Зниження ціни! Продається 1-но кімнатна квартира з новим дизайнерским ремонтом в м. Гостомель неподалік від Бучанського парку. 8/ 9 поверхів. Є ліфт. Площа загальна 32,1м.кв В квартирі є всі необхідні нові меблі і техніка ( кондиціонер, духова шафа, мікрохвильова піч посудомийна машина, холодильник, пральна машина). Тепла підлога (від опалення). Газове опалення (2х контурний газовий котел). В ЖК закрита територія, дитячий майданчик, зона відпочинку, закритий паркінг. Поруч школа, зупинка транспорту, магазини, кавярні, стоматологія, перукарня, пошта. Бучанський парк 15 хвилин пішки. Можливо під Є Оселю або під державні програми. Ціна 31000$ Без комісії для покупця.

эксклюзив
Остромирська, 49Г/1
rieltor.ua

Найкраща 2- кімнатна квартира в цій локації!! Терміновий продаж. Розглянемо всі пропозиції після перегляду! Можливий продаж за Державними програмами! Розташована на 5 му поверсі 10 поверхового будинку. В середині будинку. Введений в експлуатацію в 2020 році Загальна площа 64,5 м.кв. Дві окремі кімнати (двостороння), роздільний санвузол! Стіни з червоної цегли 64 см. з утеплювачем (гіпсова штукатурка) Підлога - машинна цементно-піщана стяжка Індивідуальне газове опалення, встановлено 2 контурний газовий котел 2 х камерні вікна і металеві двері Всі комунікації в квартирі з встановленими лічильниками Ліфт OTIS Працює ОСББ Будинок заселений, обжитий і облаштований В кроковій доступності від будинку школи та садочки, супермаркетиі кав"ярні. Парк Щасливий Виїзд на Київ 500 метрів Документам більше 3 років. Без комісій і додаткових платежів!

возможна продажа по єОселя
Свято-Покровська вул., 73-Б/6
rieltor.ua

Продається 1-но кімнатна квартира в новому ЖК м. Гостомель 4/7 поверх, є ліфт. Загальна площа 40м.кв. З новим дизайнерским ремонтом, італійськими меблями і технікою. Є велика гарберобна. Санвузол тепла підлога. Панорамні вікна. Газове опалення ( 2х контурний котел). Будинок вже заселен. Велика парковка за шлакбаумом. Закрита територія, во дворі дитячий майданчик та зона відпочинку. Бучанський парк до 15 хвилин пішки. Ціна 53000$ Без комісії для покупця. Можно під Є Оселю і в іпотеку.

Остромирська вул., 49г
rieltor.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2-к квартири в ЖК На Прорізній, загальна площа 81 м², кухня-вітальня 22 м² Дві окремі спальні кімнати, роздільний санвузол, гардеробна. Квартира продається з усім, що показано на фото, побутовою технікою та меблями. Ремонт робили для себе за дизайн проектом із використанням високоякісних матеріалів. - техніка ванна Bosch, Franke; - тепла підлога по всій квартирі (крім спальні); - котел Bosch, внутрішньопідлоговий конвектор опалення; - встановлений кондиціонер у вітальні та є виводи в кімнатах; - якісне освітлення та багато розеток; - меблі відомих брендів, кухня за індивідуальним замовленням, шпоновані фасади, гранітна стільниця, двері прихованого монтажу. - на кухні вся необхідна вбудована побутова техніка; - фільтри очищення води; Квартира видова, чисте повітря, ліс. Комплекс закритого типу посеред сосен, із зручною транспортною розвязкою! На території комплексу розвинена інфраструктура, доглянута територія, працює фонтан, цілодобовий відеонагляд та охорона. Вартість 112000$! Без комісії! Оформлення - 2%! Розглядаємо продаж за державними програмами!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Прорізна вул., 7
rieltor.ua

Квартира студія. Поспішай остання в цьому будинку. Можна під всі програми(єоселя ,сертифікат)

возможна продажа по єОселя
Українська вул., 12/1
rieltor.ua

Квартира 2 к. квартира! Сертифікат! єОселя. Продається затишна двокімнатна квартира з якісним ремонтом у центрі міста. Площа: 45 кв.м Поверх: 4/5 Санвузла 2 окремі. Затишна кімната з новим сучасним ремонтом та стильним дизайном. - Простора кухня-студія з вбудованими меблями та побутовою технікою. - Сучасна ванна кімната - Чудовий вигляд з вікна на парк та місто. - Квартира продається з меблями та технікою, що робить її ідеальним варіантом для нових власників. Розташування: - Центральна частина міста з розвиненою інфраструктурою. - Поруч супермаркети, кафе, ресторани,школи та дитячі садки. - Зручний доступ до громадського транспорту. Все в квартирі залишається. Оформлення мінімальне.

