Предлагается к продаже однокомнатная квартира по ул. Бульвар Гвардейский. 4/5 этаж, кирпичный дом. Квартира в середине дома. Балкон не застеклен. Продажа с мебелью и техникой.

Гвардійський бульв., 777
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по бул. Гвардійському. Розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку Будинок цегляний. Жилий стан квартири Загальна площа 70кв.м, жила 39кв.м, кухня 7кв.м. Кімнати роздільні, санвузол роздільний 2 балкона Водонагрівач Підходить як для житла, так і для офісу, салону краси тощо. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Гвардійський бульв., 22
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу квартиру, біля кінцевої зупинки Набережна. Поруч Жданівський пляж, бульвар Шевченка. Квартира має 2 балкони та лоджію. Меблі та техніка лишаються майбутнім власникам. Сама квартира простора та уютна, як раз для дружньої та великої родини. Невеликий торг для гарних покупців - вітається. Покази у зручний час.

Гвардійський бульв., 22
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 3к квартиру в центрі міста (Набережна) Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири- 50м2. В квартирі був зроблений капітальний ремонт с заміною всіх комунікацій. Встановлені лічильники на воду та електрику. В квартирі також встановлені 3 кондиціонери (кухня, дитяча, спальня). Також встановлені металеві вхідні двері та сигналізація. В квартирі частково залишаються меблі та техніка. Ціна квартири - 30.000$,є можливість торгу + Центр міста + Розвинена інфраструктура + Площа - 50м2 + Засклений балкон + Ціна 30.000$ + Торг Дзвоніть та поїхали дивитися!

Гвардійський бульв., 26
rieltor.ua

Продажа от собственника.Продам видовую 4-х комнатную квартиру возле Днепра.Квартира с общей площадью 82,24 кв.м.Планировка раздельная в каждой комнате балкон.Кирпичный дом .ОСББ.2 балкона 1 лоджия.Окна выходят на 3 стороны.Минимаркет в доме.Прописанных нет.Жилое состояние, требуется ремонт.Бульвар Гвардейский 22.

владелец
4-х комнатная квартира с видом на Днепр  Вознесеновский район
olx.ua

Продам 2 - комнатную квартиру с евро ремонтом по ул . Бульвар Гвардейский. 149 В отличном живописном месте . Вид с окна лес в центре города зелёная экологическая зона где можно увидеть белок фазанов и разных птичек . . Квартира с евро ремонтом . Большая комната где находится два окна Комната светлая и красивая . стены фактурная декоративная штукатурка . Потолок натяжной . пол паркет комната и спальня . Коридор большей Кухня и коридор выложены кафелем . Все двери деревянные . Кухня встроенная столешница натуральный камень ( гранит ) что придаёт особую изюминку в интерьере . Летом не жарко а на оборот очень комфортно ( что очень важно ) Кондиционер включаем только для тепла ( межсезонье ) экономия электричества что очень важно в наше время ! Хорошее место для пикника (рядом с домом ) Также если нужно принять солнечные ванны и бесплатный бассейн буквально 5 минут и Ждановский ухоженный чистый пляж . Звоните !!Приходи и живи ! Радуйся жизни ! Всё Для Вас ! Бонус погреб на против окна ! Возможен обмен на дом .Всё предложения рассмотрим! Срочно !

владелец
Продам 2-ком. квартиру в центре . Бульвар гвардейский .
olx.ua

Предлагается к продаже 3х комнатная квартира с раздельными комнатами На 4 этаже девятиэтажного дома Ул.Бульвар Гвардейский д.22 Два балкона,один с видом на новый мост Балконы застеклены стеклопакетами Квартира в хорошем жилом состоянии Поменяны трубы,стояки,окна Есть необходимый минимум мебели,остается по желанию Дом ОСББ новый лифт,чистый подьезд В квартире никто не прописан Документы все готовы Цена 32500 у.е.торг возможен

3х комнатная квартира на Набережной
olx.ua

Срочно продается 1-к.квартира- студия по адресу ул. Героїв Полку Азов ( бывшее название бул. Гвардейский) Есть практически все для комфортного проживания. Прекрасное месторасположение Капитальный ремонт Евробалкон Мебель и техника остаётся и входит в стоимость квартиры. В квартире никто не прописан. Связь только через сообщения. Торг, предлагайте свою цену.

владелец
1к квартира- студия  ул. Героїв  Полку Азов (бул.Гвардейский) 26
olx.ua

Предлагается к продаже 2-комнатная квартира в центре , Бульвар Гвардейский 30. 5/5 В квартире современный дорогой ремонт, сделанный 4 года назад. Мебель и техника остается по договоренности. Поменяли все трубы, пол-ламинат и кафель, балкон остеклен. Комнаты раздельные, разносторонние . Натяжные потолки во всех комнатах. Квартира ухоженная и опрятная, полностью укомплектована всем для комфортного проживания. Идеальное место для сдачи в аренду. Рядом магазины, в пешей доступности пляж и Набережная. Продажа от агентства; есть видеообзор. Реальному покупателю торг после просмотра.

Продам 2-комнатную квартиру в центре
olx.ua

Продается шикарная однокомнатная квартира в центре города на набережной. В квартире выполнен новый капитальный евроремонт Новая проводка Новая сантехника Новые металопластиковые окна Шестиметровый французский балкон Дом ОСББ. Звоните будем рады показать объект

Гвардейский бульвар, 144, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 31999.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Запорожье

3-кімнатна квартира на Б.Шевченко у цегляному будинку, Квартира на 4-му поверсі 5-поверхового цегляного, теплого будинку. Великі кімнати - площа вітальні - 16 м2, однієї спальні - 17 м2, другої спальні - 14 м2. Ідеальне місце розташування квартири - в самому центрі міста, в тихому місці: - 8 хвилин пішки до Набережної Дніпра, - поряд 2 школи: до цієї 2 хвилини ходьби, до іншої - 15 хвилин, - поряд фітнес-центр Президент, - поруч супермаркети, та зупинки транспорту 3 хвилини ходьби, - 10 хвилин пішки - лікарня. Закінчено найбруднішу і найдовшу частину капітального ремонту - замінено всю електропроводку, труби, перештукатурені та відшпатльовані стіни, є підводка під кондиціонер, стелі підготовлені, скрізь нова сантехніка та нові двері. Отже, ви тепер можете закінчити ремонт на свій смак, а не віддирати старі шпалери або задовольнятися тим, що хтось пофарбував стіни в колір, який не подобається. На кухні встановлено металопластикове вікно, плитка на підлозі, нові кухонні меблі, варильна та духовка Bosch, швейцарська камяна мийка та змішувач до неї, є підводка та місце під посудомийну машину. У кімнатах деревяна підлога в ідеальному стані, відциклена та пофарбована лаком. Велика ванна кімната відокремлена від санвузла. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Гвардейский бульвар, 15, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 34000.0 USD
dom.ria.com

Продаж великої 1к квартири у Вознесенівському районі, вулиця Героїв полку Азов (колишній б. Гвардійський) , район інфекційної лікарні. 6й поверх 13-типоверхового цегляного будинку. Загальна площа-39м2 Великий балкон. Санвузол суміжний. Квартира у жилому стані.

Гвардейский бульвар, 144, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 17499.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАМ 4-кімнатну квартиру | Б-Р ГВАРДЕЙСЬКИЙ | + Всі кімнати роздільні, залишається майже усе + Є ТОРГ + Будинок ОСББ + Замінені всі комунікації , лічильники на все + Роздільний санвузол, обладнаний сучасною сантехнікою + Є велика лоджія, має виходи у 2 кімнати + 2 просторих балкони ! Зателефонуйте зараз та ходімо на перегляд! З Ув. АН Avangard!

Гвардейский бульвар, 22, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається світла, простора та затишна 4-кімнатна квартира в тихому районі, що розташований в центрі міста, у районі БШ/Набережна. Квартира знаходиться на другому поверсі девятиповерхового будинку і має площу 85 м #178;. Планування квартири дуже зручне, всі кімнати окремі та двосторонні. У квартирі є три балкона, один з них збільшений та узаконений, приємно провести час на ньому, насолоджуючись видом на Дніпро та нові мости. Зі спалень також відкривається чудовий краєвид. З великої балкону видно зелений двір. У квартирі встановлені стеклопакети в усіх кімнатах та на великому балконі. У 2021 році зроблено новий ремонт у двох спальнях, в тому числі нові стелі, ламінат та шпалери. У будинку створено ОСББ, а взимку 2024 року був проведений ремонт у підїзді, встановлені нові двохзонні лічильники світла, а також встановлено новий ліфт та вікна. Завдяки економному тарифу на опалення та теплій квартирі, у самий холодний місяць витрати на опалення складають близько 1900 гривень, а в лютому - 1400 гривень. У будинку є міні-маркет, а також неподалік розташовані супермаркети Апельмон та АТБ, а також кінцева зупинка громадського транспорту. Прописаних неповнолітніх немає. Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного та затишного життя в центрі міста.

Гвардейский б-р, 14, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 3-кімнатна квартира на бульварі Гвардійському, у затишному та тихому районі набережної. Квартира в ідеальному стані з сучасним ремонтом. Проведено заміну труб, встановлено лічильники на воду. Санітарний вузол та кухня викладені плиткою. Це чиста, світла та тепла квартира, що створює комфортні умови для проживання. У квартирі встановлено 3 кондиціонери (у кухні, дитячій та спальні). Також є балкон з євро-склінням, металеві вхідні двері та сигналізація для вашої безпеки. Будинок має чистий підїзд, спокійних сусідів та доглянутий двір. Розташування в непосредній близькості до шкіл та дитячих садочків. Меблі та техніку залишаємо, щоб ваш переїзд був ще зручнішим. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру з усіма зручностями та ідеальним розташуванням!

