Продаж чудової квартири в зданій та заселеній новобудові. місто Городок вул Зарицького. Велика площа та зручне планування дозволить вам зробити комфортне помешкання для вашої сімї. Квартира знаходиться на зручному 2 поверсі в 5 ти поверховому будинку. Будинок побудовано з цегли та ззовні утеплено пінепростиролом. Побудований будинок в спокійному та тихому районі міста. Неподалік школи номер 5 та дитячого садочку. Територія будинку загороджена. Кімнати в квартирі всі ізольовані, простора кухня, санвузол роздільний. Є не засклений балкон. 82 м2 загальна площа квартири. 12.1 м2 площа кухні 2 поверх з 5 З комунікацій заведено електрику, воду, газ, є підігрів підлоги, залита чистова стяжка та є штукатурка. В квартирі індивідуальне газове опалення. Є право власності. Покази квартири у зручний для вас час.

Зарицького, 31
rieltor.ua

Продаж 2 кім кв Городок вул Чорновола, новобудова здана та заселена, площа 61 кв.м, квартира з якісним ремонтом , вмонтована кухня, індивідуальне опалення, бонусом горище площа 15 кв. Кондиціонер. Балкон. Хороший розвинений район, поруч школа, магазини. 0976386020

возможна продажа по єОселя
Чорновола, 22а
rieltor.ua

Продається однокімнатної квартири в новобудові, перший поверх. З власним подвірям, паркомісцем та підвалом. Квартира знаходиться в малоквартирному будинку в селі Суховоля . Будинок розташований біля соснового лісу, неподалік озера Шутер. Дорога вкладена бруківкою, поруч зупинка транспорту, магазин, дитячий майданчик. Загальна площа квартири 44 м2 Виконанні всі внутрішні роботи, а саме чистові стяжки, заштукатурені стіни, розведення електрика. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, батареї, рушникосушка. Фасад та фундамент будинку утеплені. Дах - металочерепиця. Сучасні вікна та броньовані вхідні двері. Підключено всі комунікації - світло, газ, вода - свердловина з окремими насосами для кожної квартири. Щодо огляду, телефонуйте! код 300738

Озерна, 24
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2 кімнатної квартири у м. Городок вул. Підгір‘я (у 5-ти хвилинах ходьби від центру міста). Площа - 36.5 м², житлова 25 м², висота стель - 3.05 м. Індивідуальне газове опалення, бойлер. Санвузол - ванна. Металопластикові вікна. У кімнатах зроблений косметичний ремонт. Стан житловий. Підлога - новий ламінат та збережений паркет у другій кімнаті.Зроблена гідроізоляція. Вартість - 28 000 $

Підгіря, 11
rieltor.ua

Найнижча ціна ! ЕТАП ЗДАЧІ. Продаж гарної 2 кім. квартири у м. Городку по вул. Чорновола, 8 К. До квартири розроблено ДИЗАЙН-ПРОЕКТ. ЖК на Чорновола, 8 К. Зроблена тепла підлога, змінено опалення ( батареї на кращі), розведена сантехніка, встановлено інсталяцію. 2 окремі санвузла. Розвинена інфраструктура. Центр. 2 хв пішки до садочку та школи. Вигляд з вікон на ЦЕНТР. Площа 70 м. Поверх 7/7 Продаж по переуступці. Телефонуйте, покажу вам квартиру.

Продаж 2 кім. кв. Городок на Чорновола/Дизайн-проект 670 $м2 ЦЕНТР
olx.ua

Від забудовника. ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а Розтермінування до двох років монолітний каркас керамічний блок ( стіни) багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт стяжка штукатурка, утеплення мінвата, вентильований фасад.

