Продам перспективну квартиру в м.Жовті Води, по вул. Гагаріна. Квартира розташована на першому високому поверсі пятиповерхового будинку. Кімнати роздільні, вбиральня сумісна. В одній кімнаті зроблений капітальний ремонт, вся остання квартира потребує косметичного озбоблення. Є великий пристроєний балкон, узаконений в технічному паспорті. Дуже вигідне розташування квартири- поряд супермаркети, аптеки, магазини і кафе. Запрошуємо на перегляд!

Гагарина, 26
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру улучшенной планировки по ул. Грушевского. г. Желтые Воды. Квартира расположена на 9-м этаже (+есть техэтаж) в новом доме в новом районе города. Комнаты раздельные, большой коридор, кухня 8 кв. м., ванная комната и туалет раздельные. В квартире есть лоджия. Продажа происходит со всей мебелью и техникой что находится в квартире. Дом ОСББ, лифт работает, соседи отличные. Приглашаем на просмотр!

Грушевського, 72
rieltor.ua

Продам двухкомнатную квартиру по ул. Грушевского 26. Квартира на 7 этаже, не угловая. Есть лоджия. Большая кухня, комнаты и сан. узел,й раздельный. Долгов нет, прописанных нет. Дому 10 лет. На отопление, воду и газ, стоит счетчик. Оставляем всю мебель, технику. Торг. +38**************02 Вадим.

власник
Продам 2х комнатную квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 2-х комнатная квартира, без долгов, без ремонта, на 3 этаже 4-этажного дома, теплая, рядом парки, магазины, школы, вся необходимая инфраструктура. Улица И.Франко д.26.

власник
Продается 2-х комнатная квартира
olx.ua

Продам 2-х кімнату квартиру в м.Жовті Води, вул. Заводська, б.11. Загальна площа 44,6 кв.м, 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Кімнати роздільні, ванна і туалет роздільні. Є кладовка в кімнаті. Мебльована, плита, духовка, холодильник, пральна машина, кондиціонер - все працює. Без боргів, документи готові.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру м.Жовті Води
olx.ua

Обмінюється 2х кімнатна квартира на 1му поверсі по вул.Франка(маг.Оазис)квартира без ремонта,не углова,поміняні вікна і вхідні двері.В квартирі стоять лічильники на воду і газ.Дім ОСББ,в домі стїть лічильник на опалення,квартира без боргів.Обмінюється на 1 кімнатну чешку(район 12школи,новий АТБ,Варус)

власник
Не продається!!!Обмінюється 2х кімнатна квартира
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру, на 2 поверсі 2 поверхового будинку. В хорошому районі поруч педколедж, магазини, дитячий садок, школа, супермаркети, аптеки. Зроблено євроремонт, електрика, сантехніка та водопровід нові, м/п вікна та вхідні двері, бойлер, добрі сусіди, тихий двір, у дворі сарай. Квартира продається із меблями. Ціна 13 300 $. Також продається гараж біля дому. На гараж є кадастровий номер та документи 3 500$, торг. Вся інформація, що цікавить, за тел. 09*********99.

власник
Продам двокімнатну  квартиру
olx.ua

Хорошая квартира ,ремонт в ванной и кухне.спальня и зал под обои подготовлены ,счетчики газ и вода,все сантехника и електрика новая. Обращаться для просмотра 05******15,09******30

власник
Продается 2-х комнатная Квартира
olx.ua

Продам квартиру! На 4 -м этаже 4-х этажного дома. Есть счетчик на газ, воду, свет. В квартире есть душевая кабинка, стиральная машина, бойлер, микроволновка, кухонная мебель, шкафы, спутниковая антенна, кондиционер. Окна металопластиковые, в квартире косметический ремонт с натяжными потолками, балкон застеклен.

власник
2-х комнатная квартира
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з газовим автономним опаленням. На третьому поверсі девʼятиповерхового будинку в районі магазину «Славутич». Квартира тепла. Частково з меблями. Поряд з будинком знаходиться металевий гараж.

