Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Замарстинівська, ЖК Avalon. Квартира розташована на 5-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Дві кімнати та простора кухня-студія. Два санвузли. Продається з меблями та побутовою технікою. Закритий майданчик. Підземний паркінг. Є можливість окремо придбати паркомісце. Торг.

Замарстинівська вул., 55
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири в ЖК Greenville Park Lviv по вул.Замарстинівській 170 Без рієлторської комісії для покупця! - Є відео огляд - Квартира розташована на 7 поверсі в секції Б-11 - Будинок було введено в експлуатацію в 2023 році, 50% мешканців завершли(завершують) ремонтні роботи. - Загальна площа квартири 45.2 м2. - Житло складається з кухні-вітальні, житлової кімнати та санвузла. - В житловій кімнаті залиті чистові стяжки. - Опалення в квартирі здійснюється з допомогою 2-контурного газового котла Ariston. - Встановлено лічильники на газ, воду та світло. - Будинок обслуговує управлінська компанія. - Продаж по переуступці майнового права. Також в будинку є паркінг та закритий внутрішній дворик з дитячим та спортивним майданчиком. Житловий комплекс розташовано навпроти ТРЦ Спартак, також буквально біля будинку є зупинка громадського транспорту, поруч садки та школи. Пропозиція від АН Rise Together

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

❗️ПРОДАЖ❗️ 1но кімнатна квартира Вул.Замарстинівська. Зроблений сучасний ремонт зі збереженням автентичних елементів. Квартира в ближньому центрі. 2хв до Форуму. 10хв до Оперного Театру. Чудово підійте як для здачі в оренду так і для особистого проживання. Вхід в коридор з закритого дворика. Роздільний санвузол. Є підвал. Заміненя вся проводка і сантехніка. МПВ. Нові меблі та побутова техніка. Нова газова колонка. Поверх: 1/3 (високий). Площа: 36.3кв/м. Житлова площа: 17.5кв/м. Кухня: 13кв/м. Висота стелі: 3.4м. Пічне опалення. Ціна 60000$. Торг. Є Відеоогляд. Андрій АН "Golden City" 0675074626

Замарстинівська, 28
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса- м. Львів, вул. Замарстинівська, 170 (ЖК Greenville Park). Кількість кімнат - двокімнатна квартира. Поверх - 5 з 9. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 70м2, житлова - 31.2 м2, кухня - 22.8 м2. В квартирі зроблений авторській ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF" та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина. Встановлені два кондиціонери. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Санвузол - один, суміжний. Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира знаходиться у ближньому центрі міста Львова, велика простора квартира, є гардеробна кімната, Наявний підземний паркінг де є можливість придбати чи орендувати паркомісце. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1544.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири ЖК Avalon Yard Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом в чудовому комплексі з закритою територією.Загальна площа - 86 кв.м., просторою кухнею-вітальна ,майстер спальнею та ще одна простора спальна.Квартира з індивідуальним опаленням ,підігрівом підлоги , облаштована дорогими сучасними меблями та технікою для комфортного проживання.Додатково встановлені кондиціонери в кожній з кімнат. В даному комплексі зроблено дизайнерські вхідні групи з зоною очікування і місцем для консьєржа,закрита для сторонніх територія, інтерактивні елементи для дитячих ігор на прибудинковій території. Будинок розташований в ближньому центрі, в затишній локації, поруч добре розвинена інфраструктура та чудова транспортна розв‘язка. Телефонуйте ,домовимось про показ з в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

Продається 2-на квартира в ЖК Avalon, вулиця Замарcтинівська, 55Г, загальна площа 74,6 кв.м. на 6 поверсі/6 поверхового монолітно каркасного будинку, є технічний поверх. Квартира світла з просторою кухнею-вітальнею та балконом з видом на Високий замок та Старе місто, дві окремі кімнати, два санвузли. Опалення індивідуальне газове. Територія ЖК закритого типу з дитячими майданчиками та зоною відпочинку. Є гарна комора у підвалі. Паркомісце у підземному паркингу для великого автомобіля ( можливо окремо придбати ) Поряд з будинком кавярні, магазини, аптеки ,ТЦ Ашан ,Форум, 3 школи, дитячі садочки, зупинки транспорту (зручно дістатися центру міста).єОселя.

можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 55Г
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири ЖК Грінвіль Парк по вул. Замарстинівська До вашої уваги гарна 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в житловому комплексі "Greenville Park" на вулиці Замарстинівська. Секція 170 Д Квартира складається з ізольованої кімнати, кухні-студії та санвузла. Квартира площею 47м2. (Поруч на поверсі є також квартира 48м2.) Опалення :індивідуальне газове. Вікна виходять у двір. Житловий комплекс розташований в районі з відмінною інфраструктурою,поруч є вже працююча комерція. Закрита внутрішня територія забезпечує безпеку мешканців.

