Тепла та затишна, однокімнатна квартира. Що знаходиться по вулиці Молодіжна 32. Поруч дитячий садок #3, та школа. - 2 поверх, 5-ти поверхового будинку. - не кутова, дуже тепла. - є пластикові вікна, закритий балкон, та міцні двері. - квартира без ремонту. Чудовий вибір якщо хочете зробити квартиру для себе, та не переплачувати за мотлох минулих господарів. - документи в порядку, боргів немає. - добрі та спокійні сусіди Квартира від власника.

власник
Тепла та затишна, 1 кімната, 32 кв, без ремонту
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру под ремонт. 3 - этаж. Адрес: ул. Б. Мира - 1 . Все вопросы по телефону 06*********35 Олег

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири Вільногірськ
olx.ua

Тепла та затишна, двохкімнатна квартира. Що знаходиться по вулиці Центральна 27. - 3 поверх, 4-х поверхового будинку. - не кутова, дуже тепла. - є газове опалення - квартира без ремонту. Чудовий вибір якщо хочете зробити квартиру для себе, та не переплачувати за мотлох минулих господарів. - документи в порядку, боргів немає. - добрі та спокійні сусіди Реальному покупцю торг.

власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру(або обміняю на 2-х кімнатну з вашою доплатою)! Ціна: 19 000$ Торг присутній Загальна площа: 78,7 кв.м. Кількість кімнат: 4 Поверх: 1/5 Тип стін: цегляний Санвузол: окремий Кімнати: роздільні Опалення: індивідуальне електричне Вікна: металопластикові Додатково: балкон, лоджія, кладовка Адреса: вул. Центральна 65а Поруч знаходяться: Стекляшка, Орхідея, Київстар, АТБ, центральний ринок, 5 школа, перукарні та інше. Все у близькій доступності. За додатковими питаннями та фото дзвоніть 06********07 - Олена(власниця)

власник
Продам 4-х кімнатну квартиру(або обміняю на 2-х кімнатну)
olx.ua

4- кімнатна квартира площею 93,7 кв.м на 3 поверсі 5-поверхового одного з найновіших будинків в місті. Простора і світла. В процесі ремонту вирівняно всі горизонтальні і вертикальні поверхні (стелі, підлога, стіни), поміняні сантехнічні та електро комунікації. Балкон та лоджія застеклені. Вікна пластикові з приємним видом (4 вікна на гарний краєвид, 2 -в двір на дитячий майданчик). Всі блага комунікації та інфрастуктури поруч, притому, що вони не заважають. Всі довідки по тел. 09******18

власник
olx.ua

Квартира під ремонт , без опалення, на пʼятому поверсі пʼятиповерхового дому , місяць назад як перекрили кришу дому, вставлені новенькі металопластикові вікна та двері. Зайвих речей в ній не має , можна починати одразу ремонт. Торг може бути. Вся детальна інформація в приватні повідомлення

власник
olx.ua

Популярні запити

Географія Вільногірськ