Двокімнатна квартира в тихому та затишному районі міста. В кімнатах зроблений капітальний ремонт (окрім санвузла та коридору). Повністю замінено електричний провід. Нові вхідні та міжкімнатні двері. Вікна - склопакети, балкон засклений. Меблі та техніка - за домовленістю.

Героїв Майдану вул. (Гайдара), 9
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ПЗР по вулиці Героїв Майдану. Квартира розташована на 3поверсі 9 го будинку. Загальна площа 30 кВ, кухня 9 м., роздільний санвузол. На вікнах встановлені склопакети, балкон заскланий, встановлені лічильники на воду і газ. Меблі всі залишаються. Квартира розташована в дуже зручному місті і має гарний та затишний дворик.

Героїв Майдану, 8
rieltor.ua

До вашої уваги продаж трикімнатної квартири в ПЗР районі, по вул. Героїв Майдану (Гайдара), 12. Розташована на 4-му поверсі девятиповерхового будинку. Квартира після косметичного ремонту, встановлено деревяні склопакети та міжкімнатні двері, вхідні двері – металеві, в кімнатах натяжні стелі, квартира продається з всією побутовою технікою та меблями . Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Зручне місце розташування! Поруч базар, магазини, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, Sport Life.

Продам трикімнатну квартиру в р-ні ПЗР
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Я тебе чекаю!…. Прошепотіла «вона», ніжно озирнувшись назад, окинувши теплим поглядом своїх майбутніх власників. Так так-саме тебе, бо я та, що тобі потрібно! Що ти так довго шукав… Ти хотів Затишку, спокою і тепла? Він схований в кожній деталі:в обіймах, в гарячій каві, в сімейному затишку, в кожному куточку оселі. Саме таку квартиру ми сьогодні пропонуємо розглянути! Перебуваючи в ній почуваєш тепло і спокій. Я трикімнатна красуня, знаходжусь за адресою вул. Героїв Майдану 9. 3 кімнати дають можливість комфортно розміститися всім членам сімї, а велика площа 67 метрів квадратних дає можливість втілити усі ваші мрії! Простора кухня радо зустріне ваших друзів. В квартирі лічильники на воду, на газ та лічильник на світло Стартова ціна квартири 54900$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні. Ми з радістю покажемо вам цю квартиру і переконаємо,що саме цей варіант сьогодні -є найкращим на ринку нерухомості. Завітайте на перегляд і ви не залишитесь байдужими! Покупець комісію не оплачує! Ольга АН «Лавка Нерухомості» 09*********51, 06*********77

Трикімнатна квартира, ПЗР
olx.ua

Продається трикімнатна квартира , яка розташована на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Квартира тепла, не кутова в жилому охайному стані. В квартирі три окремі кімнати, кладова, роздільні санвузол та ванна, два балкони ( в спальні і в залі) В квартирі встановлені частково склопакети. Стелі потянуті, стіни поштукатурені. На підлозі лінолеум.Заміна сантехніки, встановлені лічильники на воду і газ. Квартира продається з меблями і побутовою технікою: - холодильник - пральна машинка - бойлер - кондиціонер Будинок ОСББ Зелене подвіря з доглянутими клумбами. Поруч школи, дитячі садочки, супермаркети, ринок, аптеки. Ключі в агентстві Показ в зручний для вас час.

Новий об"єкт! Продаж 3 к.кв ПЗР вул.Г.Майдану 8
olx.ua

Продам квартиу. Продам однокімнатну квартиру в ПЗР, після капітального ремонту ніхто не проживав. Тепла підлога на балконі ( водяний та електричний) та у ванній кімнаті. Нова дизайнерська кухня. В квартирі є гардеробна.В квартирі є вся необхідна техніка та мебель. Дуже гарне розташування. Поряд знаходяться школа, садок, магазини АТБ, Делікат, базар, Спортлайф , гаражі , автостоянка. Квартира не кутова, сонячна сторона, виходить на тихий двір-садок, гарні сусіди, чистий підїзд, дуже тепла і комфортна для проживання. Є тамбур з добротними металевими дверима. Квартира дуже економна в комунальних платежах, ОСББ.. Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип будинку: Житловий фонд 91-2000-і; Назва ЖК: ОСББ; Клас житла: Комфорт; Планування: Роздільна; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Централізоване; Ремонт: Євроремонт; Меблювання: Так; Комфорт: Ліфт, Балкон, лоджія, Ванна, Кондиціонер; Комунікації: Вивіз відходів, Центральна каналізація, Газ, Електрика, Асфальтована дорога; Інфраструктура (до 500 метрів): Аптека; Послуги АН 2%

Гайдара улица, 7, Сосновский, Черкассы, Черкасская 44900.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-х кімнатну квартиру рн ПЗР, вул Героїв майдану (Гайдара), в квартирі гарний житловий стан, поряд школа, садочок, магазин 46500у.е

Продам 3-х кімнатну квартиру рн ПЗР
olx.ua

2-х кімнатна квартира ПЗР, вул.Перемоги - вул.Г.Майдану (кол.Гайдара). Розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку, загальна площа 45м2, жила 25м2 і кухня 7м2. Жилий стан, велика лоджія засклена, у всіх кімнатах вирівняна стеля, вхідні металеві двері, великий тамбур. Поруч школа, дитсадок, зупинка громадського транспорту, супермаркет, ринок. Ціна 35000у.о. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

2-кім. ПЗР, Перемоги - Героїв Майдану
olx.ua

ПЗР - один зі спальних районів міста! Його розвинена інфраструктура і транспортна розвязка забеспечують комфорте проживання і відпочинок! ТРЦ, значна кількість магазинів, аптек, продуктових і промислових ринків! Дошкільні та освітні навчальні заклади, медичні, спортивні, культурні установи, сервісні заклади, парковки та зони відпочинку! Затишна, простора, світла. комфортна в усіх сенсах, квартира чекає нового власника! В квартирі залишаються вмонтовані меблі, нова сучасна кухня з стільницею з натурального каменю! Балкон і лоджія засклені і відповідно облаштовані! Зручне планування: кімнати комфортні, ізольовані, роздільний санвузол, досить просторі коридори, як бонус, є підвальне приміщення і міжповерхова комора. Установлені усі необхідні лічильники в т. ч. і в підїзді лічильник на тепло, що дає можливість економно і ефективно використовувати тепло взимку і заощаджувати кошти! Перегляд в зручний для вас час, але за попередньої домовленості!

Продаж 3 кімнатної квартири, вулиця Героїв Майдану ПЗР
olx.ua

Продається чудова квартира по вулиці Героїв майдану, загальна площа 88м2. Є гардеробна кімната.Квартира в хорошому жилому стані, підлога плитка, ламінат, вікна частково склопакети, сантехніка поміняна, стоять лічильники,балкони засклені зроблені.Квартира не кутова, дуже тепла.В квартирі залишається кухня, ліжко,трюмо,шафа -купе. Дуже гарне місцерозташування, 2 хв до д/с, 3 хв до школи, поруч Файномаркет, базар,магазини,аптеки,зупинка громадського транспорту,великий двір з дитячим майданчиком.

Продаж квартири в ПЗР
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси