Продам 3-к квартиру (сталінка) на вул. Мольєра Просторна квартира з нестандартним плануванням площа 63 м2, кімнати 2+1, 7,5- кухня, є 2 погреби . Висота 3м. Стан гарний житловий! Виконаний якісний капітальний ремонт 2009 року. Поміняні всі комунікації, установлені МП вікна, сучасні деревяні двері, покриті шпоном . Поряд АТБ, Березинський ринок у 15 хвилинах ходьби. транспортна розвязка в будь-який кінець міста. Вартість: 28000$

Мольєра, 46
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в цегляному будинку, площею 74 кв.м, розташована на першому (цокольному) поверсі. Адреса: вул.Робоча 95А Основні характеристики: - Усі кімнати роздільні, що забезпечує комфорт і приватність для всієї родини. - Встановлені металопластикові вікна (МПВ), які виходять в затишний палісадник. - У квартирі встановлено газову колонку-автомат, що гарантує безперебійне постачання гарячої води. - Два балкони — додатковий простір для відпочинку або зберігання. - Приємним бонусом є дві комори, зручно розташовані для зберігання речей. - Тамбур на одну квартиру — жодного шуму і метушні від сусідів. Квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло в цегляному будинку зі зручним плануванням. Ціна 38000 у.е Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Робоча вул., 95А
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру ж/м Победа, пер.Штабной 2 этаж в 9 этажном доме 46 м2 общей площадью, комнаты раздельные. Квартира в жилом состоянии, мебель и техника как на фото. Звоните.

Штабний пров., 2
rieltor.ua

Средний этаж. НЕ угловая. Очень хороший подъезд. Раздельные комнаты. Состояние заходи и живи. Мебель техника обсуждаются.

Беляєва вул., 10
rieltor.ua

ЖК Счастливый В продаже 1к квартира 12 секция, введена в эксплуатацию в 2019 году. Свободная планировка. Газовый котёл- ОЧЕНЬ актуально в наши будние. Счётчик -газ, свет, вода. Полёт фантазии и желаний в ремонте. Ни кто не сделает его лучше Вас. На территории кофейни, аптека, Укрпочта, Новая почта, детский развивающие мини центры. Детская площадка, свободная парковка. Документы прошли успешно юридическую проверку. В собственности более 3х. Просмотры в удобное для Вас время.

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру ЖК Щасливий у Дніпрі район Підстанція, Даффі. Продаж з переуступки - оформлення одразу на нового власника, що дозволяє не сплачувати підвищений податок Код обєкта SF-2-920-303 Поруч розташовані: закрита територія, магазини, супермаркет, школи, дитячі садки, аптеки, ТРЦ «Дафі», кінотеатр «MultiPlex», дитячі майданчики, спортивні майданчики, зелені зони, парки, сквер, Нова пошта, лікарня, зупинка транспорту Cекція 9. 3-й поверх 10-поверхового цегляного будинку. Новобудова. Продаж за договором майнових прав. Загальна площа - 42,2 кв.м: кухня, лоджія, санвузол, передпокій. Не межує із шахтою ліфта. Автономне газове опалення. Квартира у будівельному стані. Вартість - $32 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11
rieltor.ua

Продается просторная 3к квартира ж/м Солнечный, ул. Солнечная набережная(маршала Малиновского) Отличный район: можно прогуливаться вдоль красивой Набережной, организовать в любое время свой досуг, рыбалку на берегу Днепра. Дом обслуживает ОСББ. Двор обустроен, подьезд в хорошем состоянии, приличные соседи. Этаж 11 из 16ти. Лифты работают исправно, их два: грузовой и пассажирский. 67 метров-общая площадь: спланированы в 3 отдельные комнаты, коридор, кухню-8,7 метров и раздельный сан.узел. Одна спальня с выходом на балкон. Из окон квартиры открывается красивый вид на город Ремонт не делали давно: поэтому ,в этой квартире Вы можете сделать ремонт о котором мечтали, согласно своему вкусу и возможностям. Рядом с домом супермаркет, школа, дошкольные заведения, стоянки для авто и много полезного и необходимого для повседневной жизни. В шаговой доступности ТЦ Вавилон. Удобная развязка транспорта. Стоимость объекта 35000 у.е Увидеть квартиру можно по предварительной договоренности.

Сонячна набережна вул. (Маршала Малиновського), 60
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру ж/м Тополь-3 ( район кінотеатра « Січ») Квартира в жилому стані, загальна площа 33 м²: кімната 17 м² та простора кухня- 8,7 м2. Лоджія застіклена. Квартира світла та тепла. Поверх 11 із 16-поверхового будинку. Доглянутий двір, чистий під’їзд. Розвинена інфраструктура: поряд магазини, школи, дитячі садки, зручна транспортна розв’язка. Ідеальний варіант для комфортного життя!