возможна продажа по єОселя
Остромирська вул., 35
rieltor.ua

До продажу пропонується квартира-студія з ремонтом в Гостомелі! Жк Гостомельські липки. Виконано: -фарбування стін -на підлозі вініл керамзит (дуже надійний матеріал в плані фізичного зносу) -робоча поверхня на кухні -в санвузлі плитка та сантехніка +бойлер -розетки/плінтуса/кути Лишилось тільки зробити стелю та встановити меблі за власними побажанням 1й повноцінний поверх (не цоколь!!!) 31,1м/2 загальна площа з балконом. Будинок з цегли, утеплений, зроблені зони загального користування в підʼїзді, ландшафтний дизайн, паркомісце під кожну квартиру. Документи на руках, у власності менше 3х років. Будинок зданий в кінці 2023 року. 30000$ торг. Без комісії. Розглядається продаж по державним програмам. Якщо залишились запитання, телефонуйте! 0965627965

возможна продажа по єОселя
Молодіжна вул., 11
rieltor.ua

Продаж затишної квартирив ЖК Гостомельські Липки в Гостомелі. Під ключ .Без КОМІСІЇ Поверх: 4/5 Площа: 65 м2 Документам більше 3-х років. Мінімальне оформлення. Квартира дуже затишна, має чудовий ремонт, укомплектована меблями та технікою. Шкіряний розкладний диван,ліжко,пральна машина,варочна поверхня,духова шафа,посудомийна машмнка,холодильник. Є 2 балкони. Чудовий варіант для готового бізнесу під оренду 1300-17000грн в місяць.. У квартирі індивідуальне газове опалення. Закрита територія з усією необхідною інфраструктурою. Поряд транспортна зупинка. В шаговій доступний найбільший Бучанский парк. Без комісії квартира має : -всю техніку та меблі -велика кухня-вітальня 16м2 -тепла підлога по всій квартирі -два балкони -квартира двухстороння -поряд Бучанский парк -кавярні,магазини -БОНУС ДЛЯ ТМХ ХТО КУПИТЬ квартиру " КЛАДОВА 2М²"

возможна продажа по єОселя
Остромирська вул., 35б
rieltor.ua

Пропонуємо Вам чудовий варіант комфортного житла - 2-кімнатна квартира у сучасній новобудові у самому центрі м.Гостомель - ЖК Покровський. Загальна площа: 57,8 м2. Квартира простора, світла та затишна. Підготовлена будівельниками під ремонт. Індивідуальне газове опалення, стіни штукатерені, підлога -фінішна стяжка. У вас є чудова можливість втілити свої дизайнерські мрії і облаштувати інтерєр за своїм смаком та вподобаннями! На прибудинковій території є парковка для авто. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна для комфортного життя інфраструктура : магазини, аптеки, ринок, відділення банку, пошта та інше. Поблизу також є чудове озеро та ліс. Ми працюємо! Є багато різних вариантів. Звертайтеся! Будемо раді допомогти Вам обрати квартиру своєї мрії!

Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Ідеальна квартира-студія для молодої родини Шукаєте своє перше сімейне гніздечко? Ця світла квартира-студія стане чудовим вибором для молодої родини! Площа 33 м² дозволяє створити затишний простір для життя, а два великі панорамні вікна забезпечують багато природного світла та можливість перепланування в однокімнатну квартиру. Розташування на зручному 3-му поверсі, це суттєвий плюс, особливо під час відключень світла. Будинок знаходиться в районі з відмінною інфраструктурою: у сусідньому будинку є магазин «Фора», поруч розташовані різноманітні магазини, ринок, сімейна амбулаторія, ЦНАП та озеро для прогулянок на свіжому повітрі. Також неподалік зупинка громадського транспорту та зручний виїзд до Києва, Бучі та Ірпеня. Це ідеальне місце для того, щоб почати нову главу вашого життя! Пропозиція без комісії! Продавець бере на себе всі витрати по оформленню! ТОРГ можливий! Пишіть або телефонуйте, відповім на всі запитання.

