🌟 Продається сучасна 3-кімнатна квартира в ЖК "Best House" на Перемозі – ваш ідеальний дім з видом на Дніпро! 🌟 Знайдіть свій сімейний затишок у просторій квартирі площею 93 кв.м, розташованій на 12 поверсі з панорамними видами на річку Дніпро. ✨ Особливості вашого майбутнього дому: * 2 затишні спальні та простора кухня-вітальня, що створюють ідеальний простір для життя та розваг. * 3 лоджії, де кожен ранок починається з чарівних світанків над річкою. * 2 сучасні санвузли, що забезпечують комфорт і зручність для всіх членів сімї та ваших гостей. * Пральня та гардеробна, що пропонують практичні рішення для зберігання та догляду за одягом. * Автономне електроопалення з теплими підлогами в кожній кімнаті для вашого тепла у будь-який час року. * Преміальна побутова техніка, включаючи посудомийну, пральну та сушильну машинки, а також 55ʼ Smart TV та два кондиціонери для вашого максимального комфорту. * Сучасний нейтральний інтерʼєр, який підійде під ваш особистий стиль * Система сигналізації AJAX, підключена до пульта охоронної компанії для вашого спокою. 🔑 Додаткові переваги: * Квартира перебуває у власності більше 3 років. * Ніхто не прописаний, що спрощує процес переходу прав власності. * Розташована в одному з найкомфортніших житлових районів м. Дніпра (сучасна набережна, сквер “Прибрежний”, супермаркети, ресторани, школи і т.д.) 💲 Ціна: $135 000 (готові до пропозицій).

власник
Мандриковська вул., 51Л
rieltor.ua

Продам квартиру на Набережной Сичеславской, Победа 1, Best house. Общая оплощадью 79 метров Квартира просторная и светлая за счёт наличия 4 панорамных окон. Выполнена ламинация и зеркальное напыление на окнах, бронированная дверь. Дом сдан в эксплуатацию, право собственности 3 года, налог 2%. Первый и единственный владелец. Дом заселён, создано ОСМД ( квартплата 8 грн/метр) жилые тарифы на свет и воду. Видеонаблюдение, консьерж. Квартира тёплая, дом утеплён минеральной ватой и построен из кирпича марки 250. Соседи сверху, снизу и по сторонам уже с ремонтом, поэтому шум не будет беспокоить. Рядом с домом 7 уровневый паркинг( продажа и аренда мест), платная стоянка ( 1500 грн в месяц), гостевой паркинг. 4 детские площадки, озеленение двора. В шаговой доступности аквапарк, парк, кафе, атб и т.д

власник
Мандриківська, 51Л
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Проспекті Героїв 1-б (Власник) Гарно розвинута інфраструктура, Гарний район, приємна ціна.

власник
Героїв просп., 1-б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-к квартиру с автономным отоплением , хорошее жилое состояние, кафель, МПО, кондиционер, продается с мебелью и техникой. Хороший тихий, безопасный район, рядом РОВД, магазин, аптека, рынок, ТРЦ. Отличный вариант как для жилья, так же и под инвестицию.

власник
Василя Жуковського вул., 4
rieltor.ua

ВЛАСНА КВАРТИРА. БЕЗ КОМІСІЇ. ОДИН ВЛАСНИК. ВСІ ДОКУМЕНТИ. БЕЗ БОРГІВ. Продається двокімнатна квартира загальною площею 65,66 кв.м. Квартира з ексклюзивним плануванням, , світла, видова, балкон 12м х 2м !!! Знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку, розташованого на пл. Соборній в історичному центрі м. Дніпра. Закритий двір. Є можливість паркувати авто. Поряд знаходиться вся інфраструктура, необхідна для комфортного проживання (учбові заклади всіх типів, торгові центри, магазини, аптеки, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту, парки та ін.).

