Продається 3 кімнатна квартира , словацька панель, 2 спальні, 1 кімната прохідна, санвузол роздільний, в квартирі 2 кладові. Балкон з кухні. Ще є на першому поверсі кладова яка числиться за квартирою. Всі деталі по тел. Працюю без вихідних.

Декабристів вул., 54
rieltor.ua

Продаж 3 х кімн квартири в Ужгороді! Вулиця Декабристів 43. Автономне газове опалення. Кімнати роздільні.Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Є паркомісце.

Продаж 3 х кімн квартири з паркомісцем в Ужгороді!
olx.ua

1-к, Декабристів вул., 35, Пяний базар Продається 1-кімнатна квартира в Ужгороді, на вулиці Декабристів, біля Пяного базару. Квартира з косметичним ремонтом, площею 18 кв.м. (12 кв.м. - житлова, 6 кв.м. - кухня) на 9-му поверсі 9-поверхового будинку. Поміняна електрика сантехніка, вікна та двері, є бойлер. В квартирі залишаються меблі, частково техніка. В підʼїзді зроблений ремонт, є камера відеоспостереження, двері зачиняються. Також зроблений ремонт даху. Квартира економ-класу. За детальною інформацією телефонуйте будь ласка на вайбер.

Продам 1-кімнатну квартиру, Пяний базар, Декабристів вул.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в хорошем развитом районе города Три отдельных комнаты + Куня Продается вместе с мебелью и техникой Рядом школы, садики, рынок, супермаркеты , АТБ.

Михаила Вербицкого (Декабристов) улица, 43, Ужгород, Закарпатская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири по вул. Декабристів район Пяного базару. 29 кв.м. Перший поверх з девяти. Опалення газове.

Продаж однокімнатної квартири по вул.Декабристів.
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород