➢ м.Дубно, центр; ➢ окремий вхід, другий поверх; ➢ чотирьохкімнатна квартира, 180м2; ➢ балкон, гараж, автономне опалення; ➢ діючий камін, паркет, лічильники;

Кирила і Мефодія, 12
rieltor.ua

Продається світла 3 кімнатна квартира в м.Дубно. Квартира знаходиться в доглянутому будинку в районі Цукрового. В квартирі автономне опалення - 2-х контурний сучасний газовий котел. При вході в квартиру потрапляєш в просторий коридор, справа знаходиться затишна та доглянута кухня. Далі прямо по коридору йдуть кімнати - дитяча кімната, просторий зал з виходом на балкон та спальня. В квартирі встановлено металопластикові вікна - вікна великі та квартира світла. Телефонуйте і ми переглянемо з Вами квартиру! Можливий торг при перегляді.

Заводська, 6
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в одному з найпривабливіших та найзручніших районів міста! Більше фото за посиланням : vashdimdubno.com/?p=15050 (скопіюйте і вставте в адресний рядок браузера для переходу). Тисніть "показати більше", що б прочитати весь опис + Теплий цегляний п`ятиповерховий будинок! +Найкращий третій поверх! + Загальна площа 31,1 м кв., кімната 16,7 м кв., санвузол об`єднаний, опалення централізоване. + Серединне розташування квартири, не кутова! + Можливе будь-яке перепланування на ваш смак – в квартирі відсутні несущі стіни, а також відсутній ремонт, який шкода псувати! + Кухня та санвузол в цілком ще пристойній плитці, то ж на ремонті можна заощадити, замінивши лише сантехніку на нову. + Є балкон та підвал під будинком! + Поруч з будинком подвір`я з впорядкованою парковкою, тож ви зможете комфортно розмістити власне авто біля свого помешкання! + Чистий під`їзд, хороші сусіди! Ціна – 21 500 доларів США, можливий торг після перегляду квартири. Огляди в зручний час (ключі в агентстві), за попередньою домовленістю, крім суботи.

Однокімнатна квартира на Базарчику.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Підходить для доступної іпотеки (програма Є-оселя)! Більше фото на сайті "Ваш дім Дубно" за посиланням vashdimdubno.com/?p=14035 (скопіюйте і вставте в адресний рядок браузера для переходу) Тисніть "показати більше", що б прочитати весь опис. Унікальний на теперішній час об`єкт – простора дворівнева квартира в новозбудованому будинку всього за 388 $ за 1 м кв.! Таких цін на новобудови сьогодні просто вже немає! + Вільне планування! 94,4 м кв.! загальної площі! Ставте перегородки, як заманеться, виходячи із власних потреб та вподобань! Можливе будь-яке планування – від квартири-студії з однією величезною спальнею, до повноцінної трикімнатної квартири з трьома ізольованими кімнатами, просторою кухнею і гардеробною (див. План 2) + Сонячна сторона! Вікна кімнат на південь, кухня на західну сторону. Є можливість облаштування балкону з кухні. + Будинок зданий в експлуатацію і частково заселений! Створено ОСББ! Під`їзд на 4 квартири, до кожної квартири безкоштовно додається окреме приміщення з документами в цокольному поверсі. + Охайне загороджене подвір`я, викладене бруківкою “косткою”, можливість паркувати авто на подвір`ї, або придбати собі окреме паркомісце в гаражі під будинком. + Підведено всі комунікації! Є документація на газ, придбано газовий котел, розведено електропроводку та опалення, підведено воду, виведено каналізацію! + Двокамерні склопакети у вікнах! Утеплені стіни, мансардний поверх повністю утеплено мінватою! Над квартирою є горище, яким, за бажанням, також можна користуватись! + Чудове місце розташування! Затишно, зелено, з чудовими краєвидами з вікон, до школи 200м без перетину автомобільних доріг, поруч заплановане в генплані Дубна будівництво дитячого садочка в найближчій перспективі. До зупинки “5 школа” кілька хвилин ходу, поліклініку і пологовий видно просто з вікна) + Ціна – просто “бомба”! 388 $ за метр квадратний, 36 600$ за квартиру в новобудові площею 94,4 м кв.! Приміщення в цоколі – в подарунок! Ціна обговорюється після огляду квартири. Огляди за попередньою домовленістю в зручний час (ключі в агентстві), крім суботи.

Квартира вільного планування в новобудові. Всього 388$ за 1 м2 Є-оселя
olx.ua

Однокімнатна квартира , 4 поверх. Чудове місце розташування, пʼяти поверховий будинок на один підʼїзд. Індивідуальне опалення, встановлені батареї , розведена проводка, штукатурка , стяжка, добротні двері, балкон. Будинок утеплений. Перший поверх в будинку комерційний. Територія біля будинку облаштована під зону відпочинку та автостоянку. Ціна квартири 25000$ 09******49 Ірина Абсолют Огляд у зручний для вас час.

