Продам 2-комнатную квартиру в ЖК "Грани" Застройщик Строитель П. Введен в эксплуатацию. Секция 2 17-й этаж 24 дома Общая площадь 62,5 м2; Состояние квартиры после строителей. В комплектацию квартиры входит: - Чистовая стяжка - Разводка отопления - Радиаторы отопления - Входные двери - Узлы учета (Счетчики) - Витражные окна. Планируется как: - Кухня-гостиная; - ДВЕ пальни; - Санузел; - Гардеробная. Рядом с комплексом есть огромное количество удобств для счастливой, комфортной и безопасной жизни – ТРЦ Дафи, живописный парк, уютные кафе, детские и спортивные площадки, магазины, салоны красоты, аптеки, спортзал, паркинг. Отличный вариант как для проживания, так и для сдачи в аренду. Цена 67 000$ с учётом всех расходов. Есть возможность приобрести паркинг в нашем комплексе. Так же в наличии есть другие варианты планировок и этажей. За дополнительной информацией обращайтесь по тел 0966562619 Николай Продажа квартир без каких либо дополнительных расходов и комиссий. Показы возможны в любое удобное время.

можливий продаж по єОселя
бул. Звездный, 1м
rieltor.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 123453.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 68.3 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 6-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 88107.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 65403.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Forest hill. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 43.2 м². Квартира розташована на 1 поверсі 6-и поверхового будинку. Здача ЖК Forest hill заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Forest hill знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Дніпро, рн Шевченківський, 24. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 60048.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 7 поверсі 7-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 83981.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 7-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 85492.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Forest hill. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 40.7 м². Квартира розташована на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Здача ЖК Forest hill заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Forest hill знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Дніпро, рн Шевченківський, 24. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 56980.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 84840.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 62.8 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 84152.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Дніпро

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 93800.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 92192.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Forest hill. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 72.1 м². Квартира розташована на 2 поверсі 8-и поверхового будинку. Здача ЖК Forest hill заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Forest hill знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Дніпро, рн Шевченківський, 24. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 96614.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 84234.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 68.6 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 91924.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 6 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 150480.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 81.1 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 104619.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Forest hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Forest hill можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 60760.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 40.7 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 56573.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Forest hill. Сучасне планування площею - 61.3 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Дніпро, рн Шевченківський, 24. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Ольвія Білдінг Сістемз.

Призаводская улица, 24, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 82142.0 USD
dom.ria.com

3 к видовая квартира ЖК Моцарт, Центр, Каскад Плаза, Екатеринославский Премиальный класс в самом центре города. Введен в эксплуатацию. Этаж - 10, этажность - 12. Площадь – 77,4 м2. Высота потолков - 3,3 м.Состояние после строителей. Свободная планировка. Планируется в кухню студию и 2 спальни. Панорамное остекление Автономное отопление. Система доочистки воды. Закрытый двор. Цена - 128 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать, звоните

3 к видовая квартира ЖК Моцарт, Центр, Каскад Плаза, Екатеринославский
olx.ua