Добротна і Беспечна Трикімнатна Сталінка , з підвалом. Бетонні перекриття. Ремонт. Паркомісце. Вільний продаж. МОЖЛИВЕ ВИКОРИСТАННЯ ПІД ОФІС! Інші квартири на вторинному ринку і в новобудовах Житомира. Найкращі умови придбання! Дзвоніть - 0939086570 КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і спецкоштам - виберем найкращі умови , для Вас.

Театральна, 19
rieltor.ua

Прекрасна квартира з ремонтом, меблями та технікою. Перепланування на кухні, автономне опалення.

Звязківців вул., 7
rieltor.ua

Продам 1к квартиру ЖК Сімейний по Домбровского,тихий центр,середній етаж,авторский ремонт за більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном,торг.

Домбровського вул., 75
rieltor.ua

Продам 2к. квартиру, Центр вул. Гоголівська 15, район Житнього ринку, 5/9, панель, кімнати окремі, 51/28/9, євроремонт, с/в окремий, бойлер, кондиціонер, гардеробна та ще дві шафи-купе, залишаються всі меблі та техніка. Заїжджай та живи! Ліфт завжди працює, адекватні сусіди. Поряд ринок, садочки, школи, транспортні розвязки. 65000 $

Гоголівська вул., 15
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Вернісаж, дім здан в єксплуєксплуатацію, всі документи на право власності, загальна площа 51,64 кв.м. Кімната 19,98, кухня-студія 19,18 кв.м. санвузел 5,91 кв.м. коридор 6,57 кв.м. В кватирі зроблений ремонт, є можливість встановлення теплових лічильників (проект готовий). Вбудована кухня з електричною варильною поверхньою. Вода з боулера розведена на кухню та санвузел. Ремонт зроблено для себе. Власник. Торг.

владелец
Продам в квартиру в новобудові
olx.ua

Будинок монолітний, утеплений мінеральною ватою. 9/10, 86/54/12, Автономне газове опалення.Квартира простора, сучасна , дворівнева, можливість вільного планування для втілення будь-яких дизайнерських рішень.Після будівельників.Зручна інфраструктура, все поруч. Продаж по переуступці. Можливий торг! Також є комора 3,5 кв.м.

владелец
Терміновий Продаж двохрівневої квартири (новобудова) 3 кімнати
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в чотирьох квартирному будинку. В тихому місці.Окремий вхід. Дві окремі кімнати, кухня. Всі зручності(душова кабіна, бойлер, насосна станція). Автономне опалення.Загальна площа 64,3кв.м.Біля будинку є гараж, погріб, колодязь. Подробиці по телефону. Власник.

владелец
Продається квартира
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири 7/9 будинок м.Житомир проспект Миру 19. Квартира 7 поверх, не кутова , вікна всі виходять у затишний двір, вихід з будинку на центральну вулицю проспекту. Квартира 5-,8 кВ м, 18,6/ 11,5/кухня 8,7. Квартира з автономним опаленням ( є центральні труби опалення + сонячна сторона) опалення включаємо дуже рідко , тепло..Ремонт робили з дорогих матеріалів для проживання дитини з алергією . Вікна нові металопластикові, балкон металопластикові рами, обшит і поштукатурен декоративна шпакля. Поли паркет, двері натуральне дерево,всі стіни рівни гладеньки обоі ( готові під покраску ,якщо треба), броньовані двері, ванна душова кабіна, кухня меблі . Квартира продається з меблями по договіру . Тихі і гарні сусіди , що важливо . Будинок стоїть на центральній вулиці, в мінуті ходьби магазини, ринок, торгові центри , зупинки транспорту, кафе, ресторани, з вікна видно дитячий садок, 2 школи 2 хвилини , всі поліклініки. Документи готові до продажу. Пишіть повідомлення для звʼязку .

владелец
Продаж 2-х кімнатна квартира пр-т Миру м.Житомир
olx.ua

!!На сообщения не отвечаю, только звонок!! Риелторы которые предлагают комиссию за свои услуги - не беспокоить продам квартиру напротив Универмага «Феникс-54» Собственник. Дом сдан в 2010 годах 2 комнаты, 60мкв 9 этаж 9 этажного дома газовое отопление, 2 кондиционера, панорамные окна лоджии вид на центр города под ремонт

владелец
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК набережний квартал. Стильний новий ремонт. Вбудовані та мякі меблі всі побутова техніка залишаються. Вікна виходять надвір. інсталяція відомих брендів, квартира не вимагає не вкладення недоробок. Інформація від агентства нерухомості детальна інформація по телефону

Продаж однокімнатної квартири в новобудові ЖК. Набережний квартал
olx.ua

ЖК в городе Житомир

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Житомирі, в районі Богунський. Загальна площа 52 кв.м, розташована на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Це відмінний варіант для тих, хто шукає затишок і комфорт у центрі міста. Квартира з євроремонтом, стан приміщення відмінний. Чудова локація, зручна транспортна розвязка, поруч магазини, школи та парки.На території є своя парковка. Це ідеальний варіант для молодої сімї або інвестиції в нерухомість.Можна розглядати під державні програми.

Маликова улица, 20/1, Богунский, Житомир, Житомирская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3х кімнатна квартира в тихому центрі. Цегляний будинок. Високий цоколь. Можливо під БІЗНЕС. Окремі кімнати. Торг.

