Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Героїв Оборони 7, Голосіївський район. Площа : 45кв.м. Розташована на високому першому поверсі будинку. Капітальний ремонт був зроблений з заміною всіх комунікацій та електропроводів. Зроблене індивідуальне перепланування санвузла. Збережений і відновлений паркет у кімнатах. Кімнати розташовані дзеркально по обидві сторони від кухні та санвузла, що дуже важливо та зручно! Квартира повністю укомплектована всім необхідним для життя. Вся техніка встановлювалась декілька років назад новою : 2-х камерний холодильник, духовка, плита, витяжка, кондиціонер, пральна машина, бойлер, чайник, праска, пилосос. На ліжку щойно замінений матрац на новий, також є розкладний дуже зручний диван. В кожній кімнаті встановлені шафи-купе. В квартирі газ, що зараз важливо! Поряд є вся необхідна інфраструктура - магазини, спорткомплекси, зони відпочинку, немає промисловості. Метро "Виставковий центр" - 7-10 хв пішою ходою. Поруч Голосіївський Парк. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Героїв Оборони вул., 7
rieltor.ua

Продається 3к квартира в цегляному будинку, за адресою вул. Героїв Оборони 5. Розташований в Голосієвському районі, дальше від дороги (проспекту не чути) поверх: 5/14, площа 68 кв.м, с\у роздільний, всі лоджії засклені. Стан: косметичний ремонт. Опалення: централізоване, є газ, дитячі та спорт майданчики, поруч магазини , школа, садочок, парк, басейн, вся інфраструктура. 750м або 5хв. пішки, м. Виставковий центр, Васильківська.

Героїв Оборони вул., 5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ексклюзивна квартира з неймовірним панорамним видом міста, Голосіївського парку, Дніпра та монастиря “Голосіївська пустель”. Авторський ремонт, вишукані матеріали та інтер’єр. Італійські меблі фірми “CAVIO”. Кухня Німецького виробника “Poggen pohl” з технікою преміум класу від німецького виробника зі світовим імям “Miele”. Квартира для тих хто цінує та прагне чудового панорамного виду, природи, тиші та бездоганної якості ремонту та комфорту.

Героїв Оборони вул., 10а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії. Продається трикімнатна квартира у цегляному спецпроекті, вул. Героїв Оборони, 5, поверх 1/14, площа 68,7/39,7/7,5 кв.м. Ремонт 2016 р. Вільне планування з можливістю збільшити кухню за рахунок кладової поруч, та зробити кухню-вітальню з виходом на лоджію, поєднавши спальню біля кухні. Санвузол роздільний. Дві лоджиї засклені якісними склопакетами, пол кахель. В коридорі містка шафа-купе та дві гардеробні. Кімнати роздільні. В квартира з ремонтом, все меблі та побутова техніка залишаються. Встановлений сейф. Нові радіатори опалення. кондиціонер, сігналізація. Вікна у двір. В будинку консьерж, чистий підїзд. Два ліфти. Поруч АТБ, Фора. Метро ВДНХ пішки 7 хв. К центру міста 15 хв. В пішій досяжності легені Києва, Голосіївський парк та чудове озеро для відпочинку Дідорівка. Транспортна розвязка у будь якому напрямку. Пішки НУБІП (Національнмй університет біоресурсів і природокористування), стадіон НУБІП, ботанічний сад НУБІП, Голосіївський ліс з озерами. Ліцеї номер 116, 179 , і декілька дитячих садків, у пішій відстані від квартири. Тренажерні зали і салони краси. Чистий продаж. Завдаток беремо. Документи більше 3-х років. Перегляди у зручний для вас час, 90 000$, без комісії, ключі на руках. Завдаток беремо. Один власник, документи 2013 р. Перегляди у зручний для вас час за домовленістю.

ексклюзив
Героїв Оборони вул., 5
rieltor.ua

Київ, Героїв Оборони, 10а Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; 3 ліфти, виходів: 1. транспорт: ст.М "Васильківська"-10хв; будинок 2008 року знаходиться на території Голосіівського парку, Тихий екологічно-чистий район, парковка безкоштовна біля будинку, дитячий майданчик, консьерж, озеро Дідоровка, супермаркет Фора, гімназизія, школа 18-й поверх, площа: 89,0\-\17,0. Пропонуємо до продажу чудову квартиру, розташовану в будинку поруч з парком. В квартирі 2 кімнати: велика вітальня і спальня, кухня укомплектована технікою. Є приміщення під гардеробну кімнату. Два великі балкони з яких відкривається чудовий краєвид на парк і правий берег міста

Героїв Оборони вул., 10А
rieltor.ua

Київ, Героїв Оборони, 10а, Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М "Васильківська"-10хв; будинок 2008 року знаходиться на території Голосіівського парку, тихий екологічно-чистий район, парковка безкоштовна біля будинку, дитячий майданчик, консьерж, озеро Дідоровка, супермаркет Фора, гімназизія, школа, 3 ліфта 3р, 14-й поверх, площа: 110,3\67,8\17,5, с/в-роздільний, з ремонтом; Простора трикімнатна квартира з чудовим видом на парк та ботанічний сад. Це ідеальне житло для любителів природи та затишку. Квартира обладнана новою технікою, що забезпечить комфортне проживання. Розташована в затишному районі з розвиненою інфраструктурою та зручною транспротною розвязкою. Повністю виконано новий та якісний ремонт.

Героїв Оборони вул., 10А
rieltor.ua