Продам 1 кімнатну квартиру на Вишенці, по вул. Василя Порика. Це гарна квартира, як для власного проживання, так і здачі в оренду. Стан квартири по фото. Комфортний середній поверх, не кутова. В доброму жилому стані, ремонт в ванній кімнаті, пластикові вікна, балкон, бойлер, меблі. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 3 м.кв. Будинок знаходиться в самому центрі спального района, біля будинка є школи №33 та 23, дитячий садочок №52, спортивні та дитячі майданчики, сучасний спортивний стадіон, багато різноманітних магазинів та торгових центрів, та багато всього іншого. Ціна:38000 доларів. Продається через АН. Запрошуємо на перегляд!

Василя Порика, 19
rieltor.ua

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
rieltor.ua

Квартира знаходиться на 8 поверсі будинку, всі вікна південні. Сонячна, світла, з свіжим ремонтиком в стилі лофт. Лише санвузол залишилось зробити на власний смак. Але в санвузлі всі комунікації поміняні. При продажу можуть залишитися всі меблі та техніка. Чудовий варіант капіталовкладення під здачу в оренду. Покази за попередньою домовленністю. Ексклюзив Агенства Олімп. 104968

І.Гаспринського, 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

На ринку нерухомості зявилася нова приваблива пропозиція – чудова 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Це ідеальне житло розташоване на першому поверсі і пропонує студійну кухню, що додає простору та затишку. Вікна цієї квартири виходять у двір, дозволяючи насолоджуватися спокоєм і приватністю. Інфраструктура в цьому районі розвинена: поруч знаходяться стадіон, школи, дитячі садочки, магазини, інститути та ринок. Крім того, у квартирі залишаються всі меблі, що робить її готовою для заселення .

Стрілецька, 78
rieltor.ua

Автономне опалення.Деревяні перекриття .В наявності великий підвал , можна використовувати під майстерню.Вікна металопластик, Не кутова.Хороший торг.

Першотравнева вул., 20
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Замості, в районі Тяжилів, біля "Мрії"! Житловий стан, не кутова, тепла суха, великий заселений балкон, поруч із зупинкою громадського транспорту. Вартість: 31500 $

Ватутіна вул., 65
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру.Вулиця Київська, будинок 156. Загальна площа 30,5 м2, кімната -15,5м2, кухня -6,2 м2. Підігрів води -газова колонка. Лічильники на газ,воду,світло. 1 поверх 3-ох поверхового будинку. Ціна 29 000 $,можливий розумний торг.

Київська вул., 156
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру на зручному 2-му поверсі цегляного будинку. Квартиру простора, адже була дуже зручно перепланована. Продається з меблями та технікою. Вид з вікна на Сакури, які цвітуть. Не пропустіть свій шанс, телефонуйте, домовимось про перегляд.

Порика Василя вул., 12
rieltor.ua

Здача липень 2024 року. Продаж СМАРТ-квартири. Електроопалення, чорнова . Відмінне розташування, центр селища. Поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту, аптека, магазини, прозорий офіс. селища. До Урожаю 7-10 хвилин. Маршрутка до міста кожних 10 хвилин.

Мічуріна, 10
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на першому поверсі з великою кімнатою в районі залізничного вокзалу. Має індивідуальне газове опалення. Можливість добудови. Є місце для автомобіля. Чудовий варіант для творчої реалізації власних ідей.

Станція Вінниця, 3
rieltor.ua

В житловому стані, залишаються меблі і техніка. металопластикові вікна, утеплення з наружі, обшитий балкон.

продам 1кв на 600-річчі, 32
olx.ua

Якщо потрібна квартира в новобудові, але бюджет лише на однокімнатну Хрущівку, тоді вас має зацікавити дана пропозиція. Продаж смарт-квартири з ремонтом в центрі вул. Мічуріна, 12 ЖК Каскад в 6 км від Електромережі. Можлива єОселя! Квартира з ремонтом, меблями та технікою; Індивідуальне опалення, бойлер; Є балкон та ліфт, не кутова; Будинок заселений.