власник
пр. Дмитра Яворницького, 20
rieltor.ua

Собственник Просьба звонить в будние дни после 18.00, в выходные в любое время. Дом СК Созидатель. Теплая квартира в новом кирпичном доме. Ремонт сделан год назад, в квартире хозяева жили один год, до этого никто не жил. В квартире три отдельные большие комнаты, лоджия и балкон, гардеробная. Три инверторных кондиционера. Отопление - крышная котельная с тепловым счетчиком в квартире. Регулирование температуры в каждой комнате. В подьезде консьерж, два лифта, дом регулярно обслуживается, двор огорожен. В доме ОСМД. Перед домом школа и спортивные площадки, рядом вся инфраструктура. Дизайн-проект. Установлена качественная бронедверь. Ремонт выполнен из дорогих материалов. Совмещенный санузел с подогревом полов. Кухня из дерева, столешница из кварцита. Подогрев воды от крышной котельной или электрического бойлера. Стоят фильтры + очистка воды. Медная качественная проводка. Пожарная сигнализация. В квартире очень хорошая шумоизоляция.

власник
можливий продаж по єОселя
Маршала Судця вул., 7
rieltor.ua

Квартира в жилом доме и близким расположением к центру на Набережной Победы 1, в р-не ресторана «Хутор» остановка общественного транспорта «Воднолыжный стадион». Изолирована от городского шума. 3 детские площадки. Состояние - после строителей. Все коммуникации заведены в квартиру, счётчики на свет и воду. Можно спланировать в две спальни и кухню-студию. Не угловая. Дизайн проект в подарок. Отопление автономное электрическое, стены из кирпича марки 250, утепление по фасаду минеральной ватой. Гостевой паркинг. В соседнем здании продаются паркоместа в 6-уровневом паркинге. Создано ОСМД (оплата 8 гривен за метр) Консьерж, видеонаблюдение. Своя подстанция . Набережная, магазины, кафе, аквапарк, садик и школа в пешей доступности

власник
Мандриківська, 51Л
rieltor.ua

У сучасному преміум-комплексі Bartolomeo Resort Town на Набережна Перемоги, 7 продається 3-кімнатна видова квартира! + 84 м2 загальна площа + 12/28, звідки відкриваються дивовижні види на річку на набережну. + Квартира має вільне планування, 2 санвузли та велику терасу, легко планується на дві (або одну) спальню та кухню-студію. + Є тераса + Від забудовника зроблено базовий рівень комплектації: чистова стяжка підлоги, система опалення, встановлені радіатори, висока якість скління американського виробництва та алюмінієвий профіль вікна та розсувної системи з виходом на терасу.

власник
Набережна Перемоги вул., 7
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові Ріелтори, прошу не телефонувати Квартира-студія в новобудові, м.Дніпро, жм Перемога. Перший поверх, перші власники, дата введення експлуатації-грудень 2023, дата приватизації-2024. Квадратура 49, поверх 1, (сторона непрохідна, віддалена квартира від ліфту). Вікна у двір, перед двором зона озеленення (буде прохолодно влітку). Балкон панорама, опалення газ, комунікації заведені в квартиру, документи на руках.

власник
None 50000.0 USD
lun.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в центрі міста, розташованої на вулиці В. Вернадського 7: 1. Опис квартири: • Просторна та світла квартира. • Двостороння. • Планування: дві окремі кімнати, санвузол, кухня і балкон. • Загальна площа 50 кв.м. • Розташування на 3 поверсі з 5. • Теплий будинок із червоної цегли. 2. Капітальний ремонт: • Заміна всіх комунікацій. • Вирівнювання підлоги за допомогою лазерного рівня. • Заміна каналізації, стояків опалення і батарей. • Проведення холодної і гарячої води у ванній і кухні. • Підігрів підлоги у туалеті і на кухні. • Готовність стін до обклеювання шпалерами або фарбування. • Капітальний ремонт балкона з встановленням панорамних вікон. • Встановлення алюмінієвих вікон у кімнатах. 3. Зручності та сервіс: • Затишний доглянутий під’їзд і закритий двір. • Місця для паркування авто. • Розташування поруч з АТБ, парком ім. Шевченка, Єкатеринославським бульваром, набережною, школою, ліцеєм, зупинкою громадського транспорту, відділенням НП, продуктовими магазинами і ресторанами.