Театральная улица, 19, Королевский, Житомир, Житомирская 65000.0 USD
dom.ria.com

2х комнатная квартира в ЖК Мистецки ворота. С большими панорамными окнами и угловым балконом. 2 санузла, можно один санузел переоборудовать в гардеробную. После строителей. Открывается с окон красивейший вид на город. Право собственности. Звоните, сообщения не пишите. Агентство. Услуги платные. Есть ещё другие варианты, готовы к рассмотрению.

2х комнатная квартира в районе Глобала!
olx.ua

1 кімн квартира пров Цегляний 3/4 цегла, 53/27/9, МПВ, АО (двухконтурний газовий котел), ремонт, меблі, техніка, закрита територія, паркомісце.

1 кімнатна квартира Центр
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на 1-му поверсі по вул. Малікова Загальна площа 78 квадратів Новобудова Після будівельників 2 санвузли, автономне опалення Не кутова, 2 лоджії Продаж по переуступці 65000 09*********48 09*********50 Леся Кривчук

Продається двокімнатна квартира в ЖК Польський бульвар
olx.ua

Исследуйте территорию

3 кім. Покровська (центр ) 2 поверх Ремонт Сучасний кахель , підлога -ламінат ,нові вікна ,сантехніка Вбудована кухня ,шафа ,меблі Поряд школа ,магазини ,кафе 20 метрів зупинка транспорта

Продаю 3 кім біля Михайлівськоі вулиці
olx.ua

Продам 4 кім квартиру у самому центрі Дуже зручне місце для життя або інвестицій Вся інфраструктура -на витягнуту руку) Собор ,100-метрівка ,все тут Магазини ,школи ,садочки все включено ) Будинок ОЗББ )

Продаю 4 кім самий центр
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Житомирі, в районі Богунський. Загальна площа 52 кв.м, розташована на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Це відмінний варіант для тих, хто шукає затишок і комфорт у центрі міста. Квартира з євроремонтом, стан приміщення відмінний. Чудова локація, зручна транспортна розвязка, поруч магазини, школи та парки. Це ідеальний варіант для молодої сімї або інвестиції в нерухомість. Може розглядатися під державні програми. Для додаткової інформації та перегляду будинку, звертайтеся.

Продається 1 к.квартира в ЖК Польський бульвар
olx.ua

Продам трьох кімн квартиру район Малікова, в квартирі зроблений якісний ремонт як для себе, заміна проводки, рівні стіни, стіля, покладений якісний ламінат, заміна труб, батареї, металопластикові вікна, вхідні двері. Є на все лічильники все зроблено з якісних матеріалів, велика простора кухня, коридор.

Продам квартиру район Малікова.
olx.ua

3 к квартира, Академіка Тутковського 7/9 Цегла , 71/38/8 мп вікна , мп балкон і лоджия засклені, кахель ванна, та кухня. Частково замінено електрику, Косметичний ремонт Ціна 65000 Зоя

Продам 3к  квартиру на промавтоматиці
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі трикімнатну квартиру на розі вулиць Велика Бердичівська та Довженка. У квартири зручне місце розташування адже поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура (школа, магазин, зупинка транспорту і т.д.), а також неподалік знаходиться центр міста (дорога займає 15 хвилин ходьби). Квартира на пʼятому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку (додатково є технічний поверх). В будинку ОСББ. Загальна площа квартири складає 60кв.м. Дві окремі кімнати площею 16,6 та 13,6кв.м. Третя кімнатна обʼєднана з кухонною зоною. Площа даної кімнати 15,7 кв.м. , а площа кухні складає 5,4 кв.м. Наявний суміжний санвузол в кахелі з великою ванною. Площа санвузла складає 4,4 кв.м. Квартира двостороння, а також є балкон з виглядом у двір! Квартира укомплектована необхідними для проживання меблями та технікою ! Загалом квартира дуже затишна та перебуває в доглянутому стані що підходить для варіанту заїхати та почати проживання без додаткових вкладень на облаштування / ремонт квартири ! Пропозиція від Агентства нерухомості. Ціна 65.000$ + послуги АН. Додатково маємо відео огляд квартири! Телефонуйте за вказаним номером щоб дізнатись деталі стосовно даного обʼєкту нерухомості та записатись на перегляд.

3-кімнатна квартира на вул. Велика Бердичівська
olx.ua

Продам дво кімнатну квартиру на Г.Десантників, 7/9 цегла, 60/15/28, кухня студія,не кутова, МПВ, два балкони заскляні,нова сантехніка, гранітні підвіконня, тепла підлога, вмонтована деревяна кухня, великий сан вузол, автономне опалення.

Продам дво кімнатну квартиру на Г. Десантників
olx.ua

1-но кімнатна квартира. В одному з кращих , ЖК Фаворит, 8 поверх, 10 поверхового цегляного будинку. Євроремонт, нові меблі, техніка, автономне отоплення, просторий балкон. Закрита територія, дитячі майданчики, доглянута територія, розвинена інфраструктура

Стильна 1-но кімнатна квартира , ЖК Фаворит
olx.ua

Вітрука вул., 45
rieltor.ua
1 - 24 из 472 результатов