Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста Житомира . Вулиця Велика Бердичівська 75. На перехресті вулиць Велика Бердичівська і Довженка. В районі ринку РАЙДУГА. 8 Поверх 9поверхового цегляного будинку. Квартира покращеного планування. Загальна площа 71.6 м2 Кімнати: 18.6 м2; 11.9м2; 9.9 м2 Кухня 8.6 м2; коридор 11.9 м2 Ванна/ туалет 4 .2 м2 ; балкон 3.5 м2 лоджія 3 м 2. Квартира в хорошому стані.в усіх кімнатах підлога паркет в кухні і коридорі лінолеум. В ванній і туалеті якісна іспанська плитка керамічна на підлозі і стінах. Всі двері в квартирі зроблені з натурального дуба. Вікна і балкон якісні металопластикові склопакети. Кухонні меблі - натуральний дуб. В кухні газова плита фірми SIEMENS та посудомийна машина. Підїзд в будинку і ліфт знаходяться в ідеальному стані. Сусіди лікарі і педагоги. Квартира знаходиться в найкращому місці міста Житомира. Поблизу будинку знаходяться десятки продовольчих і промислових магазинів. Торгівельні центри РАЙДУГА І ТРІУМФ. 4 аптеки та Укрпошта. Біля будинку знаходяться школа і дитячий садок. Вікна в квартирі виходять в тихий внутрішній двір. В квартиру можна заселятися дуже швидко. Ціна квартири 68 000 доларів. Можливий невеликий торг. Телефон для звязку 063 971 0404 Сергій. ВЛАСНИК ЦІЄЇ КВАРТИРИ

власник
Велика Бердичівська вул., 75
rieltor.ua

Продаю затишну 3-кімнатну квартиру, загальна площа 57,2 кВ.м. 2/5 кірпичний будинку, не кутова, біля Глобала. Квартира охайна з ремонтом, повністю укомплектована меблями (кухня, спальня, дитяча, передпокій-шафа-купе, велика шафа-купе для зберігання між кімнатами та містка шафа для зберігання на балконі), техніка (холодильник, газова варильня поверхня, електрична духовка , мікрохвильова, пральня машина, телевізор, газова колонка), провідний Інтернет, супутникове телебачення. Лічильники води, газу, електроенергії. Поряд дві школи, дитячий садок, спортивна школа, зручна інфраструктура і транспортна розвязка в будь яку сторону міста. Вільний продаж, ніхто не прописаний. Ціна 60000 долл.

власник
Згоди пл., 3
rieltor.ua

Пропозиція від власника! Продається терміново Район музичної фабрики Трьох кімнатна квартира по вулиці Гагаріна 18, роздільні кімнати. Квартира знаходиться на 3 поверсі, також має два балкони Загальна площа 63.8. Продається в зв’язку з переїздом. Квартира в жилому стані, вікна МП,стоять лічильники(вода, газ, світло) Квартира під ремонт, двох стороння. За детальнішою інформацією телефонуйте . В любий час можна переглянути Реальному покупцеві хороший торг. Без комісій, пропозиція від власника

власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобудова ЖК Полісся. Загальна площа – 47 м2. Реалізовано дизайнерське рішення, завдяки якому, замість однокімнатної квартири - отримали повноцінну трьохкімнатну квартиру. Окрема кімната, спальня, вітальня від кухні відокремлена бар-стійкою. Кухня, 10м2, спланована згідно всіх ергономічних потреб. Санвузол спільний, гардеробна. Опалення – автономне, газовий котел. Вся інфраструктура в шаговій доступності. На перших поверхах магазини, пошта, стоматологія, поруч ринок. Спільна парковка, дитячий майданчик. Огороджена територія з відеоспостереженням. Працює охорона на території ЖК. Власне житло, проживаємо з серпня 2019 року. Робили ремонт для себе, використовували тільки якісні будівельні матеріали та сантехніку. Стеля – натяжна, в кімнатах ламінат, в ванній кімнаті - плитка та керамограніт. Стан квартири – ідеальний.

