Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ пропозицію на продаж сучасної та комфортної 1-кімнатної квартири, площею 35 м2, р-н ЖК Капучіно в місті Житомирі. Ця квартира розташована на першому поверсі, девятиповерхового, цегляного будинку та має всі необхідні зручності для комфортного проживання. Квартира пройшла капітальний ремонт, утеплена ззовні, замінена проводка та труби. Встановлені металопластикові вікна та якісна вхідна група. Встановлено зворотний клапан на каналізацію, що запобігає неприємним запахам та забрудненню системи. Квартира має своє ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, що дозволяє вам самостійно контролювати температуру в приміщенні. Крім того, наявна тепла підлога, яка створює додатковий комфорт у холодні періоди року. Квартира обладнана системою сигналізації та кондиціювання для забезпечення вашої безпеки та комфорту. Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура забезпечують зручність та доступність всіх необхідних сервісів. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто цінує якість та затишок. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Покровська вул. (Щорса), 121
rieltor.ua

Квартира продається з меблями та побутовою технікою.

Бальзаківська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1но квартира по вул Покровська (Садова) 1/9 ц, не кутова 30/15/7, Прибудований узаконений великий балкон. який є продовженням кімнати , на прибудованому балконі є сухий, великий погреб, лишаються кухонні меблі, , санвузол і ванна сумісний в сучасному кахлі, Гарний жилий стан, 28800 у,е торг, Вільний продаж, Фото на ВАЙБЕР, Всі подальші питання тільки по телефону, Вільний продаж. Документи готові , Перегляд в любий зручний для Вас час,, Гарна пропозиція ,як для власного житла, так і під здачу,

Садова, 15
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в гуртожитку сімейного типу. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Цегляний будинок. Не кутова. Гарний жилий стан квартири.

Ціолковського вул., 14
rieltor.ua

Новинка на ринку нерухомості! Альтернатива кімнати в гуртожитку зі своїм санузлом чи малосімейки! Продається частина будинку 23 квадратних метри на вулиці Лесі Українки Складається з кухні, коридорчику, санвузла та маленької кімнати 9 квадратів Сам будинок міцний, цегляний Вікна металопластикові Стан жилий, можна сказати косметичний ремонт Залишається вся техніка та меблі У дворі є місце під авто Також є місце під добудову невеликої кімнати По документах оформлено як квартира З комунікацій є: газ, світло, центральна вода та центральна каналізація Документи готові Пропозиція від агенції нерухомості 19.800, торг 097.264.32.48 093.426.46.50 Леся Кривчук

Лесі Українки вул., 42
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири. Зроблений ремонт у всій квартирі, повністю готова до проживання, поміняні труби води та каналізації , металопластикові вікна, нові вхідні двері.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 62
rieltor.ua

Продаж 1но квартири по вул Володимирівська, (центр, Площа) 2,/5 ц, не кутова , загальна 30/17.5/ 6,2 Санвузол сумісний в кахлі, балкон на кімнату та на кухню не заскленний ,жилий стан, 32500 торг, Вільний продаж Всі питання тільки по телефону Фото на ВАЙБЕР,

Володимирська, 5
rieltor.ua

1кім квартира Селецька 4/5ц Косметика Меблі/техніка

Селецька вул., 15
rieltor.ua

В продажі однокімнатна квартира, в тихому районі. Будинок знаходиться в дворі. Вікна не на дорогу. Пятий поверх девятиповерхового будинку. Квартира не кутова, дуже тепла. Встановлений двуконтурний газовий котел. Дуже демократичні ціна на комунальні послуги. Стан жилий. Лоджія 6 метрів - засклена. Ліфт працює.

Вітрука вул., 31
rieltor.ua

1кім квартира вул. ПЕРЕМОГИ 4/5ц Жилий стан Балкон застеклен, мп Гарний варіант для квартирантів Ціна 37600$

Перемоги вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Житомир

Продам 1к квартиру центр Небесной сотні поряд,базар,універмаг,2 поверх,евро ремонт,меблі за додатковою інформацією звертайтеся за телефоном.

Небесной сотні, 29
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по проспекту Миру (; початок). Над квартирою є технічний поверх. Цегляний будинок. Металопластикові вікна. Балкон засклений, КОЛОНКА. Лічильники. Жилий стан квартири.

