Продамо квартиру уЖК Олімпійський 45 кв.м , 2 поверх 9 ти поверхівки. Спланована у кухню студію, окрему спальню та гардеробну кімнату . По всій площині квартири тепла ВОДЯНА підлога , з можливістю регулювання та відключення по зонах , техніка та меблі все залишається ! У комплексі закрита територія , є відеоспостереження . Дуже розвинутий район , тупік маршруток , атб варус торговельний центр караван , дитячі садочки та школи - усе у 5-10 хв пішки ! Квартира повністю готова для заселення , підійде як під оренду так в для власного проживання. Можливий продаж з орендарем. ( Оренда 15000)

возможна продажа по єОселя
Кобзаря бульв., 5
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Березинці провулок Крушельницької Площа квартири 40.5 /20/7.5 м2, підготовлена під ремонт. Поверх 5/12. М/п вікна, балкон м/п утеплений зсередини і зовні . Квартира не кутова, заміна стояка каналізації та холодної води, прокладена траса на кондиціонер, зняті шпалери. Дім ОСББ. Лічильник 2х зонний, вода ,тепло на дом . Чистий підїзд, 2 ліфти працюючі, м/п вікна в підїзді. Прекрасна інфраструктура, школа, дитсадок у дворі, ринок,супермаркет Караван - все в пішій доступності . Торг на квартирі. Документи в порядку тел.067 632 8847

Крушельницької пров. (Людмили Мокiєвської), 2
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з кухнею-студією в ЖК Олімпійський New. Квартира знаходиться на 6/9 поверсі (є 2 сучасних лифта), сонячна сторона, тому температура в приміщенні не опускається нижче 18° без додаткового опалення. В кімнаті та на кухні влаштовані кондиціонери, що працюють як на холод, так і на опалення. В ванні є регульована тепла підлога. Всі меблі та техніка залишаються, а це: - Велике двоспальне ліжко з двостороннім матрацем (одна сторона більш жорстка – літня, інша більш м’яка – зимова) - 2 великих шафи; - Робочий стіл; - Розкладний диван на кухні; - Холодильник; - Кухонний стіл зі стільцями; - Індукційна плита; - Духова шафа; - Мікрохвильовка; - Пральна машина; - Електрична сушарка; - Бойлер. Комплекс закритого типу з паркомісцями та гаражами, на території є невеликий дитячий майданчик. В будинку регулярно прибирають. В пішому доступі від ЖК є лікарня, фітнес-центр, АТБ, Варус, аптеки, зупинки всіх можливих маршруток, відділення Нової пошти (а також поштомати), Укрпошти, та Meest. Також неподалік є ТРЦ Караван (в ТРЦ є кінотеатр, роллердром влітку та каток взимку, бутики, McDonald’s та багато іншого), різноманітні кав’ярні, ресторани, магазини, базар. Комунальні (світло, вода, утримання) виходять до 800грн влітку та до 1100грн взимку.

возможна продажа по єОселя
Кобзаря бульв., 5
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Новий масив за адресою вулиця Гетьманська, 7 загальною площею 43 квадратних метри розташовану на 3 поверсі пʼятиповерхового будинку. Спланована в кухню, простору кімнату, суміщений санвузол. Стан квартири- після будівельників. Комунікації підключені, Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Закрита територія, дитяча площадка, гостьовий паркінг. Поруч уся інфраструктура. Продаж по переуступці. Будинок Не введений в експлуатацію! Заселений на 70%. Перегляд у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Гетьманська, 7
rieltor.ua

Продам просторную квартиру на Левом берегу Днепра! Березинская 23! + чистая , светлая квартира в жилом состоянии + можно купить под аренду + очень удобная транспортная развязка + рядом супермаркет, школа , садик, поликлиника + к каравану 7 минут + собственник в городе + никто не прописан Звоните и поехали смотреть!! Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Березинская вул., 23
rieltor.ua

Хотите вложить в недвижимость? Отличный вариант 900 за м2 в же СанСити СДАН В ЭКСПЛУАТАЦИЮ! Секция 2 5 подъезд Застройщик "Добробут" построил много успешных проектов Suncity * кирпичный дом+утеплитель базальтовая плита 100 мм. + керамический кирпич 120 мм; *пятикамерный металлопрофиль с двухкамерным энергосберегающим стеклом; *крышная газ котельная; *закрытая территория, охрана, паркинг, консьерж, детская площадка. В нашей квартире свободная планировка, 2 окна. Цена за 1м2 900$, готовы к диалогу. Вид во двор, цена 39000$ Презентация в любое удобное для Вас время, поехали смотреть! Рядом шикарная инфраструктура ,рынок, магазины АТБ, Варус, ТРЦ "Караван", фитнес-центр, остановка транспорта, аллея для прогулок, детские сады и школы!