власник
Продам 2 -к квартиру Центр Вернадского (Дзержинского), парк Шевченко.
olx.ua

Квартира 47кв м жк Затышный 1я секция, 7 эт 9эт дома. Кухня-гостинная, спальня, гардеробная, су. Теплый пол, плитка по всей квартире, плитка с/у, перестенки, штукатурка, электрика, разводка труб с/т, Лучше пишите вайбер телеграмм: 06******07

власник
Квартира 47кв м жк Затышный от собственника
olx.ua

Продам свою квартиру в ЖК Бартоломео , после строителей

власник
Квартира в ЖК Бартоломео
olx.ua

Продам свою квартиру, состояние жилое под ремонт. Просторная, светлая, комнаты и с/у раздельные, долги по коммуналке только текущие… Дом кирпичный. Находится на ул. Фурманова, сейчас Героев Крут 14. Двор закрыт, подъезд ухоженный.

власник
Продам 2к центр, нагорка
olx.ua

Продаж від власника. 1-кімнатна квартира в житловому комплексі «Marshall», 2 черга, вул. Набережна Перемоги буд.128 К, Соборний район. Квартира розташована на 7-му поверсі 24-поверхового будинку. Загальна площа - 39,63 кв.м. Технологія будівництва монолітно-каркасна, стіни з керамічного блоку. Панорамне скління. Передбачена ніша для встановлення кондиціонерів. Опалення - дахова котельня. Комплексна система безпеки. Можливе планування – кухня-вітальня, спальня, санвузол, передпокій, лоджія. Вид з вікон на внутрьошній двір з озелененням та на Бульвар Слави, боковий вид на Набережну Перемоги, яхт-клуб "Січ", на р.Дніпро. Поруч прогулянкова зона Набережної. Добре розвинена торговельна, сервісна та соціальна інфраструктура: магазини, кафе, школи, дитячі садки, аптеки, яхт-клуб "Січ", міський транспорт. Вартість - $ 1200 за м2, $47556 за обєкт плюс переуступка.

власник
Продам квартиру 40 м2 ЖК Маршал 2 від власника
olx.ua

ЖК Sokolovsky Сокол 2 12/12 этаж, состояние после строителей. Дополнительно произведена гидроизоляция окон и швов. Закрытый двор, беседки и детская площадка. Шикарный вид из окна на ул Космическая и в сторону запорожского шоссе. Рядом атб, розетка, новая почта, Приватбанк, тупик маршруток и троллейбуса. Очень уютный район где есть все, что необходимо для комфортной жизни.

власник
Продам квартиру SokolovSky
olx.ua

Продам 1-комнатную квартиру в жилом комплексе ЖК Южный по адресу пер. Добровольцев, 3. в первой секции . Расположение: ж/м Победа-6, озеро, благоустроенная набережная реки Днепр, Яхт-клуб "Сич", коса. Мест для прогулок и развлечений хватает. Общая площадь - 46,3 м2; 10 этаж; балкон, с видом на город; высота потолков 3,0 метра; МПО с 6-ти кам.профилем и с энергосберегающими стеклопакетами; дом монолитной конструкции, утеплен снаружи минеральной ватой - у нас двойное утепление; внутренние стены- керамоблок. Система индивидуального электроотопления; - заведены все коммуникации - вода/канализация, электроэнергия (380); - в доме установлены лифты OTIS; - закрытая территория и охраняемый двор с детскими площадками; имеются наземная и гостевая парковки; Дом введён в эксплуатацию. Огромная территория комплекса 8000м2 с охраной и видеонаблюдением позволит жить безопасно с комфортом!