эксклюзив
Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Гостомель

ЖК Park Town, Буча, Гостомель. Продаж просторої 3- кімнатної квартири в сучасному ЖК комфорт класу. Будинок введено в експлуатацію у 2018 році, заселений. Загальна площа 84.6, велика кухня- вітальня, дві спальних кімнати, два санвузла (один з ваною, в другому- душова кабіна). В квартирі зроблено сучасний ремонт в 2024 році, з використанням якісних матеріалів. Індивідуальне опалення: котел 2-х контурний Bosh, тепла підлога, замінені вікна на більш якісні, ніж були від забудовника. Тож Вам залишиться тільки облаштувати квартиру на свій смак. Зелена зона . На території майданчики, зони відпочинку та зони барбекю - розташованими посеред соснового лісу. Вся необхідна інфраструктура : ресторан, маркети, , мотузковий міні- парк, салони краси, шезлонги, кавярні, дитячий садок, піцерія, стоматологічний кабінет, зоомагазин, фонтани . Комплекс знаходиться під охороною, є відеоспостереження. ЖК Парк Таун - це сучасне європейське містечко. Поруч з ЖК зупинка громадського транспорту, 15км до Києва, гарний виїзд на Варшавську трасу. Квартира вільна, право власності більше 3 років, можливий продаж за Державною програмою ( е- оселя, постанова 280, тощо). Квартира вільна. Перегляди в зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Мисливська вул., 3
rieltor.ua

КЛЮЧИ НА РУКАХ. Квартира в готовому будинку. Прямий продаж від забудовника. ЄоСЕЛЯ -ТАК, ЄВІДНОВЛЕННЯ -ТАК Чудова квартира з якісним ремонтом та меблями в житловому комплексі Life. В квартирі на стінах поклеєні якісні обої під фарбування. На підлозі кафель та ламінат, ванна кімната водяна тепла підлога. Потолки натяжні . В кухні встановлена чудова кухня . Вмонтована газова поверхність, духовий шаф та посудомийна машина . В кімнаті встановлено двухспальне ліжко , є чудова гардеробна , кондиціонер та телевізор . В санвузлі ванна , туалет та умивальник з тумбою. В коридорі чудова шафа-прихожа з зеркалом. Комунікації: світло , газ, вода, інтернет.(тарифи житлові) ЖК комфорт класу. В комлексі підключено уже ліфт. На території встановлено дитячу площадку. Є парковка. ЦІна вказана з урахуванням (холодильник, пральна машина та облаштування гардеробної) Приходьте на перегляд . Деталі за телефоном 0951229406 Наш офіс :Гостомель,Свято-Покровська 3 Мирного неба.

возможна продажа по єОселя
Остромирська вул., 49г
rieltor.ua

2к квартира в зданому будику. Продаж 2к квартири 61 кв. м на вул. Остромирська 49Г ЖКLife-житловий комплекс для інвестування в готову нерухомість під Києвом Квартира у стильному комплексі з інфраструктурою. ЖК знаходиться в тихому районі, що швидко розвивається. Кухня студія 17кв Спальня 11кв. та 20кв. Лоджія Санвузол 2кв та 4кв. Відстань до паркової зоною всього 500м або прогулянковим кроком 15 хв. До Києва власним авто 20хв або маршрутка кожні 30хв. їздить у напрямках Гостомель, Буча, Ірпінь, Академмістечко. Площа квартири 60 м2 Будинок зданий у липні 2022 р. і вже частково заселений. У даному комплексі залишилася остання квартира суперовим плануванням. Є можливість перепланувати під власника. Такий обєкт матиме попит у орендарів цілий рік або для великої родини. Напишіть нам у директ, ми надішлемо більш докладну інформацію. Відмінні умови розстрочки на рік або є можливість оформити е-Оселя під 3% з першим мінімальним внеском. Телефонуйте 0951229406 Катерина