власник
Продаж квартири ЖК Полісся
olx.ua

Продам квартиру в центрі Житомира, на вулиці Михайла Грушевського 16. Квартира знаходиться на першому поверсі, додатково утеплена ззовні, є лічильники на газ та воду. Три окремих кімнати + кухня та лоджія. Сан вузол роздільний.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на Михайла Грушевського 16
olx.ua

Продаємо трьохкімнатну квартиру. По вулиці Шевченка 35-А. Третій поверх. Не кутова квартира. 2 засклених балкони з пластиковими вікнами. Підлога - ламінатна. Підвісні стелі. Кухня - 7.1 кв.м, 1 кімната-17,8, 2 кімната -9,8 кв. м, 3 кімнатна - 11,6 кв. м, коридор - 12,3 кв. м, вбиральня-1,4 кв.м, ванна-2,7 кв.м, 2 комори -1,2 кв. м. Висота приміщення-2,5 м

власник
Квартира 3-х кімнатна
olx.ua

Продаємо свою власну трикімнатну квартиру, в новобудові ЖК Капучіно, з шикарним євроремонтом (все робилось для себе). Продаж повністю з меблями та технікою. Квартира дуже тепла та економічно вигідна по оплаті комуналки, не углова. Поверх 10 з 12-и. Північна сторона. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Тепла підлога в залі, кухні, лоджії, ванній, коридорі, гардеробній. В спальній та дитячій кімнатах - ламінат (опалення радіатори). Площа: 91 кв.м. Велика кухня: 12 кв, просторий зал (вітальня) 25 кв.м, королівська лоджія 14 кв, просторий коридор, велика ванна кімната 6 кв.м., дві окремих кімнати (спальня 17 кв, дитяча 14 кв). У вартість входить комора 2,2 кв.м. між 10 і 11 поверхом. Закрита територія, відеонагляд, стоянка. В будинку є підвал (бомбосховище). Можливий продаж по єОселі!!!

власник
Продається 3-кімнатна квартира в ЖК Капучіно, Житомир
olx.ua

З-х комнатная квартира в Житомире, по ул. Донцова-Щасного, дом. 7. Тихий центр, двухсторонняя ( запад-восток ), два балкона. Высота до потолка 2 м 70 см. Площадь общая почти 85 кв.м. Площадь балконов считается с коэффициентом 0,3. Отличная аура в квартире. Светлая, тёплая, не угловая. Обкомовский ухоженный дом. Даже уже в подъезде хочеться прописаться и жить! Чистенько, побелено, покрашено. Лифт работает. Парковка недавно размечена. Места всегда есть. Жилое состояние квартиры. Можно и жить, и планировать ремонт под себя. В кухне, ванне, санузле 7 лет назад делался ремонт. Стриралке и холодильнику 3 года. Бойлер - 2 года, как установили. Один хозяин, никто не прописан, детей нет. ТОРГ. Отдельно продаётся пианино. В хорошем состоянии. С магазина - в квартиру. Не роняли, не кантовали. Играла одна девушка, ходившая в музыкальную школу. Возможна и продажа существующей мебели за символические деньги. Можно и просто забрать, если что-то кому-то понадобится. Пожалуйста. Всем мира и удачных покупок.

власник
Продаётся 3-х комн квартира. Торг.
olx.ua

Власник! без посередників, продам трикімнатну квартиру в м.Житомирі по вул.Заводська 8. Квартира знаходиться в одноповерховому цегляному будинку, в жилому стані, загальна площа 75м.кв. + добудована віранда 6 м.кв. кухня 9.9 м.кв, кімнати - 22,2/17.8/8.2 м.кв коридор з прихожею 12.2 м.кв. санвузол з душовою кабіною 4 м.кв. Всередині квартири є підвал для зберігання консервації ( також може служити як укриття при повітряних тривогах!). Опалення газове (власний котел), централізование постачання води ( також поруч з будинком є криниця, водовідведення, Просторі, світлі кімнати, та простора кухня. Металопластикові вікна. Поруч з будинком гараж + окреме підвальне приміщення для зберігання сільгосп.продукції + окреме приміщення- сарай під інші власні потреби+ дві ділянки по 1 сотці землі кожна для вирощування сільгосп.продукціі, тощо + плодові дерева (груша/вишня/яблуня/горіх/слива). Поруч привітні тихі сусіди. До зупинки тролейбуса "Промавтоматика" пішки 10хв. Також до зупинки трамваю пров.Шкільний - 10хв. пішки. До залізничного вокзалу - 20 хв. Зручний підїзд на авто. Двір заасватольваний,

власник
Продам  квартиру 3кімн м.Житомир + гараж + хоз.приміщення, власник!
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира - площа 75 кв.м. Знаходиться за адресою м.Житомир, вул. Малікова 28 9 поверх з 9 (є технічний поверх). На поверсі є кладова. З ліфтом немає проблем - обслуговується якісно. Усі кімнати роздільні, вікна на 2 сторони. 2 балкони. Квартира тепла, не кутова. Опалення централізоване. Великі кімнати - дитяча, спальня та зал (в залі є ніша під електричний камін). Залишаються меблі, диван та ліжко; бойлер, меблі на кухні. Санвузол роздільний, ванна. Швидкісний інтернет. Гарні тихі сусіди та закритий під’їзд. Розвинена інфраструктура ( зупинка, ринок, супермаркети, пошта, кавярні, садочок). Поруч бульвар, де можна провести час з дітьми. Біля будинку є місця для паркування авто. Гарний та тихий район для життя з сімєю та дітьми. Продаж від власників. Якщо виникають питання - звертайтесь у приватні повідомлення.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Житомир

