Продам квартиру на Козакова 5. 1 комнатная. 36м2. Квартира полностью под ремонт. Нужно приложить руки. Стены ровные. 70 000 грн. Торг. Документы в порядке. Я владелец

власник
Продам квартиру недорого
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру,в хорошем районе,рядом с больницей,есть все возле дома магазины,остановка,школа,по улице (бывшая Маяковского)пишите, звоните.

власник
Продам квартиру в хорошем месте
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в місті Жовті Води,квартира потребує ремонту,є борг за комунальні послуги,всю інформацію за телефоном надам. Будинок ОСББ,є лічильники на все.

власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру в двохповерховому будинку на першому поверсі, торг умісний.

власник
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на 9 поверсі (є ліфт) в районі автовокзалу з індивідуальним електро-опаленням! Дім в ОСББ-1 Квартира продається меблями: великий холодильник Samsung, кухня, кухоний стіл, 4 табуретки, бойлер, електросушарка в ванній, шкаф, стіл письмений, диван і комод. В кімнаті постелений лінолеум, в ванній кімнаті лінолеум, плитка та пластик на стінах. Є лічильники на газ, воду та світло (духовний лічильник) Квартира тепла, не углова, світла, заходь і живи. Без боргів, з квартири всі виписані!

власник
1-кімнатна квартира, електроопалення
olx.ua

Квартира 2/5, район маг. 50. Потребує косметичного ремонту. Будинок в ОСББ, поміняні труби та електрика на вхід. Вікна виходять на схід є балкон.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продам свою однушку, после полного капитального ремонта. В квартире еще не кто не жил. Расположена в центре города, возле маркет опта. Роскошный большой двор, детские площадки, есть так же парковки для машины. Дом в осбб, крыша только перекрыта полностью во всем доме.

власник
1 комнатная квартира! В центре города!
olx.ua

Однокімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхівки. Бульвар Свободи біля АТБ

власник
olx.ua

Однокімнатна квартира, на 4 поверсі 5- ти поверхівки, чешка,з усіма зручностями. Район «Велмарт», 06******32

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру с автономным электроотоплением на пятом этаже пятиэтажки,в центре дома.район 50-й магазин.окна пластиковые,дверь железная.без долгов.без мебели.

власник
Квартира 1 комнатная
olx.ua

Популярні запити

Географія Жовті Води