Смарт-квартира в новому ЖК
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в с. Городківка. Квартира без ремонту, газ не заведений в квартиру. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру у Гнівані, жбк, всі умови, техніка та меблі, потребує ремонту

Продам квартиру у Гнівані
olx.ua

Гостинка. 1ком.кв.в районе ГПЗ по ул.Зулинского. Квартира не угловая - после косметического ремонта (ремонт делался в августе 2023). Новая электрика - тумблера. Пластиковые окна. Новые обои. В коридоре и кухне на полу керамическая плитка. В ванной комнате современный кафель, новые трубы. Бойлер новый. В кухне рабочая часть - керамическая плитка. Балкон (6м) утеплённый. Рядом с домом остановка маршрутки и муниципального автобуса, до остановки троллейбуса 5 минут ходьбы. Фото реальные. Ключи на руках - показ в любое время.

1кім.кв. Зулинського 2/5ц. 30/12/6
olx.ua

Маленька квартира студія в центрі міста. Ціна договірна. Звʼязок через вайбер .

власник
Квартира студія
olx.ua

Від Власника! Квартира з дуже зручним плануванням. Все - меблі, техніка входить в ціну і залишається! Бойлер, Кондиціонер, пральна машина! Гарний вид з кухні. Тихий і зручний район для проживання. 3 хв зупинка транспорту. Не кутова! Подробиці по телефону.

1кім. р-н. Центр. автовокзалу
olx.ua

До Вашої уваги в продажу однокімнатна квартира в цегляному будинку в центрі міста. В квартирі металопластикові вікна, ремонт, індивідуальне опалення, на все лічильники, помірні комунальні витрати. Поряд 2 школи, дитячий садочок, супермаркети, хороша транспортна розвязка. Квартира підходить як для проживання, так під оренду або комерцію.

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Маленька, затишна квартира-студія ЖК Сімейний Комфорт на Немирівському шосе. Нова, новий ремонт. Електричне опалення, підігрів води бойлер. Знаходиться над останнім поверхом .

Продам смарт-квартиру на Немирівському шосе
olx.ua

Продам 1комнатную район Замостье,рядом находится центральный рынок,ЖД вокзал дом офицеров, всё а пешей доступности.Квартира с хорошим ремонтом и автономным отоплением.Идеально для жизни а также сдачи в аренду.Продажа через агенство недвижимости.Просмотр по договоренности в удобное для вас время.

Продам 1 квартиру Замостье Дом офицеров
olx.ua

В продажу чорнова квартира. Центр міста. Фото для візуалізації ! -чорнова штукатурка стін, -чорнова стяжка підлоги, -базові точки електрики, -всі комунікації заведені в квартиру, -електричний котел і радіатори(будинок має електро-опалення ). Будинок 3-х поверховий, складається зі смарт-квартир і комерційних приміщень. На 1-му поверсі власний, невеличкий дворик. Продаж від надійного забудовника, без сплати комісії. Здача будинку вересень 2024року.

Смарт квартира в Вінниці
olx.ua

Продаж 2-к квартири з ремонтом, в Стрижавці(навпроти АТБ) Квартира 1/2 поверх, з окремим входом і невеличким подвірям(в користуванні). Площа 27м.кв. Автономне опалення - два види, а саме двоконтурний газовий котел та електрокотел. Додатково - бойлер. Окрема криниця та вигрібна яма. До зупинки транспорту 50м. Ціна 27500дол.

Продаж 2-к кв. Стрижавка, р-н Кемпінг, АТБ. Ціна 27500дол.
olx.ua

До вашої уваги в продажу однокімнатна квартира в цегляному будинку біля Муніципального ринку р-н Ближнього Замостя. В квартирі зроблений ремонт, металопластикові вікна, централізоване опалення, газова плита, на все лічильники. Порядок школа, садочок, зупинка міського транспорта, муніципальний ринок, залізничний вокзал та продуктові ринки. Квартира підходить як для проживання, так і під оренду.

Продаж однокімнатної квартири р-н Бл. Замостя
olx.ua

Продам смарт квартиру с. Агрономічне, 1.5 км від Вінниці, вул. Мічуріна, ЖК Каскад, 6/7, 27м2 (одним приміщенням, як велика кухня-студія), ремонт, меблі, техніка, інд. електроопалення, є балкон, комплекс обжитий та заселений, є ліфт, 34000$ торг присутній! Деталі за номером 06******31 Віталій

Продам 1-кім квартиру в новобуді з меблями ! Ціна 37000$
olx.ua
1 - 24 з 58 результатів