Продається 3 кімнатна Чешка по вул. В.Залозецького 113. 5/5. 74 м2. Жилий стан, газова колонка, балкон та лоджия засклені. Тихий район. Поряд школа та дитячий садочок.

Продаж Чешки в спальному районі
olx.ua

Продається квартира ( Чешка)по вул. Залозецького. Поряд парк. Деталі за телефоном!!!

Продається 1-км. квартира Залозецького 105 (Чернівці)
olx.ua

Чешка в гарному жилому стані, з ідеальним плануванням. Локація - вул.Залозецького 103 (р-н вул.Герцена) Продається з технікою та меблями, все як на фото. Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=cWQt-UHScH8 Головні переваги: - чудовий стан, можна зайти та жити, - зручне планування, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, - площа 53 м2, - опалення централізоване, підігрів води - колонка, - у подвірї вдосталь місця для автівки, - простора комора та велика лоджія, - всі вікна дивляться на задню сторону будинку, жодного шуму, - дитячій майданчик у подвірї, Гарна інфраструктура, в кроковому доступі: школа, садочок, зупинка транспорту, магазини, відділення банку, аптека. Ідеальна локація для затишного проживання молодої сімї. Якщо у вас залишились додаткові питання - телефонуйте.

2 кім. ЧЕШКА, р-н Герцена.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається гарна 2х кімнатна чешка 4 / 5 , від ВЛАСНИКА без євроремонту, в центрі !документи без проблем , Комунікації в нормі , труби нержавійка. Квартира тепла , не кутова , жилий стан . Центральне опалення , газова колонка , балкон , лоджія , хол , кабельне ТВ , інтернет , місце для авто . До 500 м садочок , школа , продуктові магазини , парковка , зупинки транспорту... Власник ! ціна 45.5 тис. дол.

власник
Залозецкого Владимира улица, 103, Парковая зона, Черновцы, Черновицкая 45500.0 USD
dom.ria.com

Пропоную 3- х кімнатну квартиру від власника. Вулиця Залозецького, площа- 70 кв. метрів. Всі кімнати окремі. Вітальня- 18,6, дитяча-11,8. Спальня- 9 м. кв. В цій кімнаті вихід на лоджию. Кухня-9 м. кв. з виходом на балкон та сушку . В квартирі окремо кладова 2 на 1.3. окремо туалет та ванна. Опалення централізоване, Газова колонка для горячої води. Пятий поверх пятиповерхового , цегляного, будинку. Е техничний поверх, який можливо використати під свої потреби. Дах зроблений літом.Сусіди гарні. Поруч кооперативні гаражи, магазини, школа, садочок. Затишний тихий район. До центра міста , лікарен, парку, базарів- 10-15 хвилин пішкі. Квартира вільна для продажу. Можно як зразу для проживання, або під перепланування та ремонт. ( можно буде глянути варіант перепланування подібної квартири у сусідів знизу)

Продаж 3- кімнатної квартири
olx.ua

Доступна до продажу 3-кімнатна чешка по вулиці Залозецького. Загальна площа квартири - 70.2 м2 Три окремі кімнати площею - 11.8м2, 18.6 м2 та 9.0 м2 котру можна збільшити за рахунок лоджії. В квартирі два роздільних санвузла, кухня 8.8 м2 та кладова, що знаходиться в самій квартирі. Квартира знаходиться на пятому поверсі. Над нею є технічний поверх де за власні кошти проводився капітальний ремонт даху. В даному випадку ви купуєте проект, в якому зробивши ремонт за своїми вподобаннями ви отримаєте простору, світлу квартиру в гарній локації з розвиненою інфраструктурою. В пішій доступності усе необхідне - від зупинки громадського транспорту до магазинів, супермаркетів, лікарні та парку. Залишились питання - телефонуйте! З радістю відповімо вам на них та організуємо огляд у зручний для Вас час. Код обєкта: k108 305032 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/305032

3-кімн ЧЕШКА під ремонт в центрі міста
olx.ua

Географія Чернівці