Давно мрієте про своє власне житло? Бажаєте зробити ремонт, який подобається саме вам? Впевнені, що наша пропозиція вам буде цікава: БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Продається двокімнатна квартира у м. Вишневе за адресоювул. Святоюріївська 24, що розташовується на 8/9 поверсі. - Будинок спец. проект 2006 року будівництва. - Квартира загальною площею 55,4 м2, що має 2 окремі кімнати площею 12 м2 та 17м2, кухню площею 9 м2. - Стан житловий, але більше під ремонт. - Частково мебльована (все що на фото залишається). - Роздільний санвузол, установлена ванна. -Установлені металопластикові вікна. -Дві відкриті лоджії з красивим виглядом на парк «Південний». -Окремо облаштований тамбур на дві квартири. - Чистий та охайний під’їзд. - Тихий та спокійний район. - Розвинена інфраструктура, поруч супермаркет Фора, АТБ,магазини, пошта, школи та садочок, ліцей, кав’ярні. - Зручна транспортна розв’язка, до ст.м Житомирська їде прямий міський транспорт. До метро Теремки на авто 20 хвилин. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

ексклюзив
Святоюріївська, 24
rieltor.ua

Простора квартира у центрі Вишневого ЖК "Променада", з гарним якісним ремонтом , функціональне планування, санвузол фанерований плиткою, індивідуальне газове опалення( двохконтурний котел), є можливість зробити гардеробну, встановлені усі лічильники, розвинена інфраструктура,наземний та підземний паркінг, супермаркет Novus, інші магазини, аптеки, кавярні, дитячий майданчик, школа, зручна транспортна розвязка. Будинок введений в експлуатацію. Можливий продаж по програмі ЄОселя.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 8б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Простора 1к квартиру ЖК Авіа Квартал м. Вишневе Площа 49/19/12 Поверх 8/19 Простора та світла однокімнатна квартира на вул. Вітянській 2В. Квартира готова до ремонту, розташована на 8 поверсі з 19. Можливе перепланування в двокімнатну – поділимося планом). Встановлено радіатори опалення та лічильники тепла. Квартира з усіма комунікаціями. Житловий комплекс комфорт класу, розташований в центрі міста. У дворі є критий паркінг. У будинку власна котельня. Два ліфти. Навкруги будинку завжди достатньо паркомісць. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школа, садочок, поліклініка, супермаркети, парк. Неподалік зупинка громадського транспорту. До метро 20 хв загальним транспортом, власним авто час скорочується вдвічі.

Вітянська вул., 2В
rieltor.ua

Пропонується 1 кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Сади Вишневі! Квартира на 8 поверсі, в будинку домофон та ліфт. Квартира з теплою підлогою та індивідуальним опаленням. Продаж з переуступки, вартість переуступки входить у вартість квартири. Покази у зручний час, телефонуйте та домовтеся на показ сьогодні! ID: 76806

Святошинська вул., 58
rieltor.ua

Лучшая цена. Мартинова 9. Продаем в связи с выездом. Все что на фото останется вам из мебели и техники. Документам больше 3 лет. Идеальное решение для семьи. Ремонт закончен на 95% цена указана с учетом того что нужно 1000$ +- вложить еще до идеала. Дом обжит. Плюсом есть что документы уже подходят для минимального оформления

власник
Квартира жк sofia residence, 39 квадратов. Лучшая цена, мин оформление
olx.ua

Продажа по переуступці ЖК "Променада", ул. Лесі Українки самий центр Вишневого, в 2 км від Киева. Пішій доступності магазини. аптеки, школи. дитячі садки.поліклініка, ресторани і кафе. Магазин Novus практично в дворі. Саме зручне разміщення в місті. Дом 17 етажний, монолітно каркасний, утепленний минеральною ватою 15 см. Дуже теплий!!! Вікна фірми Rehau. Разводка опалення, газовий котел, лічильники. площа 39.52, кухня 9.35, спальня 17.66, санвузол 4.39. Балкон є можливість обєднати з кухнею. Видова 10/17 Запуск на ремонт січень 2023 Продажа від власника.

власник
Продам видову квартиру ЖК Променада
olx.ua

Однокімнатна квартира В ЖК Агам, зроблемлений ремонт, готова для проживання, але за бажанням потребує оновлення ( вана кімната). Документам три роки, готові розглянути продаж під є-оселю. Перегляд на вихідних, або за домовленістю.

власник
Однокімнатна квартира в ЖК АГАМ
olx.ua

Продажа 1к. квартира Вишневе, ЖК Акварелі -1 , вул. Лесі Українки 74А.10/11 пов . цегл. будинку, 2014 року забудови. 43/19/11.,лоджія із кухні засклена склопакетами. Жилий стан квартири. Меблі та техніка залишаються за потребою. Лоджія засклена склопакетами. Гарно розвинена інфраструктура. Вартість 50000у.о без комісіі.

