Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням, розташовану по вул. Вороного, Житомир. • Поверх: 4-й з 5-ти. • Тип будинку: панельний. • Стан: житловий, готовий до проживання. • Вікна: пластикові, забезпечують енергоефективність та збереження тепла. • Вхідні двері: броньовані, забезпечують надійний захист. • Опалення: індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та незалежність від централізованих систем. • Інфраструктура: Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки та інші необхідні заклади. • Транспорт: у пішому доступі знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з усіма районами міста. Ексклюзивна пропозиція!!! Для більш детальної інформації та перегляду квартири звертайтесь за вказаним номером телефону в оголошенні.

Гагаріна вул., 18
rieltor.ua

Продається 2х кім квартира покращеного планування на проспекті Миру, район 5 та 27 школи Цегляний будинок , квартира знаходиться на середньому поверсі У квартирі частково поставлені металопластикові вікна Є бойлер на гарячу воду , встановлено лічильники на все Квартира має простий житловий стан , можна перший час пожити за необхідності Готова до переглядів!

Проспект Миру, 23
rieltor.ua

Може бути під єОселя. Продається однокімнатна квартира в новому будинку на Малікова. ЖК Польський бульвар Будинок введений в експлуатацію, всі мережі підключені, на квартиру оформлене право власності. Стіни - цегла+мінвата+клінкера цегла. Є ОСББ. Квартира з індивідуальним газовим опаленням, дуже зручне планування. В квартирі є дві лоджії, які використовуються, як житлова площа. Велика кімната - 21 м2. Також в квартирі простора кухня - 12м2. Також є можливість додати 10м2 тамбура. Планується закриття території комлексу. Є велика парковка. Дуже зручний район, є зона відпочинку, парк, фонтан на етапі будівництва. Багато магазинів, ринок і т.д. Можуть розглядатися різні варіанти придбання - єОселя, спецкошти, молодіжне кредитування. Пропозиція від Агенства нерухомості «Житомир».

Сурина Гора вул. (Маликова), 20
rieltor.ua

Цегляний будинок, кімнати суміжно окремі, двох стороння. Колонка, лічильники.

Короленка вул., 5
rieltor.ua

З-кімнатна квартира поліпшеного план., р-н облГАІ, вул. Покровська 94. М/п вікна, без ремонту, опалення централізоване. Квартира тепла, вікна на дві сторони, розкішний крайовид, 10 пов.зегл./10, але є технічний поверх, некутова, тепла. Розвинена інфраструктура: дитячий майданчик, парковка, ринок, транспортна розвязка, школа, садочок, осбб. Влаcник, Тетяна: тел.: 06*********28, дзвоніть, на повідомлення не відповідаю.

владелец
3-кімнатна квартира в районі облГАІ.
olx.ua

Продам квартиру по переуступці , квартира від надійного забудовника в ЖК Smart City 2 , 45 кВ м , 6 поверх . Всі комунікації, автономне опалення . Стан після будівельників . Будинок зданий в експлуатацію. Газ підведений, підключене світло за тарифом 2.64 грн за кВт год , підключений водопровід , можливість заходити на ремонт вже зараз . За більш детальною інформацією по телефону

владелец
Продам квартиру в новобудові ЖК Smart City 2 45кв м від власника
olx.ua

1-но кімнатна квартира в новому комплексі ЖК Статус. Розташований за адресою В.Бердичівська 49а. Квартира 47,8м2, на 5-му поверсі. Передбачено автономне опалення. Без комімісійних, 0%!

1-но кімнатна квартира в ЖК Статус по вул. В.Бердичівській
olx.ua

1 кімнатна квартира Загальна площа 48 м² Житлова площа 15 м² Кухня 13 м² Санвузол суміжний. Переуступка. Стан після будівельників. Є інші варіанти планувань 1 кімнатних квартир в цьому ЖК. База всіх Новобудовав міста Житомир. Безкоштовна консультація по всіх державних програмах ( єОселя, єВідновлення, кредит ВПО, перерахунок). Підбір та попередній прорахунок витрат. Надаються знижки на розробку дизайн-проекту при купівлі квартири. Пропозиція від Агентства нерухомості. Ми знаходимося вул. Київська 40,каб. 203 ( Бізнес центр) Телефон шукайте нижче, Мирного неба.

1 кімнатна квартира НОВОБУДОВА
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку. Загальна площа квартири - 62.5 квадратних метрів, житлова площа - 41 квадратних метрів, кухня - 8 квадратних метрів. Санузел окремий з автономним опаленням. Квартира знаходиться в центрі міста і може бути використана під офіс.

Старовольская улица, 8, Центр, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира, в районі Київська/ І. Мазепи. Не кутова. Колонка. Жилий, чистий стан. Кімнати суміжно- окремі, можна розділити. Нові труби. Чистий продаж.

