Двухкомнатная квартира находится в кирпичном доме на 9 микрорайоне Лев. Берег пр-кт Перемоги 3. 3 этаж. Есть балкон и лоджия. В квартире ремонт, есть техника, кондиционеры и мебель. Рядом автостоянка.

власник
Перемоги просп., 3
rieltor.ua

Продаётся двух комнатная квартира на левом берегу Каменского, вид с балкона на танк и речку Днепр. Собственник,без риелторов По все вопросам звоните по телефону Проспект Наддніпрянський 1Б

власник
Продаётся 2хкомнатная квартира на Левом берегу
olx.ua

У продажу 2 кімнатна квартира від власника , на 7 поверсі, в середині будинку, яка знаходиться на Лівому березі 4 мкр, проспект Металургів 76а (біля Крути). Документи в порядку, боргів немає. Поруч знаходиться Школа, Дитячий садок, Ринок, магазин АТБ, Кавʼярня, Аптека. До зупинки 1хв. Замінені батареї опалення, замінено каналізаційні та водопровідні труби, встановлено лічильники води та газу, нові пластикові вікна, ванна кімната і санвузол зі свіжим ремонтом та новою сантехнікою. В квартирі виповнені всі чорнові роботи, замінено електрику. Тихі сусіди. Є своя кладова на поверсі. Великі лоджії. В квартирі виконувався якісний ремонт для себе, котрий залишилося лише завершити. Стіни підготовлені під фарбування/ поклейку шпалер.

власник
Квартира 2 кімн Лівий Берег 4 мкрн Атб
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру Автовокзал 2х комнатную 2 этаж ул. Володимира Сиренка 12 Без посредников от собственника техника входит в стоимость

власник
Продам квартиру 2 к автовокзал
olx.ua

Продам квартиру за адресою В. Стуса 12/13. Червона лінія, вихід на проспект, на одній лінії з аптекою ювеліркою, японською кухнею, квітковим магазином та іншим малим бізнесом. Приміщення чудово підійде для переоблаштування під магазин, або якщо вам важливий перший поверх та гарна інфраструктура.

власник
Квартира біля кінотеатру "Комсомолець"
olx.ua

З ріелторами НЕ ПРАЦЮЮ!!! Велике прохання не турбувати! Продам СВОЮ двокімнатну квартиру на 2 поверсі по проспекту Василя Стуса 2а (р-н Заводський, Зоря, ЦНАП) Документи в порядку, боргів немає, від власника без комісії. Світла та затишна. Квартира з ремонтом, з меблями (все залишається, як на фото, встановлений інверторний кондиціонер). В ванній кімнаті душовий бокс, бойлер 2023 року. Квартира готова для комфортного проживання. Кухня обладнана всією необхідною технікою, включаючи великий холодильник, плиту, духову шафу, мікрохвильову піч. Будинок розташований на проспекті Василя Стуса. Доступ в будинку до супермаркету, відділення нової пошти, рагсу. Реальному покупцю торг. За більш детальною інформацією прошу звертатись по вказаному телефону або viber. На всі додаткові питання відповім!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру Камянське
olx.ua

Двокімнатна, двостороння квартира в центрі, вул., Ковалевича 4, поверх 4/5, ОСББ. Загальна площа 41,6 кв.м., висота приміщень 2,55 м. Стіни квартири утеплені ззовні пінопластом 100 мм. Вікна — металопластикові. Встановлено двозонний лічильник електроенергії, лічильник газу та води. Опалення — централізоване, дуже тепло взимку 23-25°C. Кілька років тому було замінено труби опалення по всьому стояку, в одній кімнаті замінено радіатор, а в залі та кухні проведено чистку чавунних. Підігрів води — газова колонка. Середня вартість опалення — 2000 грн., на місяць. Квартплата — 120 грн., на місяць. Підвал будинку сухий та чистий, було проведено заміну магістральних труб опалення та водопостачання. Тихий двір. В квартирі лишається все, що ви бачите на фото. Поряд з будинком на відстані 100-150 м.: АТБ, Нова Пошта, Аптека, школа та дитячий садочок. До зупинки автотранспорту та трамваю 150м., до центрального ринку 700 м. Документи готові до проведення угоди. Вʼїхати в квартиру зможете одразу після оформлення договору купівлі-продажу.

власник
Двокімнатна квартира в центрі
olx.ua

Затишна світла 2кімнатна квартира в екологічно чистому районі міста. площею 50, 1 кв.м. Опалення централізоване. Розташована на 10 поверсі 14типоверхівки. Будинок цегляний (товсті стіни , тому влітку прохолодно, взимку тепло)Великий тамбур на дві квартири. Два ліфти ( є вантажний) Кімнатни роздільні.Дуже великий балкон. У квартирі є кладовка. Залишаються меблі, індукційна плита та новий водонагрівальний бак. Вікна металопластикові, підвіконня -кахель. У ванній та туалеті зроблено якісний ремонт: кахель та натяжні стелі. На кухні натяжна стеля. Квартира розташована у центрі лівого берега. У кроковій доступності ринок, торгівельний центр, поліклініка, садочки, школи, будинок дитячої творчості, парк відпочинку, пошта. Через дорогу знаходиться ліс та канал, де можна купатися. У дворі є парковка. Прописаних немає, новий техпаспорт, боргів немає.