Гвардейский б-р, 11, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 32000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується велика 1к квартира у центрі Вознесенівського району по б. Гвардійському. -6й поверх -36.6 м2 загальна площа -20.9 м2 кімната Дім цегляний. Квартира потребує ремонту. Розвинена інфраструктура, поруч б. Шевченка, парк, школа, магазини, дитячий садок, набережна. Квартира вільна. Ніхто не прописаний.

Гвардейский бульвар, 144, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 19400.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 1-кімнатна квартира на Гвардейському б-рі в районі Вознесенівського у місті Запоріжжя. Загальна площа 29 кв.м, є площа кухні 6 кв.м. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку. У квартирі є санвузол та балкон. Чудове місце розташування з усією необхідною інфраструктурою поруч. Не втрачайте можливість придбати своє житло за вигідною ціною!

Гвардейский б-р, 143, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 20800.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-х комн.квартиру. б-р Гвардейский. Остановка транспорта Набережная. Дом кирпичный, первый высокий этаж с балконом (не застеклён ). Санузел раздельный. Без ремонта, все первичное. Квартира под ремонт, полностью пустая, можно сразу приступать к ремонту. Для реальных покупателей торг.

владелец
Квартира 2-х комнатная
olx.ua

Продаж дуже затишної 3 кімнатної квартири у Вознесенівському районі, по вулиці бул. Гвардійський. Поруч вул. 12 квітня та Набережна магістраль. В квартирі зроблений капітальний ремонт: замінені труби, сток каналізації, електропроводка з виведеними автоматами під кожну секцію квартири. Проведена сигналізація та є супутникове телебачення. Квартира оснащена вбудованою технікою та меблями. Цегляний будинок у тихому місці, середній поверх у середині будинку. Поруч є магазин, кінцева зупинка транспорту 5 хвилин. Ідеальний варіант для сім’ї з дітиною, або під оренду. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 3 кімнатної квартири, бул. Гвардейській (212751342)
olx.ua

Продається квартира по бульв.Гвардейський,біля теплосітей. Квартира не з стандартним планом. Будинок цегляний,в квартирі велика лоджія,є кухня-столова. В даху кімнатах ремонт,третя кімната без ремонту. В квартирі нові міжкімнатні двері,вікна,труби. Теплі полив коридорі,ванній кімнаті,на кухні. В квартирі залишаться всі меблі,техніка,все що є на фото,все нове. Меблі на кухні нові,по техніці пральна машинка,посудомийна машинка,холодильник,кондиціонери. В залі є акустична сістема. Квартира велика 80 м2.

Продається 3 кімнатна квартира
olx.ua

Продается 2 комн квартира Б.Гвардейский. 4этаж/5 этажного кирпичного дома , квартира расположена в середине дома, очень тёплая. М/пл окна, пластиковый водопровод , новая сантехника, гардероб, удобная перепланировка. Продаётся с мебелью и техникой. Торг уместен.

Продается 2 комн квартира Вознесеновский район
olx.ua

Продаж 3-к квартиру , по вулиці Бульвар Гвардійський ( район Інфекційної лікарні) Загальною площею 64 м2. На 4 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира з євроремонтом ,продаж з меблями та технікою все як на фото. 2 балкони на кухні прибудовано до самої кухні тим самим збільшено площу , в залі окремий балкон засклений пластиковий є шафи для зберігання. Є відеоогляд квартири. Деталі за номером телефону.

Продаж 3-к квартири по вул. Бульвар Гвардійський
olx.ua

Все комнаты разделены, из каждой комнаты выход на балкон. Квартира в обычном жилом состоянии, светлая, чистая. Отличное место расположение с прекрасным видом из окна. Квартира в Вознесеновском р-н, бул. Гвардейский

Продажа 4-х комнатной квартиры Набережная
olx.ua

В продаже 2-х комнатная квартира, в р-не набережной. бул. Гвардейский. Дом ОСББ. Ухоженная придомовая территория и чистый подъезд. В доме заменены все общие стояки. В квартире выполнен ремонт, Есть лоджия , которая объединяет две комнаты. Окна и балконный блок поменяны. Окна смотрят на Днепр, квартира наполнена дневным светом. Средний этаж. В шаговой доступности от дома находятся супермаркеты, рестораны, доступ к центральным пляжам набережной Днепра. Это отличный выбор для тех, кто ценит комфорт, данные характеристики и хочет жить в живописном сердце города. Дополнительная информация по тел. 09******33, 06******20 Виктория АН Ключ.

2-х комн. квартира в р-не Набережной. Рассмотрим  все предложения.
olx.ua
1 - 24 из 28 результатов

География, Запорожье