Ивана Мазепы улица, 88А, Центр, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Житомир

Дом находится не над дорого. Хороший склеенный двор с детскими качелями. Развитая инфраструктура.

Домбровского улица, 16А, Центр, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2х кімнатна квартира район Глобала. Цегляний будинок. Не кутова.

Согласия майдан, 2/98, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3х кімнатна квартира на Крошні, район АТБ. Цегляний будинок. Жилий стан квартири. ТОРГ.

Покровская улица, 131, Богунский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора та світла 1-кімнатна квартира площею 51 кв.м. на другому поверсі 16-поверхового монолітного будинку. Житло в стані після забудовника, що дозволяє втілити всі ваші дизайнерські ідеї та створити інтерєр своєї мрії. Квартира оснащена автономним опаленням, що забезпечить комфорт і зручність в опалювальний сезон. З вікон відкривається чудовий вид на ліс, що створює атмосферу затишку та гармонії з природою. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло з можливістю індивідуального облаштування.

Шпаковский проезд, 25, Богунский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-кімнатну квартиру одному з кращих районів міста вул. Довженка. Будинок цегляний, підїзд доглянутий, охайний, закривається. Квартира з хорошим ремонтом, тепла, затишна. Залишаються всі меблі та частково побутова техніка. Квартира не кутова. Зручна інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, ринок, аптека, кафе, відділення укрпошти. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинка транспорту. 45000$, торг.

ул. Довженко, 62, Королевский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Исследуйте территорию

Продається 2 кімнатна квартира, поліпшеного планування. Жилий стан. Нові труби. МП вікна. Балкон засклений. Бойлер.

Шевченко улица, 24, Королевский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира, в районі Нижньої Польової. Хороший ремонт. Ламінат, кахель, нові труби та сантехніка. Високий цоколь. Балкон засклений. МП вікна, грати.

Селецкая улица, 19, Королевский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира в затишній локації, в пішохідному доступі від серця міста. Розташована на 1-му поверсі двоповерхового цегляного будинку. Загальна площа: 62.6 кв.м Кухня: 7.8 кв.м Кімнати: 14.9, 13.9 та 12 кв.м Квартира під ваш ремонт. В квартирі автономне опалення, встановлені нові якісні вікна, лічильники на все. Високі стелі - 3 м. Добре підійде як під комерцію, так і для життя. Чудове місцерозташування - центр міста! Закритий двір. На території є господарське приміщення (сарай). В пішій доступності зупинки в різні райони, магазини, сквери, відділення банків, пошти і тд. Телефонуйте, показ у зручний для вас час!

Продаж 3 кімнатної квартири. Центр
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляному будинку в районі Панчішної фабрики. 7 поверх. Не кутова. Вікна у двір. Квартира без ремонту, але в житловому стані. Є лічильники на все. Вільний продаж. Чудова інфраструктура. Поруч школи, садочок, зупинка, магазини, аптеки тощо. Торг присутній.

Продаж 2-кім квартири в цегляному будинку
olx.ua

2 к. кв. 2/3 к ул. Киевская М. П. О Бал. не заст. Комнаты смежные. Счетчики. Ж/сост. Дом во дворе.

Продам 2 к. кв у.л.  Киевская
olx.ua

2 кімнатна квартира в новобудові не кутова окремі кімнати можливість перепланування приєднуйтесь до телеграм каналу Новобудови Житомира

olx.ua

Квартира в р-ні вул Щорса-Чапаєва,цегляний 9типоверховий будинок, 2й найкращий поверх, гарний жилий стан, велика лоджия, бойлер,кухня 8м2,вся інфраструктура поруч.Терміново!

Продам 2х поліпшеного планування в цегляному будинку в центрі міста.
olx.ua

Терміново продам 3 кімнатну квартиру Польова вул.Космонавтів Квартира утеплена зовні по периметру квартири Дах доміком Квартира має гарний жилий стан Пластикові вікна та балкон Кондиціонер Кімнати мебльовані Залишається все що є в квартирі Техніка Колонка на гарячу воду В квартирі ніхто не прописаний Ідеально як для житла так і для здачі в оренду План перешлю на вайбер

Терміново продам квартиру Польова
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру вул.Вокзальна. Загальна площа 45 кв.м. Кухня 6 кв.м. 3/5 поверх панельного будинку. Кімнати окремі, сумісний санвузол, кухня, балкон, гардероб. Не кутова. Металопластикові вікна, балкон засклений. Замінена проводка, сантехніка. На підлозі ламінат. Жилий стан. Продається з меблями та технікою. Хороше місце розташування. Поряд садочок, школа, магазини, аптеки та багато іншого.

Продам 2-кімнатну квартиру. Вокзал!Спецкошти!!!
olx.ua
1 - 24 из 552 результатов