Трьохкімнатна. Середній поверх. Соцмістечко. Квартира знаходиться на Соцмістечку по вулиці Менделєєва. Квартира в цегляному будинку на другому поверсі, тому вона тепла і суха. Квартира Без боргів. В пішій досутпності знаходяться магазини. дитячий садок, школа. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Менделєєва вул., 11
rieltor.ua

Трикімнатна. Середній поверх. 4-й мкрн. Квартира розташована в середині будинку, тому вона тепла і суха. Квартира в жилому стані,тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Також на підїзд встановлений лічильник на тепло. Максимальна платіжка за тепло складає 2 тис. гривень. Квартира Без боргів. В пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Металургів просп., 74А
rieltor.ua

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-комнатную квартиру в Каменском. ✅Квартира находится на 11 микрорайоне. ✅Очень удобное месторасположение. ✅Рядом АТБ, Варус, детский садик и школа. рынок, Кинотеатр МИР. ✅Ресторан и кафе. ✅Красивая набережная. Общая площадь 45 м.кв. Расположена на 5 этаже (5/9) Цена 20 000 $ 067 155 17 92 Олеся

40 років Перемоги вул., 2
rieltor.ua

м. Камянське, Лівий берег. Продається простора 3 кімнатна квартира по бульв. Героїв, 1 поверх. Відмінне місце розташування: затишне, поряд ринок, дитячі садки, школи, лікарня. Шикарне планування, все раздільно, великий коридор, дві лоджії, погріб. Металлопластикові вікна, паркет. Є меблі, лічильники. Жилий стан.

Героїв бульв., 4
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свободи біля фонтана. 3-й поверх із 5-ти. Замінена повністю проводка, трубопровід, радіатори, поміняні вікна на МП. У квартирі все вже відшпатльовано і готове до чистового ремонту під фарбування стін або поклейку шпалер. Балкон виходить у двір. Залишається: болер, пральна машина, газова плита та телевізор. Сама сильна транспортна розвязка, поруч авто та зд вокзали, у дворі дитячий садок, школа, поруч ценральній сквер та дитячі майданчики, розвинена інфраструктура. ТОРГ Є! Телефонуйте та підемо на перегляд.

Свободи просп., 74
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги у продажу чудова 2 кімнатна квартира в районі Баму. В квартиру можна заїзджати і жити. Також, встановлено автономне газове опалення, що навіть у випадку відключання електроенергії дозволяє організувати автономію та підтримувати комфортну температуру в квартирі, користуватися гарячою водою. Квартира знаходиться в середині будинку та утеплена з зовні, це дозволяє додатково економити на опалені. В доступності всі магазини, садок, школа, транспорт. Неймовірно приваблива квартира з комфортом для Вас.

Нікопольська вул., 32
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свобода. Квартира дуже світла, з вікон відкривається вид на центральний проспект та сквер з сучасним дитячим майданчиком. Знаходиться на 3 поверсі 4-го будинку, сталінка. Опалення централізоване. Квартира в житловому стані, можливий продаж з меблями та технікою (холодильник, пральна машинка та бойлер). По квартирі є борг 10 000 грн. Сама сильна транспортна розвязка, поруч школи, дитячі садки, магазини, лікарні та ТРЦ. Телефонуйте та підемо на перегляд

Свободи просп., 71
rieltor.ua

Продається гарна, простора двокімнатна квартира. Квартира знаходиться у затишному р-ні міста, вул.Колеусівська. Поруч є магазини, зупинка транспорту та дитячий садочок. В квартирі зроблено ремонт, поміняна проводка та замінені всі труби. Квартира затишна, суха і тепла. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Колеусівська вул., 100
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира. 1 мкр по вулиці Харківській.5/9 поверх. У квартирі житловий стан , але потребує ремонту. Меблі залишаються. Чудове розташування, зручна транспортна розвязка.Гарний вид з вікна. Є борг Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Харьківська вул., 35
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Каменское

Продам ДВОкімнатну квартиру в центральній частині міста по вулиці Воробйова. Квартира не кутова в середині будинку, вікна замінені і виходять на 2 сторони будинку. Кімнати роздільні, опалення централізоване, для підігріву води встановлений бойлер. Є лічильники на газ, воду та світло. 3-й поверх із 3-х , дах відремонтований. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання, поруч: у пішій доступності –школа та садки., магазини, центральний проспект з парковою зоною, дитячими майданчиками, центральній ринок, лікарня. Телефонуйте та підемо на перегляд.

