Квартира розташована в будинку на Лівому Березі Дніпра 3 поверх (12 поверх. будинку). Два балкони (лоджія). Броньовані вхідні двері. Два ліфти (грузовий та пасажирський). Поруч автостостоянка. Котлован та набережна Дніпра для прогулянок. Поруч магазини, школи та дитячі садки. Зручна транспортна розвязка. В наявності техніка, кондиціонери, телевізори та меблі (все, що на фото залишається). Є пральна машина, прасувальна дошка, шафа купе Браун та комора для консервації.. Металоппластикові труби на опалення і воду.

владелец
Перемоги просп., 3
rieltor.ua

Чотирьохкімнатна з Автоном Газ Опаленням. Район: Соцмісто. пр. Конституції. В квартирі три окремі просторі кімнати. Квартира БЕЗ боргів. Поруч з квартирою є все необхідне для комфортного проживання. Одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Конституції просп., 55
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-во кімнатну квартиру по вулиці Євгена Мельнікова 38 (Алтайська 38) Високий 1-й поверх в середині будинку. Квартира перепланована. Житловий стан, опалення централізоване. Залишається всі меблі та техніка (холодильний, пральна машина, болер, диван, ліжко та шафа купе). Всі лічильники на газ, світло та воду, Поруч школа, садок, магазини, за 10 хвилин пішки бізнес центр Кредо, АТБ, басейн Мікомп. Телефонуйте та підемо на перегляд: 050 309 83 89

Євгена Мельнікова, 38
rieltor.ua

Двокімнатна. Середній поверх. Квартира розташована по вул. Грушевського. Квартира БЕЗ боргів. У пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні та домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Михайла Грушевського вул., 13
rieltor.ua

У продажу 2к квартира. вул Алтайська ( Є. Мельникова) 31 Квартира на другому поверсі в середині будинку. Квартира під ремонт. Ви маєте змогу зробити ремонт на свій смак, не переплачуючи за чужий. Є борг близько 1500$, входить до вартості. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Алтайська вул., 31
rieltor.ua

У продажу чудова, видова двокімнатна квартира під ваш ремонт. Квартира знаходиться в затишному місці БАМ, Дунайська 41а. Зручне розташування, поруч є все необхідне, а саме: Школа, дитячий садок, Атб та безліч інших магазинів, зупинка транспорту. Надійний та теплий цегляний будинок, з великим ліфтом. Зручне планування з окремими кімнатами та автономним електро-опаленням. Простора квартира 54 м2 та величезна кухня 9 м2 в поєднані з мальовничим краєвидом з вікна, надають вам змогу створити для себе справжню оселю своєї мрії. За більш детальною інформацією, телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Дунайська вул., 41а
rieltor.ua

У продажу 1 кімнатна квартира на Черемушках з автономним опаленням. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Найзручніший третій поверх, в середині будинка. Квартира тепла, світла та суха. Встановлено автономне електроопалення. Пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. Квартира потребує косметичного ремонта, якій ви зможете зробити на свій смак. За більш детальною інформацією телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Звенигородська вул., 8
rieltor.ua

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25
rieltor.ua

Продаємо 3к. квартиру у котеджі. Двоповерховий цегляний будинок на чотири квартири. У кожній квартири свій окремий вхід та ділянка біля будинку, яка може використовуватися за вашим бажанням, гараж, бесідка, огород то що. Простора квартира з великим залом та двома окремими спальнями. Зручна кухня та сумісний санвузол. Є можливість перепланування під ваші бажання. В цій пропозиції вдало поєднано всі переваги квартири та приватного будинку. Можливий торг. Розглянемо всі пропозиції. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Ухтомського вул., 33
rieltor.ua

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31
rieltor.ua

ЖК в городе Каменское

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55
rieltor.ua

Гарне житло🐣 - 2х кімнатна кв-ра у м.Камянському, у Заводському районі. 🌏Розташована на вул. Миру, поруч від магазинів і супермаркету АТБ, на 1-му високому поверсі, 5ти поверхового будинка. 🏠У квартирі дві окремі кімнати зі зручним плануванням, просторий суміщений санвузол, встановлено водонагрівач на 80 літрів. ♨️Централізоване опалення забезпечує ефективне і комфортне тепло, дозволяючи навіть взимку відкривати вікна. У вартість входить меблі та побутова техніка: диван, меблі в залі та спальні, пральна машина, бойлер. Відмінне транспортне сполучення, поруч школа, дитячий садок, лікарня, магазини. 🚍Авто та 🚉залізничний вокзал за 10-15 хвилин ходьби. Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Миру вул., 21
rieltor.ua