власник
Продам 2кімнатну квартиру  Лівий берег, пр. Металургів 40
olx.ua

Продается двух комнатная квартира в самом центре города по улице Медицинская , 2/5 , Сталинка с евро ремонтом , балкон застеклен . Счетчики вода , свет день ночь . Пол с подогревом в ванной комнате , новая сантехника , поменяна вся коммуникация , новая проводка , натяжной потолок , ламинат , два кондиционера зима лето , бойлер на 80 литров , централизованное отопление поменяны все батареи и трубы . Квартира с свежим ремонтом можно покупать как для проживания так и под коммерцию . Вся инфраструктура в шаговой доступности . Долгов нет , прописанных нет , Документы готовы к сделки. СОБСТВЕННИК

власник
Продам квартиру ЦЕНТР
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру от собственника. Квартира находится на 2/5 этаже по улице Звенигородской (Бойко) район сш 18. Не угловая, только после ремонта, металическая дверь, домофон, французский балкон, пластиковые окна, ламинат, теплый пол в ванной. Все коммуникации и проводка заменены. Счетчики свет (день/ночь), вода Никто не прописан, Долгов нет.

власник
Продам 2х комнатную квартиру
olx.ua

Квартира находится по пр.Аношкина 150 ,3/9.Дом кирпичный,квартира,чистая,сухая,тёплая,комнаты раздельные ,есть большая лоджия на 2 комнаты..В 2 мин хоть бы находиться АТБ,магазины,остановка транспорта,есть детская площадка,бассейн.Окна(дерево), лоджия застеклена. Есть не большой торг

власник
Продам квартиру (Я собственник)
olx.ua

Продам двух комнатную квартиру по адресу Мурахтова 10б(Центральный рынок). Первый этаж,высокий балкон с погребом. Ванная с туалетом раздельные. Больше информации по телефону. Собственник

власник
Продам двухкомнатную квартиру
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру від власника у зручному районі центральної частини міста по вулиці Медичній, 47. Розташована на 3 поверсі 4 поверхового цегляного будинку, кутова, але суха. Є лічильники на воду, газ, газова колонка, замінені балконний блок та вікно у спальній кімнаті. Дуже зручне розташування: у полі зору зупинка маршрутки 11а, 8 школа, зовсім близько садок, стоянка авто, 11 гімназія, АТБ, аптеки, різні магазини. У пішій доступності ринок, центральний парк, з іншої сторони близько автовокзал, а ще трошки вище залізничний вокзал. Недалеко центральний проспект та дитячий майданчик. Квартира жила, але потребує ремонту. Сусіди адекватні, неблагонадійних не має, у підїзді прибирається щомісяця.

власник
Продаж двокімнатної квартири від власника, вул. Медична, 47
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру без посередників. Третій поверх пятиповерхівки. Район залізничного та авто вокзалів. Поруч садок, школа. Магазини Малинка та АТБ. Трамвай та автобуси. Лічильники газ, вода.

власник
Свободы проспект, 95, Баглейский, Каменское, Днепропетровская 15500.0 USD
dom.ria.com

Квартира под ремонт.9 этажный дом, 3 этаж Комнаты свободны. Ванна, туалет, кухня. Требуют смены кафеля. Печка, мебель на кухне Хорошее расположение квартиры, рядом торговый центр, остановки 5 минут. Поликлиника, рынок, школы 3, детски садики. , спортивный комплекс Надия. Цена адекватная

власник
Строителей бульвар, 29, Днепровский, Каменское, Днепропетровская 25000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру под ремонт, в экологически чистой части города. Рядом садик, школа, лицей, университет. С долгами, 9000 + 2000 долг возможен торг. Щёчки газ, свет.

власник
Продам квартиру.
olx.ua

Квартира после косметического ремонта, заезжай и живи. Расположена в центре Соцгорода. Электрическое автономное отопление. Новые керамические панели. Заменены окна на пластиковые, на окнах решетки. Межкомнатные двери заменены на новые. Напольные покрытия ламинат и линолеум так же новые и никем не использовались. Санузел в кафеле, кухня рабочая стенка в кафеле. Счетчики на все есть. Трубы пластиковые и заменены. Проводку так же частично меняли. Долгов нет.