107 м2.Первинний продаж. Нетипове планування. Документи в наявності. Технічний паспорт нового зразка. Капітальна реконструкція, автономне опалення Junkers, нова сантехніка, труби, стояк і тп. Ванна з чугуна як нова. Італійська плитка. Нова електрика по всьому обєкту. Підлога кобінована плитка, паркет, ламінат. Утеплення фасаду. В радіусі 300 метрів школи, садочки, магазини, аптеки, салони краси, перукарні, поліклініка, зупинки громадського транспорту. Даний обєкт може бути цікавий і для бізнесу-фасад, центр міста, можливість окремого входу. Розташування надано орієнтовне із зрозумілих причин. Для більш детальної інформації дзвоніть або пишіть.

власник
Юрка Тютюнника улица, 20, Центр, Житомир, Житомирская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж від власника. Рієлторам прохання не телефонувати

власник
Синельниковская улица, 14/5, Центр, Житомир, Житомирская 200000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира з євроремонтом в ЖК «Перлини Корбутівки». 2 спальні, кухня-вітальня, санвузол з душовою кабіною, просторий коридор. В квартирі АО (двоконтурний котел), тепла підлога у ванній кімнаті, на кухні та лоджіях. Оснащена вмонтованою гардеробною в спальні. Кухня з газовою плитою, посудомийною машиною, витяжкою та системою фільтрації води; кондиціонер, нові вхідні двері Rodos, відеонагляд. Квартира світла, сонячна сторона, чудовий вид на місто. Сучасний будинок, де проживає багато молоді, поруч Гідропарк. Територія оснащена дитячим майданчиком, огороджена парканом. Поруч підземний паркінг. Пропозиція від власника.

власник
Шпаковский проезд, 18, Богунский, Житомир, Житомирская 115000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру 3-х кімнатну на окраїні міста (вул. Максютова). Натяжні стелі, м/п вікна, паркет. Кімнати роздільні, поруч ліс. Краєвидне, тихе, спокійне, мальовниче міісце для життя і відпочинку. Поруч школа, магазин. Гарні сусіди. Під вікнами є власна клумба для творчості і натхнення. Не далеко два сараї, погріб. Прохання для реелторів, не турбувати.

власник
Квартира 3-х кімнатна Житомир
olx.ua

У звʼязку із переїздом в іншу область продається доглянута 3-кімнатна квартира в самому центрі Житомира. Перехрестя вулиць Київська-Князів Острозьких. Хороша інфраструктура, поруч безліч магазинів, салонів, банків, також неподалік є школа, Житній та Хлібний ринки, 1 зупинка до ТРЦ «Глобал». Хороша транспортна розвʼязка, та можливість доїхати до будь якого куточка міста без будь-яких проблем. Стан житла - заїжджай та живи. В наявності холодильник, пральна машина, газова плита, меблі, ліжка, ванна, унітаз, газова колонка для підігріву води, столи, є також фортепіано (треба лише налаштувати). Будинок дуже теплий, із червоної цегли. Підлога - ламінат. Вікна квартири виходять по обидві сторони будинку. За детальною інформацією прошу телефонувати (або писати на Viber, What’sApp, Telegram) за номером: 06******97

власник
3-кімнатна квартира в самому центрі
olx.ua

В звязи переездом в другой город, продам квартиру в новострое от хозяина ЖК Олимпийский 4 этаж, 5 секция, не угловая Квартира выходит на две стороны дома 3 комнаты раздельные (лоджии во всех комнатах) 2 санузла Просторная кухня Автономное отопление Електрика разведена по всей квартире Установлена сигнализация Есть проэкт електрики и эскизы планировки Дополнительные фото и видео могу скинуть в Viber Покажу в удобное для Вас время С реальным покупателем торг

