Продам квартиру 3 - кімнатну. В смт.Підволочиськ . Телефонуйте,домовимося.Поблизу школа,лікарня,садочок.,магазин Олімп,податкова,Зроблений ремонт звичайний.індивідуальне опалення.торг можливий в межах розумного. Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом на Новтй світ.Металопластикові вікна. Хороший косметичний ремонт.. Сонячна сторона. Кімнати окремі. Санвузол роздільний в сучасній плиточці. Прекрасне місце розташування. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

владелец
Квартири ТЕРМІНОВО!!!
olx.ua

Квартира не потребує вкладень та ремонту, підлога з керамічної плитки, індивідуальне опалення, 2 балкони, ванна джакузі, біде,простора кухня . Поблизу 6 школа, садочок , магазини …

владелец
2к квартира 56 квадратів (оренди НЕМАЄ)
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на 5 поверсі по вул. Незалежності 94 в м. Волочиськ зі свіжим ремонтом (після якого ніхто не жив) площею 30,5 м. кв. Квартира з південої сторони будинку з індивідуальним опаленням (електро), утеплена стеля 50мм пінопласт, через що квартира дуже тепла. Зроблені натяжні стелі, нова проводка по всій квартирі, нова стяжка, новий кухонний гарнітур, вана чавунна гарно реставрована, продається з усім що на фото.

владелец
Квартира однокімнатна індивідуальне опалення ремонт Волочиськ
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира знаходиться у м Волочиськ, вул. Привокзальна 4, (біля військомату). Усі деталі по телефону після 17.00

владелец
Продам 2к квартиру +380965265566
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира з готовим ремонтом, 2 поверх, індивідуальне опалення... Детальна інформація за тел.

владелец
Продам 2-кімнатну квартиру у м.Волочиськ.
olx.ua

Двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням. Знаходиться в центрі міста поруч з парком. Квартира від власника, з меблями та технікою.

Продається 2 кімнатна квартира
olx.ua

Популярные запросы

География, Волочиск