2 к. кв. 2/3 к ул. Киевская М. П. О Бал. не заст. Комнаты смежные. Счетчики. Ж/сост. Дом во дворе.

Продам 2 к. кв у.л.  Киевская
olx.ua

Продаж квартири в центрі міста , будинок в дворі . Квартира з АО ,двухконтурний котел. МПВ. Всі питання по телефону.

2х кімнатна вул. Київська
olx.ua

Вул.Театральна.Сталінка ,2й поверх, не кутова 36/19/8 кв.м. МПВ, ламінат, брон.вхідні двері,балкон. Залишають меблі. Вікна виходять у двір,будинок у гарному стані.42000дол.

Продам квартиру в центрі міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свою квартиру на вул Довженка, 2 й поверх 3 поверхового, висота стелі 3метри. Ремонт вбудовані меблі та техніка.

власник
Продам 1к кв, сталинка
olx.ua

Продаж 2-х квартири (СТАЛИНКА) в самому Центрі міста, вул. Театральна/Бердичівська. Квартира в елітному будинку на 5 поверсі, 52 м2 загальна, кутова, з балконом. У квартирі МП вікна, паркет, стовпчик. Є можливість зробити масандрівський поверх. Без ремонту. Закритий двір, є парко місце. Добре розвинена інфраструктура. Все поряд (школа, садок, зупинка, магазини, кафе, кінотеатр, ринок). За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном, будемо раді допомогти Вам.

Продаж 2х квартири в Центрі міста, по Театральній
olx.ua

Центр міста ! СТАЛІНКА, не кутова. Цегляний будинок. Середній поверх. Високі стелі - 3.20 м. Роздільні кімнати. Роздільний санвузел. Газова колонка на горячу воду. Є балкон. Стан жилий - під ваш індивідуальний ремонт !

Продаж 3-х.кім.кв. Сталінка по вул.Київська
olx.ua

Продам 2 кВ на Лятошинського на другому поверсі 5 -го цегляного будинку., 50/32/8. Ремонт,повністю замінена електрична проводка, зроблене незначне перепланування , вмонтована кухня, шафа -купе,всі міжкімнатні двері з натуральної деревини..Засклений балкон, колонка на гарячу воду, на все встановлені лічильники . Самий центр, всі адміністративні та розважальні заклади в пішій досяжності, поруч 23 школа, Житній ринок, парк для відпочинку. Ціна 55000 у.о.

Продам 2 кВ на Лятошинського
olx.ua

Квартира в самому центрі міста з красивим видом на костел. Вікна виходять на дві сторони. Зроблений добротний класичний ремонт. При продажі залишаються меблі та побутова техніка. Не стандартне планування. Зі спальні двері в величезну ванну та гардеробу. Індивідуальне газове опалення. В квартирі два санвузли. Кухя-студія з гостьовою кімнатою. Просторий коридор Є балкон. Чистий продаж без заміни.

Продаж 3 кімнатної Сталінки Театральна.
olx.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир

Популярні запити