Продаж квартири в новому районі Північний, вул. Героїв Чорнобиля, 5-7 хвилин від центру на авто. В районі ТРЦ Подоляни. В квартирі індивідуальне опалення, тепла підлога - кухня, коридор, ванна, туалет. Котел конденційний Vaillant. Встановлено два терморегулятора ( один на ванну кімнату, інший на всю квартиру). При купівлі залишається кухонний гарнітур та шафа купе в коридорі. Прибудинкова територія освітлена, ведеться відеоспостереження, паркінг, дитячий майданчик. Чудовий варіант для комфортного проживання у затишному районі міста. Деталі за телефоном.

Героїв Чорнобиля, 2
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 40 м2 з сучасним плануванням та стильним дизайном у цегляній новобудові в центральному районі за вул. Героїв Чорнобиля. Код квартири - #20923493 • 5 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • з меблями та технікою; • лоджія; • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено газовий котел для індивідуального опалення. Квартира має функціональне зонування простору з поділом на вдало відокремлені зони спальні, вітальні та кухні. Кухню з вбудованими меблями, кухонною технікою (холодильник, плита, витяжна вентиляція тощо). Засклена лоджія. Сумісний санвузол з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою має душову кабіну та якісну сантехніку. Продається повністю готова до проживання – з меблями та технікою. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-z-remontom-ta-io-v-novobudovi-za-vul-geroyiv-chornobilya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Героїв Чорнобиля, 3/20
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 65 м2 з сучасним плануванням та окремим входом у цокольному поверсі цегляної новобудови у Північний за вул. Героїв Чорнобиля (можливо під є-Оселя). Код квартири - #20705379 • 1 поверх з 10; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • тераса; • окремий вхід. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення, зовнішнє утеплення стін будинку. Квартира має окрему простору житлову кімнату площею 28,8 м2, кухню-вітальню 32,6 м2, що також передбачає виділення вхідної групи, сумісний санвузол. Вхід до квартири через криту терасу з металевими решітками та територією для літнього відпочинку. Прибудинкова територія доглянута має ландшафтне планування, є паркінг та дитячий майданчик. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-65-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-za-vul-geroyiv-chornobilya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Героїв Чорнобиля, 3
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири м.Тернопіль, вул. Героїв Крут Продається простора 2-кімнатна квартира на Тернопільській, в мальовничому районі, вулиця Героїв Крут. Загальна площа квартири - 55 кв.м, є два санвузли та балкон. Квартира розташована на останньому поверсі пятиповерхового будинку. Чудовий варіант для комфортного проживання або здачі в оренду. Ціна - 45000 $. Телефонуйте для детальної інформації та огляду квартири! Вартість: 45ʼ000$ 06******57

Продаж 2 кімнатної квартири, вул. Героїв Крут
olx.ua

Героев Крут улица, 2, Восточный, Тернополь, Тернопольская 30000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вул. Героїв Крут. Виконаний ремонт у сучасному стилі. Квартира світла та затишна. Кухня-студія та дві окремі кімнати. Усе необхідне для проживання у квартирі знаходиться. Меблі та техніка залишається при продажі. Встановлено і/о та тепла підлога у с/в. Розташування: неподалік школа номер 14 та школа номер 15. Два садочки, зупинка, майданчик, дитяча поліклініка, магазин «Рукавичка», магазин «Щодня», банк, кафе все в межах 500 метрів. Парк - 1 км. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-787-955-LX.

Продаж 3 кім кв вул. Героїв Крут
olx.ua

ЖК в городе Тернополь

География, Тернополь