Замарстинівська вул., 170 Д
rieltor.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Замарстинівська, 170 Кількість кімнат- однокімнатна квартира. Поверх - 10 з 10. Тип будинку - новобудова. Загальна площа - 47 м2, житлова - 16 м2, кухня - 20 м2. В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі від провідного виробника "FRANKOF",та побутова техніка від виробника «Bosch»: варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Встановлений кондиціонер. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Наявний підігрів підлоги на кухні, санвузлі, в коридорі. Санвузол - один, суміжний. Будинок введенний в експлуатацію. Продаж по переуступці прав. Особливості даної квартири - це те, що дана квартира знаходиться в новобудові, з гарним краєвидом з вікна, правильне планування, сонячна, закрита територія і з можливістю придбання чи орендування парко місця. Поруч з будинком - Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, дитячий садок № 171, СТРЦ "Спартак", зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код 821.

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Greenville Park по вул. Замарстинівська. Продається ексклюзивна однокімнатна квартира в житловому комплексі Greenville Park. Сучасний житловий комплекс, продумана та зручна інфраструктура. На першому поверсі комплексу розташовані: аптека, стоматологічний кабінет,кафе, салон краси, відділення Нової пошти. Закрита територія з дитячими та спортивними майданчиками,постійна охорона та відеонагляд. Поруч з будинком знаходиться ТЦ Спартак, парк, школа, дитячий садок- все те, що необхідне для комфортного життя! Звертайтеся, з радістю проведемо для Вас огляд!

Замарстинівська вул., 170 с
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Greenville Park. Заг площа 72 м2 Пов 3/6 Квартира в 0 циклі. Вікна у двір на південну сонячну сторону. Встановлено 2ф газовий котел ( індивідуальне опалення) . Стіни поштукатурено, стяжка залита у 2х кімнатах. Продаж по переуступці. Закритий двір з дитячим майданчиком, відеоспостереженням та охороною. Зручне розташування: поруч школи, садочки, магазини, ресторани, кафе, ТРЦ "Спартак", парк. Вартість 119000$

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продається 1к квартира з сучасним ремонтом в новобудові ЖК Greenville Park від найкращого забудовника Львова за вул. Замарстинівська в Шевченківському районі. Код обєкта: #27460792 Є відео квартири. • індивідуальне опалення (газове); • кухня-студія - 20 м2; • ремонт; • лоджія; • вигідна інвестиція! Квартира має функціональне планування: передпокій, кухню-студію - 20 м2 з якої є вихід на лоджію, санвузол з ванною та окрему спальну кімнату. Квартира з новим ремонтом, ніхто не проживав. Продається з усією наявною технікою та меблями, є холодильник, посудомийна машина, пралка і тд. В квартирі індивідуальне газове опалення, є підігрів підлоги всюди крім кімнат та кондиціонер. Розташовується на 5 поверсі з 6. ЖК Greenville Park - це комплекс з достойною якістю будівництва, є підземний та гостьовий паркінг, але найкраще що є в цьому комплексі це його закритий внутрішній двір, який треба побачити вживу! Також в комплексі є багато власної комерції і різного типу магазинів. Комплекс розташовується біля ТРЦ Спартак, поруч є Замарстинівський парк та Парк імені 700-річчя Львова. Зручна транспортна розвязка до центру - 15 хв на транспорті. Дана квартира є затишною, в ній хочеться жити. Також це чудовий варіант щоб здавати в оренду. Ключі на руках, показ в будь який зручний час!

Замарстинівська вул., 170Д
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири з ремонтом в ЖК Greenville Park по вул.Замарстинівська. Квартира розташована на 8 поверсі 10-ої секції,яка повністю заселена та облагороджена. Правильне планування. Простора кімната та кухня-студія. Загальна площа 45м2. Квартира з сучасним та якісним ремонтом. Хороша та якісна техніка. Двохконтурний котел та підігрів підлоги усюди де плитка. Додатково є доступ до 3 трьох комірок у будинку. Також додатково можна придбати паркінг. Будинок комфорт класу.Поруч розташовані ТЦ Спартак, парк, школа, дитячий садок, банки, лікарня, ринок та все що необхідно для комфортного проживання. Розвинений та сучасний район. Телефонуйте, організуємо показ у зручний для вас час !

