До продажу пропонується гарна, простора квартира в спокійному спальному масиві. Будинок з охайним парадним та великим зеленим двором. Планування квартири дозволяє комфортно проживати великій сімї, або людям які люблять простір. Велика зала , 3 окремі спальні та столова + 2 лоджії та санвузол. У квартирі зробленний якісний ремонт, який збереженний в ідеальному стані й до сьогодні. Поруч знаходиться парк , 2 школи та дитячий садок, а також уся необхідна інфраструктура.

Вигурівський бульв., 5
rieltor.ua

Пропонуется чудова,охайна квартира.Гарний жилий стан.З меблями і технікою.Поруч є все необхідне для життя.Садочок,школа,відділення банку,ринок,аптека,Новус,Варус,Спортлайф.Транспортна розвязка.

Вигурівський бульв., 6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ексклюзив, без комісії. Продаж 2кв бул. Вигурівський 6, з ремонтом, меблями і технікою. Квартира дуже тепла (будинок утеплений), готова до переїзду, знаходиться на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Балкон простягається на дві кімнати, засклений. Площа 50.6 кв.м, площа кухні 7.7 кв.м. Чиста, охайна, пластикові вікна, на підлозі ламінат. Є лічильники на газ, воду, світло. Вода централізована (бойлера немає). Є кондиціонер, треба тільки під’єднати. Чисте, охайне парадне, ліфт. Навпроти під’їзду знаходиться дитячий садок, початкова школа та старша школа. Поруч ще декілька державних та приватних шкіл. В торці будинку знаходиться амбулаторія. Біля будинку бювет та зона прогулянок. Навкруги багато аптек, банків, магазинів. 3 хв. Ходьби до ринку. 5 хв. До зупинки транспорту, де є маршрутки в різні райони Києва. 11хв до Метро, ТРЦ, супермаркетів, нового Епіцентру. Поруч великий парк і Спортлайф. Готові робити угоду по Євідновленню. Документи готові до продажу. Показую за домовленістю, відповім на всі питання по квартирі.

ексклюзив
Вигурівський бульв., 6
rieltor.ua