Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Набережна Перемоги 100, Соборний район, мікрорайон Перемога-3. Код обєкта: SF-2-783-726 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 5-й поверх 9-поверхового, панельного будинку. Будинок ОСББ, двері підїзду з домафоном, вікна МП, чисто та затишно. Новий асфальт у дворі. Загальна площа - 51,9 кв.м., кухня - 8 кв.м., 2 окремі кімнати, 1 санвузол розділений, балкон та лоджа. Планування двосторонне. Э кладова. Квартира у житловому стані. Цікавить обмін на 2 або 3х кімнатну квартиру на житловому масиві Сокіл, розглянемо усі варіанти. Вартість - 40 000 у.о. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

ексклюзив
Набережна Перемоги вул., 100
rieltor.ua

Продам квартиру повністю під ремонт на площі Старомостовій (Островського). Дуже гарна інфраструктура. Центральна розвязка транспорту. Закритий двір, є у дворі парко місця. Залізобетонні перекриття в будинку, три квартири на майданчику. Усі кімнати роздільні. Великі вікна. Чавунні радіатори у відмінному стані. Котельня у будинку. Взимку дуже тепло. Загальна площа квартири 63 кв.м. 2-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку.

ексклюзив
Старомостова пл. (Миколи Островського), 1
rieltor.ua

Продам чудову квартиру у стилі сканді від власника По вулиці Івана Багряного Зручна транспортна розвʼязка. Поручні магазини, школи, дитячі садочки. Через дорогу ліс. поверх 8, кутова, утеплена пінопласт 100., Новий ремонт, можна заходити та жити. Світла, тепла квартира 42кв.м Підлога з підігрівом у ванній та дитячій кімнаті. Зроблено перепланування, у квартирі дві повноцінні кімнати, гардеробна, кухня і суміжний санвузол! Зміненні батареї, та каналізація. Встановлена дорога сантехніка, та кухня є відділ для духової шафи. Проведена нова електрика., Опалення централізоване, квартира тепла, і завжди є можливість увімкнути теплу підлогу.

власник
Агнії Барто вул., 18
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11
rieltor.ua

У продажу 2к квартира початок пр. Слобожанський вул. Котляревського. Район з добре розвиненою інфраструктурою, де в пішій доступності є все для комфортного життя: супермаркети, магазини, ТЦ Наша Правда та ТЦ Вавилон, Макдональдс, дитячі садки та школи, відділення банків та пошти, спортивний майданчик для занять спортом, для прогулянок парк Воронцовський та набережна з дитячими майданчиками, транспорт у всі кінці міста, до центру 5 хвилин. Цегляний будинок. ОСББ. Поверх 1/9 + ґрати на вікнах. Площа 52 кв. У квартирі виконано ремонт. Меблі та техніка залишається вся, крім холодильника та дивана. Ціна 40000 дол.США. Телефонуйте! Відмінний варіант для сімї та інвестиції! З повагою, Ольга Толмачова Consulting Agency "KB".

Котляревського вул., 7
rieltor.ua

Продам 2-х кв на Солнечном,хорошее состояние,остается мебель и техника,лифт работает,межэтажная кладовка,техэтаж,счетчики,рядом школа,ТЦ Вавилон,набережная,до центра 5 минут

Прогресивна вул., 1
rieltor.ua

Продам 2 к квартиру , ж/м Красный камень , ул.Коробова дом 12. 7/9 Прекрасный ухоженный двор Рядом супермаркет, остановка транспорта, школы и сады. В квартире в свое время был выполнен качественный ремонт с заменой всех необходимых коммуникаций. Продается с мебелью и техникой. Цена 40 000 у.е.

Коробова вул., 12
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру р-н 12 квартал , улица Казакевича (напротив АТБ) 5 этаж в 9 этажном доме 66 м2 общей площадью, кухня гостиная и 2 комнаты(можно перепланировать в изолированные) Состояние без ремонта. Отличное расположение дома. Звоните.

Казакевича вул., 6
rieltor.ua

Продам 3к, Левобережный-3, Донецкое шоссе 121. Этаж 1/9. Хорошее жилое состояние. Мпо, трубы, косметический ремонт. Цена: 40000 y.e.