Продаж Вишневе,,ЖК Акварелі -1,Лесіі Українки 74А
olx.ua

Продаж квартири м. Вишневе вул. Святошинська, 40-г. Центр міста - 3 кімнати - 61,4 м2 загальна площа - 38,8 м2 житлова площа - 8 поверх 9 поверхового будинку - 2 балкони - кімнати всі роздільні Будинок розташований в середині двору. Найдешевша 3-кімнатна квартира в місті. вся інфраструктура в пішій доступності. Є-оселя підходить, розглядаємо всі варіанти оплати. Перегляд в зручний для вас час.

Вишневе продаж 3 к квартири в центрі міста
olx.ua

Вишневое, ул.Витянская 8, 10/10 пан, 52/30/8, хорошее состояние, встроенная кухня, встроенный шкаф-купе, остаётся мебель в квартире, двойная лоджия утеплена и застеклена, бойлер, кондиционер. Цена 50000 у.е

Продажа 2-х комн на центральной стороне
olx.ua

Продам гарну,компактну,облаштовану квартиру,в м.Вишневе,за адресою Лесі Українки,74в в дуже комфортному для проживання комплексі Акварелі-1.В квартирі є все необхідне щоб відразу заїжджати і жити,електроплита,холодильник,розкладний диван,телевізор,пральна машинка,бойлер,кондиціонер,інтернет,шафа-купе,домофон.Чистий підʼїзд,новий ліфт,тихі сусіди,гарний двір з дитячими площадками.Сам комплекс розташований в центрі Вишневого і має дуже гарну транспортну розвʼязку,як на автомобілі так і на громадському транспорті який довезе вас до Києва за 15-20 хвилин.Дуже круто розвинена інфраструктура,в самому ЖК є безліч магазинчиків,кафешок,пошта,мінімаркети,розетка,ПриватБанк,АТБ,стоматологія,дитячий садочок,аптеки і кавʼярні,через дорогу Новус і Фора,в пʼяти хвилинах ходьби парк і озеро,стадіон і центр Вишневого,поліклініка,ринок,Варус. Комплекс дуже затишний,має свій спортзал,паркінг,облаштовану територію і користується попитом для бажаючих проживати в ньому чи орендувати житло. Записуйтесь на перегляд і ми із задоволенням проведемо вам міні-екскурсію комплексом і покажемо квартиру,адже завжди краще один раз побачити ніж сто разів почути.

Продам квартиру Вишневе Акварелі Лесі Українки Святошинська
olx.ua

Вишневе, центр міста Продаж великої,світлої 3-х кімнатної квартири Кімнати роздільні 10,6 м2, 14,9 м2 (балкон), 13,3 м2 (лоджія) Роздільний с/в 2,2 м2 1,1 м2 +є кладова 1,1 м2 за рахунок якої можна збільшити Кухня 7,5 м2 Коридор 8.3 м2 Квартира під ремонт Місце розташування квартири ідеальне, все поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту, Novus, спортивний зал, дитячі майданчики, ресторани, кавʼярні, кінотеатр, відділення Нової пошти та багато іншого

Вишневе центр продаж 3-х кімнат квартири
olx.ua

Акционный вариант от застройщика! Рассрочка 12 месяцев Лучшее наполнение квартиры : стены под обои, лазерная стяжка, все счетчики, качествееные двери и окна. Дом бизнес класса. Сдача осень 24 года По такой цене только 1 квартира! Центр Вишневого, 3км от Киева.

2-к квартира за 50000 у.е. ЖК Атмосфера
olx.ua

Предлагается в продажу шикарная Евро двухкомнатная квартира 40м2.Современный ЖК Акварели1 ул Очень теплая и светлая квартира.Удачная планировка . Кухня, отдельно спальня.Просторная утепленная лоджия совмещенная с гостиной .Лоджия 3 кв м2, так же может быть отдельной комнатой, где есть место для дивана.Окна во двор , не угловая квартира.Развитая инфраструктура. В комплексе детская площадка, кафе , магазины , фонтан, аптека, паркинг.Рядом Новус , остановка,школа,садик,парк.Отличная транспортная развязка в Киев 3км . Прямой маршрут к метро Теремки, Житомирская, Вокзальная, Контрактовая площадь.Цена под ключЕсть другие варианты – звоните, и мы подберём наилучший вариант. Наша команда поможет вам в любом вопросе – покупка, продажа, аренда, оценка, анализ и проверка документов.С уважением Агентство Недвижимости " LubiyDom"

СУПЕР!Продажа 1к Квартиры в ЖК Аквалели 1, Вишневое
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в сучасному житловому коплексі " Avia kvartal", у місті Вишневому по вул. Вітянській. 7/7 пов.цегляного термобудинку. 76/40/12 кв.м, кімнати окремі, два санвузла + гардеробна. Балкон засклений. Після будівельників. В будинку є консєрж та підземний паркінг. Поряд знаходиться вся інфраструктура, яка необхідна для комфортного мешкання. Ціна: 50000$

Продаж двохкімнатноі квартири у Вишневому.
olx.ua

Продам 1к евро двушка в центрі м.Вишневе, ЖК Акварель, євроремонт свіжий, ніхто не жив, з документами, без меблів, є бойлер, кондиціонер, два балкони, в кімнаті 30кв три вікна, можливо перепланування, поряд супермаркет Новус, АТБ, Рошен, ресторан Євразія, аптеки, бутіки, всього багато. До метро Академгородок 15хв. Оксана

Святошинська вул., 27
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Продам 1к в ЖК Атмосфера, бізнес клас, Центр Вишневого. По ціні забудовника. В піший доступності магазини , школи, дитячі садочки, аптеки, ресторани. Запуск на ремонт. Власник. Видео на вайбер.