Миру просп., 2К
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Караване. Донецкое шоссе Находится на 3м этаже, не угловая, площадь 37 м2. Квартира в жилом состоянии, мпо, лоджия застеклена. Квартира солнечная, теплая зимой. Есть тамбур. Хорошие соседи Звоните прямо сейчас

Донецьке шосе, 95
rieltor.ua

СДАН В ЭКСПЛУАТАЦИЮ! ЖК Сан Сити Секция 2 5 подъезд Застройщик "Добробут" , который зарекомендовал себя на отлично построив много успешных проектов ! Кирпичный дом+утеплитель базальтовая плита 100 мм. + керамический кирпич 120 мм; Пятикамерный металлопрофиль с двухкамерным энергосберегающим стеклом; Крышная газ котельная. Закрытая территория, охрана, паркинг, консьерж, детская площадка. Рядом вся инфраструктура рынок, магазины АТБ, Варус, ТРЦ "Караван", фитнес-центр, остановка транспорта, аллея для прогулок, детские сады и школы! В квартире свободная планировка, 2 окна. Цена за 1м2 900$, готовы к диалогу. Вид во двор Звоните!

Миру просп., 2
rieltor.ua

В продаже 1 к квартира ЖК Олимпийский ЖМ Левобережный 3 в квартире выполнен качественный ремонт ,пресностью укомплектована мебелью и техникой. Есть балкон. Солнечная сторона. Отопление централизованное и есть тёплый пол.Квартира не угловая, утеплённая.

возможна продажа по єОселя
Кобзаря бульв., 2
rieltor.ua

Продам кв в ЖК Suncity на Левобережном -3 общей площадью 47 м.кв. Квартира спланирована в кухню-студию, спальню, гардеробную. В квартире выполнен дизайнерский ремонт из высококачественных материалов. Новая мебель и техника. Закрытый, благоустроенный двор, есть подземный паркинг. Охрана, сигнализация. Квартира расположена в хорошем месте вся инфраструктура в шаговой доступности. Торг присутствует.

Миру просп., 2-а
rieltor.ua

ЖК в городе Днепр

Продам 1 кімнатну квартиру на ж/м Лівобережний-3. Квартира має два балкона і нішу . Утеплена , всі вікна поміняні . Новий стояк у с/в і труби. Нова електрика, лічильники на все. Вхідна дверь добротна,також поміняні міжкімнатні двері. Квартира потребує нових шпалер. Гарне розташування будинку, охайний підїзд. Сусіди чемні . Фото усі реальні . Документи готові до продажу . Покази у зручний для вас час.

Проспект Мира, 81
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну на Березинці в зручному місці, вул.Терещенківська,26. Поруч АТБ, ринок, школи, дитсадочки, ТРЦ Караван. Квартира на 5-му поверсі, є лоджія та балкон. Простора кімната та кухня. Планування на фото. Стан квартири під ваш кращий ремонт. Документи в порядку, один власник, ніхто не прописаний. Перегляд у любий час за попередньою домовленістю. Чекаємо на ваш дзвінок!

Терещінківська вул. (Червоного Козацтва), 26
rieltor.ua

Продам стильную квартиру в ЖК Сансити на ж/м Левобережный! Уютная квартира с дорогим дизайнерским ремонтом. Спланирована в кухню студию, отдельную спальню, гардеробную. Квартира на 7 этаже. Очень развита инфраструктура, школы, садики, магазины, аптеки, ТРЦ Караван, транспортная развязка в любую точку города.

