Продається затишна 2-кімнатна квартира з ідеальним розташуванням в районі Залізничного вокзалу. Поруч зупинка громадського транспорту, вокзал, продуктові магазини, аптека, школа та дитячий садок. Квартира розташована на 4-му поверсі в багатоповерховому будинку, де працює пасажирський ліфт, а також можливість використання грузового ліфту за домовленістю. Домофон забезпечує вашу безпеку та комфорт. Загальна площа квартири становить 53,2 кв. м, з них житлова площа - 30,1 кв. м. (технічний паспорт та схема на фото). Після якісного ремонту чотири роки тому (в т.ч. заміна електропроводки та труб), який виконувався для власного комфорту, квартира готова до негайного заселення. На 2 сусідні квартири відгорожено коридор та є приміщення для зберігання речей, що забезпечує додатковий комфорт. Квартира повністю мебльовано, що включає в себе меблі у кожній кімнаті та обладнання (всі перелічені в об’яві меблі та обладнання залишаємо новому власнику). В великій кімнаті - натяжна стеля, на підлозі в кімнатах - ламінат, у ванні, кухні та коридорі - плитка. Кухня збільшена за рахунок балкону, обладнана сучасними кухонними меблями та технікою від відомих виробників, включаючи холодильник Whirlpool та Smart-телевізор LG. Є електроплита та витяжка. Додатковий комфорт забезпечує підігрів підлоги. Санвузол просторий та функціональний, простора душова кабіна, сучасні меблі та техніка, включаючи нову пральну машину Samsung та бойлер з нержавіючим баком, тепла підлога. Засклений металопластиковий балкон з двокамерним склопакетом дозволяє насолоджуватися видом і природним світлом, а також надає можливість відпочинку на розкладному кріслі. Це ідеальне місце для вечірньої чашки чаю або відпочинку з книгою. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію.

власник
Грушевського, 170
rieltor.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Працюємо по программі Є ОСЕЛЯ та Є ВІДННОВЛЕННЯ! Продаж 2 кімнатної квартири м. Дрогобич, вул. В. Великого б.52 ( район "Світанку" ). - цегляний будинок - 3 поверх 5-ти поверхівки - квартира не кутова, середній під,їзд - загальна площа - 44,7 м2 - кімнати - роздільні, виходять на дві сторони - один балкон / не засклений / - опалення - індивідуальне газове ( сучасний двоконтурний котел ) - металопластикові вікна - сан.вузели - роздільні - лічильники на газ, світло, вода - залишаємо меблі та техніку Ідеальна локація: поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. Документи в порядку.

Продаж 2 кім. квартира 44,7м2 вул. В. Великого м. Дрогобич
olx.ua

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Присутній ліфт Розтермінування безвідсоктове дві квартири на площадці Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42

двокімнатна квартира. Дрогобич, вул. Самбірська 132
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира Самбірська 6 у двох поверховому будинку на першому поверсі окремий вхід.Є можливість під комерційну діяльність.Окреме підведення електроенергії з потужністю 5 квт.Двохфункційний газовий котел,підігрів підлоги кухня,ванна,коридор.В коридорі підігрів підлоги..Пропозиція від власника

власник
Продається квартира.
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири м.Дрогобич р-н «Світанку» - Продаж 2-кімнатної квартири з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом в цегляному будинку з ремонтом, індивідуальним опаленням та всіма меблями і технікою .(в живу виглядає краще ніж на фото) -У квартирі зроблений ремонт, замінені електропроводка та сантехніка, всі вікна металопластикові. -Квартира розташована на 3-му пов. в 5-ри пов. цегляному будинку (не кутова). - Загальна площа 44.7м.кв. -Вихід на засклений металопластиком балкон з видом на внутрішній двір - Просторий коридор , який дає можливість вільно пересуватись квартирою. - Опалення індивідуальне (двофункційний котел) - Всі комунікації : газ, вода, світло. - Чудове місце розташування, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркет, ринок, школа, та все інше необхідне для комфортного проживання. - Ціна 43999 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло. АН «Ваш Дім» Деталі за номером тел:

