Продається 3-кімнатна квартира в гарному стані, є індивідуальне опалення, тепла підлога, нові деревяні вікна, великий балкон.В квартирі залишаються майже усі меблі та техніка Закритий двір, доброзичливі сусіди, школа і садок поруч, магазин теж. Зручна транспортна розвязка.1479

Дубовецька, 35
rieltor.ua

Терміново!!! Продам шикарну квартиру в елітному житловому комплексі Park Tower! У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт щ якісних матеріалів! Вбудована кухня, робоча зона та стільниця з бразильського каменю. Подрібнювач харчових відходів. Венеціанська штукатурка з італійських матеріалів. Тепла підо на 4 зони, додатково бойлер на 80літрів.кондиціонер на 3 сторони. Всі вбудовані меблі залишаються!!! Швидко додаткову оплату є можливість придбання паркінгу. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Магістратська, 156
rieltor.ua

Квартира моя ! Дуже велика і світла !

владелец
Академика Ющенка улица, 5, Поділля, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашу увазі комфортну чотирьох кімнатну квартиру на вторинному ринку з хорошим ремонтом і зручним плануванням. Квартира розташована в тихому і зеленому районі Вишенька (мікрорайон Словʼянка) з розвиненою інфраструктурою. Знаходиться по вулиці Келецькій, 41, загальною площею 72 кВ м. Квартира знаходиться на 9 поверсі, оснащена меблями, газом, централізоване опалення, з вже поміняними трубами на кухні, ванні, туалеті. У квартирі всі кімнати роздільні, є кладовка та лоджія, яка потребує косметичного ремонту. В будинку створене ОСББ. Поруч - школа, садочок, супермаркет, ринок Урожай, зручна транспортна розвʼязка. Без комісії. Квартира у власності більше 3-х років, податку немає.

владелец
Келецкая улица, 41, Славянка, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста з гарним краєвидом. Поруч школа, садочок, транспорт та магазини. У квартирі зроблений сучасний ремонт, окрім зовнішнього утеплення, квартира утеплена з середини, а саме підлога по всій площині, стеля та стіни на кухні та балконі для більшої енергоефективності. Є тепла підлога в ванній, балконі та кухні. Балкон робився під кабінет. Два кондиціонера в гостинній та спальні. Всі меблі залишаються в квартирі. Зручний гардероб. Квартира готова для проживання.

владелец
Продається 3-кімнатна квартира 82.6 кв.м. вул. Стрілецька 1 м. Вінниця
olx.ua

Велика світла простора кухня з великими вікнами і шикарним виглядом. Гарний новий ремонт. Тепла підлога скрізь, окрім кімнати. Санвузол суміжний, є гардеробна а також комірчина. Техніка і меблі повністю залишаються. Новий ремонт з якісних та дорогих матеріалів. Найкраще місцезнаходження, все в кроковій доступності - магазини, аптеки, ринок, парк, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садочок. Запрошую до перегляду! Деталі уточнюйте за телефоном!

Продаж 1-к квартири в ЖК Пироговський.
olx.ua

600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж гарної 2 х кім квартири з сучасним евроремонтом в білих тонах. Гарне місце розташування. Одна зупинка від Урожая. Новобудова автономне газове опалення. Гардиробне приміщення. Теплі поли. Меблі, техніка все залишається!! Запрошую Вас до перегляду. Торг можливий.

Пирогова улица, 76Б, Славянка, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

2к жк Андора.Сучасний ремонт, вбудовані меблі, техніка.Автономне опалення, тепла підлога, інверторний кондиціонер.

Антонова Олега улица, 13В, Военный городок, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж великої 4-кімнатної квартири! Зроблений косметичний ремонт, частково залишаються меблі.Є бойлер.А також централізоване водопостачання.Світло не вимикають взагалі!!!!Великий затишний двір з ігровим майданчиком.Поруч школа садочок, магазини, аптека, зупинка транспорту. Ласкаво запрошуємо на перегляд! 104084

Антонова Олега улица, 29, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Винница

продажа квартиры в Централ Парке, удобный третий этаж .Вид на реку и церковь. За дополнительную плату можно приобрести кладовку на этаже 7кв.м а так же парко место в подземном паркинге. За дополнительной информацией звоните ...

Кирпичный переулок, 12, Центр, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж гарної, світлої квартири. Жк Дінастья 7/12к, свіжий гарний ремонт, інд..опалення, велика гардеробна, нові меблі та техніка, залишається все.

Академика Янгеля улица, 6К/5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Сімейний Комфорт, вул Немирівське шосе 94-Л. Дизайнерський євроремонт, венеціанська штукатурка, LED освітлення, столярка, меблі, техніка, автономне опалення, тепла підлога.Гарний краєвид на озеро та місто.Квартира варта Вашої уваги.

Шимка Максима улица, 38Б, Военный городок, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2х комнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК Резиденція. Велика кухня , залишаються всі меблі та техніка. Гарне розташування, до центру близько, поряд річка, пляж. Запрошує на перегляд! Квартира повністю готова для проживання !!!