власник
2-комн. квартира от собственника. С АЕО. Соцгород
olx.ua

Продам 2-х.комн.квартиру в самом Центре Левого берега.2-й микрорайон. Левый берег города Каменское - экологически чистый зелёный район, насыщенный развитой инфраструктурой, зонами отдыха в виде леса, в котором Вы можете оказаться буквально сразу выйдя из дома, в виде водоёмов, прекрасного Парка и Набережной. Комнаты в Вашей будущей квартире - РАЗДЕЛЬНЫЕ друг от друга - у каждого члена семьи есть своё независимое пространство. Санузел раздельный - туалет и ванная отдельны друг от друга. Застеклённые 2 балкона. Достаточно просторная кухня, уместная для сбора семьи для семейных посиделок, совместных обедов, ужинов, завтраков, праздников. 2-кондиционера обеспечат КОМФОРТное нахождение в комнатах в жаркий период, хотя в этой квартире Вам будет не жарко летом и не холодно зимой. Лифт работает, квартира с АО, в ванной комнате, туалете и коридоре, и в кухне теплый пол,утеплена с наружи и внутри. Закрывающийся тамбур, ограждающий Вас от непрошеных гостей на лестничной площадке и от нежелательных контактов с многочисленными соседями. Квартира продается со всей техникой, и мебелью. Долгов нет, документы в полном порядке. Светлана +38********96 СОБСТВЕННИК. Риэлторов просьба не беспокоить!

власник
Продам 2-х комн, квартиру с  АО. Левый Берег.СОБСТВЕННИК
olx.ua

Продам свою 2-ук комнатную квартиру в г.Каменское. 1 мкрн .6 этаж.С хорошим ремонтом.Квартира продается с всей мебелью и техникой.Бонусом идет кладовка на этаже .

власник
Продам свою квартиру Каменское
olx.ua

Продам квартиру . Левый берег , 5 мкрн. 7 этаж . Остановка зил .лучшая локация для квартиры в Каменском. Вид из окна на лес . Двойная лоджия . М\п стеклопакеты . Ремонту 1 год . . Кухня новая - 75 000 грн + вся техника встроенная BOSH. Поменянная проводка . По всей квартире натяжные потолки . Новая кровать и диван. Шкаф купе . +бонусом кладовка на этаже , возле лифта . Ванна и туалет - не доделанные . Продажа не срочная . Торг . Я собственик ! Без комиссии !

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в районі "Україна" під Ваш ремонт (житловий стан). Встановлені лічильники на газ та воду, також на дом є лічільник на опалення. Квартира утеплена, суха, не має цвілі, є решітки на вікнах. Знаходиться на першому поверсі пятиповерхового будинку в шаговій доступністі до зупинок автобусів та трамвая, школа, дитячий садочок, поряд розташований ринок, магазин "АТБ", відділення "Приватбанку" та купа інших магазинів та кафе.

власник
2-х кімнатна квартира (власник)
olx.ua

Прохання до ріелторів і агентств - не турбувати! Двокімнатна квартира за адресою м.Камянське, вул. Євгена Мельнікова (колишня Алтайська), буд. 31. Загальна площа 41,2 кв.м. Квартира додатково утеплена зовні , опалення централізоване, всі лічильники в наявності, пломби нові. Не кутова. Дах відремонтовано у минулому році. Вікна металопластикові з замками. Своя парковка для жителів будинку, дитячий майданчик. 23а маршрутка проїжджає прямо перед будинком, тихий район, магазини, пошта, аптека, садочок, школа не далеко від дому. Тихі, привітні сусіди.

власник
Квартира 2к від власника
olx.ua

Продажа от собственника.Крупногабаритная квартира в хорошем районе ул.Й. Манаенкова . Квартира под ремонт.Рядом спорткомплекс, полицейская больница, новое АТБ, транспортная развязка в любое направление. Парковочное место прямо под окнами, в дом заехало много приличных соседей, зелёный тихий двор. Отопление центральное, очень горячие, в подъезд заведено электропроводка под Электро отопление. Трубы водопровода , канализации,отопления пластиковые Центральный пляж в 25 минутах ходьбы. В квартире имеется кладовая, так же есть в подвале кладовая. Подвал сухой, сырости нет. Документы в порядке, никто не прописан. Есть долг примерно 50000 гр. не входит в стоимость. Дом шлакоблочный, очень теплый зимой и прохладный летом. Тел. 0.6.8.1.0.4.6.8.7.5

власник
2х комнатная квартира центр хороший район
olx.ua

Срочная продажа 2к квартиры с автономным газовым отоплением по ул Медицинской, в пешей доступности супермаркеты, аптеки, школа садик, автовокзал, рядом есть всё. В квартире сделан ремонт. Две отдельные спальни, и большая кладовая. Дом Сталинка, тихий двор. В подъезде чисто, каждую неделю убирают и подъезд и двор. Соседи очень хорошие и спокойные. В квартире зимой очень тепло, а летом не жарко что даже кондиционер не нужен. Стоит программатор на отопления, в зимнее время выходит совсем не много за отопление. Первый высокий этаж. Квартира утеплена снаружи, есть решетки на окнах. Есть сигнализация. В комнатах лежит дорогой ламинат, в прихожей и кухне плитка. На стенах обои и декоративная штукатурка. Общественный транспорт в любую точку города. Продажа в связи покупки дома

власник
Без комісії. Терминово. Сталінка 2к Власник АГО. Центр
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів