Чудова локація Можливо під офіс Продам 3-к кв-ру Дніпровський ( Днепровский ) р-н Соц Місто ( Соц Город ) Дарниця ( Дарница ) просп Гагаріна (Гагарина ) 3а просп Л Каденюка 3а 1 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 56.1 м2. Житлова площа - 38.5 м2. Площа кухні - 6.2 м2. Квартира в житловому стані, можна заїхати і жити. Паралельно можна робити косметичний або капітальний ремонт. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Все, що є на фото, за бажанням залишається новим власникам. Є можливість достроїти балкон, та зробити погріб. Газова плита. Чистий та охайний двір. Спротивні та дитячі майданчики. Багато місця для паркування авто. Дуже вдале місце розташування будинку. За хвилину пішки - Дарницька площа. Але будинок розташовано у дворі, тому шуму від центральних доріг не чутно. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : школа, дитячий садок, аптеки, поліклініка, магазини, супермаркет, ТЦ Дарниця, ТРЦ Проспект, АШАН, кавярні та ресторани, McDonalds, відділення банків, фитнес клуб, басейн, Нова пошта, ринок, кінотеатр, тощо... Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком запинки громадського транспорту. До метро Дарниця ( Дарница ), Лівобережна ( Левобережная ), Чернігівська ( Черниговская ) - 10 хвилин на маршрутці. За бажанням можна дойти пішки к метро за 15 - 20 хвилин. Також багато маршруток їдуть на правий берег та до метро Харківська ( Харьковская ), Позняки , Осокорки. Дуже зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати на автомобілі в любому напрямку. За потреби вишлю більше фото. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Дуже гарна пропозиція. До зустрічі на перегляді.

Леоніда Каденюка просп. (Гагаріна Юрія), 3а
rieltor.ua

🏡 Ваша мечта о стильном и комфортном жилище в самом сердце города воплощается в реальность. Предлагаю вашему вниманию изысканную двухкомнатную квартиру по престижному адресу: Проспект Юрия Гагарина 13а. ☀️ Подробности, которые вас восхитят: - Общая площадь 48м2, прекрасно распределённая между комнатами благодаря удобной раздельной планировке. - Расположение на 5-м этаже обеспечивает идеальный баланс видов и доступности. - Выполнен ремонт крыши, вы можете не беспокоится за её неисправность. - Квартира может продаваться с полным комплектом мебели и бытовой техники: кондиционер для свежести в летние дни, стиральная машина, микроволновая печь для удобства приготовления пищи, бойлер для непрерывного горячего водоснабжения и современные телевизоры для развлечений. 💰 Дополнительные преимущества: - Лучшая цена на рынке, которую я лично проверил для вас. - Возможен безналичный расчет, обеспечивая удобство и безопасность сделки. - Ухоженный дом с чистым двором и парадным, где необходимость в лифте отпадает благодаря удобному расположению на 5 этаже. - Тихое место с детской площадкой прямо у дома — идеально для семей с детьми. 🚙 Инфраструктура для жизни и досуга: - В шаговой доступности все необходимые учреждения: кафе, магазины, супермаркеты, детские сады и школы. - Для активного времяпрепровождения вблизи квартиры есть места для досуга. - Метро Дарница всего в 15 минутах пешком — ваша связь с остальным городом. ‼️ Не упустите возможность! Свяжитесь со мной для получения более подробной информации или для договоренности о просмотре. Я доступен по телефону, а также в Viber/Telegram. Сделайте шаг навстречу своему новому дому уже сегодня! С уважением и профессиональной заботой о ваших интересах, Лисовский Максим, ваш эксперт по недвижимости

Леоніда Каденюка просп. (Гагаріна Юрія), 13а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 3 кімнатна квартира у цегляному будинку. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Планування суміжно прохідне. У сан. вузлі плитка, встановлена кухня. Відмінна інфраструктура району, поряд є школи, дитячі садки, магазини, торгові центри. Відмінна транспортна розвязка, за бажання можна дійти до метро пішки близько 20 хвилин, поряд є зупинки громадського транспорту, на якому можна легко пересуватися Києвом. ID: 75069

Леоніда Каденюка просп. (Гагаріна Юрія), 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свою квартиру. ВЛАСНИК. Квартира знаходиться на проспекті Леоніда Каденюка (раніше просп. Гагаріна). 2/35. Цегляний будинок, елітна сталінка, тепла. Висота стелі 3 м. Квартира двостороння. Вікна виходять на дві сторони. Два балкони. Розташована на 5 поверсі. Стан гарний, можна заїхати і жити. Дві кімнати всі роздільні та просторні. Роздільний санвузол, балкон. Встановлені лічильники на воду, газ, електроенергію. Тариф на комунальні послуги невисокий. Дуже великий, затишний двір. Немає проблем із парковкою. Дитячий майданчик.