власник
Продажа 1 ком.  в ЖК Южный  от собственника
olx.ua

Квартира от собственника, ж/к River Park, секция #5, Набережная Победы, 44. Квартира площадью 55 кв. м., расположена на 5 этаже, окна выходят во двор. Двухконтурный газовый котел Ariston. Энергосберегающие панорамные окна. Все счётчики установлены. Состояние - после строителей, готова к Вашей планировке. Установлена новая очень качественная входная дверь STEELGUARD

власник
Квартира от собственника, 55 кв. м., ж/к River Park, Набережная победы
olx.ua

Продажа квартиры в жк «Бартоломео» 2 секция 12этаж (по лифту 14) Площадь 85м2 Имеет шикарный вид в три стороны (на памятник славы, на мост и на реку) Есть возможность объединить две квартиры, слева +46м, справа +51 на выбор) возможен обмен!

власник
Продам квартиру в жк Бартоломео!
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира безпосередньо від ВЛАСНИКА. Функціональне планування 1-кімнатної квартири відмінно підійде для вашого затишку і дозвілля. Площа 1-кімнатної квартири - 39.5 м². Квартира розташована на 23 поверсі 23-х поверхового будинку, з південної сторони будинку, що забеспечить відмінний рівень інсоляції. Новобудова знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою, поруч знаходяться школи, дитячі садочки, ринок, та надзвичайно розвинена транспортна розвязка, в пішій доступності знаходиться парк "СІЧ", вихід по р.Дніпро. Обєкт знаходиться за адресою: Дніпро, рн Соборний, вул. Мандриківська, 298.

власник
1 кімнатна квартира, Затишний-2
olx.ua

Продаётся 3-к на Победе-6 ( проспект Героев) 6/16 . Площадь : 69/39/10 кв.м Все комнаты раздельные , не угловая . Лоджии - 4 шт утеплены, застеклены , обшиты пластиком , на полах стяжка и кафель ( выведен свет ) . Хорошее жилое состояние квартиры . При капитальном ремонте делалось всё с "0" - стяжка , новые стояки , трубы, электрика , внутренняя столярка. Ванна и туалет раздельно , в кафеле и итальянской сантехнике "Roca" . Кухня вся в испанском кафеле . В комнатах линолиум . Бронедверь ( итальянский крабовый замок) . По всей квартире - разводка видеонаблюдения . "Живой" вид из окна - на базарчик и спортплощадку . Напротив - нет окон противоположных домов , солнце только после 16.00 . На этаже ремонт . Консьерж, 2 лифта . Рядом школы - 111 и 35 , садики, Сильпо ., АТБ , новая почта (отделение 14) , Яхт-клуб , коса и тупик маршруток . Цена 46000 у.е . Своя. Royksopp - Here She Comes Again (Dj Antonio Remix)

власник
В продаже 3-к победа-6 , 6/16 Проспект Героев 31. Наличные. 46000
olx.ua

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! 2х кімнатна квартира в новобудові ЖК Sokolovsky. Закрита територія комплексу, новий дитячий майданчик, альтанки та мангал для відпочинку в межах двору, гаражі, відеоспостереження. Кухня-студія зі столовою зоною та зоною відпочинку, гардеробна, велика та простора спальня із можливістю облаштування кабінету або дитячої. Вбудовані меблі та техніка. Автономне, дуже економне опалення! Взимку за газ та гарячу воду оплачуємо всередньому 1200 грн Панорамні вікна в столовій та спальні. Квартира продається зі всією необхідною технікою для комфортного життя. Вражаючий вид з вікна вдень та вночі ----》дивись 2 останніх фото!

