У продажу 3 к квартира вул Бурхана рн Зорі .Квартира з меблями та технікою. Чистий та доглянутий підїзд та двір. 1-й високий поверх. Квартира знаходиться в середині будинку. Кімнати житлові, просторі, світлі. Вікна МПО 3 камерні,замінені комунікації. Добротні вхідні двері. Лічильники світло, газ,вода. Місце розташування відмінне. Поруч зупинка, школа, магазини, готель зоря. До центру міста 10-15 хв. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди.

Бурхана, 15
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатна квартира; 2-МКР; Лівий берег. До Вашої уваги пропоную 1 к.кв на 2-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. В квартирі встановлені металопластикові вікна, лічильники. Централізоване опалення. Ця пропозиція чудово підійде для здійснення індивідуального ремону на свій смак. В квартирі є невеличкий борг за комунальні послуги. За додатковою інформацією звертайтесь за номером 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Даря Перова. Наша адреса: м.Камянське, пр-т. Свободи,47. Наші філіали: Дніпро,Київ, Запоріжжя, Черкаси.

Героїв бульв., 12
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири; 1-МКР. Якщо в пошуках квартири під ремонт, тоді це буде краща пропозиція на ринку нерухомості. Чудовий вид із вікна. Квартира розташована на Лівому березі, 1-мкр. Вулиця Харківська 25. 9 поверх, 9-ти поверхового будинку з працюючим ліфтом. В квартирі централізоване опалення. Встановлені металопластикові вікна, труби. Є лічильник на газ, світло, воду. Електрика стара. Зручна локація, школа во дворі будинку, дитячий садочок поряд. Розважальний парк близько 500 метрів. Транспортні зупинки, ринок, магазини-все в кроковому доступі. Ця пропозиція підійде для тих, у кого мета зробити свій ремонт на своїй смак . За додатковою інформацією , або записатись на огляд телефонуйте за номером телефону 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. Наша адреса: м.Камʼянське, пр-т Свободи, 47. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси.

Харківська, 25
rieltor.ua

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Ціна - 15500 доларів торг. Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67
rieltor.ua

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31
rieltor.ua

Очень хороший торг присутствует Трёх комнатная квартира-Коттедж , продается по выгодной цене 18500$ +в подарок участок + большой подвал который можно переделать под гараж чистый сухой , забетонированный +отдельный вход в квартиру ... Счётчики все есть , электроэнергия день и ночь ..Стены ровные, +чугунные батареи. +Планировка очень удачная для вашего дальнейшего ремонта и дизайна под вас.. +Солнечная сторона... Площадь общая квартиры 57, 9 кв.м, житловая 36, 8 кв.м, кухня 7, 3кв.м + балкон ( терраса ) 0, 8 кв.м Адрес : Ухтомского 33

Ухтомського вул., 33
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира на Черемушках. Район України вул. Гайдамацька 7. Зручний район з розвиненою інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, гарна транспортна розвязка. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі, з окремими кімнатами та чудовим видом із вікна. В кімнатах натяжні стелі, пластикові вікна, є бойлер для гарячої води. Залишається все що на фото. Квартира в жилому стані, з незавершеним ремонтом ви зможете жити та доробляти ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам 2500$ який йде плюсом до вартості. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Гайдамацька вул., 7
rieltor.ua

У продажу 3 кімнатна квартира на Матросова (Максима Чиженка). Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом. Поруч є все необхідне для комфортного мешкання: школа, садок, магазини, нова пошта, зупинка транспорту під домом. В кроковій доступності залізничний та авто вокзал. Квартира має три окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон та лоджію. Ліфт працює, дах не тече. Є технічний поверх. Квартира потребує ремонту, ви зможете зробити ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам який іде плюсом до вартості квартири. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Матросова вул., 49
rieltor.ua

У продажу чудова двокімнатна квартира на Черемушках. вул. Костромська Зручний та тихий район для проживання, гарна транспортна розвязка, поруч школа, садок та магазини. Квартира знаходиться на найзручнішому другому поверсі, з виконаним косметичним ремонтом. Пластикові вікна, засклений балкон, міжкімнатні двері. Гарна пропозиція, за вигідною ціною. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Костромська вул., 23
rieltor.ua

☝️Пропонуємо Чудову 1-кімнатну квартиру на лівому березі міста Камянське! Затишне житло знаходиться за адресою проспект Металургів 4. ✅️У квартирі для економії на комунальних послугах встановлені всі лічильники, також хороші встановлені броньовані вхідні двері і утеплений комфортний балкон. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. 🏠Квартира розташована на 8-му поверсі з 9, і вона не кутова, що забезпечує додаткову приватність. Площа квартири складає 36 квадратних метрів. 👍Тут є все необхідне для комфортного проживання: центральне опалення з баком, кондиціонер, окремий санвузол, пральна машина, холодильник, плита, духовий шкаф. Всі вікна виконані з якісного пластику, що забезпечує тепло у зимовий період. ❗️Особлива перевага цієї квартири - це розташування. Вам не доведеться йти далеко за всім необхідним, оскільки поруч знаходяться ліс, річка, магазини, зупинка громадського транспорту, лікарня, ТРЦ та ринок. ✅️Весь цей інфраструктурний розмаїття робить життя тут ще більш комфортним і зручним. Вартість 💥18.000 $ торг ✅️Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири, де все готово для вашого комфорту та затишку! ☝️Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи безоплатні юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ.

