Смт. Гребінки. Чотирьох кімнатна квартира 85м2. Продажа! Місце розміщення – Київська обл.,Білоцерківський р-н, смт Гребінки, центр; Одеський напрямок, автомагістраль Е-95, віддаленість від Києва 50км; Технічні дані – 1 полуторний поверх ,цегляний будинок, зовнішнє утеплення, 85/48/11м2.; Планування - кімнати роздільні, +2 лоджії/ скло , h-2.65м., вікна виходять у двір, мають східний, південний, західний напрямок. Тихо, світло, затишно цілий день! Опції - індивідуальне опалення, металопластикові вікна, швидкісний Інтернет ; Стан – житловий ++, ванна кімната потребує косметичного ремонту; Інфраструктура – школа, дитячий садок, амбулаторія, сквер, аптека, стадіон, Нова пошта, магазини, кафе, транспортна зупинка, ЦНАП. Вся інфраструктура в пішій доступності від 100м до 500м! Селище чисте, доглянуте, входить до складу Гребінківської ОТГ. Транспортне сполучення – дуже зручне, регулярні маршрути Київ, Біла-Церква. Квартира продається на правах власника! Обтяження та обмеження відсутні. Огляд за попередньою домовленістю.

Науки, 48
rieltor.ua

Неподалік від центру смт Гребінки пропонується для продажу 3 х кімнатна квартира. Квартира знаходиться на 5 тому поверсі в 5 ти поверховому житловому будинку. Площа 66 м2. вміщає 3 окремих кімнати кухня та окремі ванна з туалетом. Квартира знаходиться в гарному житловому стані, при продажу залишається майже всі меблі. Опалення автономне газове. Локація будинку відмінна , все в корковій доступності. Ціна 33000у.о Торг присутні,при перегляді. Перегляди по домовленості 09******72

Продам квартиру в Гребінках
olx.ua

Велике прохання до ріелторів-не турбувати!! Двокімнатна квартира Київської області, Білоцерківського району в с. Гребінки. Одеський напрямок автомагістралі Е-95. У селищі досить розвинена інфраструктура. 2 садки (один садок поруч), школа, гімназія, поліклініка, швидка, сквер, паркова зона, стадіон, Нова пошта, Укрпошта, Meast, кафе, ресторан, піцерія, готель, фітнес-зал, церкви, безліч магазинів, аптек, ринок, ЦНАП… Проходить маршрутка до Білої церкви, зупинка біля будинку, так само через селище проходить маршрутка до Києва. Рух маршруток регулярний. Квартира розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку. Квартира загальною площею 49,1 м2. Кімнати 17.6 м2 та 11.3м2. Кімнати роздільні. Ванна та туалет окремі. Індивідуальне газове опалення та бойлер. У дальній кімнаті є балкон. Квартира без стороннього запаху, чиста. Під вікнами тиха зона з городами. Сходовий майданчик дуже доглянутий, пофарбований і чистий. Підїзд на магнітному замку. Двір тихий з дитячим майданчиком та футбольною коробкою. Найближчий магазин через дорогу. Поруч велике озеро, у селищі є ще місце для купання, яке підійде саме для дітей. Квартира продається на правах власника. Огляд за домовленістю.

владелец
Двокімнатна квартира 49,1 м2
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується до продажу невелика 3-кімнатна квартира в смт Гребінки Білоцерківського району по вул. Південна 26, від Києва 55 км по трасі Київ - Одеса, до Білої Церкви 20 км. Будинок розташований в дуже мальовничій місцевості поруч з великим озером. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 2-х поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 46 м2, житлова 30 м2, кухня 6,6 м2. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту, вікна не мінялись, є балкон, комора, опалення - газові конвектори. Документи готові до угоди. 19000у.о Комісійні 5%.

Компактна 3-кімнатна біля озера, Гребінки
olx.ua

Квартира 3 кімнати на першому поверсі в смт Гребінки Київської області. Індивідуальні лічильники газу і світло. Вода заведена з криниці.Інтернет. Поруч траса є95 до магазинів 250 метрів до зупинки 200 метрів. Закритий балкон. Скрізь по квартирі пластикові вікна. Ціна 34 000$ можливий торг

владелец
Продам квартиру.
olx.ua

ЖК в городе Гребенки

Популярные запросы

География, Гребенки