Продаж 1 кім.квартири з терасою в новобудові вул.Чорновола 10, Городок
olx.ua

ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а. Наша візитна картка : Висока якість, монолітний каркас, керамічний блок ( стіни), багатокамерний профіль ( вікна) , протизламні, шумозахисні вхідні двері, алюмінієві вікна ( 1 поверх), декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт,стяжка, штукатурка. Безпека: сучасна система доступу до підїздів ( зіниця ока, дотик пальця, смартфон, сучасна система доступу до паркінгу, сучасна система доступу до ліфтів ( картки), цілодобове відеоспостереження Енергоефективність, енергозберігаючі вікна, енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт, Ландшафтний дизайн, Закритий двір без машин, Дитячі майданчики від провідних виробників, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс Наша команда спрямує весь свій досвід та професіоналізм та в разі потреби забезпечить виконання ремонту під ключ в т. ч. з меблями в стислі терміни ( за додаткову плату) Ваше комфортне житло розташоване поруч з, парком 800 річчя Городка, супермаркетами,дошкільними дитячими закладами, школа, Городоцька центральна районна лікарня ,Відділення пошти ,Готельно-ресторанний комплекс ,Озеро Городоцький став

Продаж 2-кім квартири по вул Чорновола в Городку
olx.ua

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ. Від забудовника. ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а Розтермінування до двох років монолітний каркас керамічний блок ( стіни) багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт стяжка штукатурка Безпека: сучасна система доступу до підїздів ( зіниця ока, дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження Енергоефективність: енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс.

Від забудовника продаж 2 кім.квартири в новобудові Городок
olx.ua

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ. Від забудовника. ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а Розтермінування до двох років монолітний каркас керамічний блок ( стіни) багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт стяжка штукатурка Безпека: сучасна система доступу до підїздів ( зіниця ока, дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження Енергоефективність: енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс.

Продаж 1 кім.квартири в новобудові ЖК Престиж Холл, Городок
olx.ua

Квартири від забудовника. ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а Розтермінування до двох років монолітний каркас керамічний блок ( стіни) багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт стяжка штукатурка Безпека: сучасна система доступу до підїздів ( зіниця ока, дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження Енергоефективність: енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс.

Від забудовника продаж 3 кім.квартири в новобудові Городок
olx.ua

Від забудовника. ЖК "Prestige Hall" - будинок бізнес класу, розташований у місті Городок на вул. Чорновола, 10 а Розтермінування до двох років монолітний каркас керамічний блок ( стіни) багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт стяжка штукатурка сучасна система доступу до підїздів ( зіниця ока, дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження Енергоефективність: енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт )

Продаж 2 кім.квартири з терасою в новобудові Чорновола 10, Городок
olx.ua

Продаж просторої 4-кімнатної квартири Городок - Квартира знаходиться першому поверсі. Що є дуже зручним для літніх людей, молодих мамусь з візочками та малих дітей. -Розташування найкраще з найкращих – у пішій доступності знаходиться - кафе, магазини, ТЦ, банки, лікарня, школа біля будинку, парки, озеро - центр міста. Основні переваги: - Площа квартири а це 78.3м², дозволить вам створити комфортне житло для всієї родини. - Великі вікна забезпечать достатньо природного світла в приміщенні. - Власне подвіря будинку- ідеальне місце для літніх ігор вашої дитини. - До квартири належить досить містке підвальне приміщення. Висота якого 2 метри. - Всі кімнати в квартирі ізольовані, санвузол роздільний. - Безперебійне водопостачання з хорошим напором. - За потреби можна перепланувати квартиру та зробити дві окремі квартири з різними входами - Вікна в квартирі металопластикові - Індивідуальне газове опалення. В квартирі хороший житловий стан. Квартира суха та тепла. Покази квартири у зручний для Вас час.