Остромирська вул., 49
rieltor.ua

Видова квартира в ЖК «На Прорізній» на 6-му поверсі. Загальна площа 46м2, зроблено перепланування. Квартира складається з кухні-студії, спальні, гардеробної з прасувальною машиною, ванної кымнати. Кухня обладнана газовою поверхнею, духовкою, холодильником, витяжкою, мийкою.У квартирі автономне газове опалення та нагрів води за допомогою котла BOSCH, "тепла підлога". Є балкон. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрацом, кондиціонер. Вікна квартири в підлогу, виходять на схід-південь, на лісову зону. ЖК На Прорізній – це найкращий комплекс регіону. Лісова зона, спортивні та дитячі майданчики, доглянута територія, кафе, магазини, салони, дитячі розвиваючі студії, зручний виїзд на трасу, близькість до Києва - роблять комплекс дуже зручним та привабливим для життя, громадський транспорт ходить до. М. Академмістечко. Гостомель, Буча, Ірпінь – це повноцінна інфраструктура - спортивні та загальноосвітні школи, басейни, спортивні центри, супермаркети, торгові центри, парки, ресторани, міські, приватні клініки .По Є-Оселя та аналоги не буде розгдядатися. Без %

Прорізна вул., 15
rieltor.ua

Видова квартира з терасами, розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового будинку по вул. Прорізна 1 в Найкращому сучасному житловому комплексі «НА ПРОРІЗНІЙ». Квартира складається з 3-х спальних кімнат, кухні- вітальної, 2-х великих терас, 2-х санвузлів. Загальна площа 98 м2 (без урахування терас). Квартира з новим дизайнерським ремонтом, меблями, новітніми технологіями, побутовою технікою, оздобленням з дорогих та сучасних матеріалів. Ремонт виконувався із застосуванням новітніх технологій. Кухня оздоблена технікою Electrolux (газова індукційна поверхня, духова шафа), Bosch (посудомийна машина, 2-х контурний газовий котел ), Whirlpool (холодильник, морозильна камера). Влаштована система сигналізації. Два санвузола, з ванною, функціональним наповнюванням.бойлер на 120 л, система Аква-Стоп, пральна та сушильна машини, система очищення води, "тепла підлога". Броньована вхідні двері фірми Straj, інтерьерні двері зі схованою лиштвою. Кондицінування : є розводка у всіх кімнатах, установлено блок у вітальні. Високі стелі, вікна в підлогу, світлі кольори стін, та контрастні кольори меблів, з застосуванням декору з натурального дерева дають індивідуалізм, характер та вишуканість інтер’єру. В квартирі є дві тераси по 20м2 та 15м2 з чудовими крайовидами на дві сторони. Терраса облаштована меблями, є можливість встановлення барбекю, підлога з терасної дошки. Ідеально для сім’ї з дітками, бо вже об лаштовані дитячі кімнати. Відмінна локація 20-25 хв. М Академмістечко або Мінська. ЖК На Прорізній- це сучасний, комфортний комплекс у лісі. В комплексі працюють продовольчі крамниці, кафе, дитячі заклади. Територія комплекса доглянута, багато місць для дитячих розваг, занять спортом дітей та дорослих, місця для пікніка та прогулянок, є фонтан, гостьові та звичайні парко місця, алеї для прогулянок, приватна школа у комплексі. Також у продажу окрема кладочка, а також приватний паркінг під навісом. Продаж без комісії %.

эксклюзив
Прорізна вул., 1
rieltor.ua

Вигідна інвестиція! Квартира з ГАЗОМ Квартира в зданому будинку з документами лише 16000$ Будинок цегляний + утеплення мінеральною ватою В квартирі зроблена чистова штукатурка та стяжка підлоги. Підключені всі комінукації Опалення - індивідуальне газове Новий житловий комплекс із закритою територією від посторонніх Поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя Телефонуйте прямо зараз, щоб не почути продано завтра!

Українська вул., 12/1
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в ЖК «Покровський»! Будинок буде введений в експлуатацію восени. Чому саме цей будинок? — індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел); — теплий будинок, збудований з червоної цегли. Планування квартири: — кухня — 2 окремі кімнати — роздільний санвузол — передпокій В пішій доступності вся необхідна для комфортного життя інфраструктура: — магазини; — кавʼярні; — аптеки; — дитячий садок та школа; — ринок; — відділення банку та пошта; — зупинка громадського транспорту; — стадіон, парк, озеро та інше.