власник
Продається квартира Жовті Води
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру, в гарному районі і комфортному першому поверсі. Знаходиться навпроти парку, де є чудовий дитячий майданчик, поруч школа . Квартира з косметичним ремонтом та частково мебльована. Поміняні всі вікна на хороші пластикові , добротні вхідні двері. В квартирі лишається все що на фото, ще є умивальник з ніжкою у ванну але не встановлений, також кухонний стіл. Всі питання по телефону або повідомлення

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаётся 2 комнатная квартира район Парка(старый город)2 этаж 48 кв.м,сделан качественный ремонт для себя!!! По квартире имеется долг 1000$ входит в стоимость квартиры. Цена 8500+услуги АН Запись на просмотр АН СВЕТОЧ ваш риэлтор Марго

Продаётся 2 комнатная квартира Жёлтые воды,mar
olx.ua

Срочно продам 2х комнатную квартиру в старом районе города на первом этаже. На окнах есть решетки, квартира без ремонта. Без долгов. Связь только по телефону.

власник
Срочно продам 2х комнатную квартиру
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира на 1 поверсі 2х поверхового будинку в старій частині міста. Площа квартири 49 м2. Кімнати та санвузол роздільні. Вікна пластикові, на них решітки. В квартирі залишається водонагрівач, деякі меблі. Квартира без боргів, потребує ремонту. Додається сарай з погребом. Квартира знаходиться в затишній частині міста, поруч парк, ринок, дитячий садок, магазини, кафе, відділення Нової пошти. Довідки за телефоном 09******72, 06******23.

власник
olx.ua

Продам 2 х ком квартиру в новых районах 4 этаж не угловая лифт роботает. Рядом рынок больница сад школа и т д. Квартира теплая. Долг по отоплению входит уже в сумму стоимости квартиры. Звоните приходите смотреть.

власник
Продам 2х ком квартиру в новых районах.
olx.ua

Квартира після капітального ремонту: замінено внутріншю ел. мережу на мідь, 2-х тарифний ел. лічильник, замінено сан. техніку на поліпропілен, підлога - ламінат, вікна - металопластикові, лоджія засклена, внутрішня оббивка ультраміцним пластиком, батарії чугінні промиті, нова вхідна дверь, нові міжкімнатні двері, натяжні стелі, лічильники на газ та тепло, проточний водонагрівач на окремій розетці, водонагрівач на 80 л. Квартира продається з вмонтованою технікою та меблями. Контактний телефон 06******54

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Двохкімнатна квартира на 4 поверсі 9-поверхового будинку по пров. Запорізький. Не кутова. Без боргів. З приводу оренди не турбувати.

власник
Продається 2-кімнатна квартира
olx.ua

Тиха, чістенька, затишна. м.Жовті Води. Будиок панельний . Південна сторона, Вікна виходять на паркову зону. Центр міста.Повна інфораструктура. Кімнати окремі. Разом з меблями та технікою (див.фото).т.06******20

власник
Двокімнатна квартира на 3-му поверх.
olx.ua

Продається двокімнатна квартира чешка в районі сш#6 на 3-му поверсі, не кутова. Квартира продається з усією технікою та меблями. Встановлені лічільники на воду і газ. На опалення лічильник на домі (дуже економний). Для детальної інформації пишіть у приватні повідомлення. З приводу оренди НЕ турбувати!

власник
Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Продам 2-комнатную квартиру в Желтых Водах Район Автовокозала Общая площадь 51 кв м 3эт/5эт Теплая, Не угловая Двусторонняя чешка 2 застекленных балкона Установлены индивидуальные счетчики на воду , газ и общедомовой счетчик на теплоноситель ОСББ Квартира полностью меблирована Есть бойлер (водогрейка), стиральная машина, холодильник, телевизор Полная предпродажная подготовка, без долгов за комунальные услуги Цена 12500 дол, разумный торг уместен

Продам 2х-комнатную квартру в г. Желтые Воды
olx.ua

Продається жила 2 кімнатна квартира (чешка) без ремонту. Не вуглова, затишна та тепла. Всі вікна виходять на південну сторону. Є всі лічильники. Будинок обладнаний лічильником тепла централізованого опалення. Район автовокзалу. Без боргів. ОСББ.

власник
Продаж 2х кімнатної квартири
olx.ua

2 комн. кв. под чистовую отделку, комнаты не проходные, окна металлопластик, стены выровняны, замена проводки, натяжные потолки ., замена труб и сантехники, не угловая, теплая , тех. этаж , был произведен капитальный ремонт крыши, ОСББ, счетчики на все. Район 8 школы, окна выходят на Маркетопт на Кропоткина. Переулок Баумана

власник
2 комн. кв. под чистовую отделку
olx.ua

Географія Жовті Води