м.Дубно, продаж 1 кім. квартири.
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! продається 3-х кімнатна, частково мебльована, квартира в районі овочесушильного заводу в місті Дубно. Квартира світла, кімнати великі, роздільні, санвузол роздільний, великий коридор, велика лоджія, де з двох сторін є вбудована міні гардеробна і комора, індивідуальне газове опалення, газова колонка. Затишне подвіря з фруктовими деревами, невелика земельна ділянка під облаштування на власний розсуд, підвал, вхідні двері з кодом. Будинок має власне подвіря, гостьовий паркінг, створено ОСББ. ДОДАТКОВО з квартирою - БОНУСОМ є власна ділянка під будівництво гаражу в дворі з документами. Присутній мінімальний торг, є можливість продажу по програмі Є-Оселя! Всі деталі по телефону або при перегляді квартири

olx.ua

ДУБНО . Однокімнатна квартира площею 34.9 м.кв. Будинок пʼяти поверховий,на один підʼїзд. Індивідуальне опалення, батареї ,штукатурка, стяжка, розведена проводка, якісні вхідні двері, балкон. Чудове місце розташування. 26000$ 09******49 Ірина Абсолют

Продам однокімнатну квартиру в м. Дубно
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в м.Дубно.Загальна площа 50.1 м.кв.Автономне опалення двох контурний котел, лічильники води, газу та світла!Не євро,але гарний ремонт, натяжні стелі, ламінат, балкон засклений!Гарне місце,поруч шостий садочок та 5-6 школа, поліклініка. Можливість обміну на будинок в м.Дубно Можливий торг!

власник
Продам  3х  кімнатну квартиру
olx.ua

Квартира з правом власності,готова до продажу,можливо під єОселю.Автономне опалення,встановлено котел та лічильники,велика лоджія

Продам 1-но км Новобудову
olx.ua

Продам квартиру площею 82,8кв. м. Є балкон. Вікна металопластикові. Вхідні двері тамбурні, дерев’яні, сучасні. Ремонт в сучасному стилі - стелі опущені окрім спальні. Ванна та санвузол обложені плиткою. В хорошому мікрорайоні »Базарчин», Військове містечко.Зупинки,що сполучають 4 кінця міста на відстані 500метрів. Дититяча площадка , поряд безліч торгових комплексів, як промислових Так і продуктових. Вікна виходять на дві сторони: у двір та на вулицю. Є школи , ринок. Є гараж за окрему плату. Усі питання в телефонному режимі. 09*********31.

власник
Квартира
olx.ua

Продаж світлої 3-х кімнатної квартири в м. Дубно. Квартира знаходиться по вулиці Заводській (р-н Цукрового). Знаходиться на 2 поверсі 2-х поверхового будинку, утеплена з зовнішньої сторони. Загальна площа квартири 67,7 м2. В квартирі металопластикові вікна, на підлозі вставлено ламінат в жилих кімнатах, плитка в коридорі, кухні та ванній, під ними тепла підлога (водяна). Стіни пошпакльовані та пофарбовані, замінено міжкімнатні двері, встановлені натяжні стелі та світильники, з залу є вихід на відкритий балкон. В кухні є кухонні шафи, в які встановлено конденсаціонний котел (BAXI), холодильник (Samsung), вмонтовані варильна поверхня та духова шафа (Whirlpool). В ванній встановлена душова кабіна та душова система. В одній із кімнат встановлено містку шафу та велике ліжко+матрас (розміром 2.20х2.00). Разом з квартирою продається 2 гаражі в дворі будинку на приватизованій земельній ділянці (площею 0,0055 га). Один з них має 2 поверхи, погріб та огороджену територію за ним. Додатково на прибудинковій території знаходяться садок та ділянка землі під с/г обробку. Для перегляду квартири - телефонуйте 09******56! Торг можливий при перегляді квартири!

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири
olx.ua

ПРОДАЖ 2 кімнатна квартира м. Дубно, р-н Базарчика Площа квартири- 72,5м2 Квартира з сучасним ремонтом та автономним обладнанням Простора кухня, кімната та санвузол на першому рівні квартири та простора кімната в санвузол на другому рівні Зроблено якісний ремонт - мідна електрика, на стінах венеціанська штукатурка, ламінат на підлозі, балкон з красивою ковкою Опалення- 2-х контурний газовий котел Встановлено якісні броньовані двері Чудовий розвинений район міста - поруч все необхідне- магазини, ринок, відділення банку та пошти, школа, садочок та зупинка транспорту По є-Оселі Не продається Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру!

Простора 2 кім квартира м. Дубно, Базарчик
olx.ua

Продам утеплену 3-х кімнатну квартиру в районі райлікарня в цегляному будинку. Всі лічильники, автономне опалення, балкон , кладовка, підвал, присадибні ділянки для ведення господарства

власник
olx.ua

Географія Дубно