Миру просп., 2 к
rieltor.ua

New! Продам 1-к квартиру в ЖК «Олимпийский» на Левобережном 3. Квартира удачно спланирована в прострою кухню и отдельную спальню с балконом. Сделан капитальный ремонт. Полная комплектация мебели и техники. Закрытая придомовая территория с видеонаблюдением. Создано ОСББ. Хорошее расположение - в пешей доступности: ТРЦ Караван, супермаркеты, школы. Документы в порядке. Возможен торг. Квартира отлично подойдет, как для личного проживания, так и для выгодного инвестирования. Проходит под программы еОселя и еВідновлення.

возможна продажа по єОселя
Кобзаря бульв., 2
rieltor.ua

Продам 1 кім. квартиру з ремонтом та меблями ЖК Олімпійський, вул. Гетьманська, 7 Площа 45 м2. Спланована в кухню-вітальню та окрему спальню. Є гардеробна. Тепла підлога. Автономне електричне опалення. Є лоджія. 4 поверх 5 поверхового будинку Будинок зовні утеплений. Закритий доглянутий двір з розташованими поруч дитячим садочком, школою, спортзалом, дитячими центрами, салонами краси, магазинами, кафе, піцерією, суши-бар, великим дитячим майданчиком, місцем для паркування авто. І це все в кроковій доступності! Є відеоогляд квартири. Телефонуйте! Домовимося на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Тетяна АН «Resident»!

Гетьманська, 7
rieltor.ua

Продам 1 к квартиру у новобудові ЖК Sancity на Лівобережному-3 7 поверх 9 поверхового будинку. Площа 47,8 кв.м, житлова 40 кв.м Секція 2, підʼїзд 5 Вільне планування кімнат 2 вікна + балкон з видом у двір Будинок зданий в експлуатацію. -Цегляний будинок, утеплений базальтовими плитами, та оздоблений керамічною цеглою -Дахова газова котельна, як джерело автономного опалення - пʼятикамерний металопрофіль з двокамерними енергозберігаючими склопакетами - закрита територія, охорона, паркінг, дитячий майданчик Поруч вся необхідна для комфортного проживання інфраструктура! Магазини, ринок, спортивні центри, дитячі заклади, ТРЦ Караван, зони для відпочинку, зручна транспортна розвʼязка! Презентація у зручний для Вас час! Телефонуйте! З повагою, Тетяна АН «Resident»!

Миру просп., 2к
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці пр. Миру у Індустріальному районі. Загальна площа 39м2, кухня 8м2, 10 поверх 10 поверхівки. утеплена кутова, будинок із панелей. мебльованна кухня, інші кімнати без меблів Техніка лишається уся, окрім холодильників , пральної машини, а саме: -бойлер -газова плита Лічільники на світло, воду Електрична проводка та труби замінювалися нещодавно. Підлога ліноліум та плитка у ванній . Кухня простора , світла Централізованого опалення Балконы утеплені. Розвинута інфраструктура. У радіусі 500 м є: -школи, -кінцеві зупинки транспорту ( тупік трамваю , тролейбусу , та автобусів) -ТЦ Караван , -поліклініка, -алея для прогулянок , -магазини, -кафе, -ресторани, -аптеки, -супермаркети, -відділення банку, -ринок -поштомат Документи перевірені та готові до угоди.

Миру просп., 81
rieltor.ua

Продаётся уютная 1-комнатная квартира ! Площадь 41 м2 позволяет насладиться простором и комфортом. Великолепная планировка: просторная комната 19,5 м2, уютная кухня 7,6 м2, прихожая 6,4 м2 и современный санузел 3,4 м2. Приятным бонусом является наличие лоджии 3 м2 и балкона, где можно наслаждаться свежим воздухом и панорамным видом. Квартира расположена на 5 этаже в 10-этажном доме. Этот дом – не просто жилье, а своеобразный оазис удобства. Развитая инфраструктура вокруг удовлетворит все ваши потребности: удобный доступ к общественному транспорту, близость рынка и магазинов для удобных покупок, школы и детские сады для комфортного обучения детей. Это лучшее место на левом берегу Днепра! Не упустите возможность стать счастливым обладателем этой замечательной квартиры. Звоните прямо сейчас для записи на просмотр!