Замарстинівська вул., 170
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК BARCELONA по вул.Замарстинівська Квартира з двома ізольованими кімнатами, великою кухнею,гардеробом та панорамою на місто . В квартирі було виконано якісний дизайнерський ремонт з дорогою технікою та фурнітурою. Продається зі всім. Опалення в квартирі індивідуальне - двоконтурний котел та підігрів підлоги по всій квартирі окрім кімнат. Прекрасний варіант для власного проживання так і для здачі в оренду. Будинок бізнес класу з внутрішнім закритим двориком, гарними під’їздами та чудовою звукоізоляцією. В будинку є різноманітні магазини, кафе та аптека, поруч знаходиться школа, садок, АТБ, зупинка транспорту та безліч всього іншого. Відстань до центу 7 хв машиною та 15 хв пішки. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 127
rieltor.ua

ВИГІДНО!!! Поспішайте придбати стильну 1-но кім квартиру в новобудові поруч з парком 700-річча - Закрита та доглянута територія - Комфортне та зручне планування - Зручний поверх - Високі стелі та панорамні вікна - Не зіпсована ремонтом - Зелена територія навколо ЖК майже з усіх сторін - Школи та садочки поруч - Все є в пішій доступності (зупинки, магазини, супермаркети)

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

Продаж 2кім., вул. Замарстинівська 134а. Забудовник Галжитлобуд. - 80/36,5/14 кв.м - 10поверх в 16поверховій новобудові. - Будинок цегляний, перегородки теж. - Сучасне планування: кухня-вітальня, дві ізольовані кімнати, балкон з кухні, два сан.вузли (ванна кімната з вікном) - Опалення: будинкова котельня, стяжка, штукатурка, радіатори. - В будинку активний дах, 2 ліфти. Озелениний район, розвинута інфраструктура. - Здача будинку запланована на жовтень 2023р. - Продаж згідно договору переуступки (в нотаріуса). - Вартість 120 000$ 1500$/кв.м. АН "Real City" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК бізнес-класу "Barcelona" Код квартири - #27195659 Квартира двостороння, 2 поверх, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, панорамні вікна, з концепцією двір без авто, підземний паркінг, відеонагляд, підвищена комплектація квартир, які максимально готові до ремонту. Ця квартира продається без ремонту, що дає вам велику свободу в створенні власного унікального інтерєру. Ви зможете втілити свої ідеї та перетворити цей простір в комфортний і стильний дім за вашим власним смаком. В квартирі індивідуальне газове опалення, що дозволяє вам контролювати комфорт та витрати на опалення Гарне місце розташування будинку, поруч є все: школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети, ТЦ, парк, сквер, банки, аптека; Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Замарстинівська, 127
rieltor.ua

Продаж 3-ох кімнатної квартири в збудованій новобудові. 📍Вул. Замарстинівська [ГалЖитлоБуд] Житловий комплекс по вул. Замарстинівській, 134а — це не просто нове житло, це територія комфорту, де є все, від вимощених бруківкою пішохідних алей до затишних кафе та сучасного підземного паркінгу. Завдяки вишуканій архітектурі з різною поверховістю, асиметричними формами та озелененими дахами комплекс став однією з найпомітніших новобудов району. Піша прогулянка до спеціалізованого спортивного ТРЦ Spartak, в якому працюють супермаркет «Сільпо», 7-зальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та Sportlife з басейном олімпійського стандарту триватиме 11 хвилин. Автомобілем за 4 хвилини можна доїхати до ТЦ «Інтерсіті», ТЦ Forum Lviv та магазину електроніки «Ельдорадо». 🔲96/48/16 м². ⬆️Поверх 4/10. 🔸Ізольовані кімнати та кухня. 🔸Засклена лоджія з кухні. 🔸Роздільний санвузол. 🔸Дві гардеробні. 🔸Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). 🔸Квартира в 0-му циклі. 🔸Фасадні стіни цегляні та утеплені 💵 Ціна 1500$/м² (144000$). ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

Продаж ВІП кврартири у ближньому центрі. Малоквартирна новобудова. Загальна площа 180 м+ простора тераса з виглядом на Високий заиок 110 кв.м. , є зона барбекю та газон, полив. Квартира знаходиться на 6 -му поверсі, ліфт відзразу їде у квартиру через особистий пропуск. Креативний дизайнерський проект. Дорогі, ексклюзивні меблі те декор під індивідуальне замовлення. Якісна , дорога техніка. Висота стелі 3,25кв.м, квартира є дуже просторою. Два санвузли. Є два підземних паркомісця. Можлива оренда з подальшим викупом. Вартість продажу 750 000 $

Замарстинівська вул., 43
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Замарстинівська 55, ЖК Авалон. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4му поверсі, 15-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 60 м.кв., кухня - студія - 30 м.кв. Квартира з якісним ремонтом, продаж з технікою та меблями. Панорамні вікна, підігрів підлоги. Формат квартири: кухня-студія, спальня, санвузол. Територія під охороною, є стоянка. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 150 тис. дол., агенські послуги 3,5%

