Продам дві квартири об‘єднані в одну. Смарти загальною площею 30.5 кв.м. Новий жк. Є світло (2 вводи по 5кВт), вода (2 вводи), каналізація (2). Без ремонту. Стіни поштукатурені. Все готово для початку робіт Мінімально облаштована для робітників (туалет, світло, ліжко). Місцерозташування: с. Гнатівка Під‘їзд до будинку, поруч магазини (продуктові/будівельні), документи в порядку, нотаріальне оформлення. Навпроти є невеличка ділянка котру можна використовувати для відпочинку (бесідка/клумба, тощо). Також є можливість зробити невеличкий власний дворик. Електрика також на 2 лічильники. Готівка/Безготівковий/USDT Оплата оформлення в залежності від домовленостей.

власник
Продам смарт квартиру 30.5м2 Гнатівка
olx.ua

Гнатовка продам 17,5м2 в готовом построенном доме . Документы готовы . Можно заходить на ремонт . Подключён свет, вода ,канализация, интернет . До Киева 10км через Житомерская трассу . Дом практически распродан , люди уже заселились и Живут . Так же см все Обявления автора

Гнатовка продам квартиру 17,5м2 с документами
olx.ua

На виїзді з Гореничів, перші будинки Гнатівки, будинок видно з дороги. До Нивок, Святошино пряма маршрутка. На території воєнних дій і обстрілів не було. В квартирі зроблено розводку електрики і води (включаючи лічильник і фільтр води), встановлені якісні двері (не від забудовника). Висока стеля, можна поставити двоярусне ліжко. Пишіть повідомлення (я за кордоном). Розрахунок у будь якій валюті.

власник
Квартира з частковим ремонтом Гнатівка 13 м.кв.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з ремонтом 13 м +4 м (можливість облаштування другого рівня ) висока стеля (3,5м)дає можливість зробити другий рівень що збільшить корисну площу майже на 4 м/кв. На другому рівні встановлено розетку , світильник та вимикач. Ще є ніша над санвузлом де можна зберігати речі, це теж збільшує корисну площу приблизно на 3 кВ/м. Є можливість і дозвіл на облаштування власного мінідворика (тераси ) площею приблизно 6 ..8кВ/м . Поруч квартири вже заселені в інших відбуваються ремонти . До метро академмістечко 18 км , маршрутки ходять з невеликим інтервалом , до зупинки всього 150-200 метрів , тобто 1 - 2 хвилини. Для любителів риболовлі , річка Ірпінь в пішій доступності приблизно 1- 1,5 км . Поруч є продуктові магазини , а також Фора та АТБ. Комунальні витрати мінімальні ! Документи технічний паспорт та договір купівлі продажу в порядку на руках . Кому цікаво телефонуйте, приїжджайте ,оглядайте , торг доречний .

власник
Квартира смарт  13 +4 м з ремонтом
olx.ua

Житлові комплекси у Гнатівка

Популярні запити

Географія Гнатівка