Проспект Миру, 8
rieltor.ua

Продаж 1 кімнотної квартири в новобудові. Світла кімнатна ,вентиляція в кімнаті та ванній, вільне планування кімнати з кухнею. Отоплення автономне електричне. Гарний панорамний балкон з чудовим краєвидом. Є поруч такаж сама квартира, можливо теж придбати та по бажанню обєднати. За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 096 536 60 44 Віра Ан Оберіг. Завжди раді допомогти

Домбровського вул., 1
rieltor.ua

Однокімнатна квартира, велика,світла, тепла кімната з балконом . Чистенька,є колонка. Поруч ліс,дитячий майдрнчик,зупинка,магазин. Продаж від Ан ОБЕРІГ. Віра 096 536 60 44

Офіцерська вул., 1
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі (ЖК "Сімейний"): м. Житомир, вул. Домбровського, 75. Квартира-студія на 9-поверсі загальною площею 35 кв.м. Квартира з "чорновим" ремонтом: зроблено електрику, сантехніку, проведено кондиціонер, інтернет, утеплено лоджію, поштукатурено, зроблено стяжку підлоги. В квартирі велика лоджія з панорамними вікнами, автономне електричне опалення, встановлено котел. Оформлено право власності. Будинок зданий в експлуатацію та в ньому вже проживають люди. Без реєлторів.

власник
Продаж квартири в новобудові
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира по вул. Вітрука 17б. Цегляний будинок. 1-й поверх з 5-ти. Є можливість зробити окремий вхід. Метраж 35м2, з просторою кухнею 9м2. Санвузол з душовою кабіною. Косметичний ремонт. Металопластикові вікна, нова газова колонка. Квартира дуже тепла, затишна. Продаж з усіма меблями та технікою Стан гарний, житловий. Зручне розташування будинку: поряд садочок, школа, магазини, зупинка транспорту

1-но кімнатна картира по вул. Вітрука. ТЕРМІНОВИЙ продаж!
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається квартира з індивідуальним опаленням у міцному двоповерховому цегляному будинку з огородженою територією з місцем під гараж. Відмінний асфальтований підїзд, зупинка транспорту. Квартира загальною площею 35 кв.м, потребує ремонту, є можливість добудови тераси. Відмінне місце розташування, поруч Метро, ​​Малинський ринок, школа, дитячий садок Подробиці по телефону

Продам 2 комнатную квартиру
olx.ua

ЖК Вернисаж 1 кімн квартира загальною площею 27 кв.м, на 8 поверсі, не кутова, АО. Стан - після будівельників. Підключено: світло, вода, каналізація. Переуступка.

1 кімнатна квартира Вернісаж
olx.ua

Продаж 1-к.квартири вул. В.Бердичівська, 1/5 ц., 30/16.5/5.8, столярка, металопластикові вікна, колонка, хороший житловий стан. Ціна: 33000 у.о. По даному обєкту прохання посередників не турбувати.

Продаж 1-к.квартири вул. В.Бердичівська
olx.ua

однокімнатна квартира знаходиться на 10-му поверху в цегляному будинку після будивельників . є двоконтурний котел . можна робити перепланування під будь-який смак загальна площа 27м2 переуступка.

продам квартиру в ЖК МРІЯ (новобудова)
olx.ua

Продається однокімнатна квартира покращеного планування, в самому центрі Житомира Київська/Небесної сотні.2/9 цегла. Чудовий варіант для молодої сімї, поруч знаходиться школи,садочки, ТРЦ.

Гаряча пропозиція дня! Продаж 1 кВ.Центр. Покращеного планування
olx.ua

ЖК «Домашній 2» – це сучасна та вдосконалена версія добре відомого житомирянам житлового комплексу «Домашній» від будівельної компанії «АртХаус Груп». Комплекс складається з одного 11-поверхового будинку комфорту класу, що розташований у мікрорайоні Оліївка Богунського району міста Житомир. Продається 1к СМАРТ квартира, не стандартним плануванням, на 4 поверсі, 35 М2 загальна. Квартира з індивідуальним електро опаленням та вітражним вікном. Розвинена транспортна та соціально-побутова інфраструктура Будівництво за сучасними енергозберігаючими технологіями Два ліфти у кожній секції Гаражні бокси та гостьовий паркінг Закрита територія від авто Дитячий майданчик та зони відпочинку. Ціна 30,500грн/М2 Секція ЗДАНА. Працюємо з програмами: - Є-Оселя - Є Відновлення - По перерахунку для військових За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж СМАРТ квартири під Є-ОСЕЛЯ в ЖК Домашній 2
olx.ua

Секція введена в експлуатацію. Загальна площа 35м² 8 поверх. Електроопалення. Бойлер. Гарний варіант для молодої родини. Санвузол суміжний. Просторий коридор. Модна розглянути інші варіанти планування в зданих секціях Вся база вторинного ринку та новобудов Житомира. Підбір квартири по всіх державних програмах: єОселя, єВідновлення, перерахунок.

1 кімнатна квартира по єОселя
olx.ua

1 кім Київська ,середній поверх Вікна нові Простий стан Не кутова Гарний варіант для Аренда

власник
Продам 1 кім квартиру
olx.ua
1 - 24 з 93 результатів