власник
ВЛАСНИК! ЖК Sokolovsky
olx.ua

До продажу 3 кім.кв с ремонтом, вул. Полігонна 20, будинок кооперативний, не вуглова, тихий, зелений двір, поряд школи, дитячі садки, магазини, гарна транспортна розвязка. Другий ряд вулиць від Проспекту, тихо, 5 поверх, 5 поверхового будинку, дах якісно зроблено. Площа 64 кв.м., житлова 50 кв.м. кімнати 18, 17, 15 м2, просторі, натяжна стеля, нові шпалери, вся проводка замінена, велика кількість розеток, всі комунікації замінені, балкон разширений, лічильники на все, гарні сусіди. В квартирі гарна аура. В квартирі ніхто не прописаний! Готовий до швидкої умови. В квартирі зостається всі меблі і техніка, що на фото. В підвалі є кімната для зберігання речей . Квартира Коштує 46 000$ мені на руки, всі затрати на купівлю і оформлення з вас. Я власник, БЕЗ комісії. Район Нагорки, Дуже гарне місцерозташування, ніякі повені у випадках стихійних лих не страшні. Прошу дзвонити чи писати в Вайбер. Дякую.

власник
3-и кімнатна  квартира, район Нагорки
olx.ua

Продам 3-комнатную квартиру в районе аквапарка, Набережная Победы 48, корпус 5, этаж 6. Хорошая квартира в отличном месте! - Квартира в панельном доме, очень теплая, не угловая. Квартира утепленная со стороны улицы. Сохраняет тепло и не слышен шум с улицы; - смежный санузел. - квартира в жилом состоянии; - окна выходят на школу и Южный вокзал . - дом под управлением ОСМД, лифт всегда работает, невысокие коммунальные платежи; -рядом остановка маршруток, во дворе можно ставить свое авто. - рядом аквапарк, АТБ-24, 2 школы, 3 детсада, спорт клуб, детские площадки; КВАРТИРА СВОЯ. ХОЗЯИН. БЕЗ ПОСРЕДНИКОВ. КВАРТИРА ПРОДАЕТСЯ В ВМЕСТЕ С 1- КОМНАТНОЙ КВАРТИРОЙ на Победе в районе Макдональдс. Набережная Победы 118, корпус 2, этаж 3. Квартира в панельном доме, очень теплая, не угловая. Застекленная лоджия. Сохраняет тепло и не слышен шум с улицы; - смежный санузел. В ванной косметический ремонт; - квартира в жилом состоянии; - ремонт класса советский винтаж, делался при Брежневе Л.И.)) - окна выходят на набережную. - есть холодильник, ТВ, бойлер; - дом под управлением ОСМД, лифт всегда работает, невысокие коммунальные платежи; -рядом остановка маршруток, во дворе можно ставить свое авто. - рядом коса на Днепре, бульвар Славы, АТБ-24, 2 школы, 3 детсада, спорт клуб, базар, во дворе детские площадки; ЦЕНА ЗА ДВЕ КВАРТИРЫ 125 000 долларов США. ПИСАТЬ ИЛИ ЗВОНИТЬ ТОЛЬКО В МЕССЕНДЖЕРЫ. СВЯЗЬ ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ МЕСЕДЖЕРЫ. НА ТЕЛЕФОННЫЕ ЗВОНКИ НЕ ОТВЕЧАЮ. КВАРТИРЫ ПО ОТДЕЛЬНОСТИ НЕ ПРОДАЮТСЯ.

власник
Продам 3-комнатную квартиру на Победе - 1 в районе аквапарка
olx.ua

Продам СВОЮ квартиру на пр.Гагарина , дом 95-А , площадью 95 м2. Квартира находится в новом доме,пр.Гагарина 95 - А , рядом с новым ТРЦ "NEO PLAZA" и Юридической академией.Квартира после строителей. Планируется в 3 комнатную квартиру,есть возможные варианты планировки.Видовая,очень красивый вид на город.Очень удобное месторасположение,рядом множество магазинов и супермаркетов различного профиля,салоны красоты,бутики и т.д.Движение транспорта во все районы города.,хорошие,спокойные соседи.Не высокая квартплата, 4.70 грн./ м2. В собственности более 3 лет.. Рады сотрудничеству с агентствами недвижимости,эксклюзивный договор НЕ ЗАКЛЮЧАЕМ..

власник
Продам СВОЮ квартиру в новострое на пр.Гагарина,возле "NEO PLAZA" 95м2
olx.ua
123...6
1 - 24 з 141 результатів