Продається квартира площею 139 кв.м. на початку вул.Замарстинівська з виглядом на Високий замок. Будинок клубного типу на 17 квартир з підземним паркінгом. Панорамні вікна, нульовий цикл, висота стелі 3м.+. Встановлена тепла підлога по всій квартирі, котел, 2 гребінки, 2 санвузли, інсталяція, трапи, розведені комунікації. Безшумний ліфт, зона відпочинку в атріумі. За додаткову плату можна придбати паркомісце в підземному паркінгу.

Гайдамацька вул., 37
rieltor.ua

Пропоную на продаж 3кім квартиру в пішій доступності до центру. Поверх 3/3 цегляного будинку(дах перекритий 6років тому), загальна площа 67,5, кухня 12,7, вхід по балкону, дві кімнати ізольовані-одна прохідна, опалення-газовий котел, колонка на гарячу воду. Є перспектива перепланування або розділення на дві квартири. Чудова локація-до центру 5хв на авто або в пішій доступності, поруч магазини, громадський транспорт, ТЦ Форум. Ціна 65000$. Пропозиція від ріелтора, детальніше за телефоном.

Продаж 3кім вул. Гайдамацька ближній центр
olx.ua

2-кім. вул. Гайдамацька 3/3ц 47,2/32,6/14,6 вхід по балкону в кухню, кімнати ізольовані. конвекторне опалення, ближній центр, 2 вікна на Гайдамацьку, квартира в житловому стані, прямий продаж. Ціна 48000 уо.

2-кім кв-ра вул. Гайдамацька (бл. центр) 47,2 м.кв. Кімнати ізольовані
olx.ua

ЖК в городе Львов