Князей Кориатовичей улица, 116, Свердловский массив, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Шикарна квартира за свої гроші . Дуже вигідна і якісна пропозиція.

600-летия улица, 3Г, Славянка, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Героев Крут улица, 4В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої (80кв.м!) квартири на Вишеньці. 3 кімнати, хороший житловий стан, вбудовані меблі та техніка! Більше деталей та перегляд за телефоном

Космонавтов проспект, 20, Вишенка, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Жк Дінастья 7/12к, свіжий гарний ремонт, інд..опалення, велика гардеробна, нові меблі та техніка, залишається все.

Продаж гарної, світлої квартири.
olx.ua

Квартира, яка однозначно ВАРТА ВАШОЇ УВАГИ! Якщо коротко: якісно оздоблена, максимально стильна, продумане планування до дрібниць, простора та світла, з неймовірним краєвидом з вікон. 63, 4 кв.м надзвичайно естетичного простору. Окремо спальня, суміщений санвузол, пральна кімната+гардеробна, окремо місце для зберігання технічних речей, відкритий балкон з неймовірним краєвидом та величезна кухня-студія з грамотним плануванням. Всюди підігрів підлоги, окремо 2 бойлери, вся необхідна якісна вбудована техніка, продумана електрика по всій квартирі та надзвичайно вдало обладнане освітлення. Простір, який надихає, а краєвид з вікон доповнює цю квартиру та робить її ще більш привабливою. Телефонуйте - перспективна квартира на купівлю в сучасному ЖК нашого міста. Оздоблення зроблено не під продаж, тож Вас неодмінно вразить якість виконання та стан ремонту в живу! Запрошую на перегляд в зручний час, ключики на руках!

600-річчя вул., 3В
rieltor.ua

ЖК Нагірне!!! Місто Вінниця Квартира від власника Гарна простора квартира, індивідуальне опалення. Ванна кімната, туалет, кухня і два коридора є тепла підлога. Кухня встроєна, робили на замовлення. Є можливістю зробити ще окрему кімнату.Балкон обшитий і є окремий вихід. Також великий і просторий тамбур, є можливість зберігати речі. Є підвал. Нажаль більше фото не можна виставити, додаткові фото вишлю.

владелец
Продається квартира від власника
olx.ua

Хороша світла, затишна, тепла квартира з індивідуальним опаленням.Все в квартирі залишається. ПОруч ринок Урожай, Медуніверситет, центральний парк.Гарний торг, паркомісця.Пропозиція від ріелтора.

Ивана Николайчука улица, 6А, Славянка, Винница, Винницкая 89999.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги пропоную неймовірну гарну квартиру в р-ні Вишеньки. Будинок цегляний, 4-й поверх Встановлені броньовані двері з замком антизлам + сигналізація на вхідні двері. Балкони з посиленим склопакетом і покриттям вікон від сонця. В кабінеті виведений балкон в додаткову площу і робочу зону + додатковий обігрівач Тепла підлога кухня і коридор (електрика) Додатково встановлена газова колонка. Опалення і гаряча вода централізовані від світла не залежать. Інтернет - еверест, на будинок встановлені батареї, так що інтернет працює і при відключеннях за умови заживлення роутера від павербанку. Біля будинку знаходиться школа в пішій доступності. Магазини та зупинки громадського транспорту. Квартира ідеально підійде для сімʼї. Телефонуйте за номером телефону! Запрошую вас на перегляд

Андрея Первозванного улица, 52, Вишенка, Винница, Винницкая 89999.0 USD
dom.ria.com

Продам простору, з сучасним та якісним ремонтом (робилося для себе) 2-кімнатну квартиру по вул. Пирогова. Житло підходить під єОселю! В квартирі централізоване опалення та водопостачання. На кухні є проточний бойлер. Кухня-студія простора (22 кв.м). Є засклена лоджія з панорамним вікном. Підлога устелена ламінатом, з підігрівом. Є кондиціонер, холодильник, диван, телевізор. В квартирі дві житлові кімнати: спальня та дитяча, наприклад. В спальні теж є кондиціонер. Також тут є деревяне ліжко з матрацом, дзеркало з підсвічуванням. Санвузол суміжний. Є ванна, душова кабіна, сушарка для рушників, бойлер. Ремонт виконаний у світлих тонах (плитка). У коридорі за дверима-купе є ніша, з якої можна зробити гардеробну. Також на першому поверсі є комора, яка входить у вартість житла. Меблі та техніка (холодильник, мікрохвильовка, пилосос, два телевізори) залишаються. Розташована квартира на 11-ому поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. У будинку є пасажирський та вантажний ліфти, відеоспостереження. Поруч розташовані магазини, супермаркети, кафе, медичні та дитячі освітні заклади. Зручна транспортна розвязка. Квартира чекає на нових власників! Телефонуйте!

Пирогова, 89Б
rieltor.ua

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 89900.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 561 результатов