Металургів просп., 4
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру вул.Дорожня, на 1 поверсі, Загальна площа 43 кв.м, зручне перепланування, добре центральне опалювання, встановлена газова колонка, зроблений євроремонт скрізь, проводка вся поміняна, стоять всі лічильники, світло день-ніч, металеві грати, вікна металопластикові, сигналізація, простора ванна, кухня -ванна підлога плитка, кімнати - коридор лінолеум. Квартира без боргів. Доглянутий підїзд, хороші сусіди, поруч церква. Залишаються меблі в кухні, шафа в спальні. Зручна транспортна розвязка! Хороший виїзд на трасу Дніпро Телефонуйте на перегляд

Дорожна вул., 32
rieltor.ua

ПРОДАЖА 2Х.КОМН.КВАРТИРЫ 2 МКРН, ЛЕВЫЙ БЕРЕГ✅ ❗️Предлагаем вашему вниманию 2х. комн.квартиру по проспекту Металлургов, расположенную на 7-м этаже 9-ти дома, общей площадью 49 м.кв. Комнаты раздельные. Установлены м/п окна. Замена межкомнатных дверей. Остается вся мебель и техника. Квартира утеплена. С/у раздельный. Есть счетчики на воду и свет, что поможет вам контролировать семейный бюджет. Установлен водонагреватель. Отопление централизованное. Квартира в хорошем жилом состояние. Долгов по данному адресу нет. Дом расположен на 2-м микрорайоне с развитой инфраструктурой: гимназия №39, садик, ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "НАДІЯ", поликлиника, «Новая почта», супермаркет "Варус", "АТБ", рынок, все находится в шаговой доступности. Звоните ждем Вас на просмотр квартиры. Квартира достойна вашего внимания. 💸💸💸Стоимость 20000 $ + нотариальное переоформление, АН% 📲📲📲тел. 098 335 63 71 Наталья

Металургів просп., 62
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі чудову двокімнатну квартиру, розташовану у Центрі міста, поряд чудове місце для відпочинку, в шаговому доступі вся інфраструктура, зупинки транспорту. Квартира в житловому стані. Без боргів. Чекаємо ваших пропозицій, ваш агент з нерухомості Ірина, АН Авангард.

Аношкіна просп., 108
rieltor.ua

Квартира в чудовому місці, кап.ремонт с/вуз. Нові решітки та МПВ балкон. Залишати меблі та техніку. Без них дешевше.

власник
Івана Франка просп., 26
rieltor.ua

Тараса Шевченка просп., 55
rieltor.ua

- ДОДАТКОВЕ ВІДЕО В ОСОБИСТИХ ПОВІДОМЛЕННЯХ! - Унікальність: - АВТОНОМНЕ-ЕЛЕКТРООПАЛЕННЯ! - Квартира повністю з новим ремонтом, робили під себе (зроблений 1 місяць тому) – тому вам не потрібно буде ні на що додатково витрачатися! - У квартирі залишатиметься весь санвузол/ Вбудована кухня (плита/раковина/витяжка/холодильник)/ Диван і т.д - відразу ЗАЇЗЖАЙ І ЖИВИ В ПОВНОМУ КОМФОРТІ! - Чудові, а найголовніше, тихі сусіди! - Чудовий район! У кроковій доступності у вас буде: + Дуже зручна транспортна розвязка! А за 10 хвилин у вас буде залізничний вокзал + Різні продуктові та інші магазини! + Економічний/Музичний та інші КОЛЕДЖІ! Різні ШКОЛІ + Спорт зал «РИМ» + Парковка у дворі або АВТОСТОЯНКА яка охороняється! Додатково є АВТОЗАПРАВКА ДОКУМЕНТИ ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! Немає жодних боргів та арештів! Кімнат: 1 Район: Правий берег/ вул. Миколи Лисенко Етажність: 5/5 Квадратура: 33м2/ 6м2 Ціна: 19 500$ Зацікавило або потрібно допомога підібрати квартиру вашої мрії? Тоді пишіть/дзвоніть: @Yurll_Alexandrovlch - telegram +380 (63) 416 2777 З повагою Ваш агент у сфері нерухомості Юрій Олександрович! Агентство нерухомості «СВЕТОЧ» Офіси: - м. Дніпро, Шевченка 37, 6 поверх, 603 кабінет; - м. Камянське, Будівельників 17, 2 поверх - (Л/Б); - м. Камянське, Сачко 16 - (П/Б);