Тополя-3 вул., 55
rieltor.ua

Юрия Савченка 5/5 27000$ 41м Продам “Сталинку”. Красная линия пр. Леси Украинки. Раздельные комнаты. Состояние под ремонт. Готовы к быстрой сделке, рассматриваем ипотечное кредитование и постановы 280, 600 и другие.

Юрія Савченка вул., 6
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Дніпро

Продам 1 кв-ру ул.Вознесенская д.25 с ремонтом, мебелью, техникой. 5/5, 30/18/6. В шаговой доступности вся инфраструктура. К Цуму 20 мин пешком, машиной 5 мин.

Вознесенська, 25
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в дуже зручному місці - пр. Науки (пр. Гагаріна), р-н ТРЦ ДАФІ. Квартира 2х стороння, не кутова. Житловий стан, вимагає ремонту, але заїхати і жити можна, акуратна, частково поміняні труби. У кроковій доступності: 3 АТБ, Варус, Ашан, ТРЦ ДАФІ, сквери, парк, аптеки, МакДональдц, зупинки транспорту у будь-який бік міста. Встигніть купити цю квартиру, підійде як під оренду, так і для житла. Телефонуйте! Торг ральним покупцям.

Гагаріна просп., 151
rieltor.ua

Продам 1 комнатную квартиру пр.Науки ( Гагарина- Подстанция) 1 высокий этаж в 5 этажном доме, окнами в сторону ЖК Семейный. 33 м2 общей площадью Квартира в отличном жилом состоянии, делали капитальный ремонт для себя ( стояк холодной воды и отопления, канализация - пластик, проводка медная) Продажа с мебелью и техникой, видеонаблюдение и сигнализация. Дом ОСББ, весь дом утеплен. Тихий двор. Идеальный вариант как для сдачи в аренду так и для личного проживания. Звоните.

Гагаріна просп., 151
rieltor.ua

Продам уютную 2к квартиру с раздельными комнатами по адресу Юрия Савченко 83 Квартира общей площадью 42м2, расположена на среднем 5 этаже десятиэтажного дома Остается вся мебель и техника Угловая Квартира очень теплая зимой Рядом продуктовый магазин, школа, детский садик, остановка транспорта Отличное расположение, хороший район Отличный вариант как для жизни так и под инвестицию Стоимость 38000$ готовы выслушать ваши предложения Звоните записывайтесь на просмотр, с радостью помогу приобрести лучший для вас вариант

Юрія Савченка вул., 83
rieltor.ua

Продаж 3х.квартири Лівий берег Амур Нижньодніпровський р-н Пров. Крушельницької, 18 (Макіївської) 70/45/9 + Балкон + Доджия Не кутова 7/9 Квартира в жилому стані В подарунок міжєтажна кладовка Затишний двір з дитячим та спортивним майданчиками Пакет документів до продажу готовий 0978697037 Нелі Кошман

Крушельницької пров. (Людмили Мокiєвської), 18
rieltor.ua

Світла, тепла, не крайня, вид з вікон на Бульвар. Два ліфти. Нормальні сусіди. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані (всі труби замінені). Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - лінолеум, плитка, ковролін. Величезна лоджія, засклена (металопласт.). Вікна металопластикові. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, НП, річка, сквер. Сантехніка в нормальному стані. Всі документи у порядку і в наявності.

власник
Слави бульв., 21
rieltor.ua

Продам 3х квартиру в жилом состоянии на ж/м Красный Камень, 6/9, 63/44/8, планировка 2+1. В шаговой доступности вся инфраструктура, к транспорту 2 мин, к метро 10 мин, Напротив дома набережная и р.Днепр. Рядом есть ВСЁ!! Для реального клиента будет отличный торг! Прописанных нет Документы готовы к продаже!

Червоний камінь, 19
rieltor.ua

ЖК Щасливий у Дніпрі Секція 1, право власності Планується в кухню-вітальню + спальня + гардероб + Вид на затишне подвірʼя + Газове Автономне Опалення + Великий підземний паркінг, гостьовий паркінг та гаражні бокси + на подвірʼї багато облаштованих майданчиків та зон відпочинку З повагою - професійний брокер Головченко Олександр