власник
Леоніда Каденюка просп. (Гагаріна Юрія), 2/35
rieltor.ua

Продаж двостороння 3к. квартира - 67.6кв.м, сталінка, Просп. Леоніда Каденюка, 10/2 ( просп. Юрія Гагаріна ) 4/5эт. Н-3.0м, цегляний будинок - 1964року ЗАГАЛЬНА площа -67.6кв.м. ТРИ РОЗДІЛЬНІ КІМНАТИ - 16.1 кв.м, 17.1 кв.м, 14.3 кв. - кухня - 6.8 кв.м, с/в роздільний, коридор - 7.9 кв.м., - Засклений балкон вихід з кімнати. - Підлога - паркет, газ, колонка, - індивід. встановлені лічильники на воду та газ.. Опалення – чавунні радіатори, лічильник тепла на будинок. Будинок має власне Бомбосховище / з ремонтом/ Квартира в житловому стані, доглянутий будинок, акуратний підїзд, великий двір, дитячий майданчик, парковка. з фасаду на 1-му поверсі розташовані офіси та магазин. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, ст.м.Чернігівська та Лісова 5-10хв. Квартира ВІЛЬНА, готові документи до продажу. Перегляд за домовленістю, телефонуйте у будь-який час. 73.000y.o. можливий торг. РОЗГЛЯНЕМО ВСІ РЕАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ.

Продаж 3-к 68м2 сталінка  Леоніда Каденюка (Гагаріна Юрія) просп. 10/2
olx.ua

Продається 2-х кім квартира, метро «Дарниця» - 15 хв. пішки, Соцмісто, Дарницька площа, проспект Каденюка ( Гагаріна ) 5.Загальна площа 45, житлова 29, кухня 6. Балкон, бронедвері, домофон. Квартира в житловому стані, меблі, холодильник, пральна автомат, бойлер. Відмінна транспортна розвязка, недалеко метро «Чернігівська» в пішій доступності , недалеко ТЦ «Проспект».

метро «Дарниця», Соцмісто, Дарницька площа, проспект Каденюка
olx.ua

ЖК Нова Конча Заспа. Ходосівка, вул. Леоніда Каденюка 18. Квартира з повним пакетом документів, будинок здано в 2020 році і заселений. Закрити охороняємо територія • 1-кімн. квартира 1/9-го будинку. Можливо розглянути під нежитловий фонд Площа 42 / 23 / 12 кухня. • Індивідуальне опалення- встановлений двоконтурний газовий котел. •Квартира під чистове оздоблення, розведення електрики до квартири,тариф 2,64 грн/квт. • Центральна вода та каналізація. •Закрита територія, що охороняється. Двір зі спортивними та дитячим майданчиком. • Сформована інфраструктура: Мегамаркет, аутлет Мануфактура, школа, дитсадок, американська школа, поліклініка, аптека, кафе, кінотеатр Баттерфляй, боулінг, фітнес-клуб. • За 10 хвилин ходьби знаходиться мальовниче озеро з пляжем. • До Києва - 4 км На Печерськ 25 хвилин До ст.м. Видубичі 20 хвилин на маршрутном таксі. 38000 у.о Можлива Е-оселя

ЖК Нова Конча Заспа вул. Леоніда Каденюка, 18
olx.ua

Без комісії Продаж дворівневої 3-х кімнатної квартири в с. Ходосівка, Київської області, ЖК Нова Конча Заспа, Будинок Ліон, по вул. Леоніда Каденюка, 18. Загальна площа квартири 77,1 кв. м., житлова 30 кв.м., кухня 14 кв.м. Квартира видова на 9 та 10 поверхах, в будинку є ліфт, вікна обох поверхів виходять на «Мануфактуру». Будинок цегляний і введенний в експлуатацію. Встановлено двухконтурний газовий котел. Квартира без ремонту, стан після будівельників: є штукатурка на стінах та стяжка на підлозі. Поруч є луг/ліс, Голубе озеро, зручна транспортна розвязка, є великий супермаркет Мегамаркет, а також Мануфактура аутлет, в пішій доступності, ще є неподалік магазини АТБ, Фора, МакДональдз і багато інших ресторанів і кафе. Дитячий садок, лікарня і школа знаходяться поруч. На машині до Києва по гарній дорозі до 15 хвилин до Києва.

Без комісії 77 м2. є-оселя, та інше, Ходосівка, ЖК Нова Конча Заспа
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири Дніпровський р-н. Вул. Л. Каденюка ( пр-кт Ю. Гагаріна) 8А - загальна площа 84.3 кв. м; - жила площа 51 кв.м; - кухня - студія 40 кв. м.; - 2 кімнати; - двостороння; - великий санвузол; - 2 балкони; - ремонт в 2010 році; - 2 кондиціонери; Залишаються всі меблі та техніка, капітальний ремонт в підʼїзді в 2018 році, 6 квартир в підʼїзді, 2 квартири на поверсі, власне укриття в будинку й ще одне з ремонтом в будинку навпроти. Зручна транспортна розвʼязка.

Продаж 3-х кімн. квартири Л. Каденюка Дніпровський р-н
olx.ua