Продаж просторої 4 кімнатної квартири
olx.ua

Продаж 1 кімн. квартири у ЖК преміум класу АРТ29. Городок, вул. Артишівська, 29. Без комісії для покупця. Актуальна вартість: 650$ м2. Площа: 41.41 м2. Телефонуйте, радо покажу вам квартиру. Без комісії для покупця. Комплектація: вікна і балконні двері - металопластикові зі склопакетами; вхідні двері в квартиру - металеві сертифіковані; водопостачання ввід в квартиру з обліковим лічильником; газопостачання ввід в квартиру з обліковим лічильником та котлом; ліфти безшумні; підїзд повне оздоблення; двері в підїзд броньовані з замком Житловий комплекс Art 29 будується в містечку Городок, який є передмістям Львова. Мешканці комплексу зможуть користуватись всією інфраструктурою обласного центра, до околиці якого можна дістатись автомобілем за 20 хвилин. ЖК Art 29 - це два шестиповерхових будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення і підземним паркінгом. Проєктом передбачається озеленення і благоустрій прибудинкової території.На нижніх поверхах будинків передбачаються приміщення під магазини, кафе та різноманітні необхідні сервіси.

Продаж 1 кімн. кв. в елітному будинк Арт 29. Артищівська. Без комісії.
olx.ua

Квартира знаходиться в гарному районі м.Комарно За більш детальною інформацією дзвоніть!

владелец
Продам квартиру
olx.ua

*Бонус -підвал 4м.кв., підведення та монтаж електропроводки для інвертора. Резервний бак для води. За деталями телефонуйте. Можливість придбання за програмою ЄОселя. Для справжніх цінителів тиші та спокою,- максимальне усамітнення в центрі міста. Затишно, як в приватному будинку, де підтримується порядок та комфорт. Комфортабельний будинок клубного типу MODERN HOME PREMIUM. Адреса: м. Городок, вул. Джерельна, 15а. Чим особливий комплекс: - унікальний проект преміум-класу в центральній частині міста – новинка для городківчан; - малоповерховість – тільки 4 поверхи,6 квартир і лише один сусід на поверсі; - сучасне планування 2-х та 3-х кімнатних квартир; - якісне внутрішнє оздоблення підїздів та сучасні системи відеонагляду; - пятикамерні металопластикові вікна, подвійний склопакет та протипожежні вхідні двері з антивандальною системою; - панорамні лоджії та балкони; -розвинена інфрастуктура; - всі необхідні комунікації; - індивідуальне опалення; - власний дитячий дворик; - поруч з будинком передбачене індивідуальне паркомісце з відеонаглядом; - оздоблення двора якісною сучасною бруківкою; - Led-освітлення вулиці. MODERN HOME PREMIUM – коли цінуєш комфорт. Наші контакти: www.modernhome.com.ua, 09******55/06******55 Адреса відділу продажу: м.Городок, м-н Гайдамаків, 12 Житло, на яке ви заслуговуєте!

Квартира, 2-кім в ЖК PREMIUM, 4 поверх
olx.ua

Без комісії! Продаж 1кім квартири 41,41 м2 у ЖК АРТ 29, м.Городок Забудовник Новий Львів Ціна дешевша, ніж у забудовника 635 дол.м2 Прямий договір на покупця 3 поверх з 6 26 000 дол Гарне планування кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2, суміжній санвузол Сх сторона горизонту, вигляд назовні будинку Поруч лише приватні будинки Малоповерховий, малоквартирний будинок всього на 6 поверхів Хороша локація, тихий район, транспортна розв’язка Телефонуйте! Локацію можна оглянути

Без комісії!Продаж 1кім кв. 41м2,ЖК АРТ29,м.Городок(заб-к Новий Львів)
olx.ua

Новозбудований семиповерховий будинок в м. Городок, вул. Чорновола. Квартира розташована на 7 поверсі, 71 кв.м, кухня-студія і дві кімнати, два санвузли, великі та просторі балкони. Повністю замінені труби опалення, водопостачання та батареї. Нульовий цикл. Переуступка.

