Без % Є-оселя. У продаж пропонується світла, дворівнева квартира з видом на ліс. Площа 70 кв. 5-й та 6-й поверх. 3 кімнати. Адреса: ЖК Ідея, Київська область, Бориспільський р-н с. Гнідін. У квартирі виконано частковий ремонт. Продається БЕЗ меблів та техніки. Зручне планування для великої родини: на першому поверсі велика кухня-студія, санвузол з душовою кабіною, місце для вбиральні. На другому поверсі дві спальні, ванна кімната. Комунікації: у будинку своя власна котельня, із твердопаливним котлом. Будинок дуже теплий. Своя окрема свердловина. Дуже економні комунальні. Розвинена інфраструктура комплексу: великі безкоштовні паркування, продуктовий магазин, аптека, поштомат, дитячий садок та дитячий майданчик, зоомагазин. У пішій доступності озеро. Лісове повітря 24 години на добу. Закрита територія комплексу. Зупинка транспорту біля будинку. До метро Бориспільська 25 хвилин на громадському транспорті. Вартість квартири 72,000 $. Без комісії! Є-оселя 3% Документам понад три роки. Готові до швидкої угоди. Перегляди за домовленістю Деталі телефону.

Ідейна, 13
rieltor.ua

Продається 2-х рівнева квартира з закритому ЖК в сосновому лісі! Цікаві будинки серед лісу, огороджені парканом де на території є магазин, кафе, приватний садочок, поруч зупинка маршруток, до метро Бориспільська 10 хв. В квартирі частично виконаний ремонт, тепла підлога, стіни під покраску. Панорамні вікна з гарним краєвидом на ліс. На першому поверсі знаходиться коридор, с/в з ремонтом, кухня-вітальня і сходи на другий поверх де знаходиться 2 спальні і с/в під плитку. В будинку є ліфт і сходи, чистий сучасний двір і під’їзд. Квартира введена в експлуатацію і підійде під єВіднова.

Продам 2-х рівневу квартиру в закритому ЖК 74 кв
olx.ua

Продам 3к простору та видову квартиру біля метро Позняки по вулиці Петра Григоренко 36 Серія дома АППС, 12 поверх 16-ті етажного будинку, загальна площа 75/41/8 гарний краєвид із окон Пластикові вікна, балкон склопакет, ламінат, кахель, проводка нова, в санвузлах, лічильники на воду, замінені труби та сантехніка Дуже просторий коридор, всі кімнати окремі, розділений санвузол, можливий продаж зі всіма меблями або за домовленістю Кооперативний будинок, два працюючи ліфти, косметичний ремонт в парадному, працює консьерж Поряд в пішій доступності метро Позняки, зупинки маршруток, автобусів та трамваю Також поряд: ТРЦ Аладдін та Піраміда, МакДональдс, Клініка Оксфорд Медікал, ТЦ Епіцентр та Метро, бювет, школи, садочки, парк Позняки, озеро Лебедине Ціна 72000 у.е., торг можливий при реальному перегляді квартир

Продам 3к простору квартиру біля метро Позняки, Петра Григоренко 36
olx.ua

Географія Гнідин