Пропозиція від АН! Продається 1 кому. квартиру дуже світлу та затишну, з ремонтом. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро. Розташована на другому поверсі у середині будинку. Квартира розташована по вул. Єнісейська, дуже тихий та спокійний район для любителів тиші. У квартирі проводився ремонт із заміною всіх комунікацій, проводка, труби всі пластикові, вікна пластикові дорогі, підлога ламінат. Встановлені лічильники на світло, воду. Комунальні невеликі, тому що поруч із будинком своя котельня, взимку у квартирі спекотно. На подвірї є можливість паркування машини. У пішій доступності (через два будинки) продуктовий магазин, кіоск та дитячий майданчик. Зупинка транспорту Макаренка. До Металургів 15-20 хвилин пішки. Запрошуємо вас на перегляд / Записуйтесь на показ / Телефонуйте для детальної інформації. Безкоштовні юридичні консультації від юриста-практика агентства нерухомості З Ув. АН Avangard!

Єнісейська, 6
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира 49 кв м у Дніпровському районі Квартира розташована у екологічно чистому районі. Квартира на першомму поверсі трьоповерхового будинку. Авторський капітальний ремонт із якісних матеріалів. Залишається вся техніка та вбудовані меблі. Сучасна, затишна та світла квартира для життя. Перегляд можливий у будь-який час. Чекаємо на Ваш дзвінок. Безкоштовні юридичні консультації від юриста-практика агентства нерухомості З повагою АН Avangard!

Енисейская улица, 5, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 23999.0 USD
dom.ria.com

Срочно!!!Продам свою 1 ком. квартиру очень светлую и уютную, с ремонтом.С окон открывается прекрасный вид на Днепр. Расположена на втором этаже в середине дома. Квартира расположена по ул.Енисейская, очень тихий и спокойный район для любителей тишины. В квартире производился ремонт с заменой всех коммуникаций, проводка, трубы все пластиковые, окна пластиковые дорогие, пол ламинат. Установлены счётчики на свет, воду, потолки гипс. Комунальные не большие, так как рядом с домом своя котельная, зимой в квартире жарко. Остановка транспорта прям под домом. Во дворе есть возможность парковки машины. В пешей доступности (через два дома) продуктовый магазин, киоск и детская площадка. Продажа без посредников от хозяина, чистая продажа без последующей покупки. Остановка транспорта Макаренко. До Металлургов 15-20 минут пешком. Так же в продаже за отдельную стоимость большой металлический гараж (расположен за домом, видно с окна квартиры), цена обсуждается. Торг уместен

власник
Продам 1-но комнатную . Квартиру по улице Енисейская/Выборгская
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к продаже уютная однокомнатная квартира, район ДК Кирова, до проспекта Соборного 10 минут. В квартире есть водонагреватель, стиральная машина, холодильник. Квартира в жилом состоянии, выполнен косметический ремонт в ванной и на кухне. Общая площадь квартиры 34,5 кв.м., комната 18,4 кв.м., кухня 6,7 кв.м. Высокие потолки. Высокий первый этаж. Очень выгодная цена!

Супер предложение! 1 комн. кв на Енисейской
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя