Таунхаус у серці мальовничого Закарпаття на відстані 8 км від кордону з Венгрією, у містечку з іноземними інвестиціями Виноградів. Житловий комплекс "Джерельна оселя" розрахований на 6 супервидових будиночків, площею 72м2 кв.м, та вартістю від 35 000$ кожен. Ми здійснюємо будівництво, внутрішнє та зовнішнє оздоблення, повністю технічно обслуговуємо споруди та усі комунікаційні системи, забезпечуємо продаж та заселення приміщень, їх якісне обслуговування, комфортне проживання. Ви отримуєте у власність житлову площу, або бізнес зі стабільним пасивним доходом. Ми готові до плідної співпраці з Вами! Військовим скидка 2% Дзвоніть, пишіть, купуйте! Встигніть інвестувати в майбутнє. Не чекайте до завтра! Телефонуйте сьогодні!

Гірська, 16
rieltor.ua

Продам квартиру поряд центр ,школа ,садик, магазини.Потрібен ремонт.Є опотлення .Є підвальна приміщенні.

власник
Продам квартиру 3-х кимнатну
olx.ua

3-кімнатна квартира з прибудовою. Є невеликий огороджений двір та город. Загальна площа земельної ділянки 2 сотки. Велкий гараж (подвійний).

власник
3-кімнатна квартира в затишному районі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двох кімнатну квартиру 48 квадратів без ремонту,є газ, вода, світло вікна нові пластикові,рядом школа,вул.Перемоги 9/29.м.Виноградів

власник
olx.ua

Продається квартира 90 квадратів 4 кімнати Корятовича дом 10

власник
Продаж квартири 4 кімнати
olx.ua

До Вашої уваги велика чотирикімнатна квартира з панорамним видом на центр міста та гори. - всі кімнати роздільні - санвузол роздільний - просторий коридор з коморою - кухня з балконом - спальна кімната з великою лоджією Квартира з безліччю варіантами перепланування. Огляд квартири можливий в будь-який час.

Чотирикімнатна квартира в центрі міста (вул. Миру 17)
olx.ua

Географія Виноградів