Продам 2х кім.квартиру з АГО💥 22.000$ на 4 поверсі❗️Автономне газове опалення❗️ м.Камянське роздільне планування.Лівий берег, 10 мкр. ! 🏢Квартира розташована на 4 поверсі теплого будинку з встановленим газовім двохконтурним котлом, що гарантує теплу атмосферу квартири в холодну погоду та горячу воду цілий рік. Особливості цієї квартири включають в себе: просторе планування з роздільними кімнатами, житловий стан, броньовані двері для вашої безпеки, роздільний санвузол, і наявність всіх лічильників (Газ, Світло, Вода). 🔺️Відмінне розташування квартири з усіма зручностями і пішою доступністю до транспортних розвязок. 🌈Поруч знаходяться річка Дніпро, + обладнана для прогулянок набережна Дніпра, прекрасний хвойний ліс для прогулянок, тенісні корти і спортивний майданчик, елітний ліцей, дитячий садок, поліклініка, ЦНАП, кінотеатр "Мир", а також зупинки громадського транспорту та різні магазини для вашої зручності. Ця квартира ідеально підійде як для сімї, так і для пари, що цінують комфорт і затишок. 💵Вартість 21.000 $ Не пропустіть можливість придбати цю квартиру і насолоджуватися життям в екологічно чистому районі міста Камянського. Телефонуйте зараз : ☎️095-403-26-28 (Viber, Telegram, WhatsApp) ☎️098-688-14-18 Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково ☎️телефонуйте нам зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо у ваших інтересах оперативно, забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Наддніпрянський просп., 17
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58
rieltor.ua

Исследуйте территорию

❗️Простора 3-кімн квартира ☝️Чудова можливість придбати затишну квартиру на 1 поверсі 9-поверхового будинку, в Камянському на вул. Харківській! 🎯Загальна площа 64 м², що забезпечить вам комфортний простір для життя. ❗️Основні переваги квартири: ✅️- Надійне централізоване опалення: Гарантований комфорт і тепло в холодну пору року. ✅️- Встановлені всі лічильники: Можливість контролювати витрати на комунальні послуги. ✅️- Зручна інфраструктура: Поруч знаходяться річка, ліс, магазини, поліклініка, школи та дитячі садки – все необхідне для щоденного життя. ✅️- Комфортні умови: Квартира завжди суха та тепла, забезпечуючи здоровий мікроклімат. ✅️- Позитивна енергетика: Затишна атмосфера, яка створює відчуття справжнього дому. ✅️- Екологічно чистий район: Свіже повітря та зелена зона сприяють здоровому способу життя та відпочинку на природі. 🏠Ця квартира – чудовий вибір для тих, хто прагне знайти доступне житло. 🏃 ➡️Не пропустіть свій шанс стати власником затишної нерухомості в екологічно чистому районі міста Камянське. Телефонуйте, домовимось про перегляд ☎️095-403-26-28 (Viber, Telegram, WhatsApp) ☎️098-688-14-18 ☝️Якщо у вас, Є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Харьківська вул., 35
rieltor.ua

Квартира загальною площею - 37,00 кв.м, житловою площею - 19,20 кв.м, яка знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Камянське (раніше - Дніпродзержинськ), вул. 40 років Перемоги, буд. 3

владелец
40 років Перемоги вул., 3
rieltor.ua

Продам 2к квартира. вул Айвазовського 15 Квартира на другому поверсі у двоповерховому домі Квартира під ремонт. Ви маєте можливість зробити ремонт на свій смак. З повагою Данил АН Авангард, телефонуйте записуйтесь на перегляд!

