Продаж світлої 2 кімнатної квартири в м.Дубно Квартира знаходиться по вулиці Шевченка Квартира є внутрішньою Знаходиться на 4 поверсі Загальна площа квартири 41м2 В квартирі замінено вікна на металопластикові На підлозі вставлено лінолеум Стіни пошпакльовані та пофарбовані Замінено міжкімнатні двері З залу є вихід на відкритий балкончик Чудове розташування будинку - поруч школа, недалеко садочок, магазини,зупинка громадського транспорту Для перегляду квартири - телефонуйте! Торг можливий при перегляді квартири!

Шевченка, 34
rieltor.ua

Продам унікальну 2 кімнатну квартиру, яка буде альтернативою будинку, тому що є власний гараж, два величезних підвали, а також власна земельна ділянка. Квартира знаходиться в районі залізничного вокзалу м. Дубно, поруч є все для комфортного проживання(школа, супермаркет, поліклініка, ринок і т.д.), зручний доїзд в будь-який район міста. Будинок збудований ще за Польші, з якісних будматеріалів, стіни товщиною 1м, стелі висотою-3,20м, 1 під"їзд. Житлова площа площа 31,5 м.кв. кухня 14,0 м.кв.із вбудованою шафою 2,0 м.кв. кімнати - 15,5 та 16,0 м.кв. коридор 5,0 м.кв. загальна площа 52,5 м.кв..Тетяна-05******77

власник
Терміново!!! Продам 2 кім квартиру з гаражем, 2 підвалами р-н ЖД вокза
olx.ua

ПРОДАЖ 2 кімнатна квартира м. Дубно, р-н Базарчика Площа квартири- 72,5м2 Квартира з сучасним ремонтом та автономним обладнанням Простора кухня, кімната та санвузол на першому рівні квартири та простора кімната в санвузол на другому рівні Зроблено якісний ремонт - мідна електрика, на стінах венеціанська штукатурка, ламінат на підлозі, балкон з красивою ковкою Опалення- 2-х контурний газовий котел Встановлено якісні броньовані двері Чудовий розвинений район міста - поруч все необхідне- магазини, ринок, відділення банку та пошти, школа, садочок та зупинка транспорту По є-Оселі Не продається Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру!

Простора 2 кім квартира м. Дубно, Базарчик
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається світла 2 кімнатна квартира в м.Дубно в районі Базарчику - Квартира знаходиться на 4 поверсі - В цегляному будинку, який до того ж ще й утеплений ззовні! - В квартирі встановлено якісні вхідні броньовані двері - Металопластикові вікна - Всі стіни та перестінки в квартирі поштукатурені та зроблено стяжку! - В підїзді зроблено ремонт - Встановлено систему відеонагляду на кожному поверсі будинку - Територія двору повністю огороджена - вкладено бруківку, встановлено лавочки та дитячий майданчик - Чудове розташування будинку - віддалено від дороги, але в той же ж момент все в пішій доступності - тут і ринок, і магазинчики, і садочок, і відділення пошти, і зупинки громадського транспорту! І головне, Ви можете придбати дану квартиру з розтермінуванням оплати безвідсотково на 1,5 року! Телефонуйте, адже квартира дійсно варта уваги!

2 кімнатна квартира 51м2 Базарчик
olx.ua

двохкімнатна квартира розташована в районі базарчика, зроблено капітальний ремонт якісними матеріалами, всі меблі та техніка лишаються, є кондиціонер, квартира знаходиться в середині будинку, дуже тепла та комфортна. Комунальні послуги обходяться дуже мало завдяки якісному опаленню та заміні всіх комунікацій. можливий торг, підходить під єоселю

власник
двохкімнатна квартира з ремонтом та меблями
olx.ua

Місто Дубно, ( р-н Механічний ) ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! А також Надаємо безвідсоткове розтермінування до 1,5 року з першим внеском 50% від повної вартості обраної Вами нерухомості!!! Кількість пропозицій обмежена!

власник
Продаж Квартира Новобудова 2к
olx.ua

Двокімнатна квартира в самому центрі Дубна. Новобудова! Тільки продаж без оренди! Документальний супровід і перепис входить у вартість!!! Можливість безвідсоткового розтермінування до 18місяців з першим внеском 50% Дивіться інші мої оголошення

Центр квартира
olx.ua

Двокімнатна квартира в самому центрі. Новобудова! Тільки продаж без оренди!!! Документальний супровід і перепис входить у вартість!!! Можливість безвідсоткового розтермінування до 18місяців з першим внеском 50% Дивіться інші мої оголошення