возможна продажа по єОселя
Свято-Покровська вул., 73-Б
rieltor.ua

Терміново продам однокімнатну квартиру в новобудові. Підходить під іпотеку 7% Будинок знаходиться на закритій теріторії біля озера. Від комплексу ходить пряма маршрутка на Київ. Наповнення квартири: -стяжка -часткова штукатурка -радіатори -газовий,двух контурний котел -металелі двері з МДФ вставками -вікна ,двух камерний склопакет. -лічильники на воду,газ,світло. -комунікації заведено в квартиру. Площа квартири 36,5 м.кв. Простора кухня -вітальня та окрема кімната.Є балкон. Можливий безготівковий продаж (обговорюється) Телефонуйте щоб дізнатись більше

Богдана Хмельницького вул., 3є
rieltor.ua

В мене є ключі від Вашої квартири! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! ДержПрограми! Дуже затишна і світла квартира. Локація –Гостомель - 3 зупинки від центра Бучі Новуса, будинок у дворі тиха вулиця Молодіжна 11/7. ЖК Гостомельськи ліпки 5 Квартира з новим затишним ремонтом та великою своєю терасою Документами на право власності! 1/4поверх Загальна площа: 41,5 м² Житлова площа: 10 м² Кухня: 17,5 м² + Тераса 14 м² З наступною комплектацією: - будинок побудований з цегли; - утеплення стін пенопласт 120мм - вікна 6-ти камерний профіль, 2х камерний склопакет + Теплий монтаж; - Новий світлий ремонт - Тепла підлога - Газовий двухконтурний котел - Своя тераса - Натяжна стеля по всій квартирі Зовнішні комунікації: вода, каналізація, електрика - міські. Індивідуальне опалення. Інфраструктура: Закрита територія гостьовий паркінг по території ЖК Молодша школа 1-4 клас у дворі Магазини кафе Зупинка транспорта біля комплексу можна доїхати у Київ м. Академ містечко і у центр Бучі 3 зупинки 900 метрів великий Бучанський парк Перегляд у будь-який зручний час

возможна продажа по єОселя
Молодіжна вул., 11/7
rieltor.ua

ЖК "На Прорізній", м. Гостомель, вул. Прорізна, 7. Комфортна однокімнатна квартира з великою світлою кухнею. для комфортного проживання. Опалення індивідуальне двоконтурний газовий котел. Прямі договори з комунальними службами , у тому числі і з ДТЕК. ЖК "На Прорізній" один із найкращіх комплексів у Київській області. Цілодобова охорона, ландшафтний дизайн, дитячі та спортивні майданчики, магазини, кафе, салони та власний фонтан. Вдале розташування. До метро "Академмістечко" від 20 хвилин. Оцінити всі переваги даної квартири можна при перегляді, телефонуйте

Прорізна вул., 7
rieltor.ua

Гостомель ЖК Park Town 141 м. кв. 7/7 пов. Дворівнева, двостороння, с двома балконами та терасою $139540 ✅Сертифікат так

возможна продажа по єОселя
Мисливська вул., 13
rieltor.ua

Без комісії! В продажу велика 2-к квартира площею 65м2 з гарним видом на озеро в ЖК Покровський В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел, зроблена стяжка підлоги та штукатурка стін Квартира двухстороння з гарними панорамними вікнами За детальними питаннями телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Свято-Покровська вул., 73-Б/6
rieltor.ua

Без комісії! Чудова 1к квартира з ремнтом та меблями в ЖК Покровський Велика кімната площею 19.5м2, дасть можливість зонувати її під Ваш смак В квартирі газове опалення , санвузол та кухня тепла водяна підлога Будинок цегляний утеплений Оформлення мінімальне Готові на всі держ програми За детальними запитаннями телефонуйте та записуйтесь на перегляд

возможна продажа по єОселя
Свято-Покровська вул., 73
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з ремонтом в ЖК «Авіатор 1», Гостомель. Площа – кв.м.40/17/11 Розташована на 8/10 поверсі. Будинок введено в експлуатацію у 2021 році. Стіни з цегли утеплені мінеральною ватою. Квартира не кутова, вікна виходять на парк із соснами. У квартирі зроблено якісний ремонт. Вбудована кухня з побутовою технікою (газова варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч); Укомплектований санвузол: пральна машинка, ванна, душ. Лоджія, панорамні вікна, вбиральня. Стіни – шпалери. Тепла підлога, укладена плитка, ламінат. У кімнаті великий диван, телевізор, встановлений кондиціонер. Стеля натяжна. Індивідуальне газове опалення – двоконтурний котел. Комплекс бізнес класу. Упорядкований внутрішній двір з ландшафтним дизайном, пішохідними алеями, спортивними та ігровими майданчиками. Наземна стоянка для автомобілів за зовнішнім периметром комплексу.

возможна продажа по єОселя
Мисливська вул., 24
rieltor.ua
1 - 24 из 612 результатов