Донецьке шосе, 121
rieltor.ua

Продам 2кімн квартиру сталінка вгору пр Мазепи, кімнати роздільні, санвузол роздільний, Ж/б перекриття, грати на вікнах, поверх високий, подвійні броньовані двері. Квартира сонячна, затишна, висока стеля. Утеплена зсередини. Капітальний ремонт. МПВ, металопластикові труби, кахель, газова колонка. Гарні сусіди. У будинку є окремий, сухий підвал, що провітрюється - льох, закріплений за цією квартирою. На подвірї можна ставити автомобіль. Можливий продаж з усіма меблями обговорюється окремо. У кроковій доступності: магазини "АТБ", "Варус", "Хумана", "Економклас", "Аврора", "Єва", та інші; ринок; 6-а дитяча лікарня; зупинка маршруток у різні напрямки міста, зупинка трамваю 15, дитячі майданчики, школа.

Діамантна вул., 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам 1к квартиру в одному з найкращих районів міста + поверх 2/9, цегляний будинок + площа 36 м2 + кухня, окрема кімната, простора гардеробна, суміжний с/в, велика засклена лоджія + в с/в тепла підлога + зроблено ремонт, поміняно електричну проводку, труби, встановлено газовий лічильник Чистий доглянутий підїзд. Огороджена закрита придомова територія. Дуже приваблива локація, інфраструктура, транспортна розвязка - все дуже зручне. Підійде для здавання в оренду, поруч багато вищих навчальних закладів. Телефонуйте - відповім на запитання і домовимось про перегляд. З повагою, спеціаліст з нерухомості, Олександра Кошенкова, АН Peremga, вул. Мєчнікова, 10Б, офіс 401

Героїв Крут вул. (Фурманова), 14
rieltor.ua

Продаж 1-кім. кв. комфорт-класу "ЖК Bartolomeo Resort Town", вул. Набережна Перемоги, Соборний район, 30 хвилин на транспорті метро "Вокзальна". Код обєкта SF-2-756-940 Поруч розташовані: набережна, банк, аптека, школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка, салон краси, барбершоп, спортзал, супермаркет, парк, дитячий майданчик. Забудовник "Будівельник-П". Заявлена дата вводу в експлуатацію: 4 кв. 2025 Продаж за договором переуступки прав. Вежа 3. 4-й поверх 29-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа 30 кв.м., кухня-студія 12 кв.м., окрема кімната. Квартира у будівельному стані. Вартість - $ 40 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма.Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 ВПО (компенсація - втрата житла), та 719 (компенсація - втрата члена родини.

Набережна Перемоги вул., 9
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири, в Соборному рн-м ж/м Сокіл-1. Код обєкта SF-2-871-309 Район міста з зручним транспортним сполученням - поряд кінцева зупинка маршрутного транспорту. Поруч розташовано: АТБ, школа і детсадок, кафе, магазини і аптеки, віддлення банку і пошти, салони краси. 7-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Загальна площа - 50 кв.м: житлова 27, кухня 7 кв.м. В Квартирі виконано євроремонт. Вартість - $40тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Недєліна вул., 8
rieltor.ua

На вибір дві квартири по 44,27 кв., які розташовані на 3 поверсі чотириповерхового будинку за адресою Фабра 8. Під чистове оздоблення. З комунікацій світло та вода. З легкістю планується на кухню-студію, спальню та санвузол. Тераса з чудовим видом на парк Глоби. Закритий доглянутий підїзд. На прилеглій до будинку території є парковка із шлагбаумом. Свій вихід у парк із двору. Унікальне розташування квартири робить її універсальною як для житла або оренди, так і використання під офіс. Нерухомість у цьому районі буде затребувана завжди. На даний момент у цьому будинку у продажу 8 квартир площею від 31 до 44м.кв.. За бажанням площу можна збільшити обєднавши квартири. Поспішайте зробити свій вибір, поки є варіанти! Не багато будинків розташовані в Центрі та ще й у центральному парку! Покази у зручний для вас час!

Андрія Фабра, 8
rieltor.ua

Продам трёхкомнатную квартиру на Березинке, Крушельницкой, 6, 5/9, 65/44/8, мпо Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Крушельницької пров. (Людмили Мокiєвської), 6
rieltor.ua

Продам квртиру в гарному житловому стані на Тополь-3 ,буд.2 Загальнею площею 65 м2 Поверх: 1/9 3 окремі кімнати Є просторна лоджія Власники згодні на 280 постанову. Вартість: 40 000$ Телефонуйте, домовимось про перегляд. Каріна

Тополя-3 вул., 2
rieltor.ua

Продам двухкомнатную квартиру в высотке на ПАРУСЕ (710579) Основные характеристики: - жилые комнаты - 2 - этаж - 2 - этажность здания - 9 - наличие лифта - имеется - расположение - не угловая - площадь кухни - 8 м - тип комнат - раздельные - наличие балкона / лоджии - имеется - состояние - ремонт В указанную стоимость уже входит: - мебель - техника Ближайшие ориентиры: - Покровский (Коммунар) - Красный Камень - Парус - Западный - Набережная Заводская - Савкина - Большая Диевская (Братьев Трофимовых) - Метростроевская - Кондратюка - Мак Дональдс - метро - парк Новокодакский Хотите узнать больше про этот или другой наш вариант? Звоните, работаем даже в ВЫХОДНЫЕ! При звонке по объявлению назовите номер объекта 710579 Больше предложений вы найдете в нашем аккаунте на данном сайте.