Квартира Центр Дубно
olx.ua

Двокімнатна квартира з окремим входом, розташована в одноповерховому багатоквартирному цегляному будинку в самому центрі Дубна. + Загальна площа 51,5 м кв. Дві суміжні житлові кімнати, величезна кухня площею майже 15м кв., коридор та санвузол. + Стан житловий! Зроблено косметичний ремонт, чисто, охайно, можна комфортно жити без жодних капіталовкладень. Вмонтована кухня залишаються в квартирі, також, за окремою домовленістю, можуть бути залишені меблі в спальні та пралка. Підходить для для здачі в оренду вже сьогодні! + Всі комунікації та зручності! Опалюється квартира сучасним двоконтурним газовим котлом, встановлено батареї з регуляторами температури, є централізоване водопостачання, каналізація – септик. Також є комин від грубки, то ж альтернативне опалення (грубка або камін) – питання лише вашого бажання. + Окремий вхід, власне невеличке подвір`я, де можна облаштувати зону відпочинку або паркомісце для авто. + Реальна можливість надбудови мансардного поверху! Цегляні стіни та наявність добудов та надбудов у сусідніх квартирах дозволять вам провести реконструкцію власного житла з метою збільшення площі. + Ідеально для людей похилого віку або сім`ї з дітьми, навіть, без реконструкції. Затишне місце, поруч школа, садочок, до супермаркету та зупинки хвилина ходи. А після завершення надбудови ви отримаєте відмінну дворівневу квартиру в самому центрі міста з власним паркомісцем для комфортного проживання сім`ї будь-якого складу. Ціна 22200 доларів США, ціна обговорюється. Огляди в зручний час (ключі в агентстві), крім суботи.

Двокімнатна квартира в центрі з окремим входом та власним двориком
olx.ua

В квартирі є машинна стяжка підлоги, маячна машинна штукатурка стін, розведена електрика, автономне газове опалення двохконтурний котел з еврорадіаторами та рушникосушкою, всі лічильники (газ, вода, світло). В будинку є охорона, відеонагляд, ліфт, створено ОСББ.

Квартира 2-кімнатна, 58 м.кв., від забудовника
olx.ua

Сонячна 2 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою! Квартира в центрі міста Дубно - все необхідне знаходиться в пішій доступності - школа, садочок, супермаркети, кафе, пошта, громадський транспорт Кімнати в квартирі роздільні В квартирі виконано якісний сучасний ремонт в світлих кольорах Опалення - тепла підлога з терморегуляторами При вході в квартиру у коридорі встановлено прихожу В санвузлі - встановлено бойлер, нова пральна машинка, якісна сантехніка, скляна душова кабіна і тепла підлога Кухня площею 9м2 повністю обставлена меблями та технікою - холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник У спальні - вже встановлено двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, сучасний телевізор та шафа-купе для одягу Встановлено якісні міжкімнатні двері та вхідні броньовані двері Будинок цегляний, утеплений ззовні, в підїзді зроблено ремонт, створено ОСББ Паркомісця для авто біля будинку До того ж, є можливість БЕЗВІДСОТКОВОГО РОЗТЕРМІНУВАННЯ оплати на 1,5 роки Платиш перший внесок та отримуєш ключі! Прекрасний варіант для сімї - кожен матиме свій куточок і головне купуєш квартиру - завозиш речі та не переймаєшся за ремонт - все вже готове для комфортного життя ! Телефонуйте для перегляду! В оренду Не здається!

2 кім кв з ремонтом і меблями Розтермінування
olx.ua

Продається затишна 2 кімнатна квартира в м. Дубно, район Базарчика Квартира загальною площею 51м2 Знаходиться на зручному 2 поверсі В квартирі зроблено свіжий, сучасний ремонт та встановлено якісну техніку та меблі Тепла підлога по всій квартирі з терморегуляторами в кожному приміщенні Простора та світла кухня, обладнана всім необхідним Квартира, в яку можна просто занести особисті речі і жити! В підʼїзді встановлено систему відеоспостереження на кожному поверсі, домофон на вході, вкладено бруківку в дворі та обслуговуванням будинку займається ОСББ До того ж, дану квартиру можна придбати з безвідсотковим розтермінуванням оплати на 1,5 року! Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру ! Є ще декілька інших варіантів в даному будинку, тож телефонуйте!

Затишна 2 кім кв м. Дубно з ремонтом, меблями і технікою
olx.ua

Продам приміщення під бізнес по вул.Скарбова м.Дубно.55 м .кв.Зроблений новий добротний ремонт -нові стіни ( до цегли), пошпакльовані і повністю готові, пофарбовані,стяжка, плитка на підлозі, нові вікна, стеля і якісне освітлення , повністю нова сантехніка у ванній кімнаті ( душ.кабіна, унітаз, умивальник), двері, кухня з усіма необхідними виходами .Можна під стомат.кабінет, салон краси, перукарню , взагалі під будь -що . Зроблений вихід на центральну вулицю, окрім того ще вхід з під’їзду .Зовні зроблений повністю фасад , сходи та дашок , доріжка з Костки до будинку головної дороги .Усі деталі -запитуйте тут! Не дзвоніть, а пишіть .Власник .Телефон власника-06******03! Ціна вказана .Можлива оренда.

власник
Продам квартиру з ремонтом під бізнес , готова до роботи, усі вигоди !
olx.ua

Продам світлу, затишну квартиру в спокійному районі центру (вул. Шевченка) Квартира 48 кв.м. Засклена лождія, тепла підлога: кухня, ванна кімната, коридор. Встановлений новий котел, вхідні двері, та кондиціонер. Вигляд з вікна - ланшафтна доглянута територія зі всіх вікон. Поруч коледж, школа, супермаркети. Дуже зручне розташування. Перегляд за попередньою домовленістю. Мінімальний торг присутній після перегляду.

власник
Продам двокімнатну квартиру (р-н центру)
olx.ua