Терещінківська вул. (Червоного Козацтва), 26
rieltor.ua

Квартира в якій можливо втілити всі мрії власника. Стан після забудовника. Секція 10 введена в експуатацію. Опалення індивідуальне . Житловий комплекс з чудовою інфраструктурою, обьекти сфери послуг, приватний садочок, закрита територія, дитячі майданчики, поряд розташован закритий паркинг. Зелена зона парку що розташована через дорогу забезпечить прогулянки та відпочинок

Сімейна, 5
rieltor.ua

Продам 1 комнатную чешку в хорошем местоположении, на Березинке, дом ОСМД. Средний этаж. Комната с нишей, 2 балкона. Санузел совмещённый. Красивый вид из окна. Подъезд чистый и ухоженный. Лифт всегда работает. Инфраструктура максимально возможная.

Терещінківська вул. (Червоного Козацтва), 8
rieltor.ua

В продажу квартира ЖК СанСіті (SunCity) ж/м Лівобережний-3 поруч з ТРЦ Караван Квартира в стані від забудовника загальною площею 48м2, розташована на 7 поверсі девʼятиповерхового будинку Будинок здано в єксплуатацію Забудовник «Добробут» Цегляний будинок, енергозберігаючі МПВ, власна кришна котельня, зачинена територія комплексу, паркінг, доглянута прибудинкова територія та дитячій майданчик В кроковій доступності усе необхідне для комфортного проживання: магазини, ринок, ТРЦ, алея для прогулянок, спортивний клуб, садочки та школи Чудова розвʼязка транспорту Телефонуйте записуйтесь на перегляд Покази в зручний для вас час

Миру просп., 2к
rieltor.ua

У продажу чудовий варіант квартири в житловому комплексі Suncity.Пр. Миру 2К ж/м Лівобережний-3 Екологічно чистий район з добре розвиненою інфраструктурою, де в пішій доступності є школи та дитячі садки, магазини, кафе, бари та супермаркети, лікарні,банки та аптеки, ТРЦ Караван, гарна транспортна розвязка. Забудовник Добробут, який будує якісні будинки: - цегляний будинок+утеплювач базальтова плита 100 мм. + керамічна цегла 120 мм; - пятикамерний металопрофіль із двокамерним енергозберігаючим склом; - дахова котельня; - Закрита упорядкована територія. *Вільне планування *Загальна площа 58 ​​м2 * 2/10 поверх *Секція ЗДАНА В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! *Парковка поряд з будинком *Право власності. Квартира продається після будівельників, вільне планування під Ваш індивідуальний ремонт, встановлені енергозберігаючі вікна.Вартість всього 51000$ (торг) + 5% послуга АН. Готові по 280ст. Відповім на всі Ваші запитання. З повагою Олег.

У продажу 2-х кім.квартира в ЖК SunCity 51000 $
olx.ua

В продажу квартира ЖК СанСіті (SunCity) ж/м Лівобережний-3 поруч з ТРЦ Караван Квартира в стані від забудовника загальною площею 48м2, розташована на 7 поверсі девʼятиповерхового будинку Будинок здано в єксплуатацію Забудовник «Добробут» Цегляний будинок, енергозберігаючі МПВ, власна кришна котельня, зачинена територія комплексу, паркінг, доглянута прибудинкова територія та дитячій майданчик В кроковій доступності усе необхідне для комфортного проживання: магазини, ринок, ТРЦ, алея для прогулянок, спортивний клуб, садочки та школи Чудова розвʼязка транспорту Телефонуйте записуйтесь на перегляд Покази в зручний для вас час

Продам квартиру ЖК СанСіті Караван Лівобережний-3
olx.ua

Продам 3-к квартиру с ремонтом ! Проспект Мира Левобережный3 Караван ! + 12/16 этаж + 73 м2 общая площадь + 12 м2 кухня + 3 отдельные комнаты + Отличное месторасположение Дом находится в начале Проспекта Мира. Отличное расположение в одном из самых лучших районов левого берега Левобережный 3 . Отличная транспортная развязка, рядом остановка общественного транспорта, в шаговой доступности ТРЦ Караван . Также в 10 минутах находятся учебные заведения. Цена 49 000$

Продам 3-к квартиру с ремонтом ! Проспект Мира Левобережный3 Караван
olx.ua
1 - 24 из 68 результатов