Запорізьке шосе вул., 32
rieltor.ua

Продам реальну квартиру ЖК Lagom. Площа 44м2. Планується в кухню-вітальню та спальню з гардеробом. Право власності, будинок введений в експлуатацію. *Посилена стяжка з шумо та вібро ізоляцією. Є відеоогляд квартири. ЖК Lagom знаходиться в Соборному районі міста Дніпро на перехресті вулиць Мандриківська і Космічна. Поблизу є все необхідне для комфортного проживання: школи, дитячі сади, магазини та інше. До центру міста 14 хвилин на авто через вул. Набережна Перемоги. Біля будинку розташована зупинка автобуса №107 та маршрутних таксі №18, №20, №29, №55, №60 та №157А. Безпека мешканців представлена системою автоматизації, яка забезпечує протиаварійний захист обладнання, а також передбачена автоматична пожежна сигналізація. Скрізь встановлені датчики диму. В підїздах встановлені 2 ліфти від компанії "Ozbesler" вантажопідйомністю 1000 і 630 кг. Перевага розташування Lagom для сімей з дітьми полягає в близькості до різних навчальних закладів. Неподалік відкриті НВК №66, середні школи №73 і №140, дитяча музична школа №15, дитячі садки №337 «Пізнайко», №311 «Сонечко», №378 «Гармонія», №7 «Малюк» та інші. У пішій доступності від будинку знаходиться набережна Дніпра, вздовж якої працюють яхт-клуб «Січ», аквапарк Happy Day, вейк-парк Sentosa, курортні комплекси з басейнами і СПА, а також безліч ресторанів. В 1 км від ЖК є парк розваг «ЛАВИНА» — сучасний гірськолижний комплекс з лижними і тюнінговимі трасами. З повагою професійний брокер - Головченко Олександр.

Космична вул., 5
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири провулок Енергетичний 7А, р-н вул. будівельників. Є відеоогляд квартири, надішлю перед переглядом. + Цегляний будинок + Середній поверх 2/5, не кутова + Окремі кімнати, прямокутні та правильної форми + Нова асфальтова дорога та подвірʼя будинку + Обидві кімнати з ремонтом, в гарному стані Безпечна угода з нерухомістю, документи та квартира готова до продажу. З повагою професійний брокер – Головченко Олександр.

Енергетичний пров., 7а
rieltor.ua

Продается уютная 2-комнатная квартира с раздельными комнатами на ул. Погребняка 18Г в районе проспекта Гагарина. Идеальный вариант для комфортной жизни в одном из самых развитых районов города! О квартире: Общая площадь — 50 м²: Простор и свет, создающие атмосферу уюта. Кухня — 7 м²: Функциональная и удобная для приготовления любимых блюд. Жилая площадь — 29,2 м²: Две раздельные комнаты обеспечивают комфортное зонирование для каждого члена семьи. Санузел совмещен: Современное решение для удобства. Этаж 5 из 9: Удачное расположение — тишина и отсутствие суеты. Состояние квартиры жилое: Готова к заселению. Мебель и техника уже включены: Вам не нужно беспокоиться о дополнительных тратах. Балкон застеклен: Дополнительное пространство для отдыха или хранения вещей. Преимущества: ОСМД: Чистота, порядок и эффективное управление домом. Отличная транспортная развязка: Быстрый доступ в любой район города. Все необходимое рядом: В пешей доступности магазины, аптеки, а также прекрасный парк для прогулок с семьей. Цена: 35000 у.е. — отличное предложение на рынке недвижимости! Не упустите свой шанс! Звоните прямо сейчас, и я с удовольствием организую для вас просмотр. С уважением, Анна — ваш агент по недвижимости!

Погребняка вул., 18 г
rieltor.ua

Продам простору однокімнатну квартиру в гарному стані. Загальна площа — 40 м², кімната з нішею, що забезпечує додатковий простір. Усі комунікації замінені. При продажу залишається все: меблі та техніка — готове до проживання! Є окрема кладовка для зручного зберігання речей. Квартира з великою лоджією ( 11 м²), що простягається через всю квартиру, засклений металопластиковим профілем з додатковими решітками. Вид з вікон на зелений дворик та дитячий майданчик. Чудове розташування: розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення в будь-який район міста. Ідеальне місце для комфортного життя!

Дмитра Кедріна вул., 47
rieltor.ua

Реальная, не фейк!!! Редкий вариант по такой стоимости. Продам 2к квартиру -Левобережный-3 Проспект Мира шесть. Идеальны 3й этаж. Комнаты раздельные. Санузел современный. Лоджия застеклена. Капитально выполнено в квартире: - выровненные стены - выровненные полы - заменены трубы на МП - заменены окна МПО Счётчики газ, электричество, вода. Мебель и техника обговаривается. Идеальная локация, все в пешей доступности. Транспортная развязка. Документы прошли юридическую проверку. Готовы к быстрой сделки.

Миру просп., 6
rieltor.ua

Продам 2к квартиру Слобожанський проспект 107 5/5 45 м2 Квартира во двір Кімнати суміжні Газова колонка Балкон застеклен Вікна мп Квартира в житловому стані Кладова Гарна локація Поруч з будинком АТБ, школа, дитячий садок! Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура! Ціна 24900 $

Слобожанський просп. (ім. газети Правда), 107
rieltor.ua
1 - 24 з 2 560 результатів