Владимира Великого улица, 52, Дрогобыч, Дрогобыч, Львовская 43999.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-Х кімнатну квартиру з меблями та технікою у хорошому стані на 3 поверсі 5 поверхового будинку, не кутова Знаходиться по Вул М.Грушевського , зручне розташування , поряд супермаркет, школа , садок , ТЦ Парк Всі деталі за номером Тел

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири з меблями
olx.ua

2-кімнатна квартира по вул.Грушевського м.Дрогобич. - Продаж 2 кКв по вул. Грушевського. Добра локація. - Загальна площа 43.7м.кв. - Дві кімнати житловою площею 29.3м.кв. - Просторий коридор, який дає можливість вільно пересуватись квартирою. - Кухня 5,9мКв - Опалення індивідуальне (електричні панелі) - Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газопостачання )У ванній кімнаті зроблений ремонт , замінені всі комунікації . Нова електропроводка у кімнатах. - Всі вікна металопластикові . - Є місце для паркування авто. - Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. - Квартира розміщена на 4-му поверсі 4-поверхового будинку. - Поруч вся необхідна інфраструктура. Ціна – 32500 -ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном: +(38*************20 -З повагою, Ваш ріелтор Возняк Павло.

2-кімнатна квартира по вул.Грушевського м.Дрогобич.
olx.ua

Продається двох кімнатна квартира в центрі Дрогобич вул А Скрипника (Чехова ) . Знаходиться на першому поверсі приватного будинку , будинок дерев’яний . Квартира скл з двох кімнат , кухня та санвузол . Пічне опалення . В квартирі залишаються всі меблі . Потребує косметичного ремонту .

власник
Двох кімнатна квартира центр
olx.ua

2-кімнатна в з окремим входом. м. Дрогобич вул. Турянського Загальна площа орієнтовно 50 м.кв. Матеріал стін - цегла! Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, септик, газ,вивіз сміття і т.д) . Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір. Перекриття будинку без нарікань. Ціна – 14500 $ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за тел.

Продаж 2 кімнатної квартири
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру студію. В центральній частині міста, вул Бориславська 47 Квартира продається з меблями ( спальний гарнітур; кухонні меблі; стіл обідній зі стільцями; полички під книжки та взуття; тумба в ванній кімнаті) та побутовою технікою(смарттелевізор 50‘; духова шафа та варочна поверхня: холодильник, пральна машина). В квартирі поміняна проводка, встановлено автомати на всі кімнати і техніку окремо, труби водопостачання. Автономне опалення; тепла підлога: кухня і ванна. Всі лічильники. Заходь і живи. Підізд чистий, код на вхідних дверях.є документи на добудову..

власник
Продам 2 кімнатну квартиру студію.
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 2-кімнатна квартира 56.00 м²: 1. Коридор 9.3 м² 2. Санвузол 1,6 м² 3. Кухня 10.1 м² 4. Вітальня 16.2 м² 5. Спальня 10.1 м² 6. Санвузол суміщений 3,8 м² 7. Лоджія 4.9 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

2-кімнатна квартира 56м² у новобудові
olx.ua

Термінова Продаж 2-кімнатної квартири по вул. вул.Спортивна (район стадіону) м.Дрогобич.В подарунок йде цегляна будівля і місце під гараж. Загальна площа квартири54,2 кв.м Квартира складається з двох роздільні кімнат, кухні, коридору та балкон. Кухня 8,5кв.м Площа кімнат - 15.5 та 14.6кв.м. Коридор 14.кв.м Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). Вікна м/п частково замінені. Квартира знаходиться в 2-х поверховому будинку на 3 сімї. Також у дворі збудована цегляна будівля яка відноситься до цієї квартири.Загальна площа якої 48 м.к Є гарне місце під гараж.

