Продаю 1к смарт квартиру в ЖК "Smart Oseli" г. Вишневое ул. Киевская 2м. Площадь 23 кв.м. на 9эт 10эт. дома. В квартире сделан качественный ремонт, кафель, ламинат, натяжной потолок, подогрев пола, вывод под кондиционер. Своя газовая котельная на крыше, консьерж, парковка, свой парк. Рядом ТРЦ "Черри Мол" кинотеатр, фитнес клуб, KFC. Продажа без комиссии от собственника, хорошее вложение для сдачи в аренду. На все интересующие Вас вопросы отвечу по телефону, звоните договоримся.

власник
Смарт квартира от хозяина без %  Вишневое ул. Киевская 2м
olx.ua

Власник, 24 кв, будинок зданий в 2020 році, нежитловий фонд, тарифи стандартні 2.68 електрика, є вивід під батареї, кондиціонером можна опалювати до -22 градусів, бойлер на теплу воду, індивідуального газового опалення в будинку немає.

Продаж квартири 24 кв метри Вишневе Весняний провулок 2 (цоколь)
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1-к квартира-студія в клубному будинку "Моя Баварія" 8 км. від Києва Інфраструктура: Будинок сдається 4-й квартал 2024 року. Розвинена інфраструктура, поряд 200м. новий АТБ, зупинка, садок, школа, аптека. Дуже зручне розташування в 2 км., ТРЦ Європарк, новий кінотеатр, кафе, ресторани. Матеріали будинку: Будинок збудований з якісного керамоблоку, утеплений термопанелі + керамічна плитка у стилі "Баварська кладка". У будинку зроблено гарна звукоізоляція, стіни між квартирами 400мм. Комунікації: Центральна каналізація. газ, електроенергія, своя свердловина. Комплектація: У кожній квартирі штукатурка стін, тепла підлога (водяний контур), лазерна стяжка, лічильники, підключено 5 кВт електроенергії, газ (двоконтурний котел). Підїзд у стилі лофт. Не житловий фонд (Комерційні приміщення) по 350 $ м2 - є можливість перевести під житловий.

Пропонується квартира-студія від 26м2 у клубному будинку 8км від Києва
olx.ua

Акційна пропозиція ЖК Волошковий двір. квартира 25м2 за ціною 16500$ Будинок збудований ведуться внутрішні роботи. Гарне місце розташування, зручний виїзд на центральну дорогу.Поруч супермаркет,магазини, Зручна транспортна розвязка маршрутні таксі №720,742,369 До найближчого метро Академмістечко,Житомирська 20хвилин. Комплектація квартири. металопластикові вікна Броньовані вхідні двері електрика заведена у квартиру Прокладена каналізація. Гарний варіант як для власного проживання або як інвестиція оренда,продаж. Кількість акційних квартир обмежена! Ціна 16500$ Всі документи в наявності.

Акційна пропозиція. Квартира 25м2 в побудованому будинку.
olx.ua

Найкраща пропозиція на ринку нерухомості, яка включає в себе затишнє житло в сучасному ЖК, де все продумано до дрібниць! !Будинок на фінішній прямій, можна заходити на ремонт! Вам залишається тільки обрати з великої кількості планувань. Переваги: - Вдале розташування: ЖК "Волошковий двір" розташований всього за 6 км від Києва, що робить його чудовим місцем для тих, хто хоче жити в тиші та спокої, але водночас мати швидкий доступ до всіх зручностей столиці. - Екологічно чиста місцевість: Святопетрівське оточене лісами та парками, тут чисте повітря та мальовнича природа. - Розвинена інфраструктура: В селищі є все необхідне для комфортного життя: магазини, супермаркети, кафе, ресторани, аптеки, школи, дитячі садки, лікарні. - Сучасна новобудова: Квартира знаходиться в новому житловому комплексі, який пропонує своїм мешканцям сучасні зручності та високий рівень сервісу. - Простора та світла квартира: Квартира має зручне планування, просторі кімнати та багато вікон, що робить її світлою та затишною. - Приваблива ціна: Ціна на квартиру значно нижча, ніж в Києві, що робить її доступним варіантом для покупки житла В пішій доступності весь необхідний вид міського транспорту, магазин "АТБ", школа, дитячий садок, кафе, ТРЦ "Європарк" та ТРЦ "Чері Мол", зупинка громадського транспорту: 720, 369 - ст. м. Житомирська(всього 24 хвилини в дорозі) 720 - ст. м. Нивки (всього 33 хв хвилини в дорозі) !Без комісії, від забудовника!

Готові смарт квартири по доступній ціні! ЖК "Волошковий Двір"
olx.ua

Дослідити місцевість