Продаж 3 кім. квартири м. Городок
olx.ua

*При 100% оплаті діє знижка на квартиру та бонуси. За деталями телефонуйте. Для справжніх цінителів тиші та спокою,- максимальне усамітнення в центрі міста. Затишно, як в приватному будинку, де підтримується порядок та комфорт. Комфортабельний будинок клубного типу MODERN HOME PREMIUM. Адреса: м. Городок, вул. Джерельна, 15а. Чим особливий комплекс: - унікальний проект преміум-класу в центральній частині міста – новинка для городківчан; - малоповерховість – тільки 4 поверхи,6 квартир і лише один сусід на поверсі; - сучасне планування 2-х та 3-х кімнатних квартир; - якісне внутрішнє оздоблення підїздів та сучасні системи відеонагляду; - пятикамерні металопластикові вікна та протипожежні вхідні двері з антивандальною системою; - панорамні лоджії та балкони; - розвинена інфрастуктура; - всі необхідні комунікації; - індивідуальне опалення; - власний дитячий дворик; - поруч з будинком передбачене індивідуальне паркомісце з відеонаглядом; - оздоблення двора якісною сучасною бруківкою; - Led-освітлення вулиці. MODERN HOME PREMIUM – коли цінуєш комфорт. Наші контакти: www.modernhome.com.ua, 09******55/06******55 Адреса відділу продажу: м.Городок, м-н Гайдамаків, 12 Житло, на яке ви заслуговуєте!

Квартира дворівнева. в ЖК PREMIUM, 5 поверх
olx.ua

Продаж квартири, можливий торг , дивитись можна вже , кутова тепла з балконом квартира. Є окремий гараж і підвал.

владелец
Продаж двокімнатної квартири
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Продаж 1кім. квартири в ЖК ART 29, забудовник Новий Львів. Секція 1 Городок, вул. Артишівська, 29. Площа: 41.41м2. Поверх: 3\6. Опалення: Індивідуальне газове. Вікна на зовнішню сторону на СХ. сторону. Здача на 1кв. 2025р. Телефонуйте - розповім усі деталі про квартиру!

БЕЗ КОМІСІЇ / Продаю 1кім. квартиру 41м2 / Городок, Арт29
olx.ua

Розтермінування на 5 років!!! Продаж 2-кім квартири в новобудові по вул Зарицького в Городку Паркінг, панорамні вікна, утеплені стіни, 0-цикл, МП-вікна, Стяжка, штукатурка, одностороння, індивідуальне опалення (двоконтурний котел), ліфт. Можливе розтермінування до 5 років, здача вкінці 2026

Продаж 2-кім квартири в новобудові по вул Зарицького в Городку
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири від забудовника.Без комісії ! Загальна площа 45.5 м2 ЖК GREENHOUSE CITY Поверх 5 3 8. Монолітний каркас керамічний блок ( стіни), стяжка, штукатурка багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підʼїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт Безпека: сучасна система доступу до підʼїздів дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Підземний і гостьовий паркінг. Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс. Телефонуйте , домовимось про огляд !

Продаж однокімнатної квартири
olx.ua

ВІД ВЛАСНИКА Продається двохкімнатна квартира ,знаходиться у місті Городок Вул. Зарицького 31 в новобудові 66м². 5 поверх.Мансарда. Будинок заселений .Присутні підвал (20 кв.м.)паркомісце ,дитячий майданчик. 500м траса, магазин ,школа, садок. .Будинок побудовано з цегли та ззовні утеплено пінополістиролом. Поруч перспективне розбудовування району. .Територія будинку загороджена. Кімнати в квартирі всі ізольовані, санвузол роздільний З комунікацій заведено електрику(проведена розводка), воду, газ, залита чистова стяжка та є штукатурка. В квартирі передбачене індивідуальне газове опалення. Прохання писати повідомлення.

владелец
Продається двохкімнатна квартира м.Городок
olx.ua

Трикімнатна квартира Площа 80,07 3 поверх М. Городок Вул. Артищівська 615$/квадрат Ціна при повній оплаті

владелец
Трикімнатна квартира
olx.ua
1 - 24 из 44 результатов