власник
Продам квартиру 3х комнатною в новострое
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаж 3-х кімнатної квартири 5 поверхового цегляного будинку, планування чешка. Загальна площа квартири 70 кВ м, кімнати розділені площа: 12.7+17+16.7 кВ м , кухня 9 кВ м .В кімнатах нові шпалери, ванна і туалет плитка 2000-х років, кухня потребує ремонт без меблів. Вікна пластикові, поли деревʼяні, колонка, балкон лоджія, є підвальне приміщення, великий коридор. Документи готові к продажу. Два вікна і балкон виходять на центральну вулицю проспект Миру , у будинку є відділення банку і магазин. Квартиру можна придбати під бізнес. Квартира дуже в гарному розташуванні : дитячі садочки, 2 школи, ринок, магазини, зупинки транспорту , торгові центр , банки, аптеки , ресторани все у 5 хвилинах . Квартира потребує косметичний ремонт для проживання.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру м.Житомир
olx.ua

Продается квартира в тихом центре ,рядом АТБ,рынок,поликлиника,школы,детсады,остановки транспорта ,недалеко зеленая зона. Кирпичный ухоженый молодой дом не над дорогой , парковка,средний этаж. Автономное отопление,теплый пол в ванной и кухне. . Площадь общая 70,27м ,кухня-студия 19м и две спальни (13 и 19м) ,большая лоджия 6м (с двумя выходами), балкон (везде мпо) , просторная гардеробная (тоже есть шкаф купе) ,квадратный холл. Ремонт делался для себя , качественные дорогие материалы ,паркет и двери дуб,новая электрика и сантехника , остаются хорошая мебель и бытовая техника.. Свободная продажа без замены.Есть свой посредник.

власник
Центр улучшенка кирпич АО,студия+две спальни,ремонт,мебель,техника.
olx.ua

Продається дворівнева 3-х кімнатна квартира у новому пятиповерховому будинку з якісним ремонтом. Кухня-студія масив-дуб із вбудованою технікою, дві спальні, на кожному поверсі санвузол, із двома великими балконами, один з них відкритий, другий утеплений, що додає до загальної площі ще 9 м2., світла, тепла та комфортна для сімейного життя квартира. Автономне опалення та з підігрівом підлоги. Територія із дитячими майданчиками та відпочинку для дорослих охороняється. Є закріплене паркомісце.

власник
Автономна 3-х кімнатна дворівнева(своя)
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира двоповерхова з великою мансардрою,, ЖК Мрія 4 секція, здана в експлуатацію( вже багато в квартирах живуть,, власник , переуступка, без ремонту, думаю можна вирішити і через е-підтримка

власник
Двоповерхова 3х кімнатна квартира
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста з ремонтом. Цегляний будинок. Загальна площа квартири становить 52 квадратних метра. Квартира розташована на четвертому поверсі. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в квартирі та суттєво економити ваші кошти. Квартира енергоефективна та економна. Зручне розташування будинку дозволяє вам користуватися розвиненою інфраструктурою в навколишньому районі. Поруч Супермаркету АТБ, школа та садочок. Чудовий варіант для сімʼї з дітками. Квартира точно варта вашої уваги.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира центр міста вул. Перемоги/Ольжича
olx.ua

Продам 3-к квартиру з автономним опаленням в самому центрі міста ( 5 хв. ТРЦ Глобал, житній ринок) , тихий двір, підʼїзд з ремонтом, 2 поверх. Не кутова. Всі меблі, побутова техніка залишається . Балкон і лоджія засклені . ОСББ. Фото реальні . Від власника .

власник
Продам 3-к квартиру в центрі з автомномним опаленням
olx.ua

Продається 3 к квартира на польовій,на вулиці Космонавтів.Загальна площа 60кв метрів. Квартира затишна,тепла,зроблений якісний ремонт,продається з меблями та технікою,утеплена ззовні по периметру -ідеальний варіант для тих,хто хоче одразу зайти і жити,не вкладаючи додаткових коштів. Розташування: поряд садочки,школа,дитячі майданчики,спортивний комплекс.В пішій доступності-ринок та маркети. Телефонуйте,записуйтесь на перегляд. Краще один раз побачити! Можливий торг ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА!

власник
Продаж 3к квартири на Польовій,по вул.Космонавтів.ТЕРМІНОВО!
olx.ua

В звязку з переїздом в інше місто, продам квартиру в новобудові від власника. ЖК Олімпійський 4 поверх, 5 секція, не кутова Квартира виходить на дві сторони будинку Має 3 кімнати (лоджії в кожній кімнаті) Має 2 санвузла Просторна кухня Автономне опалення Електрика розведена по всій квартирі Встановлена сигналізація Є проект електрики і ескізи планування Додаткові фото і відео можу скинути в Viber Можу показати в будь-який для Вас час З реальним покупцем торг

власник
Героев Чернобыля улица, 6, Крошня, Житомир, Житомирская 92000.0 USD
dom.ria.com