Парус 1, 3
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-кімн квартиру на вул.Вознюка ж/м Придніпровськ +Площа: 45 м.кв. +Кухня: 6 м.кв. +Поверх: 2/3 +Стіни: цегляні +Капітальний ремонт +Газова колонка +Підвальне приміщення Ціна: 40000 $ Телефонуйте та поїхали обирати Вашу квартиру! З повагою Ваш рієлтор Олександр АН Realtor 3D

Вознюка вул., 3
rieltor.ua

ПРОДАЖ ❗️ 2 кімнатна квартира пр.Гагаріна 112(р-н Підстанція/Даффі) 11 поверх в 12 поверховому будинку 52 м2 загальною площею, кімнати окремі , простора кухня майже 10м2 Квартира на дві сторони, з гарним видом з вікон. Житловий стан, потребує ремонту. Чудове співвідношення якість/ціна. Телефонуйте 📲

Гагаріна просп., 112
rieltor.ua

Продам 1-комнатную квартиру на Левом берегу. Солнечный, Малиновского, 14 Общая площадь 35 м.кв. Расположена на 3 этаже (3/16) Цена 40 000 у.е.

Сонячна набережна вул. (Маршала Малиновського), 14
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру пр. Металургів, Новокодацький район, мікрорайон Крупської. Варстість обговорюється. Можливий обмін на будинок або одну чи двох кімнатну квартиру, тільки нижні поверхи. Код обєкта SF-2-509-725 Поруч розташовані: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, аптека, лікарні, футбольне поле, сосновий парк, відділення Нової пошти, банк, зупинка транспорту. 4-й поверх 5-ти поверхового панельного будинку. Хрущовка. Двостороння. Загальна площа – 57 кв.: кухня 5 кв.м., 3 окремі кімнати, роздільний санвузол. У квартирі виконано косметичний ремонт. Гарний житловий стан. Частково меблі залишаються. Вартість – $40 тис. + послуги АН. ТОРГ. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Металургів просп., 41
rieltor.ua

Хотите вложить в недвижимость? Отличный вариант 900 за м2 в же СанСити СДАН В ЭКСПЛУАТАЦИЮ! Секция 2 5 подъезд Застройщик "Добробут" построил много успешных проектов Suncity * кирпичный дом+утеплитель базальтовая плита 100 мм. + керамический кирпич 120 мм; *пятикамерный металлопрофиль с двухкамерным энергосберегающим стеклом; *крышная газ котельная; *закрытая территория, охрана, паркинг, консьерж, детская площадка. В нашей квартире свободная планировка, 2 окна. Цена за 1м2 900$, готовы к диалогу. Вид во двор, цена 40000$ Презентация в любое удобное для Вас время, поехали смотреть! Рядом шикарная инфраструктура ,рынок, магазины АТБ, Варус, ТРЦ "Караван", фитнес-центр, остановка транспорта, аллея для прогулок, детские сады и школы!

Миру просп., 2К
rieltor.ua

Продам 3х ком квартиру на Калиновой 61 Под ремонт В квартире сделаны все коммуникации,поменяны трубы и электрика. Продажа со всей мебелью и техникой Выполнены самые затратные ремонтные работы - стяжка, замена коммуникаций, замена электропроводки, перепланировка ( узаконена ), монтаж гипсокартона. Утепление и отделка балкона. Счетчики ( газ, свет 2-х зонный ). Документы в порядке, прописанных нет.

Калинова вул., 71
rieltor.ua

Продам апартаменти на верхньому видовому поверсі в ЖК БАКУ Площа 54 м2, можна ділити на 2, окремих приміщення або можливо також і обєднати з сусіднім з подібними характеристиками. Загальна кількість вікон 2 шт, каналізаційні стояки 2 шт вентиляційні канали 2 шт. Висота стелі 3 м Комфортні тарифи, є підземний паркінг, безпечне укриття. Найкраща ціна у новобудові в центральному районі у введеному в експлуатацію і заселеному будинку. Можно під житло, тихий офіс, смарт квартири, під оренду

Старокозацька вул. (Комсомольська), 75
rieltor.ua
1 - 24 з 2 868 результатів