Продається унікальна квартира в найкращому ЖК Житомира - "Преміум Парк", з вікон якої відкривається вигляд на підвісний пішохідний міст, Шодуарівський парк та річку Тетерів. Квартира розташована на 12-му поверсі, має хороше планування та простору лоджію. Характеристики: Загальна площа: 39,5кв. м Площа кухні: 13 кв. м Площа кімнати: 20 кв. м Опалення: індивідуальне газове Житловий Комплекс "Преміум Парк": Розташований в парковій зоні. Секція на етапі закінчення будівництва, планується введення в експлуатацію весною, початок 2 кварталу. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та затишок. Вартість - 39 000 дол. (Переуступка) Пропозиція від АН Житомир.

Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14
rieltor.ua

Продається VIP квартира 65м2 в центрі Житомира, в ПАРКОВІЙ зоні на Бульварі. Розташована на 1-му поверсі, 7 поверхового, НОВОГО, теплого будинку. В квартирі зроблений капітальний ремонт, наявне АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Всі комунікації НОВІ, облаштоване кондиціювання, сигналізація, БРОНЬОВАНА вхідна група. Квартира укомплектована новими, якісними меблями та дорогою технікою. Центральна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі в м. Житомир.

Бульвар, 7
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Мрія (7 секція). Загальна площа - 72кв.м., розташована на 8-му поверсі цегляного 10-ти поверхового будинку. В квартирі майже завершено ремонт, готовність 90%. Повністю укомлектовано ванну кімнату та туалет. З ремонту залишилось тільки частково оздобити підлогу, стіни та стелі під власний смак. Всюди виконані чистові роботи. Всі матеріали та сантехніка якісні, європейських брендів. Тепла підлога встановлена всюди де плитка. Продаж по переуступці. Більш детально за телефоном

Рихлика, 15
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир

Популярні запити