Воробйова вул., 18
rieltor.ua

Тенміново продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Нікопольській. Квартира суха та тепла. Сухий та доглянутий підвал, високий перший поверх. Ціна всього 12000 $. У квартирі є санвузол та балкон. Ідеальний варіант для молодої сімї або для здачі в оренду. Чудова інфраструктура, зручна транспортна розвязка, поруч з будинком дитячий садок, школа, озеро з чудовим пляжем.. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

Нікопольська вулиця, 34
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в центрі міста, на Аношкіна Місцезнаходження Проспект Аношкіна проходить через центральну частину міста, що робить його зручним для проживання завдяки близькості до різних інфраструктурних обєктів. Будинок за цією адресою знаходиться поруч із зупинками громадського транспорту, що забезпечує легкий доступ до інших частин міста. Неподалік є магазини, аптеки, школи та інші важливі заклади, що робить цю локацію зручною для життя. Біля будинку є невеликий внутрішній двір, де є лавки та дитячий майданчик. Стан квартири Квартира знаходиться у житловому стані косметичного ремонту, заміненні окна на пластикові, у кухні зроблен якісний ремонт. Квартира без боргів! Дзвонить, питайте з повагою Данил АН Авангард!

Аношкіна просп., 106
rieltor.ua

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА 2-ком.кв Левый Берег 3 мкр р-н Эпицентра. Не угловая, пластиковые окна, теплая, установлены на всё счётчики, комнаты раздельные, лифт работает, лоджия застеклена пластиком, в/бак, крыша с ремонтом. Вид с окна на лес. Удобная транспортная развязка. Рядом дет.сад, школа, Варус, поликлиника, рынок. Имеется долг 2000$, который можно выплачивать в течении нескольких лет (плюсуется к стоимости квартиры). По документам полный порядок. За дополнительной информацией звоните, на все вопросы отвечу по телефону

Будівельників бульв., 45
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатнау квартиру яка знаходиться по вулиці Чиженка, квартира під ремонт. Кімнати прохідні, але є можливість зробити перепланування на 2 окремі. У квартирі залишаються ванна, туалет, бойлер, газова плита. Квартира на 1 поверсі, опалення централізоване, на вікнах є решітки. Вікна виходять у тихий двір. На дверях підїзду домофон. Площа квартири: 41 кв.м. Жила площа: 28,9 кв.м. Дім розташований поруч із зупинкою громадського транспорту. До зупинки трамвая пішки 5-7 хвилин. Поруч вся інфраструктура: мясні, ковбасні, господарські, рибні, кондитерські, овочеві магазини, аптеки, Єва, АТБ, взагалі все. Поруч дитячий садочок, школа та ДК ім. Горького. Телефонуйте 050 309 83 89 Вікторія АН АВАНГАРД

Матросова вул., 70
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру Лівий берег 2 м-н. Поряд: магазини,аптека, пошта, дит. садок, школа, транспортна зупинка. Квартира світла,суха. Замінені металопластикові вікна і вхідні двері. Зверніть увагу! Зручний поверх і район,економічне житло для невеликої сімї. Ціна 13500+500 борг по комун.послугам

Героїв бульв., 12
rieltor.ua

2х комнатная квартира в хорошем районе, рядом все магазины, остановки, аптеки, школа и т.д, стоянка, 1й этаж угловая, утеплена снаружи,

владелец
Василя Стуса просп., 27
rieltor.ua

У продажу чудова, видова двокімнатна квартира під ваш ремонт. Квартира знаходиться в затишному місці БАМ, Дунайська 41а. Зручне розташування, поруч є все необхідне, а саме: Школа, дитячий садок, Атб та безліч інших магазинів, зупинка транспорту. Надійний та теплий цегляний будинок, з великим ліфтом. Зручне планування з окремими кімнатами та автономним електро-опаленням. Простора квартира 54 м2 та величезна кухня 9 м2 в поєднані з мальовничим краєвидом з вікна, надають вам змогу створити для себе справжню оселю своєї мрії. За більш детальною інформацією, телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Дунайська вул., 41а
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на Пр-т Аношкіна, 103. Розташована квартира на 5-му поверсі 9-х поверхового цегляного будинку. Не кутова. Стан квартири житловий, але потребує ремонту. Опалення Індивідуальне Електро. В наявності лічильники на газ, воду та на світло. Вікна у квартирі металопластикові, труби пластикові. Є бойлер на гарячу воду. Меблі та техніка залишаються. Борги відсутні. Локація квартири дуже зручна, поряд знаходяться: зупинки транспорту, магазини, Атб, ринок, школа, дитячий садочок та майданчик. Телефонуйте та гайда на перегляд! З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина Агенство нерухомості Avangard