вул. Айвазовського, 15
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира з автономним електроопаленням у центрі міста, на проспекті Свободи біля перетину з пр. Аношкіна. Будинок розташований на другій лінії, тому, незважаючи на близькість жвавої транспортної магістралі, у квартирі дуже тихо та затишно. У кроковій доступності – центр, ринок, зупинки міського транспорту, доглянутий сквер, дитячі майданчики, вокзали, а поряд ведеться будівництво нового АТБ. На кухні – кахель, тепла підлога, натяжна стеля, приміщення підготовлене для встановлення вбудованих меблів та техніки. У поєднаному санвузлі – кахель, тепла підлога, нова сантехніка (унітаз, ванна, душова кабіна). Стіни в кімнатах підготовлені під фінішне оздоблення, в одній із кімнат є вбудована шафа. У квартирі виконане перепланування – центральна кімната прохідна, з неї можна потрапити до другої кімнати та на кухню. Металопластикові вікна виконані з використанням енергозберігаючої технології, встановлені нові вхідні двері, залишається холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Є всі лічильники, замінено всі комунікації, боргів немає, прописаних немає. Щоб зрозуміти, наскільки ця квартира відповідає вашим уявленням про комфорт, телефонуйте та записуйтесь на перегляд прямо зараз!

пр. Свободы, 52
rieltor.ua

Затишна 1 кімнатна квартира. *Спальний район. *Перевага лівого берега - котловани, дренажний канал, сосновий ліс, чисте та свіже повітря. *У кроковій доступності - Автостоянка, автомийка, СТО, гаражі, заправка, церква, ринок, супермаркети (АТБ, Велес). - Характеристики: * однокімнатна квартира, загальною площею – 34 кв.м. Кутова. *4 поверх/девятиповерхового будинку *район Русалки. - Особливості : *Чисто і затишно. *Металопластикові вікна. *Нові змістники. *Балкон засклений МПВ. *Частково нова проводка. *Пластикові труби водопостачання. *Добре як для проживання, так і під інвестицію. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філії: Дніпро, Київ, Запоріжжя, Черкаси, Львів.

Дружби Народів просп., 39
rieltor.ua

Двокімнатна кімнатна квартира на Черемушках. Третій поверх, в середині будинку. Зручне розташування кімнат-распашонка, виконано невелике та зручне перепланування. Квартира в доброму житловому стані із косметичним ремонтом. Вікна замінені на металопластикові. На всі енергії встановлено лічильники. Встановлено газову колонку для горячої воли. Залишаються всі меблі та техніка: вбудована кухня, диван, крісла, холодильник, пральна машина. Є система охорони. Квартира призначена для коміортного проживання. Поруч магазин, зупинка транспорту, автостоянка. Дзвоніть! 0508505905 Тюріна Оксана АН Авангард.

Звенигородська вул., 6б
rieltor.ua

Продается светлая и уютная трехкомнатная квартира. Во дворе дома находится школа и садик , в минуте ходьбы остановка общественного транспорта. В непосредственной доступности находятся банк, супермаркет, рынок, аптеки, сквер и детские площадки В квартире установлены счетчики на свет и воду, а также остается мебель и бытовая техника. Крыша не протекает.

Глаголева вул., 23
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру у мальовничому районі Лівого берега.Поряд канал і сосновий ліс. Квартира тепла ,суха, сонячна сторона, не углова. Поряд АТБ, "Велес", Спортклуб "Рим", дітсадок ,школа. Квартира в жилому стані. Замінені усі вікна та труби в санвузлі. Залишаються деякі меблі. Квартира варта вашоі уваги. Торг можливий.

Металургів просп., 68
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на проспекті Василя Стуса (Черемушки). Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Є технічний поверх. Капітально відремонтований дах. Не кутова. Сам будинок з цегли, що робить квартиру більш теплою. Затишна та комфортна квартира оформлена в стильних відтінках. Виконаний евроремонт з дорогих та якісних матеріалів. У квартирі нова проводка (з роздільними автоматами), поміняна каналізація та всі труби замінені на пластик; вікна металопластикові; на підлозі лінолеум та кахель у санвузлі; балкон засклений та має підлогу з підігрівом; нові якісні вхідні та міжкімнатні двері; кухня з вбудованими меблями та електроплитою. Газ відключений, що тим не менш не є проблемою і з легкістю компенсується електрикою. До речі підключення газу знову у квартирі можливе. В наявності лічильники на опалення( на підʼїзд) та на світло (день-ніч). Меблі залишаються за домовленістю. Є борг по опаленню, який можливо реструктуризувати. Він йде плюсом до вартості квартири. Локація квартири дуже зручна, поряд знаходяться: ЦНАП, зупинки транспорту, магазини, АТБ, пошта, банкомат, школа, дитячий садочок та майданчик. Ця прекрасна квартира може стати саме Вашою! Гайда на перегляд! З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина Агенство нерухомості Avangard Місто Кам`янське, пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Львів

Василя Стуса просп., 21
rieltor.ua
1 - 24 из 904 результатов