Миколи Лисенко, 56
rieltor.ua

Срочно продаётся 1-к квартира Левый берег, 1 мкр., 8/9 В квартире заменены все счётчики, поменян на пластик стояк. Светлая, чистая, уютная. Оформление 50/50 Квартира без балкона, но бонусом идёт большая кладовка для хранения различного инвентаря. Рядом находится вся необходимая инфраструктура: школы, детские площадки, стадион, садики, поликлиника, рынок, супермаркеты, мелкие магазины, стоянки, остановки общественного транспорта Стоимость объекта - 15300$ + услуги Риэлтора

Харьківська вул., 27
rieltor.ua

Прекрасное предложение - уютная 2-комнатная квартира на улице Алтайская ждёт своего нового владельца! Расположена на третьем этаже в пятиэтажном здании. Планировка включает две комнаты, одна из них проходная. Общая площадь - 45 квадратных метров, с раздельным санузлом. Квартира продаётся с частично сохранённой мебелью, без каких-либо задолженностей. Фасад здания утеплён для повышения теплосбережения, а металлопластиковые окна обеспечивают уют и комфорт. Не упустите шанс обзавестись таким удобным и приятным жильём!

Євгена Мельнікова, 14
rieltor.ua

До вашої уваги продаеться комфортна великогабаритна 2-х кімнатна квартира. Розташована в центрі Соцміста поряд ЦНАПа. Квартира у житловому стані. На все стоять лічильники. Без боргів. Телефонуйте, ваш агент з нерухомості Ірина, АН Авангард.

Стовби вул., 4
rieltor.ua

У продажі двокімнатна квартира, розташована в центрі міста Камянське. Чудова транспортна розвязка. Поряд АТБ. Квартира у житловому стані. Без боргів. Телефонуйте, ваш агент з нерухомості Ірина, АН Авангард.

Аношкіна просп., 5
rieltor.ua

УВАГА! Неймовірна можливість стати власником елітної 2-кімнатної квартири на Соцгороді (Проспект Конституції)! Це житло – ідеальне поєднання зручностей та комфорту, яке пропонує вам неперевершене життя в самому серці міста. Загальна площа квартири – 45 м², зокрема, вишукана кухня займає 8 м², створюючи ідеальне місце для гастрономічних експериментів та сімейних обідів. Клас житла Комфорт гарантує вам найвищий стандарт якості, а стіни з цегли забезпечують надійність та довговічність вашого нового дому. Ця квартира вирізняється високим рівнем затишку та стилю завдяки світлій, просторій та стильній плануванні. Вам зручно в будь-якому кутку цього помешкання, а індивідуальне газове опалення додає вашому комфорту ще більше тепла. Із сучасним євроремонтом та вже встановленим меблевим комплектом, ця квартира готова відразу привітати свого нового власника. Нова кухонна техніка – пральна машина, плита, духова шафа, варильна панель та холодильник – забезпечать вам всі необхідні зручності. Вам не доведеться сумувати за розвагами чи необхідними послугами, оскільки весь необхідний інфраструктурний потік розташований всього в кількох кроках від вашого порога. Від банків та супермаркетів до шкіл та дитячих майданчиків – все для вашого комфорту та легкості життя. Не пропустіть цю унікальну можливість покращити своє життя! Телефонуйте вже зараз для детальної інформації та запису на перегляд. Ваш новий дім чекає на вас!

Конституції просп., 2
rieltor.ua

✅️ПРОДАЖА 2Х.КОМН,КВАРТИРЫ 2 МКРН, ЛЕВЫЙ БЕРЕГ✅️ 🔑🔑🔑Предлагаем вашему вниманию 2х. комн.квартиру по проспекту Металлургов, расположенную на 1-м этаже 9-ти дома, общей площадью 52 м.кв. Комнаты раздельные, есть 2 лоджие, а так же есть 2 погреба. С/у раздельный. Есть счетчики на воду и свет, что поможет вам контролировать семейный бюджет. ✅️Установлен водонагреватель. Трубы поменяны.Отопление централизованное. Пол паркет, окна дерево.В оконных проемах установлены решетки. Состояние квартиры жилое. ❗️Долгов и зарегистрированных лиц по данному адресу нет. Дом расположен на 2-м микрорайоне с развитой инфраструктурой: гимназия №39, садик, ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "НАДІЯ", поликлиника, «Новая почта», супермаркет "Варус", "АТБ", рынок, все находится в шаговой доступности. 📞Звоните! Приезжайте, смотрите, оценивайте самостоятельно, предлагайте свой вариант цены! Рассмотрим каждое предложение индивидуально. Если у вас есть недвижимость, которую вы хотите продать или сдать в аренду - Звоните! Мы работаем на Ваших условиях, предоставляем бесплатные юридические консультации, оформляем всю документацию и ищем потенциальных покупателей. 💸💸💸Стоимость 19700 $ + АН%

Металургів просп., 72
rieltor.ua
1 - 24 з 444 результатів