Замарстинівська вул., 55
rieltor.ua

Продаж видової 2-к квартири + кухня студія з терасою в ЖК Замарстинівська 134а Забудовник Галжитлобуд Секція Б1 Площа 74м2 Поверх 17 з 18 В квартирі розведена електрика, підігрів підлоги та є готовий дизайн проект. З вікон відкривається чудовий вигляд на місто, видно ратушу, та високий замок. Зручне розташування кварталу та розвинута інфраструктура району роблять квартал чудовим місцем для життя та відпочинку. На території комплексу передбачено дитячі, спортивні майданчики, підземний та гостьовий паркінг. На перших поверхах житлових будинків для зручності майбутніх мешканців передбачені комерційні приміщення під магазини, кав’ярні та іншу розважальну та сервісну інфраструктуру. Будинок монолітно-каркасний, перестінки з цегли, утеплений пінополістеролом( пінопластом), також є лічильник на тепло, автономне опалення, чистова стяжка, пошпакльовані стіни. Підземний паркінг з ліфтом. Будинок введений в експлуатацію, можна оформляти право власності! Переуступка! Ціна 1 500$/м2 Телефонуйте! Огляди по домовленості.

Замарстинівська вул., 134А
rieltor.ua

Продаж 2-к квартири в ЖК Замарстинівська 134а Забудовник-Галжитлобуд вул. Замарстинівська 134а Площею 63 кв.м. Повех 5 з 18 Ціна 82 000$ Автономне опалення, будинкова котельня на даху будинку. Хороша та розвинена інфраструктура: садочок, магазини, аптеки та багато іншого. Наближеність до центру, поруч парк 700 річчя. Зручна транспортна розвязка. Хороше наповнення від забудовника: стяжка, штукатурка, радіатори, розведена електрика, вікна двокамерні, вхідні двері. Будинок збудований, зданий в експлуатацію. Переуступка. Телефонуйте! Огляд по домовленості в зручний для Вас час!

Замарстинівська вул., 134а
rieltor.ua

Продається простора квартира з двома кімнатами та кухнею, а також лоджією та двома санвузлами без ремонту. Це чудовий варіант житла в самому центрі Львова, розташованого поруч з привабливим парком і в спокійному районі. Квартира має додатковий комфорт у вигляді лоджії, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та прекрасними видами на навколишню міську атмосферу. Це простір, де ви можете відпочити, почитати книжку чи влаштувати затишний місце для спілкування з друзями і сімєю. Зараз квартира не має проведеного ремонту, що створює прекрасну можливість для вас реалізувати власні дизайнерські ідеї та створити інтерєр своєї мрії. Розташування в центрі міста надає легкий доступ до всіх необхідних послуг, таких як магазини, ресторани, культурні заклади та громадський транспорт. Це неймовірна можливість створити ваш особистий простір у самому серці Львова біля парку і в спокійному районі. Не втрачайте шансу на придбання цієї квартири з потенціалом та привабливими характеристиками. Звертайтеся негайно, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд. Код квартири #24066511

Замарстинівська вул., 134А
rieltor.ua

Однокімнатна квартира. Забудовник Avalon Yard. Бізнес клас. Прямий вигляд на Високий Замок. Код квартири - #2 5 3 4 2 2 2 5 Будинок зданий, можна відразу робити право власності і приступати до ремонту Загальна площа квартири 40.7м2, кухня студія 19, 7 м2 Також, приємний бонус - три дизайнерські радіатори 1, 8м у подарунок. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua

МОЖНА ПІД ЄОСЕЛЮ! Продається двокімнатна квартира в ближньому центрі Львова, розташована в житловому комплексі бізнес-класу "AVALON YARD". Код квартири: 25572573 Основні переваги квартири: • Закрита територія і внутрішній двір з дитячим майданчиком, що робить цей комплекс ідеальним для сімей. • Консьєрж-сервіс для вашої зручності та безпеки. • Підземний паркінг, що забезпечує безпеку для вашого авто. Квартира розташована на 3 поверсі, має площу 84.4 квадратних метрів. Вона дуже світла і простора з видом в середину подвіря, що надає вам затишок та спокій. Також, важливо відзначити індивідуальне газове опалення, яке дозволяє вам регулювати температуру у квартирі за власними уподобаннями. Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного проживання у центрі Львова. Не втрачайте можливість придбати цей чудовий обєкт нерухомості. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-v-novobudovi-z-panoramnimi-viknami-ta-parkingom-za-vul-zamarstinivska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Замарстинівська вул., 76
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 129 результатів