власник
Продам 1к в ЖК Атмосфера, бізнес клас.Центр Вишневого.  Власник.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру . Європейська 47. Вишневе Центральна частина. Зучне стандартне планування. Чудовий формат для проживання родини. Район з розвиненою інфраструктурою. Поруч державна школа, ліцей. Державні садки санаторного типу. Великий парк. Є місце для дозвілля та побуту. Район завжди користується попитом . Зручно добиратись до Кивєва. Є Оселя, відновлення розглядають. Телефонуйте , дізнавайтесь деталі. Перегляди за попередньою домовленністю.

Прдам квартиру 2 к Вишневе Європейська 47 Є Оселя
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК «Сади Вишневі», Святошинська 56. Загаьна площа 40 кв.м, Перший високий поверх, фактично другий. Простора квартира, якісний гарний ремонт в світлих тонах. Дає можливість реалізувати безліч варіантів облаштування квартири меблями та технікою. Тепла підлога по всій квартирі(окрім кімнати) виконана в двох варіантах. Електропідігрів та газовий. Місце розташування найкраще. Вся розвинена інфраструктура Вишневого поруч. Без комісії! Подробніше за телефоном.

Продам 1-к кв з ремонтом ЖК "Сади Вишневі",поруч СофіЇвська Борщагівка
olx.ua

Квартира у центрі м.Вишневого в жк Променада, вул.Л.Украинки 62-а. Простора та комфортна 1 кімн квартира 44,6 м2, укомплектована меблями та побутовою технікою . З кухні вихід на лоджію ( може служити як кабінет) там компʼютерний столик, сушка для білизни. Ванна кімната( душова кабіна), бойлер на 80 літрів, Встановлений теплолічильник. Двоспальне ліжко , диван, шафа. Коридор з великою вбудованою гардеробною. Будинок побудований 2016 р. Супер варіант для проживання,найкраща локація. Все поруч супермаркети, банки, кафешки, транспорт, школи, дитячі садки, ТРК «Черрі Молл», кінотеатр, Спорт Лайф, парк…. Дзвоніть перегляд, за домовленістю.. Також є відео обзор , пишіть я скину в особисті. Під Єоселя і інші державні програми підходить ! Коміссія агентства. АН «Центр Нерухомості» 06******48 Леся

Продаж квартири жк Променада в центрі Вишневого 44 кв.м!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Вишневі сади, вул. Машинобудівників, будинок 9. Загальна площа 55 кв.м. Поверх 7/10 Будинок добудований, введення в екплуатацію травень-червень 2024 року. Продаж по перепоступці.

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 9
rieltor.ua

Без комиссии..ЖК One House Вишневое .Центр города.С правом собственности . Возможен вариант покупки по программе "ЄОселя" . Продажа 1-но комнатной квартиры Вишневое,ул.Парковая(Ломоносова),40, 10/17эт.47,5/18/18м2. Панорамно-видовая. Окна во двор на парк и детскую площадку Квартира удачной планировки с гардеробной , индивидуальным отоплением и счетчиками . ЖК бизнес класса с закрытой и охраняемой территорией, подземный и гостевой паркинг. Есть возможность купить подземный паркинг 13,25 кв.м. Очень развита инфраструктура и транспортная развязка, до станции метро 40 минут езды.. Все в пешей доступности и все рядом .

можливий продаж по єОселя
Паркова, 40
rieltor.ua

Код обєкту:284847-40 Пропонуємо вартиру 44 кв. метри на вул. Південна, 11 Вишневе Готові продати під іпотеку єОселя. Квартира тільки після ремонту, на підлозі повністю ламінат, на стінах шпалери. Є невелика гардеробна, де зручно зберігати речі. Роздільний санвузол, душ, бойлер. Кухня укомплектована меблями та технікою. Заклений балкон. Будинок 2005 року. Поряд школа, дитячий садок, супермаркети АТБ, Фора, ринок, транспортна зупинка. Документам більше 3 років, 1 власник, прописаних немає. Покази по домовленості.

Південна вул., 11
rieltor.ua

Має гарне розташування.В радіусі 500 м, школа , дитячі садочки , парк , магазини , центр міста Вишневе .Гарне транспортне сполучення, до м Київ кілька кілометрів.Квартира розміщена на 1-му поверсі , але має високий цокольний поверх , тому знаходиться доволі високо.Вікна виходять на дитячий майданчик і на парк .Будинок частково заселений, підключені всі комунікації, до квартири підведемо електрику і кабельний інтернет, повністю розведене газопостачання і є газовий котел Є домофон і відеоспостереження навколо будинку.Квартира від власника, тому можливе оформлення через єОселя .

власник
ул. Святошинская, 60, Вишневое, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 249 результатів