Продам 3-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом вул. Троїцька ( р-н парку ЛСУ). Квартира розташована на 5-м поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 60м2, житлова 38м2, кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа,до центрального ринку 5 хвилин. Вартість: 50000 $.

Троїцька вул. (Дзержинського), 21
rieltor.ua

Продам 2к. квартиру по вулиці Лікаря Деревянка (Троїцька) Квартира в цегляному будинку розташована на 2/3 поверхів, не кутова З капітальним ремонтом ( пластикові вікна,підлога лінолеум, в ванній плитка,стояки замінені, балкон закритий пластиком) Є газова колонка, на все є лічільники (газ, вода, світло) Приємним бонусом є гараж який вже входить у вартість квартири та підвал Поруч дитячий садок, обласна лікарня, роттдом, школа №18 Ключі в агенції Агенство нерухомості "Проспект"

Лікаря Деревянко, 1
rieltor.ua

2-кімнатна квартира. Самий центр міста. Цегляний будинок. 52 кв. - загальна площа. Ізольовані просторі кімнати по 17 кв. м. Якісні металопластикові вікна. Кухня - 7 кв. м. 1-й поверх. Висока стеля - 3.2 м. Окремий вхід. Затишний двір. Замінені труби. Газова колонка-автомат на підігрів води. Лічильники на газ, світло, воду, тепло. Підвал. 20999$ Торг

Троїцька вул. (Дзержинського), 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири вул. Троїцька 22 500$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Цегляний будинок Житловий стан Газова колонка Лічильники Балкон засклений Перегляд за домовленістю!

Троїцька вул. (Дзержинського), 43
rieltor.ua

Дзвоніть, ціна дуже вигідна! Додаткова інформація та фото за телефоном Двокімнатна квартира на другому поверсі цегляного будинку. Вул. Троїцька, біля 8ї школи. Загальний стан - косметичний ремонт, можна освіжити обох в кімнатах. * Кондиціонер * Кухонні меблі * Душова кабіна * Пластикові вікна * Сучасна сантехніка * Нові труби * Стяжка на підлозі Квартира не кутова, тому завжди тепла й суха. Поруч продуктові маркети, зупинки, школи, дитсадок, парк "Казка", а до річки Псел всього 300 метрів пішки!

Троїцька, 9
rieltor.ua

Однокімнатна квартира недалеко від гімназії з невеликим полісадником та місцем для авто. Є бетонний майданчик перед входом, можна облаштувати місце для барбекю. Будівля цегляна 380мм+газоблок+утеплення 100мм мінвата Роквул. Комунікації централізовані. В гарному житловому стані, можна переїхати і жити. Площа 36, 6, кухня 12м кв., кімната 12м кв, висота стелі 2, 8м. Вільний вихід на свіже повітря, без пандусів та сходів. Квартира недалеко від гімназії з невеликим полісадником и місцем для авто. Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип стін: Цегляний; Клас житла: Комфорт; Планування: Вільне планування; Cанвузол: Роздільний; Опалення: Комбіноване; Ремонт: Житловий стан; Мультимедіа: Wi-Fi, Кабельне, цифрове ТБ; Комфорт: Тераса, Паркувальне місце; Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація; Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту, Магазин, кіоск, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Лікарня, поліклініка, Центр міста, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат; Ландшафт (до 1 км.): Річка, Парк;

Троицкая площадь, 1, Сумы, Сумская 18500.0 USD
dom.ria.com

Квартира в тихому центрі Вул, Троїцька Меблі залишаються Проводка поміняна, зроблений ремонт

Троицкая площадь, 8, Ковпаковский, Сумы, Сумская 34300.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 кімнатну квартиру. Вул. Троїцька, р-н пологового будинку. Квартира розташована на 1-му поверсі. Не кутова, тепла. Загальна площа 31м2. Косметичний ремонт. Труби, радіатори замінено. Вікна пластикові (без балкону) Встановлено газ. колонку. Лічильники світло/газ/вода. Загальнобудинковий лічильник на опалення. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Хороший варіант як для життя так і для здачі в оренду. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 20500$ Телефонуйте.

Продам 1 кімнатну квартиру на Троїцькій, з меблями та технікою.
olx.ua

Квартира знаходиться в будинку по вулиці Троїцька (початок, біля 8-ї шк. та парку Казка). 2-й найбажаніший поверх. Дві великі кімнати 17,5 м і 10,5 м, роздільний санвузол, кухня 6,2 м. Пластикові вікна, плитка в санвузлі, броньовані двері, кондиціонер. Також нові труби, лічильники на воду, електрощитова (замінено всі автомати). Зупинка і магазин під будинком, дві школи майже у дворі, парк за декілька метрів! Квартира вільна, чекає нового власника!)

2 кімнатна квартира в центрі біля парку Казка
olx.ua

Продам простору, затишну квартиру в цегляному будинку в центрі міста на вул.Троїцька. Ідеальний другий поверх, капітальний ремонт, меблі та техніка. Підлога - якісний паркет, висота стель - 3.2м, загальна площа квартири - 64м2. Замінена зовнішня і міжкімнатна столярка, труби, нова мідна проводка. Шикарне планування, кімнати ізольовані, не прохідні (18.3 і 20.2м2). Кухня 10.8м2, облаштована меблями з натурального дерева. Залишаються меблі і техніка, бойлер.

Продам велику 2к квартиру в центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Суми

Продаж 3кімнатної квартири на вулиці Троїцька,місто Суми. Рядом Троїцький собор,роддом,дитячий парк Казка. Ріелторів прошу не телефонувати!!!

власник
olx.ua

Квартира не має аналогів в Сумах по якості ремонту. Все робили для себе, використрвуючи сучасні, екологічні і якісні матеріали. Новий, цегляний, утеплений будинок на початку вул.Троїцька. За будинком дитячий парк "Казка", у дворі Олександрівська гімназія. До дрібниць продуманий дизайн проект дворівневої квартири (7й і 8й поверх). Ліфт! Не кутова, в середині будинку. На першому поверсі кухня, вітальня і сан вузел, на другому - дві спальні і сан.вузел. Є дві гардеробні. Двохконтурний газовий котел, система очищення води на вході в квартиру, додатково система Осмос на питну воду. Тепла підлога на першому і другому поверсі в кухні, коридорах і сан вузлах. Вікна преміумкласу, якісна межкімнатна столярка, сходи на другий поверх - ясень. Залишаються вбудовані меблі та техніка. Більш детальний опис за телефоном. Перегляди в зручний для вас час за попередньою домовленністю.

Продам 3х кімнатную квартиру преміум класу в центрі
olx.ua

Власник,продаю 3-х кімнатну квартиру по вул.Троїцька,біля технікуму,навпроти Собору.Поряд є всі магазини,парк.Зупинка громадського транспорту біля будинку.Квартира в житловому стані.Пластикові вікна і балконний блок.Поміняні труби і стояк.Чистий і доглянутий підїзд.Хороше планування-можно зробити двушку з великою кухнею.Ріелторам не турбувати

власник
Власник,продаю 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Історичний центр міста- вул. Троїцька. 3-кімнатна квартира на середньому поверсі м. Суми 4/5 пов. Цегляний будинок 53/34/5,5 Квартира в звичайному житловому стані Замінені труби; нова газова колонка Чистий, доглянутий підїзд У будинку ОСББ Чистий продаж Документи готові Перегляди у зручний для вас час, за попередньою домовленістю

Центр, недорога 3-кімнатна на середньому поверсі
olx.ua

Дзвоніть, ціна дуже вигідна! Додаткова інформація та фото за телефоном Двокімнатна квартира в цегляному будинку! Вул. Троїцька цька, біля 8ї школи. Загальний стан - косметичний ремонт, можна освіжити обої в кімнатах. * Кондиціонер * Кухонні меблі * Душова кабіна * Пластикові вікна * Сучасна сантехніка * Нові труби * Стяжка на підлозі Квартира не кутова, тому завжди тепла й суха. Поруч продуктові маркети, зупинки, школи, дитсадок, парк "Казка", а до річки Псел всього 300 метрів пішки!

Двокімнатна біля парку "казка"
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі міста (вул. Троїцька) біля дитячого парку «Казка» 3 кімнати Санвузол розділений Велика кухня 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку Дуже тепла квартира 2 засклені лоджії Техніка та меблі залишаються Є власний підвал

власник
3х Кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua