Продам 1кімнатну 2-рівневу смарт-квартиру в центрі міста по вул.Григорія Сковороди 3 (м.Площа Конституції) в будинку із цегли з товстими стінами, етаж 3/6, S=19м.кв. В квартирі виконаний гарний ремонт, обладнана своїм санвузолом з душевою кабіною та міні -кухнею, висота стелі 3.9 метра, за рахунок якої розміщено другий рівень зі спальним місцем. В квартирі встановлений кондиціонер та електричний водонагрівач. Дуже тепла. Поряд з будинком в одній хвилині ходьби - метро Майдан Конституції, торгівельно-розважальний центр "Нікольський", ресторани, кафе та інша інфраструктура центру міста. Квартира вільна. Данна пропозиція вигідна як під житло, так і під бізнес в цей час- поденну оренду.

Продам 1 кім. 2 рівневу смарт квартиру р-н м.Площа Конституції
olx.ua

В продаже Реальная 2к кв. просторная с балконом, не угловая, Ул. Рудика 3. 48м2 кухня 7м2 раздельная 5/5 В жилом состоянии,частично сделан ремонт. Трубы все поменяны, крыша недавно отремонтирована. Кондиционер, вся техника. Видио по запросу. Записывайтесь на просмотр.

Продам 2 к. кв., Шишковка, ул. Рудика
olx.ua

Срочная продажа двухкомнатной квартиры 48м2. Шишковка.ул.Рудика. 5/5эт.48м2.7м2. 15700$. Формат квартиры: кухня, прохладная комната гостиная+спальня. В квартире выполнен косметический ремонт. Хорошая планировка,что позволяет сделать все комнаты раздельные. Тихий район.ухоженый двор.с детской площадкой. Отличная транспортная развязка. Рядом с домом траллейбусная остановка. В пешей доступности магазины,кафе . Звоните организую показ в любое удобное для вас время.

Срочно ‼️ Продам 2 к. кв. - 48м2, Шишковка, ул. Рудика.
olx.ua

Житлові комплекси у Харків