Термінова Продаж 2-х кімнатної + цегляна в подарунок 48 кв м
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира по вул. Холмській (початок вулиці) м.Дрогобич - Квартира розташована на 1 поверсі 2-поверхового будинку. - Квартира має два входи (з підїзду і власний), 2 кімнати, кухню, комору, і два коридори від - кожного входу. - Загальна площа - 59.5 м.кв. - 1кім. - 19.1 м.кв. - 2кім. - 15.1 м.кв. - Площа кухні - 14,3 м.кв. - Комунікації - газ, світло, центральне водопостачання, центральна каналізація. - Опалення - індивідуальне газове (пічне). - Тип стін - цегла. - Велике підвальне приміщення - 16.2 м.кв. - Є можливість перепланування. - Фундамент будинку 2 м. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ. Деталі за тел.

Продається 2-кімнатна квартира м.Дрогобич
olx.ua

ПЕРШИМ КЛІЄНТАМ ХОРОШИЙ ТОРГ!!!Терміново продам 2-х кімнатну квартиру по вул.Тарнавського Приватний цегляний будинок на дві сімї і на 2 поверхи. Квартира знаходиться на другому поверсі. 2-й поверх 2-х поверхового будинку Загальна площа 60кв.метрів Автономне опалення,ремонт. Є двір і місце для машини,великий город в користуванні.

Терміново продам 2-х кімнатну квартиру в приватному будинку по вул.Тар
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в м.Дрогобич по вул. Тарнавського!!! Квартира , розташована на 1-му поверсі в 1-но поверховому будинку. Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною. Загальна площа 67.8 м.кв. 2-кімнати житловою площею 43.8 м.кв. Кухня 15.9 м.кв. Санвузол суміжний . Опалення газове ( конвектори). Поруч продуктовий магазин, школа та все необхідне для комфортного проживання! Все в пішій доступності. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!!

Продаж 2-кімнатної квартири в м.Дрогобич
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 2-х кімнатної квартири, по вулиці Тураша у м. Дрогобич! Квартира знаходиться в невеликому двоповерховому будинку, загальною площею 50,8 м2, кімнати роздільні, опалення індивідуальне газове, котел, дах шатровий, затишна прибудинкова територія так як біля приватного дому. Стан квартири з ремонтом і житловий, все видно на фото, забирають лише холодильники і телевізор. По локації, вул. Тураша - це окраїна міста, з новою асфальтованою дорогою, є пішохідний перехід від будинку до ж/д вокзалу 7 хвилин, автомобілем до центру міста 10 хв. їзди. Документи перевірено і готові до продажу, за деталями телефонуйте!

ТЕРМІНОВО, Продаж 2-х кімнатної квартири у м. Дрогобич!
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 2-кімнатна квартира 63.5 кв.м: 1. Коридор 11.4 м² 2. Санвузол 1.7 м² 3. Кухня 10.3 м² 4. Вітальня 16.0 м² 5. Спальня 13.3 м² 6. Санвузол суміщений 6.2 м² 7. Лоджія 4.6 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

Квартира у новобудові вул.Шептицького
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири ( район пожежної частини), загальна площа квартири – 43 кв.м., квартира знаходиться на першому поверсі 2-х поверхового будинку, присутня зелена зона до квартири, є місце під парковку автомобіля, в квартирі встановлено металопластикові вікна, опалення – одноконтурний газовий котел, тепла вода – бойлер, також встановлено кондиціонер, під квартирою є підвал – 28,3 кв.м. ( можна зробити сауну, кімнату для тренувань і т.д.) також є підвал – 3,6 кв.м.. В квартирі житловий стан, продаж з меблями.

Продаж 2-х кімнатної квартири у м. Дрогобич
olx.ua

Продаж 2- кім. квартири з ремонтом по вул. Мазепи в м. Дрогобич Всі меблі та техніка залишаються майбутнім власникам. У квартирі зроблений ремонт, замінені: електропроводка, сантехніка, вікна, міжкімнатні та вхідні двері. Квартира розташована на 4-му пов. в 4-ох пов. цегляному будинку. Загальна площа 54,4 м.кв. Санвузол суміжний. Є великий балкон та тераса Опалення індивідуальне.Також є камін на дрова. Чудова локація, оскільки сам центр, поряд є усе необхідне для комфортного проживання. Затишна, світла та дуже тепла квартира, проведений інтернет, є підвал. Біля будинку є парковка для машини. Детальніше за телефоном. При потребі можу скинути відео квартири.

Продаж 2 кімн квартири центр
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в девяти поверховому багатоквартирному будинку в м.Дрогобич вул.Самбірська.Пропозиція від власника всі деталі по телефону

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири
olx.ua

Перепланована трьох кімнатна квартира в 2 кімнатну+кухня-студія, два засклені балкони: з дитячої менший та з кухні великий до спальні, два підвали при вході, горищє на площу квартири, площа дитячої 17 кв.м., спальня 12 кв.м, ванна 4 кв.м, решта коридор з кухнею, в коридорі за шафою гардеробна. Квартира підключена до ДСО, є камера у двір. Всюди підігрів підлоги окрім спальні та дитячої, також в кухні та кожній кімнаті радіатори, конденсаційний котел Vaillant. Сантехніка Grohe, кухня умивальник та кран Franke. Вікна фірми Salamandra. Меблі та техніка залишаються: посудомийна машина simens 60см, вмонтована витяжка, мікрохвильова піч, духовка, холодильник Wirpooll, пральна машина Samsung eco bubble, телевізор Sony. Куток для гостьового сну в кухні Blest. Дах перекритий рік тому, ліфт після капремонту Біля будинку в 200 м. дві школи, два садочки, Сільпо, АТБ, магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту

власник
Двокімнатна квартира з кухнею-студіо Грушевського
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім квартири по вул. Грушевського Цегла, площа 41 м2, кухня 6 м2, на 1-у поверсі 5-х поверхового будинку. Тепла квартира, кімнати суміжні, дощата підлога в доброму стані, опалення централізоване, санвузол -роздільний - ванна, меблі залишаються, Інфраструктура: тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, зупинка транспорта.

Продаж 2 кім. квартири 41 кв.м. вул. Грушевського, м. Дрогобич
olx.ua

Продаж просторої 2х-кімнатної квартира по вул.Грушевського м.Дрогобич. Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати(за втрачене житло по програмі(Євідновлення) Кредитування під 3-7%( Єоселя) Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості. У квартирі залишається все як на фото! Загальна площа 53.2м.кв. Житлова Площа 30.1м.кв. Дві роздільні кімнати, кладова, закритий коридор на 2 квартири, балкон, лоджія засклений. Кухня 7,3мКв Просторий коридор(8.1м2!), який дає можливість вільно пересуватись квартирою. Опалення централізоване. Підігрів води за допомогою бойлера. Підігрів підлоги у кухні і санвузлі. Комунікації (електрика, водопровід, водовідвід). Зроблений ремонт. Замінені всі комунікації . Нова електропроводка у кімнатах. Всі вікна металопластикові. Накриття будинку без зауважень. Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. Квартира розміщена на 4-му поверсі 12-поверхового будинку. Поруч вся необхідна інфраструктура. Ціна 48000 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном:

Продаж  2х-кімнатної квартира по вул. Грушевського м. Дрогобич.
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири по 22-го Січня м.Дрогобич. - Загальна площа 44.1 м.кв. - Перший поверх - Всі комунікації підключено - Біля будинку є подвірʼя - Квартира під ремнот - Можна використати під комерцію (магазин) - Ціна – 20700$ Всі деталі за телефоном (+38********68) Лише Viber

власник
olx.ua
1 - 24 з 77 результатів