пл. Фестивальної). Загальна площа квартири 30 кв.м., житлова 15 кв.м., кухня 5,5 кв.м., санвузол суміщений. У квартирі є все для комфортного проживання: вбудована кухня, холодильник міні, пральна машина, кондиціонер, мікрохвильова піч, телевізор, є інтернет, балкон засклений і утеплений. Поруч супермаркети, зупинки громадського транспорту, школи, садки, аптеки та ін.

Патриотична, 66
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру в центрі Бородинського мкр, вул. Ладозька. Відмінний вид з вікон на парк, сонячна сторона. Гарна локація! Перший високий поверх, зовнішнє та внутрішнє утеплення! Гарний стан. Підлога-ламінат, МПВ, кахель на кухні, засклений та утеплений балкон. Встановлено кондиціонер. Доглянуте подвіря, чистий підїзд. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло.

Ладозька вул., 32
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири по вул В.Сергієнка Розташована на 5 поверсі 5-поверхового будинку. ПІД РЕМОНТ Санвузол сумісний Поруч знаходяться супермаркет, зупинки транспорту, дит.садок, школа, лікарня тощо

Василя Сергієнка вул. (Задніпровська), 40
rieltor.ua

Продам 1-к. гостинку, ул. Победы, район магазина Олимпия, остановки Ласточка 2/5 кирпичный, общая площадь 21 м кв В квартире комната 14 м, кухня-коридор 4 м, туалет, умывальник. Есть возможность и место установить душ или ванную. Жилое состояние, стеклопакет.

Перемоги вул., 95
rieltor.ua

Пропонується до продажу світла, тепла квартира у гарному районі з дуже розвинутою інфраструктурою.Дім кооперативний(нині ОСББ), тихий затишний двір з дітячим майданчиком та парковкою для авто, доброзичливі сусіди.У квартирі встановлені лічильники на воду, газ та світло, балкон засклений, труби замінені на пластикові, вільна, передача ключів прямо при заключені угоди.Телефонуйте, відповім на всі питання, покази помешкання у зручний для вас час.

Явірний пров., 6
rieltor.ua

В продажу готова до проживання 1к квартира в самому центрі міста. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Дуже зручне розташування. Вікна виходять на проспект.

Соборний просп. (Леніна), 91
rieltor.ua

Продается 1к. квартира на правом берегу, в Днепровском р-не. 23000 дол. В квартире сделан качественный ремонт. Продается с мебелью и техникой. Все, что есть на фото входит в стоимость. Стеклопакеты на окнах. Пластиковый трубопровод. Счетчики. Новая электропроводка. Бойлер. Кондиционер. Пол ламинат в комнате, в кухне и коридоре - качественная плитка. Большой шкаф-купе. Вся мебель и техника новая. Дом находится в спокойном месте. В подъезде сделан ремонт, поменяны окна. Квартира подходит как для собственного проживания, так и для сдачи в аренду. Хороший торг на месте при просмотре квартиры.

Михайлова вул., 9
rieltor.ua

В Центрі м. Запоріжжя, вул. Яценко продається затишна 1 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою. 5-ий поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Чудовий вибір для життя однієї людини або пари. Також вигідне вкладання в бізнес (оренда), стан - заходь та живи. Вся інфраструктура в кроковій досяжності: пр. Соборний, зуп. транспорту, магазини, банкомати, та інше. Ще додатковий бонус - своє паркувальне місце, яке належить власникам цієї квартири. Дзвоніть, чекаємо на перегляд.

Гагаріна вул., 1
rieltor.ua

Пропонується до купівлі 1 кімнатна квартира у Заводському р-ні на Павло Кічкасі по вул. Республиканська, розташована на першому поверсі 5-ти поверхового будинку, квартира у житловому стані, підлога паркет у кімнаті на кухні та коридорі лінолеум, кімната з нішею, с/в сумісний, кахель, замінено водопровід, лічільники. Продаж без меблів і техніки. Документи на квартиру у порядку, власники у місті.

можливий продаж по єОселя
Республіканська вул., 90
rieltor.ua

Предлагается к покупке 1-комн. квартира по ул. Победы. Квартира в обычном жилом состоянии (под Ваш ремонт). Квартира очень светлая и уютная, с прекрасным видом на р. Днепр. В квартире заменён балконный блок, поменяны стояки воды и канализация. Установлены счётчики газа и воды. Газовая колонка. Дом ОСББ, чистый и ухоженный подъезд, хорошие соседи. Кирпичный дом, квартира очень тёплая. Хороший вариант как для жилья, так и под сдачу в аренду. Рядом с домом: детский садик, школы, детская площадка (парк), прод. магазины, обществ. транспорт и др. Цена 17500 долларов США. Возможен разумный торг. Доп. вопросы по телефону.

Перемоги, 89
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 192 результатів