Аношкіна просп., 103
rieltor.ua

У продажу 2 кімнатна квартира на Черемушках по вулиці Звенігородська. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Квартира тепла, світла та суха. Встановлені пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. В квартирі є косметичний ремонта, можна заїхати і жити. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Звенигородська вул., 2
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира з автономним електроопаленням у центрі міста, на проспекті Свободи біля перетину з пр. Аношкіна. Будинок розташований на другій лінії, тому, незважаючи на близькість жвавої транспортної магістралі, у квартирі дуже тихо та затишно. У кроковій доступності – центр, ринок, зупинки міського транспорту, доглянутий сквер, дитячі майданчики, вокзали, а поряд ведеться будівництво нового АТБ. На кухні – кахель, тепла підлога, натяжна стеля, приміщення підготовлене для встановлення вбудованих меблів та техніки. У поєднаному санвузлі – кахель, тепла підлога, нова сантехніка (унітаз, ванна, душова кабіна). Стіни в кімнатах підготовлені під фінішне оздоблення. У квартирі виконане перепланування – центральна кімната прохідна, з неї можна потрапити до другої кімнати та на кухню. Є можливість зробити кімнати окремими. Вікна виконані з використанням енергозберігаючої технології, встановлені нові вхідні двері, залишається холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Є всі лічильники, замінено всі комунікації, боргів немає, прописаних немає. Щоб зрозуміти, наскільки ця квартира відповідає вашим уявленням про комфорт, телефонуйте та записуйтесь на перегляд прямо зараз!

пр. Свободы, 52
rieltor.ua

Продаж чудової 2-к квартири на Черемушках. Розташування Квартира розташована в спокійному районі Черемушки, який славиться своєю зручною інфраструктурою та затишною атмосферою. Поруч із будинком знаходяться кілька продуктових магазинів, аптеки та кафе, що забезпечує все необхідне для щоденних потреб. Всього в декількох хвилинах ходьби розташовані дитячі садки, школи та медичні заклади, що робить цю квартиру ідеальним вибором для сімей з дітьми. До найближчих зупинок громадського транспорту можна дійти пішки за 2 хвилин, що дозволяє легко дістатися до інших частин міста. Стан квартири Ця квартира у житловому стані, але потребує косметичного ремонту. Також у квартирі присутні всі лічильники. Тип будинку Це панельний багатоквартирний будинок. Цей двуповерховий будинок забезпечує доступне житло з функціональним плануванням квартир. Панельні стіни добре тримають тепло, хоча й можуть потребувати додаткової теплоізоляції. З повагою Данил АН Авангард, телефонуйте записуйтесь на перегляд!

вул. Айвазовського, 15
rieltor.ua

Продается светлая и уютная трехкомнатная квартира. Во дворе дома находится школа и садик , в минуте ходьбы остановка общественного транспорта. В непосредственной доступности находятся банк, супермаркет, рынок, аптеки, сквер и детские площадки В квартире установлены счетчики на свет и воду, а также остается мебель и бытовая техника. Крыша не протекает.

Глаголева вул., 23
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира на пр. Свободи між залізничним та автовокзалами. Квартира у хорошому житловому стані, всі вікна замінені на металопластик, крім балконного блоку. Також здійснено заміну водопровідних труб та однієї батареї опалення. Є всі лічильники плюс лічильник додому на опалення. Дуже зручний район для життя, поруч із будинком безліч магазинів, включаючи АТБ, школа, садки, транспортна розвязка у всі райони міста, маршрутки на Дніпро, сквер із фонтанами та дитячими майданчиками. По комунальних послугах є борг, включений у вартість. Дзвоніть прямо зараз, щоб уточнити деталі та домовитися про перегляд у зручний для вас час. Ваш рієлтор Людмила, АН Авангард.

Свободи просп., 97
rieltor.ua
1 - 24 из 413 результатов